Familieopsteller - Zaanstad - Karin Seine
  • Karin Seine

  • (39)
  • Zaanstad
  • Familieopsteller
  • € 95,00 per 1 uur

Stuur Karin Seine een bericht

Boek een consult met Karin Seine

Delen:

Over / Bio

Karin Seine (1971)
familieopsteller - aurareader/healer - bezield coach

INDIVIDUELE OPSTELLINGEN | FAMILIEOPSTELLINGEN | ORGANISATIEOPSTELLINGEN | LOOPBAANOPSTELLINGEN | INTUÏTIEF SYSTEMISCH COACHEN | THETA HEALING |
READING
- individueel en in groepen. Tevens via Zoom of telefonisch.

Heldervoelen en weten zijn mijn instrumenten, het maakt dat ik makkelijk in de onderstroom kan voelen waardoor de kern snel helder wordt.
Ik kijk als het ware ónder de vraag of het thema. Zoals iemand het ooit zei: 'Karin is een helder licht en als ze dat schijnt op je vraag dan gebeurt het al, de beweging start naar stroming, inzichten en vernieuwing. Ze begeleid processen met zorgvuldigheid en kwaliteit.'

Bezield, intuïtief, helder, warm, creatief en helder zijn woorden die bij me passen.
Owner praktijk Karin Seine familieopstellingen en organisatieopstellingen. En omdat creativiteit gaat waar deze heeft te gaan; tevens mede oprichter en co-creator van Festival Hembrug Happening.

Een opleider beschreef mij als iemand die heel goed in de schaduw kan voelen. Dat was confronterend, want de schaduw associeerde ik ook wel met donker en zwaar. Inmiddels kan ik die schaduw er laten zijn, het hoeft niet weg. Ik help jou om er níet in te verdwijnen, maar er licht op te laten schijnen, zichtbaar maken.

Zelf heb ik lang geworsteld met mijn gevoeligheid, ik nam van alles mee, wist zomaar dingen waar ik me vaak geen raad mee wist. Mijn hoofd en lijf waren altijd vol en in mijn hart was geen ruimte meer. In 2003, toen ik werkzaam was als zelfstandig Art - Director, ontmoette ik een aurareader en mocht ik een reading ontvangen. Dat gaf veel inzicht. En mij werd meteen helder ‘dit is wat ik te doen heb‘.

Vrijwel meteen startte ik met een opleiding tot aura-reader en healer, tijdens deze opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met familieopstellingen. Naderhand was ik diep geraakt en tegelijkertijd voelde het heel natuurlijk. Als ik nu terugkijk schilderde ik intuïtief al jaren opstellingen. Op jonge leeftijd was er al veel bewustzijn rond de kracht van het familiesysteem. Met al z’n beperkingen én kansen.
Jaren later ben ik een opleiding familie en organisatieopstellingen gaan doen, ik koos voor een meer intuïtieve manier van opstellingen begeleiden. Ik werd steeds meer geboeid en geraakt door deze helende manier van werken. Soms bijna magisch, andere keren vooral heel concreet, helder of bevrijdend. De puzzelstukjes vielen in elkaar.


Ik ben dankbaar dat ik datgene mag doen wat ik het liefste doe. 'Een bedding creëren waarin je in vertrouwen en openheid mag zíjn'.

Een harte groet !

Karin

Therapieën

Familieopstellingen, Aura healing, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Chakra healing, Coaching, Coaching & Healing, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, Familieopstellingen Zaandam, Healer, Healing, Healing & reading, Healing Amsterdam, Holistische therapie, Hooggevoeligheid, Huisclearing , Innerlijk kind therapie, It's Just Therapy, Levenstherapie, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamstherapie Amsterdam, Lichaamswerk, Lichtwerk, Lifecoaching, Meditatie , Personal coaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, PTSS en Trauma, Reading, Reading via Skype of Zoom, Spirituele coach, Spirituele Therapie, Stress, Systeemwerk, Teamcoaching, Therapie, Therapy, Therapy Amsterdam - therapy English -expat coaching, Trainingen en workshops, Traumawerk, vind een therapeut, Visualisaties, Voice dialogue.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, citotoets stress, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Donkere kant, doodsangst, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, examenstress, Faalangst, Familieopstellingen, Familieproblemen, Futloos, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Keuzestress, Kinderen, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Negatief zelfbeeld, Nerveus, Nervositeit, Onrust, Onveilige hechting, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Opvoedingsproblemen, Overspannen, Overtuigingen, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Psychische klachten, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Slaapproblemen, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Teveel in hoofd, Transformatie, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Vluchtgedrag, Voelen, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Elk mens wil ten diepste gezien worden!
Middels het opstellingen-werk laat ik licht schijnen op dat wat niet zichtbaar kan of mag zijn, dat wat verdriet brengt, dat wat problemen, ondefinieerbare gevoelens of stagnaties veroorzaakt. In het veld ga ik tevens op zoek naar dat wat kracht of steun geeft. Zodat heling in gang gezet kan worden.


Het voelt voor mij heel natuurlijk en wezenlijk, te vertrouwen op het veld, de beweging van de ziel te volgen. Niet vanuit de mind te willen begrijpen, of corrigeren, maar afgestemd te zijn en zo in het veld te bewegen. Daarbij is mijn heldervoelendheid en mijn jarenlange ervaring als reader een enorme extra tool in het waarnemen en voelen tijdens een opstelling.

Door met opstellingen aan de slag te gaan is het mogelijk diepe stukken inzichtelijk te maken wat leidt tot aanvaarding of transformatie. Wezenlijke veranderingen kunnen plaatsvinden in jouw leven, in je relaties, op je werk, in je gezin of in je gezin van herkomst.

