Transformatief Coach - Haarlem - Katharina Brinckmeier
  • Katharina Brinckmeier

  • (1)
  • Haarlem
  • Transformatief Coach
  • € 100,00 per p/uur

Stuur Katharina Brinckmeier een bericht

Boek een consult met Katharina Brinckmeier

Delen:

Over / Bio

Al mijn hele leven lang ben ik gefascineerd door de samenhang van ons lichaam, geest en ziel of ons Hoger Bewustzijn en hoe alle emotionele ervaringen zich manifesteren in ons lichaam tot op celniveau.
Mijn inspiraties vanuit mijn eigen transformatieproces die mij op alle niveaus heeft doen veranderen, dus zowel fysiek, emotioneel, mental als spiritueel, stel ik graag ten dienste van jouw levensveranderende proces. Want dat is wat ik heb ervaren en ik weet, dat dit voor jou en iedereen mogelijk is!
In mijn praktijk SoulSynergy voor Holistische coaching & procesbegeleiding, soulreading en healing bied ik trajecten op maat met een holistische aanpak. In een ontdekkingssessie/kennismaking met mij en hoe ik werk, vrijblijvend en zonder kosten voor jou, gaan we samen kijken naar je situatie, je veranderwens en wat je hierin tegenhoudt. Ook kan je voelen of je met mij een Klik hebt of niet. Voelt het goed met mij, dan gaan we kijken naar hoe ik je van dienst zou kunnen zijn. Ik hou van maatwerk, en ben flexibel in betalingsafspraken.

Mijn doel is vooral je te helpen om daar waar je stagneert in je leven weer helemaal in je eigen balans en Flow te komen. Mijn coaching is hierbij gericht op het helpen oplossen van je diepere pijnlagen door diepe emotionele blokkades zoals trauma’s en negatieve overtuigingen. Op dat diepere niveau van oude kindpijn help ik jou heling te bereiken, want dan is transformatie blijvend!
Er zijn verschillende ingangen mogelijk die ik jou kan bieden, maar allen hebben ze gemeen, dat je lichamelijke pijn en disbalans ook op emotioneel nievau gelinkt zijn en je welzijnsgevoel bepaalt wordt door je contact met je lichaam. Omdat lichaam, onze geest en ziel een samenhangend geheel zijn, zal iedere coaching ingang doorwerken op alle niveaus. Mijn coaching is dus op jouw als geheel gericht, en daarbinnen is alles maatwerk.

Effortless Coaching is de basis van mijn begeleiding, daarnaat heb ik een zelf ontwikkelde aanpak, SoulSynergy coaching die nog extra daarbij dit hele palette van uitlijning tot meer fysieke en energetische balans tot het oplossen van diepere emotionele trauma´s via bepaalde interventie methoden omvat.

Mijn achtergrond:
Ik ben senior coach. Vanaf 2006 begonnen met begeleiden van spirituele groepsbijeenkomsten, spirituele coaching en readingwerk, vervolgens gecertificeerd in Hartcoherentie coaching en in 2012 de opleiding tot Effortless Coach gevolgd. Sinds 2013 verbonden geraakt als Co-Trainer aan diezelfde opleiding. Sinds 2019 hoofdtrainer bij Effortless Coaching expertise Centrum. Verder diverse trainingen gevolgd op het gebied van energetisch werk, verbindende Communicatie, Focussing, The Work van Byron Katie en de Helende Reis van Brandon Bays.
Verdere achtergrond: activeringswerker binnen de geestelijke gezondheidszorg, dansdocente creatieve dans, bewegingstherapeute en instructeur voor bewegingsanalyse op basis van de bewegingsleer van Rudolf van Laban. Ik geef regelmatig workshops Soul Dance, een dansvorm die ik ontwikkeld heb vanuit creatieve dans/dansexpressie en zielswerk. Tevens heb ik Mindful Bewegen en Dansen van Binnenuit ontwikkelt voor cliënten binnen de GGZ.

