Kinesioloog - Amersfoort - Kinesiologie Flowing Energy
  • Kinesiologie Flowing Energy

  • Amersfoort
  • Kinesioloog
  • € 60,00 per 1 uur (niet vergoed, studententarief)

Stuur Kinesiologie Flowing Energy een bericht

Boek een consult met Kinesiologie Flowing Energy

Delen:

Over / Bio

Kinesiologie behandelingen voor kinderen en volwassenen. Gespecialiseerd in lichamelijke klachten, emotionele klachten en/of blokkades.

Burn-out of stressklachten? Ben je jouw balans kwijt? Pijnklachten die maar niet over gaan? Whiplash klachten of gevolgen van hersenschuddingen? Of loop je vast, maar je weet maar niet waarom?
Je bent van harte welkom bij mij om met deze klachten samen aan de slag te gaan.

Ik ben Ingrid van Sluis en ik ben kinesioloog. Ik richt mij op kinderen, jongeren, vrouwen en mannen in Amersfoort en de regio daaromheen. Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van de klachten, deze kunnen fysiek zijn, of meer als gevolg van een onbalans in de voeding, of wellicht speelt de emotionele kant wel een rol in de problematiek. Door middel van spiertesten ga ik op zoek naar deze onbalans. Het grote voordeel is dat jouw lichaam en onbewuste namelijk heel goed weten waar het probleem zich bevindt. De spiertest wijst ons de weg waardoor jij zelf niet concreet hoeft te weten wat er aan ten grondslag ligt voor jouw problemen.
Ik ga samen met jou op zoek naar deze blokkades en door verschillende technieken gaan we deze blokkades opheffen. Daarmee kan de energie weer gaan stromen in jouw leven.

Heb jij vragen?
Voel je vrij om contact op te nemen met mij, dat kan per mail, telefonisch of per whatsapp. Als je een vrijblijvend gesprek wil kan dit uiteraard kosteloos.

Therapieën

Kinesiologie, Acupressuur, Burn out, EFT, Kinesiologie, Stress.

Onderwerpen

Adhd/Add, Allergie, Angsstoornissen, Balans, Blokkades, Emotionele blokkades, Grenzen aangeven, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Stress, Vol hoofd.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing.

Beroepsverenigingen

VBAG

Opleiding/cursussen

Welkin Kinesiologie, Reiki 1, Kinesiology Institute Sportkinesiology

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.flowing-energy.nl