Als er vragen of thema's spelen rondom een kind, is het zinvol als ouders met familieopstellingen aan de slag gaan, dan blijft het kind vrij van therapie.
Ik ben me zeer bewust van de kwetsbaarheid van zowel het kind als de ouder, en de mogelijk vele paden die al bewandeld zijn. Het gaat nooit over schuld of goed/fout. Een opstelling met de ouder is een veilige manier om eens onder de woorden te kijken. Wat speelt er nou echt bij dit kind? Op deze wijze heb ik al vaak heel mooi werk kunnen doen.

Zie onderaan de pagina reviews en testimonials van mensen die mijn praktijk bezocht hebben.


* Opstellingen-avonden of dagen voor groepen zie de agenda op mijn website.
Opstellingen-avonden / dagen zijn ook op aanvraag te boeken zowel particulier als zakelijk.
De activiteiten in mijn praktijk zijn goed te volgen via Facebook.


0650282817
info@karinseine.nl

Beroepsverenigingen

 CAT

Opleiding/cursussen

OPLEIDING:

2021 - Theta Healing®
Basis DNA;,
Advanced DNA
Dig Deeper
Minddetective Manon de Jongh

2020 - LIP Life Integration Proces - Instituut voor Systemisch Werk - Elmer Hendrix

2019 - Opleiding Organisatieopstellingen, Instituut voor Systemisch Werk - Elmer Hendrix

2019 - Els van Steijn workshop Familieopstellingen

2018 - Familieopstellingen - In het reine komen - Juno Quist en Lidwien Jansen

2016-2017 - Vervolgopleiding familieopstellingen, relatieopstellingen en organisatieopstellingen Het nieuwe opstellen aan de Academie voor Familieopstellingen – Hylke Bonnema. www.familieopstellingen.nl
-
2016 - Tweedaagse kwaliteitsopvoeding.nl Marianne Langemeijer
Opvoedopstellingen voor professionals Training: Individuele Opvoedopstellingen met ouders
-
2016 - Tweedaagse Systemic Ritual Daan van Kampenhout - daanvankampenhout.com/systemic-ritual
Sjamanisme en Klassieke Familieopstellingen
-
2013 – 2014 www.familieopstellingen.nl / familieopstellingenacademie
- Jaaropleiding – Zielsreis Familieopstellingen - Organisatieopstellingen - Relatieopstellingen
- Het nieuwe opstellen; Hylke Bonnema

2013 www.familieopstellingen.nl / familieopstellingenacademie
- TRAINING 9 daagse Familieopstellingen; Hylke Bonnema

2009 – 2012 www.noeropleidingen.nl
- Energetisch Resonantie therapie; Marja van Oosterom,
- Bewustzijn en gezondheid; Marja van Oosterom
- Healing Tao, De techniek voorbij; Conny Coppen
- Eye Yoga; Dr. Andreas Jell,
- Voice Dialogue; Annemieke Rozemond,
- Familieopstellingen; Christina Sonius
- Energetische Meditatie en Visualisatie; Marja van Oosterom,
- Awakening Your Lightbody: Annemieke Rozemond en Marja van Oosterom
- Ho’oponopono, een sjamanistische methode uit Hawaii; Marja van Oosterom
- Afvallen en Bewustzijn; Marja van Oosterom
-
2008 – 2009 Helder waarnemen; André Schaap (www.noeropleidingen.nl)
-
2007 – 2008 Verdiepings-jaar aurareaden; Linda Koek en Supervisie; Lijda Scholtens
-
2004 – 2007 Aura-readen en healen/ lichtwerker aan Ranthia School voor persoonlijke en spirituele groei; Juno Quist en Lidwien Jansen
-
1999 – 2003 Junior Academie voor Art Direction & Design

Overige leerscholen op het gebied van mijn persoonlijke en creatieve ontwikkeling o.a:
beeldend kunstenaar
- Jan Oosting (1996-1997)
- De Mariënburg (1999-2000)
- Rineke Kop (2001), visualising en modeltekenen
- Gerry Vermaesen (1999-2003)
- Kleine Academie – Maarten Frencken (2004-2005)
- Vrije Academie De Leuwenburgh (2006 – 2007)
- Reiki – Arie Luierink (2001)
- NEI – Pans van Eijden (2005)
- Brahma Kumaris (2002 en 2003)
- Course in Miracles; Juno Quist
- Ka-kanaal en Ka-lichaam uit het oude Egypte; Juno Quist,
- Gavewerk; Lidwien Jansen