Therapieën

Transformatieve coaching, Bewegingstherapie, Coaching, Energetische therapie, Geweldloze communicatie, Healing, Holistische therapie, Innerlijk kind therapie, Journeytherapie Brandon Bays, Lichaamswerk, Meditatie , Medium technieken, Reading, The Work (Byron Katie], Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Adhd/Add, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Boosheid, Burn out, Coming-out, Communicatieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Donkere kant, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Fobieen, Futloos, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Hartritmestoornissen, Hechtingsproblematiek, HSP - hooggevoeligheid, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke strijd, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Onverwerkte ervaringen, Psychosomatische klachten, Relatieproblemen, Rug- en nekklachten, Schaamte, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Traumaverwerking, Verdriet, Verlatingsangst, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

De basis van mijn werkwijze is een holistische visie en het werken vanuit zielsniveau. Binnen de verschillende trajecten voor coaching en procesbegeleiding reik ik je in afstemming met jou passende, praktisch toepasbare handvatten aan om thuis me aan de slag te gaan. Jij hebt de regie over jouw proces en jij bepaalt de agenda. Ik loop hierbij met je mee en faciliteer je in jouw veranderingsproces. Mijn intuitie en het aanvoelen van jou op zielsniveau betekent hierbij een toegevoegde waarde. Ik bied je een warme en veilige sfeer, waarbinnen ik je met betrokkenheid, oordeelloosheid en bekrachtigend begeleid bij je transformatieproces.

Interventiemethoden die ik naast mijn eigen methoden inzet binnen mijn coaching zijn o.a. de Helende Reis van Brandon Bays, ‘The Work’ van Byron Katie, PMA (Progressive mental alignment), Hartcoherentie, Innerlijk Kind Werk, Focussing en de inspiraties aangereikt door Eckehardt Tolle. De nieuwe ontwikkelingen binnen de Quantum Fysica, de wetenschap rond het helende potentieel van ons hart (Servan Schreiber) en de recente ontdekkingen binnen de neurobiologie (Candace B. Pert) en het gedrag van cellen (Bruce Lipton) zijn daarnaast een grote inspiratiebron voor mij.

Als je interesse hebt om een traject te willen volgen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek/ontdekkingssessie waarbij wij samen jouw veranderwens in kaart brengen. Voelt het goed voor je door mij gecoacht te worden bespreken we hoe ik je het beste van dienst kan zijn en hoe jouw verandertraject vorm te geven.

Beroepsverenigingen

 Effortless Coaching Expertise centrum

Opleiding/cursussen

Effortless coaching, Co-Trainer (CRKBO geregistreerd) aan de opleiding tot Effortless coach. Bewegingstherapie/ Instructeur Bewegingsanalyse en Creatieve Dans volgens Laban methode - Activeringswerker GGz en docent Mindful Bewegen - Practitioner Dolphin Energy Healing - Docent voor Eenheidsheling - Hartcoherentie Trainer/coach -- Co-Trainer/Praktijkdocent voor Methodische vaardigheden in procesbegeleiding

Testimonials

Resultaat van mijn SoulSynergy coachingstraject: Ik ben vanuit mijn hoofd meer in mijn hart gekomen en het uiten van emoties, mijn grenzen afbakenen en mijn intuïtie volgen gaat gemakkelijker. Als ik oefen met de ´nieuwe´ voetstand, voel ik veel meer geestelijke kracht en een ‘boost’ van zelfvertrouwen. Ik voel me meer gefocust, minder meegaand, maar wel doelgerichter. Ik kan nu met mijn ziel contact leggen en ben op een andere manier hierdoor naar zaken gaan kijken, vanuit een andere visie. Dit was ik kwijt geraakt, maar nu heb ik weer grip op voorvallen of onverwachtse situaties. Door onze gesprekken, het contact maken met mijn ziel en het bereiken van een gezondere voetstand is er een versnelling en verduidelijking gekomen van wie ik ben en wat ik wil. Ik voel me steviger en ben mij duidelijker gaan profileren. Op de vraag wie ben ik, antwoord ik nu: Ik ben wie ik ben!
Robert-Jan, Zandvoort

Ik ben in juni 2012 bij Katharina gekomen voor een SoleYoga traject met als klacht een behoorlijke Halux Valgus (scheef staande grote teen) en pijnlijke voeten bij het lopen. Ik had ook steunzolen. Na een maand oefenen waren mijn klachten verminderd en na ruim twee maanden hoefde ik mijn steunzolen niet meer te gebruiken. Ik loop bovendien rechter op, wat beter staat en prettiger voelt. Ik ben dus blij dat ik gekomen ben.
Ellen Rijker, Cuijk

