Hypnose therapeut - Middelburg - Lenny van Biemen
  • Lenny van Biemen

  • (3)
  • Middelburg
  • Hypnose therapeut
  • € 110,00 per 1

Stuur Lenny van Biemen een bericht

Boek een consult met Lenny van Biemen

Delen:

Over / Bio

Ik ben hypnotherapeut en lifecoach.

Waarschuwing: als je bij mij in therapie gaat, loop je de kans van je zelf te gaan houden en het ergste wat je kan overkomen is dat je gelukkig wordt.

Confronterend op een humorvolle manier.

Therapieën

Hypnose, Cognitieve therapie, Communicatiecoaching.

Onderwerpen

Adhd/Add, Angsten, Autisme, Bewustwording, Burn out, Communicatieproblemen, Healing, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Overgewicht, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Schaamte, Slaapproblemen, Verslaving, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Mystiek/Pyschologisch.

Meer over werkwijze

Hypnotherapie, coaching, familieopstellingen, bindweefselmassage, Acces Bars

Opleiding/cursussen

HBO maatschappelijk werk HZ
Hypnotherapie HIN/
EMDR Take off support
Soulkey Nieuwetijds opleidingen
Cognitieve gedragsinterventies JUZT
Body de-amouring (trauma healing bindweefselmassage) B. Gosse
Energetische massage (praktijk Chandra).
Access Bars Facilitator, Access Consciousness
Vele cursussen om het een en ander te upgraden.

Testimonials

Zie facebookpagina
Touching soul
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tijdens mijn 1ste consult met Lenny werd mijn vraag meteen helder en ging ik op zoek naar de eventuele bron van mijn met succes behandelde borst-tumor. Het verbaasde mij dat ik zo snel in diepere lagen terecht kwam en kontakt kreeg met mijn onderbewuste. Ik voelde me veilig en kon me daardoor overgeven aan de rustige stem van Lenny die me zorgvuldig leidde. Ik heb met enkele sessies mijn vraag beantwoord gezien en ben blij dat ik mijn doel bereikt heb: ik heb meer inzicht gekregen en heb de valkuil kunnen afsluiten die me mijn leven lang heeft beinvloed.
H.A.

Familieopstellingen
Afgelopen week heb ik bij Lenny familieopstellingen gedaan. Er waren wat zaken die bij mij speelden waar ik graag mee aan de slag wilde gaan. Ik voelde dat het moment was aangebroken dus deed Lenny een berichtje die al snel tijd voor me vrij maakte.Na een kort gesprek gingen we aan de slag, familieopstellingen, in het verleden had ik het al eens gedaan, dus helemaal nieuw was het niet voor mij. Toch was het deze keer anders en ook bijzonder. Lenny heeft mij heel goed begeleid en ondersteund, omdat ik het soms even lastig had om ergens “bij te komen” of om mijzelf op een liefdevolle manier “uit te dagen”. Met een hoop geduld lukte het mij toch om daar te komen wat op dat moment nodig was, waar ik blij mee was.Dank je wel lieve Lenny voor je tijd, geduld, liefdevolle en fijne energie. Ik ben dankbaar dat ik dit stukje aan heb mogen gaan onder jouw begeleiding 🙏🏻❤️Liefs Bernadette 😘

Soulkey reis
Afgelopen maandag mocht ik een Soulkey Reis bij Lenny ontvangen. Zo mooi hoe we elkaar mooie dingen mogen geven en zo uit mogen wisselen. Ik had haar een Emdr gegeven, en voor mij klopte de Soulkey in dit moment.Wauwww het was een hele mooie verdiepende reis samen met Lenny. De Soulkey is een reis van de Ziel. Een zielenreis die je maakt en je eigen Ziel jou leidt naar de juiste antwoorden die op dit moment belangrijk voor je zijn. Lenny is hier erg deskundig in. Je kan voelen dat dit echt haar ding is. Het was een kado om deze reis samen te maken.Ik kwam op mijn reis veel vrouwelijke Godinnen tegen waarin Maria Magdalena en de energie van Maria en Isis. Ze gaven met boodschappen en energie. Ik stond ook voor een deur die van walnoten hout bleek. Die energie mocht ik nog dieper in mij integreren. Heel bijzonder. Ik zag later dat het echt een heilige boom is. Een orakelboom die staat voor wijsheid en levensenergie en vreugde. De boom liet me zo veel voelen. Mijn verbinding met mezelf als vrouw en mijn oerenergie en mijn diepe verlangen om nog meer in de natuur te werken. Mijn Zielenraad die ik mocht ontmoeten. Het was heerlijk met ze te Zijn en te praten. Kortom, een hele bijzondere reis die me nog meer bij mezelf en mijn eigen Wijsheid terug bracht. Ik kan je dit echt aanraden eens te doen. Cindy Molle.