Testimonials

*
'Feitelijk is mijn leven in een compleet andere dimensie beland. Dit maakt dat ik momenteel voor het eerst van mijn leven ervaar dat ik alleen maar hier hoef te zijn: daar waar ik nu woon, de opleiding volgend die helemaal aansluit en mij verder opent, alles is op zijn plek. Karin jij bent voor mij een essentiële katalysator geweest. Je hebt mijn ogen geopend en me bij de hand genomen. Je hebt die veilige bedding geschept waarin ik in mijn volle kwetsbaarheid mijn ware zelf in de ogen durfde te kijken zodat vanuit daar mijn wortels konden gaan groeien.' L
*
"Afgelopen zaterdag kregen wij een familieopstelling voor het stafteam van LIFE! LIFE! is een democratische school in Amsterdam-Noord gebaseerd op geweldloze communicatie die pas sinds september 2015 open is. Je kan je voorstellen dat wij als stafleden veel meemaken. De rede waarom we van Karin haar talenten gebruik wilden maken, was dat we met spoed op zoek zijn naar een grotere locatie voor de school.
Tijdens de opstelling kwamen er verschillende thema's naarboven drijven. Het fijne vond ik dat Karin ons veel zelf liet ervaren en voelen. Heel af en toe stelde ze een vraag. Het voelt nu als zo'n plastic sneeuwbolletje dat je heen en weer kan schudden, daarna neerzet en dat na een tijdje de sneeuw neergedaald is en het troebele beeld helder wordt. Langzaam dalen alle sneeuwvlokken in mijn bewustzijn neer en zie ik een nieuw beeld.
Karin is iemand die gewoon voelt en ziet wat er is, ook dus ten aanzien van personen en situaties die haar onbekend zijn, zonder daar een oordeel aan te koppelen. Het was niet alleen verhelderend wat er uit kwam, ook is de band met mijn collega's verdiept en dat is een groot cadeau. Dankjewel Karin het was heerlijk om bij je te zijn. Mailin Fleur Landvreugd"
*
‘Een veilige en warme omgeving geleid door een fijn inspirerend persoon met een groot hart! Je hebt mij enorm geholpen!’ N
*
Karin weet zich in zeer korte tijd "af te stemmen" en vervolgens de vinger op de "zere" plek te leggen. Enkele kernwoorden m.b.t. Karin: integer, warm, vertrouwenwekkend, deskundig en liefdevol in haar benadering. S
*
‘Tijdens een 1 op 1 sessies zijn we eigenlijk ‘achter’ die vraag gedoken. Intuïtief voelde je de werkelijk relevante vraag voor dat moment’. O
*
'Familieopstellingen, het was gisteravond, maar heeft ook nu nog zijn nawerking. Vooral lijfelijk: ik heb in tijden niet zo lekker geslapen, voel ruimte in mijn hoofd. En doordat ik weer voel waar mijn lijf pijn doet kan ik daar gericht aandacht aan geven. Thanks again, voor een bijzondere avond.' J
*
'Twee maanden geleden heeft Karin de eerste sessie gedaan voor onze dochter Jojanneke. Ze is 6 jaar oud en chronisch ziek. Waar Jojanneke volgens ons het meest tegen aan liep, was haar angst voor alles wat nieuw en onbekend is en dat ze zich in contact met mensen maar ook in bepaalde situaties (vooral op school) terugtrekt. We waren ook benieuwd of dit direct te maken heeft met haar aandoening en we wilden graag weten hoe wij als ouders hier het beste mee om kunnen gaan.
Karin heeft de reading op afstand gedaan en wij wisten niet precies op welk moment dit zou gebeuren. Op de avond dat de reading plaatsvond was Jojanneke heel erg onrustig, terwijl ze normaal gesproken vrij makkelijk in slaap valt, en gaf aan dat ze een raar gevoel in haar buik had. In de dagen daarna viel het ons op dat ze rustiger en ontspannen was (normaal fladdert ze veel met haar handen en is haar lijf heel gespannen). Op school viel op dat ze vragen durfde te beantwoorden in de klas en ook uit zichzelf dingen vertelde. Ze heeft zelfs meegedaan met een spel in de kring.
Ook de fysiotherapeut die Jojanneke wekelijks ziet, viel het op dat ze zoveel van zichzelf durfde te laten zien. Ze heeft normaal gesproken heel veel tijd nodig om iets nieuws te proberen en als ze niet zeker weet wat de afloop zal zijn, kiest ze er normaal gesproken voor om het maar niet te doen. Een glijbaan bijvoorbeeld, daar ging ze nooit van af. “Je weet nooit hoe hard dat gaat, dus dat durf ik niet”. Nu gaat ze er zelfs op haar buik van af. Wel voorzichtig, maar ze durft het te doen.
Jojanneke is heel trots op alles wat ze ineens wel durft te doen en benoemt dit ook regelmatig. Het valt haar zelf dus ook op….. Niet alleen Jojanneke maar ook wij, als ouders, hebben veel aan de reading gehad. We hebben meer duidelijkheid gekregen over een aantal dingen en ook een stukje bevestiging en (h)erkenning. Karin gaf ons een beschrijving van ons kind, zoals wij haar zien en kennen. Dit was voor ons heel prettig’. A
*
Ik heb Karin tijdens een familieopstelling ervaren als iemand die erg goed helderheid kan scheppen. Met name haar sterk intuïtief vermogen, werkelijk aanwezig zijn en op een eerlijke en directe manier contact te maken, maakt Karin een vrouw waar ik me erg prettig bij voel. Zij heeft mij geleerd om waar te laten zijn wat waar is en daarmee uit eigen creëerde verhalen te stappen. Ik kan Karin zeker aanbevelen als familieopsteller! M

Kaart

Reviews

N,P

23-03-2023 12:14
Ik kwam vanuit het idee eens bij Karin een familieopstelling te willen doen, omdat ik in een burn-out zat en mij realiseerde dat ik verder wilde zoeken dan dat ik door mijn werk was leeggelopen.
Ik heb het als zo magisch ervaren dat het uiteindelijk een begeleiding van 2 jaar door de hele heling fase van mijn burn-out traject werd.
Karin heeft mij precies op die plek waar ik stond, namelijk compleet naast mij zelf, helemaal in mijn hoofd en uit mijn lijf, weten te benaderen. Zij werkt met ongelofelijk veel liefde, respect, passie, invoelingsvermogen en intuïtieve begeleiding.
Van “dat ik niet eens op mijn plek kon staan” naar vele helende bewegingen in opstellingen of theta-healing sessies, sta ik nu weer op mijn plek en STA ik er ook echt voor WIE IK BEN en MAG ZIJN. Ik heb enorm veel over mijzelf geleerd en kwam ik in maar een aantal sessies al veel verder en gelijk de diepte in dan een heel jaar bij een psycholoog geweest te zijn.
Karin heeft echt mijn leven gered, mij geholpen met kijken naar mijn eigen patronen, belemmerende en onbewuste overtuigingen die ik mocht aankijken en een plek geven.
Haar manier van werken is enorm inspirerend, open en vrij…ze werkt zo vanuit haar gevoel, is helemaal aanwezig en kan op een bijzonder fijne manier intunen op jou als client.
Elke sessie bij Karin voelt als een cadeau aan jezelf.