De nieuwe voetstand tijdens het SoulSynergy coachingstraject was eerst onwennig, maar ik merkte/ voelde meteen een meer ontspannen middenrif, als of het wilscentrum ontspande, ik kreeg een meer open houding. Open naar het leven, open naar mezelf. Ik voelde meer heelheid.
Katharina is een kanaal voor de goddelijke wereld die via haar ziel en lichaam (soulgestures) contact met mijn eigen zielewereld maakt. De boodschappen zijn trefzeker en resoneert in alle cellen.
Ingrid Groenen, levenstherapeut, healer, coach; www.schooloflife.nl
Haarlem

Lieve Katharina,
ik heb nog heerlijk nagenoten van je prachtige SoulSynergy sessie met mij. En geniet nog na. Ik vind het geweldig om met mijn voetjes te spelen en het is mij helemaal duidelijk dat ik echt mijn voetstand wil terug brengen naar natuurlijk.
Wat is er toch ooit met de mensheid gebeurd dat we zo uit onze aligment zijn gegaan?
Allebei de aspecten waren zo waardevol en hebben me geraakt. De een heel fysiek en de ander heel erg in mijn ziel. Mooi werk Katharina!
Ik heb meteen al iemand naar je doorverwezen!
Wilka Zelders, energetisch therapeute en kunstenares, www.shadeshifter.nl
Haarlem

Here my experience of the Soulreading & healing you gave me on the 10th of September 2012:
“First of all there was the comfort and trust which leaded to me feeling really relaxed and open for everything … During the reading there was no sense of space or time…
or the restriction of being somewhere… The physical form had no dimensions and was expanded into the moment. Slowly /slowly old experiences and memories started poping up… however with the sense of objectivity..and not by the sense of being overwelmed by it. My heart was serene and mind was peaceful…I was able to sense Katharina as her soulmovements could be heard in space…s omeone cutting air…. with her hands… very elegant and powerful at the same time. The element of heat and release (through tears) manifested itself… It was really leaving behind something old but yet so familiar… without regrets … farewell my father… my ex husband… my life determined through choices at that time… I had been taking notes during the reading, it was so easy for me to be and also to write things down… with no sense of distraction… could switch easily from one to another like the observer and the object as one… no separation… Felt my hart growing towards a great love for my being..for my choices… for those left behind or gone from this life… a sense of gratitude for been able to be and enjoy all life’s generosity and learning… for those who helped me along the way and still helping me…
My face changed into that of a different light or perception… as it was shown later on a photo that Katharina took shortly after our reading… it was great to see the smiling soul… the laughing kid… unburdened and free… ” Thank you for your permission to put the foto on my site!
Thank you my friend for being part of this wonderful experience!
Anastasia Sourtzi, Nieuw Zealand

Al meerdere keren heb ik een Helende/Fysieke Reis mogen ervaren, iedere keer een heftige ervaring en tegelijk zo diepgaand en opschonend. Had direct het gevoel de helft van mijn rugzak kwijt te zijn. Echter bleef er toch een zware last op mijn schouders hangen…maar wat was dat toch?
Mijn laatste Reis was een hele bijzondere, deze ging verder dan dit Leven, meerdere generaties en levens werden erin betrokken, daarom was de last zo zwaar. Toen dit duidelijk was konden we ermee aan de slag. Tranen kwamen los, ik werd geraakt en wist dat dit hetgene was dat ik zocht, dat voelde ik heel duidelijk. Het bracht direct een enorme opluchting en ruimte in mijn lichaam, het zware gevoel verdween uit mijn schouders en liep er een tinteling door heel mijn lichaam en voelde ik de energie stromen. Mijn lichaam voelde vol en kompleet aan, zo vertrouwd, zo passend. Het voelde alsof mijn Ziel was thuisgekomen en ik weer volledige in contact stond met me Zelf. Eindelijk me-zelf gevonden en thuis!
Reactie 2 dagen later:
Ik ben de hele dag nog een beetje wiebelig geweest, net alsof ik niet helemaal geaard was, maar een beetje los was van de aarde. S’avonds nog yoga en reinigings oefeningen gedaan, dacht dat het dubbel op zou zijn, maar ging helemaal prima. Voel me helemaal top, super ontspannen en ging het heel goed met de massages, gisteren 2 en vandaag ook 2. Best zwaar en sommige onverwachts en tussendoor, maar reageerde ik er heel gemakkelijk en in volle liefde op. Iedereen was blij en alles ging heel relaxt. Eigenlijk voelt alles zoals het zou moeten, meer op z’n plaats. Heb totaal geen angst, laat alles over me heen komen en alles loopt soepeltjes. Vanmiddag na de 1e massage was ik best wel even moe en zei tegen mezelf, ga op de bank zitten en doe even je ogen dicht, je wordt wel op tijd wakker voor de volgende klant. Na 5/10 minuten werd ik wakker, volledig uitgerust en ging ik weer verder. Katharina, ik kan het niet uitleggen, maar ik denk zelfs dat als ik nu voor 100 mensen zou moeten spreken het me ook niet uitmaakt… En ik ben nog maar 2 dagen verder, ben benieuwd hoe het er over een tijdje uitziet.
Bianca van Zijderveld, Yoga docente en massagetherapeute, Zandvoort; www.aryurvedictouch.nl