Soul journey…
Enige tijd geleden heb ik een Soul journey van Lenny ontvangen. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat ik mij hierbij voor moest stellen dus ik ging er, zeg maar, volledig blanco in.Wat een mooie reis was dat! Stap voor stap word je meegenomen naar jouw zielenfamilie. Echt heel bijzonder. Lenny neemt je mee op reis, stelt wat (maar niet veel) vragen maar laat de reis zich vooral ontvouwen.Alles mag er zijn, soms lukte het mij niet om de dingen voor mij te zien omdat ik (blijkbaar ook onder hypnose-) eigenwijs als ik ben mijn eigen pad wilde volgen. Lenny volgde hierin en sloot aan waar ik mij begaf op het pad. Het is moeilijk om in woorden te vatten, maar toen uiteindelijk de ‘deur’ naar mijn zielenfamilie openging voelde het als een diep weten, herkennen en thuiskomen.

Verbonden met de aarde, planten, water(vallen), bomen, lucht en dieren…kreeg ik duidelijk de boodschap: Het is HIER te doen, op aarde… Allerlei boodschappen en beelden kreeg ik te zien en het voelde voor mij als één grote bevestiging, thuiskomen en herkenning.🌎☘🌱🌿💦🐘 GEAARD…zo voelde het letterlijk. No-nonsens is wel het kernwoord van mijn zielenfamilie 😂 De volgende dag opende ik Facebook en wat schertst mijn verbazing? Het eerste wat ik zie op mijn tijdlijn is het beeld van mijn zielenfamilie! Begeleid met een tekst die ik mocht ontvangen de dag ervoor tijdens mijn reis: – jij leeft niet op aarde, jij bent de aarde- Hoe bijzonder is dat! (zie afbeelding – Aubrey Marcus) Lenny, dankjewel dat je zo’n liefdevolle, professionele en geduldige reisbegeleider was op mijn Soul Journey!❤ Ik kan iedereen oprecht een Soul Journey aanbevelen bij Lenny! — enthousiast, met Len Ny.
Mariël Boucherie.

Bezielingstraject
Ik liep al even met wat problemen waarbij men mij niet echt heeft kunnen helpen. Tot ik bij de GGZ kwam, na een paar gesprekken werd ik doorverwezen naar Lenny. Ik ben met Lenny een traject aan gegaan van 10 sessies. In deze sessies hebben we allerlei vormen van therapie gedaan. Dit heeft voorkomen dat er een bepaalde voorspelbaarheid zou zijn, die ik wel had bij een psycholoog. Juist doordat ik bij Lenny geen specifieke therapie hebt gekozen, kon ik op allerlei vlakken werken, wat in mijn geval juist goed werkte.
De therapie heeft me zeker gebracht wat ik nodig had, dit kwam door meerdere zaken. Zoals dat we elkaar goed aanvoelden en op het zelfde niveau aan de slag konden gaan. Ik ben zeker nog niet helemaal waar ik wezen moet, maar ik ben al wel 80% van waar ik zijn wil.
Ik heb Lenny ervaren als een allround therapeut die goed aanvoelt waar aan gewerkt moet worden. Ze kijkt dan ook verder als ze voelt dat er meer nodig is.
Ik zou Lenny zeker aanbevelen, ze heeft me erg goed geholpen en ik ga nog even door.
Pepijn

Stoppen met roken
Ik heb bij Lenny de sessie gedaan om te stoppen met roken. Dit is eigenlijk niet wat ze bij mij gedaan heeft. Ze heeft van mij een niet-roker gemaakt. En wel succesvol. Ik ben nu ruim een jaar een niet-roker en ik ben gigantisch blij dat ik deze stap heb gezet. RH