Pien Buseman

19-02-2023 12:59
Sinds enige maanden kom ik met een regelmaat bij Karin, ik voel mij heel erg op mijn gemak en veilig bij haar, en er was direct een band van vertrouwen. Ik heb mij niet eerder zo bloot gegeven, en dat is een groot cadeau voor mijzelf.
Mijn eerste ervaring met een familieopstelling was heel erg mooi, en ook zeker interessant. Ik kreeg inzichten die ik niet eerder heb gehad en kon daardoor dingen een plek geven, heel bijzonder.
Mijn tweede ervaring was een Theta healing, dit heeft er voor gezorgd dat ik op vele vlakken nu rust voel, en door anders met situaties om te gaan, kan ik beter dingen relativeren en een plek geven. Op werk vlak heeft zij mij ook erg fijn geholpen, soms is een andere kijk op dingen, al een grote verandering.
Dank je wel lieve Karin dat jij mij dit alles brengt! Tot heel snel weer.

Nynke

16-02-2023 22:42
Karin heeft een prachtige gave: haar invoelendheid is super sterk. Dat maakt dat je je echt gezien voelt zoals maar weinig mensen dat kunnen. En echt gezien worden is voor mij de basis om werkelijk dingen in jezelf onder ogen te komen (te zien dus!) en daarmee veilig te kunnen loslaten. Dank Karin, voor wie je bent en dat je me zag in de diepte! Liefs, Nynke Soultouching

Annette Vet

29-08-2022 09:52
Thuis komen in een herkenning van liefde was mijn eerste gevoel , waardoor ik mezelf direct veilig voelde, het heel vanzelf ging me open te stellen bij de magische heeling sessie begeleid door de Karin met zoveel compassie zuivere energie, diep geraakt , dankbaar, ik raad iedereen aan een 1 op 1 sessie te doen met Karin

Gitta Kuijper

04-07-2022 12:13
Wauw! Ik heb 2 sessies gehad bij Karin en wat een bijzondere en mooie ervaringen heb ik opgedaan. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, was ik direct op mijn gemak en wist ik dat ik op juiste plek was. Al veel verschillende therapeuten meegemaakt, maar nog nooit eerder heb ik ervaren dat iemand mij zo kon lezen en aanvoelen. Karin draait er niet om heen, maar confronteerde me op een prettige manier, wat ook nodig was. De sessies hebben mij veel inzichten en lucht gegeven zodat ik weer verder kan. Ik heb gemerkt dat er ook na een aantal weken nog puzzelstukjes op hun plek vielen en dat ik neutraler kan kijken naar mensen en eerdere situaties. Ik raad het iedereen aan die vast loopt om naar Karin te gaan. Dank je wel lieve Karin.

Nadia

24-08-2021 10:46
Regelmatig ga ik naar Karin toe, soms alleen, soms ook met mijn partner samen. Het fijnst is dat er vaak dingen naar boven komen die je niet in je eigen gedachten-cirkeltje naar boven kwamen. Soms ook hele onverwachte wendingen, soms precies waar je het niet over wilt hebben of wat je niet wilt voelen. Erna hoef je geen opdrachten te doen, maar het juist laten rusten. En wonderbaarlijk genoeg verandert er dan toch van alles. Naast inzicht geeft het ook veel rust. En dat is precies de reden dat ik het af en toe gewoon nodig heb om langs te gaan en samen met haar mijn "problemen" onder ogen te zien.

Anouk

09-08-2021 19:59
Mijn sessie bij Karin was zo fijn! Ze heeft een warme, open en gegronde energie waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ze snapte met een paar zinnen al waar mijn pijn zat. Heel fijn om me met zo weinig woorden gelijk gezien te voelen. In mijn sessie deden we een familie-opstelling. Ondanks dat ik dacht dat ik al aardig 'op de hoogte' was van mijn gezinsdynamieken, heeft het me veel nieuwe inzichten gegeven. Ik snap nu beter welke rol ik altijd heb aangenomen binnen het gezin (en waarom ik dit doe) maar ook bijv. wat voor gevoelens de rest van mijn gezinsleden dragen. Hierdoor kon ik meer in contact komen met mijn compassie richting hen. Karin werkt heel intuitief en invoelend en pikte emoties op van mijn famileleden die er niet bij waren, zodat het een hele vloeiende en levendige opstelling voor mij werd. Er is veel geshift in korte tijd. Dank Karin! ❤️

Synco Wijnberg

13-07-2021 15:01
Ik ben een aantal keren bij Karin geweest voor een familie-opstelling. Het is wat mij betreft een wonder wat er dan plaatsvindt. En niet in de laatste plaats dankzij Karin. Zij weet exact de juiste snaar te raken en opmerkingen te plaatsen die de sessies bij mij tot een succes hebben gemaakt. Nieuwe inzichten die écht beklijven. Daarnaast is Karin een heel prettig persoon waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ik kan Karin en haar aanpak daarom ook van harte aanbevelen!

