It’s Just Therapy
Coach - Leusden - Laureen Veder
  • Laureen Veder

  • Leusden
  • Coach
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Laureen Veder een bericht

Boek een consult met Laureen Veder

Delen:

Over / Bio

Laureen Veder (1981)
Getrouwd en moeder van een dochter en een zoon, met het gezin wonen zij in Leusden.
Om te werken als coach, met liefde en passie voor de mens, is zij als ervaringsdeskundige bekwaam in een breed veld van dynamieken.

Met een basis op het gebied van gastvrijheid, doelen van mensen en relaties waar belangen verschillen en door meerdere managementposities te bekleden, binnen de bankensector
en dienstverlening, betrad haar het verlangen naar meer diepgang, dit maakte dat ze haar weg vervolgde en de verdieping heeft opgezocht binnen training & coaching.

Door haar hart te volgen, heeft ze studies gevolgd binnen de gebieden van psychotherapie,
NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken en bezit een stevige basis met deze vakdiploma's.
Hier werd nog duidelijker wie zij is en wat haar kunde is en blijft ze zich tevens doorontwikkelen binnen haar vakgebied.

In 2016 heeft Laureen haar eigen coachingspraktijk opgericht en veel mensen en opdrachtgevers mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.
Haar kracht en veel gehoorde feedback zit in het stellen van de juiste vragen, op deze manier maakt ze verbinding met je, is sensitief sterk, voelt goed waar jij staat, weet jou terug in je gevoel en je lijf te brengen wat enorm bijdraagt aan jouw groei & ontwikkeling.
Tevens is de empathie die ze bezit en de ander in hun waarde laten, een vaak gehoorde waardering.

Met haar schat aan levenservaringen, de wijsheden en kennis, weet ze haar missie en idealen uit te voeren door anderen te helpen die een ontwikkeling doorgaan. Of dit nu op het gebied is van persoonlijke groei of professionele ontwikkeling.
Ze omarmt haar ervaringen, mooi en minder mooi, dit maakt dat ze haar levens-missie ruimte mag geven en met zorgvuldigheid weet uit te voeren.

"Het is niet wat me overkomt, het is waar ik met al mijn levenslust voor kies!"

Therapieën

Coaching, Assertiviteitsbehandeling, Burn-out coaching, Burn-out therapie, Business coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Creatieve coaching, EFT, emotional freedom techniques, Executive coaching, Familieopstellingen, Gedragstherapie, Geweldloze communicatie, Innerlijk kind therapie, Intake consult, Leefstijlcoaching, Lichaamswerk, , Loopbaan coaching, Mindfulness, Narcisme, NLP, Psychosociale therapie, Rouwverwerking, Systeemwerk, Teamcoaching, Transactionele analyse , .

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Ambitie, Angst- sociale angst, Assertviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Burn out, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Echtscheiding, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Familieopstellingen, Familieproblemen, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Groei, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Inzicht, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Liefdesthema's, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Narcisme, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Ouderschap, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Psychische klachten, PTSS, Relatiebreuk, Rouwverwerking, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Slachtofferhulp, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Vluchtgedrag, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching.

Beroepsverenigingen

ICF

Opleiding/cursussen

Systemisch Werken
NLP
Transactionele Analyse
Lichaamswerk
Professionele Communicatie 3 jaar
Allen grotendeels bij Phoenix Opleidingen en Post-HBO

Testimonials

"Laureen is goed in luisteren en achterhalen van de problemen waar ik tegenaan loop.
Ik ervaar haar als rustig, grondig en met de aandacht echt bij mij.
Uniek is ze door bij zichzelf te blijven, met een mooie schaterlach en een hoop plezier.
Het mag er allemaal zijn en dat vind ik heel mooi!"
Marlou, Amersfoort