Niet-roker
Sinds 8 maanden ben ik nu een niet-roker. De sessie met hypnose heeft ongelooflijk goed gewerkt. De begeleiding vond ik erg fijn. Heb ook echt helder gekregen waarom ik wilde roken. Hieraan heeft Lenny de tweede sessie gewijd. Dit heeft ook op andere vlakken in mijn leven positieve invloed.
Yvonne

SoulKey journey…
Een week geleden was ik bij Len Ny . Zij ontving van mij twee weken geleden een sacred cacao ceremonie met ademwerk en ik een SoulKey reis van haar ! zo voedend om met elkaar te delen !!Daar had ik echt zin in. Weer iets zelf ontvangen. Heerlijk in een diepe trance baden en ervaren , toestaan en vooral ontvangen .Lenny bracht me in een zalige trance ( en ik heb mijn innerlijke Hypnotherapeut ff aan de kant gezet ..😁) en best snel kwam ik uit bij een mij best bekende plek . Met de liefdevolle en kundige begeleiding van Lenny kreeg ik al de ruimte om te ervaren . Lenny wist precies wanneer ze iets moet vragen en wanneer ze mij ruimte moest geven . Dat is echt een weldaad !! Zo kwam ik bij een magische zuiverende waterval terecht waar ik wist dat erachter een heerlijke donkere grot was. In deze grot was het piek donker en snel veranderde deze grot zich in een eindeloze space van donker … donker in de meest mooie en voedende manier . Iets wat mij zo vertrouwt is .. ik heb al altijd een aantrekking tot het donkere gehad omdat ik instinctief weet dat het een gigantische mystische rijkdom bied waar nog lang niet alles bekent over is . Meer nog er is veel angst , ongemak en oordeel over .Ik ervoer mij bijna als een soort Oracle ( wat in oude beschaving vaak de vrouwen waren ) .. de informatie stroomden zo natuurlijk door mij heen . Lenny reisde mee .. ik voelde haar aanwezigheid . Ik ga hier enkele met jullie delen want het was duidelijk dat dit interssant voor vele mensen zou kunnen zijn. Logisch ook , wij komen alle uit de bron .. ongeacht van welke planeten , sterrenstelsel of multiversums we zijn .. Donker was in mijn ervaring neutral .. het gaaf my een gevoel van vertrouwdheid , thuis , oplaad plek , ik hoorde me ook meerdere keren herhalen :“Ik ben het donker “….ik dien daar te zijn en zien ,het neutraliseert angst ,mystery of expansion , het donker gebruiken om te helen,het is toegediend aan my om mij nog meer in de magie en tover kracht te verdiepen .het volledig te belichamen , de magie …. Ook donker kan stralen en schijnen … Er wordt een beroep op fantasie gedaan .. de magische fantasie van kinderen .. die zo krachtig en belangrijk is . Deze weer te herinneren , te belichamen en te voeden ! De kracht van fantasie is schepping !! Angst is creëert … Een walvis diente zich aan als metafoor voor moed om in de diepte te duiken, in de meest donkere plek van de oceaan , het water ( het vrouwelijke symbolisch gezien ) en dan springt hij weer met zo een kracht in de lucht in het licht !!!Er kwam een gouden draak langs , nodige me uit om of met hem te vliegen of hem te worden of allebei !! Want alles kan , alles is !! In het ervaren .. kan alles mogelijk zijn …. het wil alleen maar belichaamt worden … zo toepassend voor deze tijden !!!Het gaat om onzer scheppingskracht weer te belichamen , er volledig op te vertrouwen , en FANTASIE is daar het SLEUTELWOORD voor … dit is wat het kind ons constant laat aan herinneren … daarom zo belangrijk om de ritme van het kind ( alle kinderen , de innerlijke , de kinderen die we geboren hebben , en de kinderen die nog geboren worden )te volgen waar mogelijk en meer …Mensen spreken over intuïtie en bij een dier wordt over hun instinkt gesproken . INSTINKT is krachtiger en heel direct aanwezig ( belangrijk om onzer dierlijke aspecten te aanvaarden en te belichamen 1.en 2. chakra .. zij brengen aarding , veiligheid , verbinding met de aarde , wortels en voortplanting , dus leven ).. daar is nooit een twijfel .. hierop volop te vertrouwen!! Dieren handelen volop hun instinkt !!!Omdat het bewustzijn van een kind ruimte gaat innemen om de fantasie te belichamen .Deze wordt nog duidelijker uitgesproken in :“DE MAGIE VAN HET KIND BELICHAMEN “En met deze zin open ik opeens mijn ogen … het veld wordt in mijn beleving totaal na de realiteit van het NU gebracht en Lenny en ik kijken elkaar intensief in de ogen !De Magie stroomt door de ruimte .. alles is de gelijke tijd aanwezig !!Het is goed ( en nodig ) zich te herinneren … altijd opnieuw … just NU !mijn innerlijke MAGICA neemt haar ruimte volledig in samen met al die andere mystieke delen net zo als de innerlijke criticus , de innerlijke kinderen , de sensuele / seksuele vrouw , de medicijn vrouw , de nuchtere analyticus … en al die ander aspecten die er zijn … wat een rijkdom ! Ik ga goed voor jullie zorgen … beloofd!! Ik ben je heel dankbaar lieve Lenny voor je prachtige begeleiding!! ♥️Dus een echte aanrader om je weer te herinneren !!!Liefs Alima