Mirjam

25-06-2021 14:53
Wat een verademing is Karin! Lekker down to earth en direct, iemand waar je je binnen 1 minuut volledig bij op je gemak voelt. Heel fijn om niet zelf met een probleemstelling te moeten komen (daar ligt voor mij vaak juist de krux) want Karin haalt hem binnen mum van tijd als vanzelf naar boven. Door haar werkwijze voelde ik me al na 1 sessie wezenlijk beter en anders. Alsof er echt structureel iets is verschoven. Je bent hard aan het werk maar zo voelt het niet. Karin loodst je er heel natuurlijk doorheen. Ik heb heel erg veel baat bij haar behandeling gehad.

Noëlle

23-06-2021 16:52
Sinds januari 2021 helpt Karin mij om mijn eigen pad te kunnen en durven volgen. De verschillende methoden die zij hierbij inzet zorgen voor diep(er) bewustzijn en het verlangen om te transformeren. Haar intuïtieve manier van werken is bijzonder en prettig. Ik voel mij elke keer weer op mijn gemak en durf mezelf volledig open te stellen. De sessies met Karin werken door in het 'echte' leven, dat heb ik werkelijk ervaren. Karin helpt je bij het (in)zien van (belemmerende) patronen en helpt je bij het afscheid nemen ervan.
Verschillende opstellingen en de thetahealing tijdens mijn laatste sessie geven mij inzicht, kracht en vertrouwen om steeds meer en meer mijn eigen pad te bewandelen.

Dank Karin, je bent een heel fijn mens!

Leon hollander

28-05-2021 14:59
Goedemiddag Karin,

Ik wil je heel graag bedanken voor de Familieopstelling. De impact, de verschuiving is voelbaar in elk vezeltje. De daling ervan is nog volop in gang en ik realiseer mij dat het gaat om verstoorde banden en vooral het herstellen daarvan.

Dank je voor het gevoel en inzicht.

K de J

25-05-2021 11:34
Mijn ervaring bij en met Karin, direct trok ik vanzelf mijn schoenen uit om vervolgens in kleermakerzit op de bank te ploffen. Dan weet ik van mezelf, ik voel me op mijn gemak. Hoe ze mij ziet, de kleine details.. bewegingen met mijn handen, iets niet willen voelen. Ze kan pijnpunten direct oppikken maar zonder dat ongemakkelijke gevoel, heel prettig en volledig op gevoel kijkend naar wat bij je past om er doorheen te gaan. Ook het moment dat ik vastliep en er zelf niet meer doorkwam was ze er, aanwezig zonder woorden of echt dichtbij te zijn.. Ik voelde me veilig, geborgen, gezien. Los daarvan voelt ze bepaalde dingen zo haarfijn aan, enorm sterk en duidelijk. Geworteld in haarzelf kalm stabiel en exact het evenwicht die nodig is. Zie het als een weegschaal en ze past het gewicht telkens aan tijdens het proces zodat jij voelt hoe je erdoorheen moet zonder dat je bezig moet zijn om in balans te blijven. Ik zou het kort en bondig houden maar deze ervaring.. meer dan goud, eindeloos waardevol. Dank, en bewondering naar jou Karin.

Ayse

16-02-2021 11:44
Mijn man en ik hebben een familieopstelling gedaan, voor onze zoon. We wisten niet precies wat we moesten verwachten. We werden heel warm ontvangen door Karin. We voelden ons heel erg op ons gemak. Het was heel bijzonder om het mee te maken. We hebben dingen mee gekregen wat we niet hadden verwacht. Het was heel speciaal. Onze zoon werd rustiger!

Miloushka B

10-12-2020 15:09
Mijn man en ik hadden een mooie sessie bij Karin. Bij haar kijk jeop een hele andere, intuïtieve manier naar je situatie. Karin isopbouwend, positief en helder in haar aanpak. Ik vond het ookmooi dat het heel beeldend doorwerkt, ik voelde mij gesteund enwij hebben er veel aan gehad. M

Hanna

18-01-2020 11:20
Afgelopen week heb ik een familieopstelling gehad bij Karin en wat een verhelderende en verdiepende ervaring was dat.
Ik heb al best veel nagedacht,gelezen,gesprekken gehad over mezelf,wat waardevol en inzichtgevend was.
Voor mij was dat toch niet voldoende,het blijft dan in mijn hoofd en ik had behoefte om meer op gevoelsniveau bezig te zijn.
Ik vond het bijzonder om te zien dat Karin werkelijk voelde wat er speelde.Zelf had ik ook hoofdpijn de dagen na de sessie,wat ik niet vaak heb,er gebeurde iets in mijn lichaam.
Het voelde wel een beetje "raar" om tegen je innerlijke kind te praten,maar wist ook dat dit belangrijk was.
Ik denk dat het nog wat tijd nodig heeft om verder in te dalen,maar zeker een aanrader,als je meer de diepte in zou willen,bedankt Karin!

Ursula Koopmeiners

25-11-2019 21:24
Warm, betrokken, verhelderend, inzichtelijk en verschuivingen direct en indirect merkbaar.

Rik Heijmen

09-02-2019 14:36
Ik heb apart, maar ook samen met mijn team Karin gevreagd om te helpen inzicht te brengen in onze dynamiek en functioneren. Daarbij heeft Karin een combinatie van technieken en tools ingezet, naar gelang de situatie erom vroeg. Het is fijn dat Karin als ervaren therapeut dit kan doen en snel zorgt voor een doorbraak en verandering.

Nicoline Vink

23-01-2019 13:38
Karin deed voor mij een opstelling in het kader van de start van het Kairos College, een nieuwe middelbare school in Amsterdam-Noord. Met behulp van haar helder-voelende begeleiding konden we vragen beantwoorden, kregen we belemmeringen in beeld en konden we de onderlinge verbanden verhelderen. Het was een heel vruchtbare sessie, zowel voor de interne organisatie, als voor het te lopen traject. Dankjewel Karin!