In de Soulreading en Soulhealing sessies voor de ziel bij Katharina gebeuren voor mij essentiële dingen. Door haar ondersteuning kom ik in contact met precies datgene wat op dat moment voor mij belangrijk is. Met wijsheid en zorgvuldigheid sluit ze aan bij mijn behoeftes. Het niveau van de informatie die door komt is hoog en accuraat, en op energetisch gebied vindt er diepe heling plaats. Ik ben dankbaar Katharina voor wat er met jouw hulp mogelijk is.
Pauline van Borrendam, haptotherapeute, www.haptotherapiehaarlem-noord.nl
Haarlem


Kaart

Reviews

Karlijn

25-03-2016 19:00
Review katharina op it's just therapy:

Ik ben dertig, ambitieus, sociaal en stormde als een jonge hond (succesvol) het carrierepad over. Doorgaan zonder stoppen, externe factoren en aangeleerde patronen die mijn handelen en denken voornamelijk beheerstte. Ik merkte dat erg moe was, in extremen leefde, veel lichamelijke klachten en negatieve gedachten over mezelf had en ik steeds vaker dacht, "Zo BEN ik helemaal niet". Time for a change, tijd om weer echt tot mezelf te komen, oprecht te stralen, te voelen en van binnenuit te handelen.

In een traject van een paar maanden heeft Katharina me geholpen die transformatie te maken.
Ze reikt me veel tools aan om zelf mee aan de slag te gaan om optimaal in balans komen (fysiek en mentaal). Ze heeft een zeer interessante visie en een werkwijze die goed bij mij past; praktisch, to the point, lichamelijk, gevoelsmatig en spiritueel.

De combinatie van allerlei methoden werkt enorm doeltreffend bij me. Ze voelt exact aan waar ik op dat moment behoefte aan heb of waar transformatie mogelijk is. Elke sessie was een succes.

Wat we oa doen:
- algemene coachingsgesprekken
- alignment van de diverse assen: de stand van de voeten, flexibele lichaamshouding
- hartcoherentie icm ademhaling en aansterken van het middenrif (tbv stressreductie)
- PMA: spookclusters uit je verleden oplossen.
- naar binnen kijken en op celniveau werken
- meditatie, affirmaties, intenties, enz: we hebben tijdens een sessie een op maat gemaakte ochtendmeditatie met klankschalen voor me gemaakt en opgenomen. Deze gebruik ik erg vaak!

Ik ervaar de sessies met Katharina als zeer prettig, professioneel, aandachtig, leuk en gestructureerd. Haar benadering is gelijkwaardig, betrokken en enorm liefdevol.

Wat mijn sessies met Katharina tot nu toe allemaal hebben opgeleverd, is met geen woorden te beschrijven, maar ik ben geen dolle hond meer, kan mezelf in 4 ademhalingen uit een stressgevoel halen, zit dichter bij m'n gevoel, heb een verbeterde houding en mijn ogen stralen weer.
Ik weet nog niet precies wat het is, maar ik kom steeds dichter bij mijn hogere doel, en dan, dan ga ik nog meer vlammen!
En deze keer zonder energie weg te geven, maar te creëren en circulair terug te ontvangen.

Dank je wel voor alle hulp, inzichten en liefde Katharina!
Namaste.

Schrijf een review