It’s Just Therapy
Coach - IJmuiden - Lara Seegers
  • Lara Seegers

  • (3)
  • IJmuiden
  • Coach
  • € 85,00 per 1 uur

Stuur Lara Seegers een bericht

Boek een consult met Lara Seegers

Delen:

Over / Bio

Effortless Coach en Reiki-master.

Van jongs af aan ben ik op zoek naar de essentie van het leven, Geloof, hoop en liefde.
Ik help mensen tijdens hun verdrietige periode hun scheiding of met hun andere problemen.
Ik heb op een christelijke basisschool en tevens voortgezet onderwijs gezeten. Op latere leeftijd ben ik gedoopt in de Baptisten gemeente te Velsen.
12 jaar geleden ben ik gestart met Yoga. Daarna ben ik mij gaan ontwikkelen.
Ik ben begonnen met Reiki 1, 2 & 3 en jaren later heb ik voor het Masterschap gekozen.
Door de tijd heen heb ik ernstig zieke mensen mogen behandelen met massage en Reiki.
In 2018 heb ik mijn diploma als Effortless Coach mogen behalen.
Via het van Praag Instituut heb ik de opleiding/cursus Therapeutic Touch mogen volgen, dit is een verpleegkundige interventie waarbij het zelfhelende vermogen word aangesproken. Deze therapie is ontwikkeld door Dolores Krieger een Hoogleraar verpleegkunde aan de Universiteit van New York en Dora kunz, een van oorsprong Nederlandse paranormaal therapeute. De methode wordt sinds 1975 onderwezen in Amerika en is sinds 1993 ook in Nederland en in België. Binnen de verpleegkunde is Therapeutic Touch zodanig geintegreerd dat het als verpleegkundige interventie is beschreven in de NIC ( nursing interventions classification) één van de belangrijkste classificatiesystemen van verpleegkundige interventies. Energieveldverstoring is als verpleegkundige diagnose opgenomen in de NANDA ( North American Nursing Diagnosis Association). Beide classificatiesystemen worden ook in Nederland gebruikt. Therapeutic Touch is een behandeling die maar 15 minuten hoeft te duren. Er kan een hoop bij u loskomen. Dit is tevens het geval bij een Reiki behandeling. Deze kan variëren van een half uur tot een uur. Therapeutic Touch en Reiki behandelingen werken zeer ontspannend, kunnen emoties opwekken en wellicht mag er een stukje genezing, innerlijk of lichamelijk, bij u plaatsvinden.
In september 2019 ben ik met mijn opleiding als Psychiatrisch Verpleegkundige op de academie van de Psychiatrie begonnen, en ben ik nu sinds twee jaar werkzaam voor de Parnassia groep waar ik met veel plezier mag werken en leren. Ik word blij van mensen blij maken, daar doen we het voor. Ik blijf mijzelf ontwikkelen.
Graag maak ik voor u het verschil en kan u bijstaan in uw proces.
Bij een wederzijds vertrouwen kunnen wij een samenwerking aangaan.
Ik hanteer een uur prijs of een prijs per traject.
Wij bespreken dit onder vier ogen tijdens een intake gesprek.
Deze is gratis en geheel vrijblijvend.
Heeft u niet veel te besteden dan kunnen wij daarvoor een regeling treffen.
SOULTOUCH By Lara kan u helpen. Samen komen we tot een
oplossing die voor u het beste werkt. Een oplossing die uw kwaliteit
van leven zal verbeteren.

Therapieën

Coaching, Burn-out coaching, Echtscheidingsbemiddeling, Healing, Journeytherapie Brandon Bays, Kindercoaching, Leefstijlcoaching, PMI Progressive Mental Alignement, Reiki 2, Reiki 1, Stervensbegeleiding, The Work (Byron Katie].

Onderwerpen

ADHD, Afwijzing, Angsten, Autisme, Bipolair, manisch depressief, Blokkades, Borderline, Burn out, Depressie, Echtscheiding, Fysieke klachten, Hoofdpijn en migraine, HSP - hooggevoeligheid, Huilbaby, Kinderen, Lichamelijke stress, Mentale spanningen, Negatieve gedachten, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overgewicht, Overspannen, Pesten, Psychische klachten, Psychose, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Scheiding, Schizofrenie, Slaapproblemen, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Stemmingswisselingen, Traumaverwerking.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Soultouch By Lara helpt u graag.
Direct, duidelijk en een eerlijk advies.
Kom vrijblijvend langs voor een intakegesprek.

www.bylara.nl/info@bylara.nl

Beroepsverenigingen

NOBCO

Opleiding/cursussen

Effortless Coaching - Gerard Meerstadt.
Reiki 1, 2 & 3 Reiki master -
Luus van den Belt.
José Vingerhoed
Mi Ran van Workum

Therapeutic Touch - Van Praag Instituut.
Ontspanningsmassage - Luus van den Belt.
Intuitieve ontwikkeling - Gesina Telleman
Mind Eye Power - Jaqueline Venbrux
Psychiatrisch Verpleegkundige i.o. - Academie Psychiatrie ( werkvloer
Parnassia groep )

Kaart

Reviews

Moon prins

02-01-2021 00:30
Met Lara in aanmerking gekomen omdat ik een beetje van het pad af was met mijn gevoelens en overlijden moeder, even geen keuzes kunnen maken . Met Lara verschillende gesprekken gehad en een behandeling Reiki dit heeft me ontzettend geholpen super begeleid en super begrepen. Heerlijk in huiselijke sfeer en op je gemak gesteld ik voelde mij bij Lara ontzettend goed zij gaf mij weer me plek terug over me eigen regie van me leven , weer goed in me velletje .

Frank

06-03-2020 13:35
Lara is een zeer deskundige therapeute met heel veel verschillende kennis en vaardigheden. Ze is eerlijk, kan heel goed luisteren en oordeelt niet. Ze stelt de juiste vragen om tot betere en vooral andere inzichten te komen. Ik heb op een ontspannende wijze mijn relatie problemen en twijfels kunnen bespreken. Na een paar gesprekken is het gelukt om zelfstandig hieraan verder te werken.

S Verschoor

05-03-2020 19:08
Door de behandelingen en Coaching van Lara ben Ik gestopt met roken.
Hier ben ik erg blij om. Ik voel me veel gezonder en fitter.

Schrijf een review