J de N

24-10-2018 18:27
In mijn leven al heel lang op zoek naar de juiste therapeut omdat ik geregeld
vast loop. Ik heb er dan ook al flink wat versleten, goeie en minder goeie.
En ik heb in de loop van die tijd dan ook het een en ander opgestoken over mijn 'valkuilen'.
Maar eindelijk heb ik iemand ontdekt, die op een andere manier aan het werk
gaat en zij weet precies wat ik nodig heb. Met Karin (durfde) ik (eindelijk)de 'diepte'
in te gaan. Bij Karin heb ik het gevoel dat ik eindelijk de hulp/inzicht heb gekregen
die mij past. Het is een ingewikkelde weg die ik heb te gaan maar ik durf het nu aan!
Ik heb vertrouwen! J.

Eke de Jong

21-10-2018 15:54
De sessies bij Karin waren als thuis komen. Wanneer ze naar me keek voelde ik dat ze me echt zag. De muur die ik altijd om mee heen bouw was weg in die ruimte. En verschuilen kon echt niet meer bij Karin.
Een heel bijzondere ervaring wat mij veel rust en inzicht heeft gebracht. Altijd heb ik het gevoel gehad dat niemand me begreep en dat ik anders ben. Maar bij Karin kan ik mezelf zijn en is het goed. Karin is lief, doortastend, veilig en heel gezellig!!! Bedankt Karin. Ik kom zeker nog terug.
Lieve groet,
Eke de Jong

Atten van der Vlugt

11-06-2018 20:59
Ik heb van Karin een organisatie opstelling mogen ontvangen, in een duo samenwerkings verband liep ik nogal tegen wat onderlinge spanningen aan. Samen besloten we een sessie bij Karin te boeken. Het was confronterend, maar in de sessie kwam mooi naar boven waar de spanningen lagen en hoe er mee om te gaan. Met liefdevolle aandacht, scherpte en veel toewijding creëerde ze een bijzonder fijne opstelling. Ik voel me dankbaar en gesteund door deze mooie sessie. lieve groet Atten

Aurelia

21-01-2018 01:00
‘Karin weet op een hele zachte en zo treffende manier precies het stuk aan te raken wat nodig is. Haar sessies zijn pareltjes’. A

Iris

06-12-2017 11:22
In de zomer van 2017 heb ik bij Karin een traject gedaan naar aanleiding van mijn ontslag. In eerste instantie heb ik een aantal individuele sessies afgenomen. Het was een fijne manier om aan de slag te gaan met de zaken, die (on)bewust spelen. Het heeft mij afstand en ruimte te gegeven om naar de situatie te kunnen kijken. Karin is een prettige en vertrouwde begeleider in de processen, waarbij je zelf de regie houdt over wat je ondergaat. Ik vind het een mooie en prettige manier van werken.
Vervolgens heb ik deelgenomen aan de pilot "zielsportret" (deze viel binnen het traject, fijn ook hoe er per keer wordt gekeken naar wat een passende volgende stap zou kunnen zijn); dit is voor mij een mooie aanvulling gebleken en voor mij persoonlijk ook een stap, die ik pas kon maken na de individuele sessies. De opstellingen met personen brengt een krachtige en diepere gelaagdheid aan. Ook is het mooi om onderdeel te zijn van de opstelling van anderen. Een mooie sfeer waarin ieder elkaar vertrouwen, geborgenheid geeft.

Bokma

22-11-2017 16:48
Mijn man en ik waren bij Karin voor een opvoed opstelling. Ik vond het een hele fijne sessie. Karin is open en eerlijk, laat ruimte voor de ander en stuurt wanneer het nodig is.
Zij heeft echt geholpen met iedereen binnen het gezin een plek te geven. Ook onze twee overleden kinderen kregen een plaats tussen hun zussen in. Dat voelde zo goed! En wat een mooi sterk eindbeeld die nu nog steeds na resoneert in ons en kracht, geborgenheid en ontspanning geeft!
Dank je wel Karin!

Marijke

30-08-2017 12:22
Ik ben bij lieve Karin geweest omdat ik tegen wat persoonlijke dingen aan liep. Ik voelde dat ik er nu wat mee moest doen. Ook omdat ik thuis van werk was en daar nu alle tijd even voor had.
Karin maakte meteen een plaatsje vrij voor mij. Wat heeft t me geraakt. Karin , schept zoveel vertrouwen dat ik alles op tafel gooide. En dat doe ik niet zo snel. Ik voel het nu al meer stromen in mij. Dank lieve Karin

Elin Karlsson

23-06-2017 15:01
Wij hebben als organisatie een opstelling gedaan met Karin. Zij heeft dit op een hele mooie en integere manier begeleid. Karin ziet iedereen en voelt goed wat er speelt. Ze is niet bang om kaders te stellen en om door te pakken waar nodig. De opstelling heeft zeker dingen losgemaakt in de organisatie en ook bij mensen individueel. Ik kan Karin en haar werkwijze zeer zeker aanbevelen bij anderen.

Marjolein

08-06-2017 19:10
Liefdevol, diepgaand en verbindend. Karin weet je met haar wijsheid en helderheid te raken en te laten 'zijn'. Dank, mooi mens!

Annemieke

27-05-2017 20:58
Ik voelde me bijzonder goed gezien door Karin, wat mij raakte. Door haar warme en bovenal rustige benadering tijdens de opstelling ontstond er echte ruime waardoor er veel mijn systeem de kans had zich te laten zien. Al snel legde Karin verband met de vraag waarmee ik binnen kwam en ‘t veel dieper gelegen thema. Ik voelde me goed begeleid door de reis naar inzicht en aanvaarding. Sinds de sessie voel ik me krachtiger, rustiger en heb ik meer vertrouwen om de volgende stap in mijn leven te verwelkomen.

