Bewegingstherapeut - CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Krishna Gopal
  • Krishna Gopal

  • (1)
  • CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  • Bewegingstherapeut
  • € 40,00 per per 30 min

Stuur Krishna Gopal een bericht

Boek een consult met Krishna Gopal

Delen:

Over / Bio

Probleem oplosser, Innovator, Oprichter van de revolutionaire zelfverdediging/vechtsport Kurodaiya, Yoga docent, Masseur (Marma therapie), docent geweldmanagement (omgaan met agressie en geweld met de principes van Kurodaiya), oprichter van KTEC (Kurodaiya Training Education Coaching) Biomechanisch proces bestudeerd om het lichaam beter te begrijpen, Ben niet van de boeken, maar meer van de praktijk. Waar specialisten stoppen ga ik verder als het gaat om bestrijden van pijnen en (fysiek en mentale) klachten. Behandelaar van stress/burnout. Fysiek en mentaal coach

Therapieën

Bewegingstherapie, Ademtherapie, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Chiropraxie, Coaching, Gedragstherapie, Healing, Healing Rotterdam, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamstherapie Zeist, Massage, Mindfulness, Personal coaching, Shiatsu, Slaapcoaching, Trainingen en workshops, Triggerpoint Massage, Yoga, Yogacoaching, Yogafysiotherapie.

Onderwerpen

Agressie, Angsten, Balans, Bewustwording, Blokkades, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Eigenwaarde, Familieproblemen, Fysieke klachten, Gezondheidsproblemen, Lichamelijke klachten, Loslaten, Mishandeling, Onveiligheid, Onzekerheid, Overgewicht, Pesten, Sexueel misbruik, Teveel in hoofd, Woede.

Werkwijze

, Creatief, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

De werkwijze is afhankelijk per klacht per persoon en wordt vastgesteld na een intakegesprek Soms heb je ook een combinatie van aantal methoden nodig om een probleem op te lossen. Ik maak je sociaal, fysiek en mentaal bewuster en sterker.

Beroepsverenigingen

geen

Kaart

Reviews

Marina

01-12-2020 01:12
…door goede communicatie en sociale vaardigheden te gebruiken leerde ik opkomen voor mezelf… Overwicht tonen met de kennis die ik heb en verbale en fysieke agressie de-escaleren.

Krishna biedt praktische technieken om jezelf (ook als hulpverlener) effectief weerbaar te maken en zelfvertrouwen te geven in situaties waar geweld of agressie aan de orde is.

Schrijf een review 

Website

www.kurodaiya.nl