"Laureen is enthousiast, positief en oprecht geïnteresseerd waardoor je je direct gehoord en gewaardeerd voelt.
Daarnaast vond ik het indrukwekkend om te zien hoe Laureen streeft naar groei.
Ze zet zich in voor persoonlijke effectiviteit en neemt graag een coachende rol op zich.
Ik zou graag nogmaals met haar samen willen werken en ik ben ervan overtuigd dat zij een aanwinst is voor veel opdrachtgevers."
Anna, KPMG Nederland

"Laureen weet goed uit te komen bij het gevoel van haarzelf en van mij.
In het contact met haar weet ze erg goed naar me te luisteren. Dit ervaar ik als zeer fijn.
Ze weet me goed in mijn gevoel in mijn lijf terug te brengen.
Ook weet ze scherpe analyses te maken en durft ze mij op een liefdevolle manier te confronteren als dat nodig is."
Liesbeth, Leusden

"Laureen kan goed afstand nemen en spiegelen, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf.
Ook bekijkt ze alles heel rustig terwijl jij er misschien heel gespannen en gehaast bij zit. Dat helpt ontzettend.
Mediteren pakt ze ook aan op een goede manier, niet te zweverig. Waardoor het voor mij wel goed heeft gewerkt.
Daarnaast vind ik het knap hoe ze binnen een paar uur eigenlijk jou als persoon leert kennen en je doorgrond."
Jacqueline, Legadex

"Laureen heeft mij veel bijgeleerd. Mijn doel was om mijn verdriet te verwerken van het overlijden van mijn vader en om te kijken waar het stokt op mijn werk. Beide doelen heb ik kunnen verwezenlijken.
Zij heeft mij geleerd om situaties te analyseren, erbij stil te staan, daarna te kijken wat voor acties je hieraan koppelt maar ook hoe je je erbij voelt. Wat betreft rouw heeft ze mij meegenomen naar mijn verleden en gekeken naar hoe ik vroeger om ging met mijn vader en waar ik dan nu nog zo boos over was. Dat heeft heel erg geholpen.
Qua werk heeft ze mij laten inzien dat ik echt te ver ben gegaan en overspannen ben geraakt. Hierdoor ben ik minder gaan werken en dit heeft mij veel geholpen bij het proces om weer rustig te worden.
Daarnaast geeft zij me nu bij het herintegreren handvatten om grenzen te stellen, helder te communiceren en bij mezelf te blijven.
Top!"
Anoniem

"Heel veel complimenten:) ik vond (vind, nog 1 sessie te gaan) Laureen erg goed in haar werk.
Ze kon snel herkennen waar bij mij de moeilijkheden/leuke/interessante punten zaten en daar tot op een redelijk niveau op door te gaan. Tijdens de sessies gingen we in op verschillende onderwerpen. Soms kwamen hier voor mij nieuwe perspectieven uit voort, en soms bevestigingen van wat ik misschien al wel wist.
Elke week had ik na de sessie weer de hele week om dan zelf deze perspectieven te laten bezinken en er verder over na te denken."
Willem, Utrecht

"Mijn doel was om eens stil te staan bij wat ik zoek in mijn werk en waar ik energie uit haal.
Uiteindelijk hebben we het over veel meer dingen gehad en heeft Laureen me getriggered om op veel verschillende manieren over mezelf na te denken."
medewerker Sustainalize B.V.

"Door aandachtig te luisteren, door vragen te stellen en mij uit mijn comfortzone te trekken heeft laureen mij tot inzichten gebracht die ik eigenlijk al wist maar niet wilde erkennen. het einde van dit traject is juist het startpunt van een ontdekkingstocht.
ik denk niet dat er iets is wat laureen anders had kunnen of moeten doen. juist door haar manier van vragen, laten en pushen ben ik gekomen waar ik nu ben. haar aanpak heeft voor mooie inzichten gezorgd. natuurlijk had ik liever al meer opgelost gehad, een pilletje die alle problemen wegneemt. maar dat is niet realistisch, nu is het aan mij."
Frauke, Utrecht

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://www.different-minds.nl