RG

03-04-2017 21:00
Ik heb een familie-opstelling laten doen bij Karin omdat ik jaren geleden een diep conflict heb gehad met mijn zus en dat is eigenlijk nooit helemaal goed gekomen. Om dat echt achter me te kunnen laten wist ik dat ik bepaalde dingen moest uitspreken naar mijn zus maar hoe ik dat precies moest aanpakken wist ik nog niet ( bang om weer een nieuwe ruzie te ontketenen ). Karin heeft me in de opstelling laten voelen hoe wij als een soort magneten naar elkaar toe trokken. Heel bijzonder om dit soort dingen zo duidelijk te voelen ! Ook heb ik de angst die mij ervan weerhield weer echt contact te maken met mijn zus recht in de ogen gekeken. Al met al heeft het mij de moed gegeven het gesprek weer aan te gaan en dat heeft geholpen ! Hoe onze relatie verder zal gaan zal in de toekomst blijken maar ik heb voor mijn gevoel nu wel een schone lei gemaakt. Ook heb ik n.a.v de opstelling een leuk en heel open gesprek met mijn ouders gehad. Sommige dingen zijn gewoon lastig om met je ouders te bespreken, enerzijds omdat het over dingen gaat van lang geleden en anderzijds omdat ik dat niet echt gewend ben met mijn ouders te doen. Maar zo goed omdat dat dus gewoon eens wel te doen ! Dit had ik echt nooit gedaan zonder de opstelling dus Karin : nogmaals superbedankt !!!!!

Nadine

15-03-2017 14:30
Ik heb de sessies bij Karin als zeer leerzaam en doeltreffend ervaren. Ik heb in totaal ongeveer een jaar bij Karin gelopen. De eerste keer kwam ik bij Karin omdat ik last had van paniekaanvallen en hard op zoek was naar oplossingen hiervoor. Karin gaf me een verwelkomend gevoel en liet me weten dat ik niet de enige was met het probleem. Hierdoor voelde ik me op m'n gemak bij Karin en durfde ik me open te stellen. Er zijn meerdere momenten van openbaring geweest. Om te beginnen ben ik erachter gekomen dat ik meningen van anderen eigen heb gemaakt. Die meningen hebben zich vervolgens ontwikkeld tot overtuigingen. Hierdoor leefde ik aan de hand van andere mensen hun opvattingen en niet vanuit die van mezelf. Karin heeft me hier inzicht in geboden en heeft me energetisch geholpen weer 'op m'n eigen plek te gaan staan' in het leven. Hierdoor maak ik nu keuzes vanuit mijn eigen wensen en overtuigingen en leef ik niet meer voor een ander. Ook laat ik me niet meer opslokken in de negativiteit en problemen van anderen en heb ik geleerd mijn hart te openen. Doordat ik mijn hart kan openen voel ik me niet meer uitgeput als ik iemand help en wordt ik niet opgeslokt in iemands 'drama'. Ik kan nu mensen helpen zonder mezelf erin te verliezen. Al met al ben ik mezelf weer en sta ik met beide voeten op de grond. Tot slot heb ik het als erg prettig ervaren dat Karin je de ruimte geeft om zelf inzichten te krijgen en niet alles voor je 'fixt'. Hierdoor heb ik echt geleerd zelf grip te krijgen op de keuzes die ik maak in mijn dagelijks leven en heb ik hierin dus geen begeleiding meer nodig. Het is een zware periode geweest, omdat ik de fijne én minder fijne kanten van mezelf moest facen, maar daardoor kan ik nu eindelijk echt leven, met alle ups en downs die daarbij horen. Karin, bedankt!

Mijke

11-01-2017 15:11
Ik herinner me dat ik gebruik heb gemaakt van Karin's diensten toen ik twee jonge kinderen had, een baan, een relatie en ik voelde me uitgeput en had last van woede- en paniekaanvallen. Ik wist niet echt wat reading/healing was en stond open voor hulp en had al andere dingen geprobeerd, als haptonomie, psychotherapie en schrijven. Ik herinner me dat ik door Karin's interventie inzag hoe ik mijn partner buitenspel zette of hield. Hoe mijn tweede kind leed onder het drukke kruispunt dat ons gezin leek te zijn geworden, hoe anders dan mijn eerste kind daarop reageerde. Hoe ik leed aan mijn schuldgevoelens en het nooit goed genoeg te doen en de fouten die ik had gemaakt, teveel eiste en wilde. Het is allemaal veel hanteerbaarder nu, het beeld van het kind op het kruispunt en de partner buitenspel, schoonvaders hongerwinter; het zijn beelden die ik nooit meer vergeet en bewust of onbewust altijd meeneem in mijn afwegingen.

J

13-12-2016 12:07
Zoekend naar het inzetten van mijn talenten, veranderen in werk en het serieus nemen van dromen en verlangens op dat vlak ervaar ik al heel lang een diepe, vage pijn en neiging tot passiviteit en neerslachtigheid die mijn eigenwaarde steeds weer op losse schroeven lijken te zetten.
Door de doortastende kwaliteiten en intelligentie van Karin, en het werken met familieopstellingen, ben ik nu in staat om die gevoelens en gemoedstoestanden beter te hanteren. De familieopstelling brengt onvermoede zaken aan de oppervlakte die onbewust in je spelen. Er wortelen oude en onbewuste patronen, buiten je dagdagelijkse persoonlijkheid om, die iets met je doen, energie kosten. Met de begeleiding van Karin vind je daarin een plek en kun je de energieën voor je laten werken, komt er harmonie. Dat werkt bevrijdend.

