It’s Just Therapy
Lifecoach - Amsterdam - Lilian Dibbets Energetisch & Systeem Coach
  • Lilian Dibbets Energetisch & Systeem Coach

  • (5)
  • Amsterdam
  • Lifecoach
  • € 139,00 per 1.5 uur

Stuur Lilian Dibbets Energetisch & Systeem Coach een bericht

Boek een consult met Lilian Dibbets Energetisch & Systeem Coach

Delen:

Over / Bio

Hoe brengen we ons unieke talent naar voren binnen de betekeniseconomie? Hoe zorgen we ervoor dat het belang van welzijn, verbinding en creativiteit in de welvarende maatschappij wordt gezien en gemeten? En hoe vinden we rust in een drukke wereld? Met mijn coaching geef ik inzicht en handvatten om je hiermee op weg te helpen. Ik doe dit op een holistische manier via maatwerk, want elk mens heeft zijn eigen talent, ervaring en hulpvraag waar ik graag op anticipeer.

Van mijn hoofd naar mijn hart

Vanaf het moment dat ik meer ging vertragen, meer ging voelen kwam er ruimte voor transformatie. Dit veranderde alles, ik kreeg meer rust en ervaarde meer ruimte, meer lichtheid en laagje voor laagje pel ik mijzelf af. Ik maak keuzes vanuit mijn innerlijk kompas.

De vragen die ik mezelf tot op de dag van vandaag elke keer weer stel zijn; waar komt bepaald gedrag bij mij vandaan? Welke terugkerende patronen heb ik? Wat zijn mijn ontwikkelde overtuigingen? Wat geeft mij energie? Wat kost mij energie? Met welke motivatie maak ik keuzes, is dat vanuit angst of vanuit liefde? En wat weerhoud mij om ten volste te leven met lichtheid en zelfvertrouwen?

Mijn nieuwsgierigheid naar gedrag en mijn eigen ontwikkelde patronen en blokkades hebben mij geleid naar diverse coach trajecten, opleidingen, familieopstellingen, trainingen, cursussen en retreats. Met als resultaat dat ik mezelf op een steeds diepere laag leer kennen en mijzelf ont-wikkel. Ik ontdoe mijzelf letterlijk van wikkels die mij niet langer dienen en voel steeds beter wie ik ten diepste ben.

Ik wil en kan alleen maar werken vanuit mijn hart. En mijn missie is om zo veel mogelijk mensen op een veilige en respectvolle manier te helpen met bewustzijnsontwikkeling en innerlijke rust. Ik sta altijd open voor een kennismaking om te kijken of ik jou verder kan helpen. Neem gerust contact met me op. Wie weet ontmoeten we elkaar gauw!

Therapieën

Lifecoaching, Burn out, Burn-out coaching, Coaching, Energiecoaching, Familieopstellingen Amsterdam, Healing Amsterdam, Lifecoaching, Meditatie , NLP, NLP Master, Personal coaching, Reiki 1, Systeemwerk.

Onderwerpen

Balans, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Energietekort, Familieopstellingen, Gedragspatronen, Healing, Lichtwerk, Onverwerkte emoties, Spirituele ontwikkeling, Zelfkennis.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Persoonlijke ontwikkeling begint bij bewustwording en inzicht in je eigen patronen en overtuigingen. Het kan zijn dat bepaalde patronen of overtuigingen je in de weg gaan zitten. Deze kunnen voor negatieve energie en blokkades zorgen. Dit kan zich manifesteren op emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel vlak. Hierdoor kun je niet meer goed bij jouw innerlijke kompas, waardoor het lastig wordt om op basis van jouw eigen gevoel en intuïtie keuzes te maken die bij jou passen.

Energetisch coachen is een effectieve manier om inzicht te krijgen in jouw verstoring en energetische blokkade. De methodes die ik hierbij gebruik zijn gericht op; Systemisch werken; de juiste plek in jouw familiesysteem en daardoor ook in andere systemen innemen, waardoor jouw energie weer kan gaan stromen. Reiki; energetische behandeling die het zelfhelend vermogen stimuleert. NLP technieken; ten positieve veranderen van je denken, voelen en doen.

Opleiding/cursussen

NLP Practitioner (in2motivation), NLP Master (in2motivation), Systemisch Coachen (Bert Hellinger Instituut), Reiki 1 (ZoMA opleidingen).

Testimonials

“Lilian is een fijn mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze weet de juiste vragen te stellen om je te gidsen naar nieuwe inzichten. Ze heeft er voor gezorgd dat ik me realiseerde waar ik altijd naar gehunkerd heb. Maar wat ik nooit eerder heb durven uiten of vragen. Het heeft me veel rust gegeven.” - Anoniem -

Kaart

Reviews

Anoniem

09-12-2020 20:50
Ik merkte dat ik onrustig was in mijn hoofd en lichaam, ik sliep slecht. Er spookte vragen door mijn hoofd waar ik zelf geen antwoord op vond. Het coach traject heeft voor bewustwording gezorgd en me inzicht gegeven dat ik mag los laten wat ik mezelf onbewust heb opgelegd. Een patroon wat vanuit mijn voorouders gekomen is. De geleide meditatie in een van de sessies was echt powerfull, daar heb ik zoveel aan gehad het was een enorme eye-opener! Lilian straalt rust uit en laat je helemaal op je gemak voelen. Ze kijkt heel goed naar wat je nodig hebt en kan daar verschillende handvaten voor aanreiken.

Freya

30-10-2020 15:43
Ik heb werken met jou als heel fijn ervaren! Rustig, gefocust, prettige ambiance. In de sessies hebben we mijn persoonlijkheid meer doorgrond. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde patronen, waar dit vandaan komt en waarom ik graag controle over mijn dag wil hebben. Ik gun iedereen Lilian momentjes

Kiki

19-09-2020 15:20
Ik was er echt klaar voor om mijn leven te veranderen. Ik was op zoek naar mezelf en merkte dat ik veel keuzes maakte waar ik vooral mijn moeder mee van dienst was. Waardoor ik mijzelf onbewust op de 2e plek zette. Met kleine stapjes krijg ik meer grip op mijn leven. Werken met jou voelde prettig en vertrouwd, dat is belangrijk voor mij.

Anoniem

19-09-2020 15:18
Lilian is een fijn mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze weet de juiste vragen te stellen om je te gidsen naar nieuwe inzichten. Ze heeft er voor gezorgd dat ik me realiseerde waar ik altijd naar gehunkerd heb. Maar wat ik nooit eerder heb durven uiten of vragen. Het heeft me veel rust gegeven.

Nadine

19-09-2020 15:15
“Je hebt een fijne en rustige energie, je zorgt voor een veilige basis waardoor ik me makkelijk open stelde. Ik merk dat je kennis van zaken hebt op het gebied van systemisch coachen, en dat geeft vertrouwen. Meer liefde voor mezelf voelen is een belangrijk thema geworden in en na de sessie. Ik ben dankbaar voor de sessie die ik heb gehad bij jou.”

Schrijf een review 

Website

www.liliandibbets.com