Kaart

Reviews

Pepijn

05-06-2023 22:15
Bezielingstraject
Ik liep al even met wat problemen waarbij men mij niet echt heeft kunnen helpen. Tot ik bij de GGZ kwam, na een paar gesprekken werd ik doorverwezen naar Lenny. Ik ben met Lenny een traject aan gegaan van 10 sessies. In deze sessies hebben we allerlei vormen van therapie gedaan. Dit heeft voorkomen dat er een bepaalde voorspelbaarheid zou zijn, die ik wel had bij een psycholoog. Juist doordat ik bij Lenny geen specifieke therapie hebt gekozen, kon ik op allerlei vlakken werken, wat in mijn geval juist goed werkte.
De therapie heeft me zeker gebracht wat ik nodig had, dit kwam door meerdere zaken. Zoals dat we elkaar goed aanvoelden en op het zelfde niveau aan de slag konden gaan. Ik ben zeker nog niet helemaal waar ik wezen moet, maar ik ben al wel 80% van waar ik zijn wil.
Ik heb Lenny ervaren als een allround therapeut die goed aanvoelt waar aan gewerkt moet worden. Ze kijkt dan ook verder als ze voelt dat er meer nodig is.
Ik zou Lenny zeker aanbevelen, ze heeft me erg goed geholpen en ik ga nog even door.
Pepijn

Bernadette

05-06-2023 22:14
Familieopstellingen
Afgelopen week heb ik bij Lenny familieopstellingen gedaan. Er waren wat zaken die bij mij speelden waar ik graag mee aan de slag wilde gaan. Ik voelde dat het moment was aangebroken dus deed Lenny een berichtje die al snel tijd voor me vrij maakte.Na een kort gesprek gingen we aan de slag, familieopstellingen, in het verleden had ik het al eens gedaan, dus helemaal nieuw was het niet voor mij. Toch was het deze keer anders en ook bijzonder. Lenny heeft mij heel goed begeleid en ondersteund, omdat ik het soms even lastig had om ergens “bij te komen” of om mijzelf op een liefdevolle manier “uit te dagen”. Met een hoop geduld lukte het mij toch om daar te komen wat op dat moment nodig was, waar ik blij mee was.Dank je wel lieve Lenny voor je tijd, geduld, liefdevolle en fijne energie. Ik ben dankbaar dat ik dit stukje aan heb mogen gaan onder jouw begeleiding Bernadette

H.A

05-06-2023 22:14
Tijdens mijn 1ste consult met Lenny werd mijn vraag meteen helder en ging ik op zoek naar de eventuele bron van mijn met succes behandelde borst-tumor. Het verbaasde mij dat ik zo snel in diepere lagen terecht kwam en kontakt kreeg met mijn onderbewuste. Ik voelde me veilig en kon me daardoor overgeven aan de rustige stem van Lenny die me zorgvuldig leidde. Ik heb met enkele sessies mijn vraag beantwoord gezien en ben blij dat ik mijn doel bereikt heb: ik heb meer inzicht gekregen en heb de valkuil kunnen afsluiten die me mijn leven lang heeft beinvloed.
H.A.

Schrijf een review 

Website

www.touchingsoul.nl