Marije Geursen

29-06-2016 08:38
Na wat onrustige maanden in de thuissituatie en gecombineerd met een druk gezinsleven was ik erg toe aan een kwalitatief moment voor mijzelf. Samen met Karin deed ik een opstelling in de mooie, rustige en lichte ruimte in Amsterdam.
Na de kennismaking en het bepalen van mijn vraag ging het gesprek eigenlijk als vanzelf over in de opstelling. Karin werkt heel daadkrachtig, liefdevol en flexibel, met veel aandacht voor alle aspecten die worden opgesteld. Het blijft toch een bijzondere gebeurtenis een opstelling. Eerder deed ik familieopstellingen in een groep maar deze keer was het dus met mijzelf en de aspecten die ik wilde opstellen en dat was erg prettig. Er is geen afleiding van andere mensen en hun energieën. Karin heeft een complete manier van werken die voor mij heel effectief was. Ik kijk nu anders naar de mensen om mij heen en naar mijn reactie op hun. Er is meer aandacht voor mijzelf. Ik kom zeker nog een keer terug!

Bas

13-04-2016 15:10
De afgelopen heb ik op aanraden van Saskia Beugel een aantal familieopstelling/ visualisatie sessies bij Karin gedaan. Eigenlijk meer mét haar gedaan, want zij stond op gelijke voet met mij en dat is iets wat ik persoonlijk heel prettig vind bij een therapeut/coach. Kwetsbaar en volledig vanuit gelijkwaardigheid, en heel sterk voelend waar mijn grootste behoefte lag bij iedere afzonderlijke sessie.

Ik ben in ca. 3 maanden heel veel verder gekomen en ga met de uitkomsten en inzichten verder aan de slag, en zal zeker direct terugkeren bij haar zodra er nog zaken zijn waar ik iets mee wil en zelf niet mee verder kom.

Karin is een warme, liefdevolle persoonlijkheid waar ik me heel makkelijk aan kon 'overgeven'....van harte aanbevolen dus sowieso als je in een aantal sessies een mind-shift wilt maken om van diepgewortelde overtuigingen af te komen.

Erna

02-02-2016 11:43
Samen met mijn man kwam ik bij Karin en gelijk bij binnenkomst is er al een vertrouwd gevoel en begint ook gelijk de sessie. Karin heeft ons doen inzien wat voor een blokkade er tussen je relatie in kan zitten waardoor het niet stroomt. Ook het inzicht in beide families van herkomst was heel bijzonder, verhelderend maar ook verwarrend. Doordat Karin mee voelt, legt ze snel de vinger op de zere plek en zeker ook door haar rustige uitstraling voelt het heel vertrouwd en veilig om bij haar op ontdekkings-tocht te mogen gaan.

Katherina Bornefeld

01-02-2016 12:26
Ik heb samen met mijn net volwassen dochters uit nieuwsgierigheid een familieopstelling bij Karin bijgewoont. Karin weet mensen op hun gemak te stellen zodat ze zich kunnen openen en dirigeert de opstelling met deskundigheid, intuitie, liefde en invoelingsvermogen. Ondanks dat wij zelf alleen spelersrollen hadden, hebben wij een diepgaand begrip van vaak onzichtbare energetische processen gekregen en een diep ontzag voor deze methode om blokkades op te sporen en op te lossen.

jose steens

26-01-2016 07:37
Karin heb ik leren kennen via haar workshops intuitief schilderen. Daarnaast heb ik ook enige opstelingen gedaan. Ze maakt op mij indruk door haar enorme kracht om aanwezig te zijn, puur door er te zijn. Er wordt gewerkt vanuit een liefde en zijn, ze voegt toe wat nodig is in het moment. Inzichten komen vanuit de ruimte dat alles er mag zijn. Als je een familieopstelling wilt doen dan is Karin een de perfecte opsteller.

Saskia Beugel

08-01-2016 18:54
Afgelopen week een bijzondere familieopstelling gedaan bij een van onze therapeuten Karin Seine in Koog aan de Zaan. Ik kwam tot diepe inzichten en werkelijke (en feitelijke) omkeringen.... Ik heb \'het\' mijn rug toegekeerd zodat \'het\' me niet meer in de weg staat zodat ik hopelijk meer steun krijg en minder tegenwerking. \'Gewoon\' van richting veranderd 180 graden.... een proces wat al langer gaande was maar wat tot een conclusie kwam in deze opstelling. Het lijkt behoorlijk te werken (en te keren). Ik denk dat Karin iemand is die diep gewortelde, jarenlange (karmische cq generatie-lange) blokkades samen met jou tot transformatie kan brengen. Ze werkt ook veel met kinderen en gezinnen (opvoedopstellingen)

Lara

05-01-2016 15:01
Voor mijzelf was ik al een aantal keer bij Karin geweest (familieopstelling en visualisatie). Toen ik bij haar mijn zorgen uitte over mijn zoon en zijn leerproblemen, gaf Karin aan dat we een opstelling voor hem konden doen. Ik heb ingestemd, maar wist niet wat ik moest verwachten. Het bleek een hele bijzondere ervaring. Ik kon me helemaal in mijn zoon verplaatsen en voelde waar hij mee worstelde. Die bewustwording heeft mij veel steun gegeven. Ik voel me een stuk rustiger en heb meer vertrouwen in zijn kunnen. Zelf straalt hij ook meer plezier en zelfvertrouwen uit. Vanuit school en het ziekenhuis (waar hij in een schrijfgroep zit) kwamen er opeens ook positieve geluiden. Mijn zoon is daar nu meer gemotiveerd en zit beter in zijn vel.

Schrijf een review 

Website

www.karinseine.nl