It’s Just Therapy
Lifecoach - Didam - Karin Kempel
  • Karin Kempel

  • Didam
  • Lifecoach
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Karin Kempel een bericht

Delen:

Over / Bio

In 2004 ben ik aangereden, waarbij mijn voet klem kwam te zitten tussen het wegdek en het voorwiel van mijn fiets en de auto. terwijl ik een paar meter over de grond schoof, was ik vooral bang dat hij over mijn voet zou rijden, dat die verbrijzeld zou worden en ik niet meer kon lopen. Dat gebeurde niet en na een paar weken niet lopen en wat fysiotherapie zou alles weer in orde zijn.
Dat was helaas niet het geval. nadenken bij elke stap die ik liep en naar de grond kijken om niet op een scheve tegel te stappen. Niet meer kunnen sporten of in de tuin werken. Dit kostte mij uiteindelijk ook mijn relatie. Daarna kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht, na elke ziekte of blessure niet meer terugkomen op het niveau van net ervoor. De hoeveelheid klachten en medicijnen nam toe.
Toen ik als vijftigjarige door bezuinigingen en fusie mijn werk kwijtraakte, was het tijd om eerst eens aan mijzelf te denken en werken. Ik heb grote opruiming gehouden, oude dingen weggedaan, maar vooral emotioneel. Dat laatste heb ik gedaan met Emotional Freedom Techniques (EFT).
Wat een verandering maakte ik toen door, ik kon het bijna niet geloven. Van jarenlang steeds meer lichamelijke klachten en steeds meer medicijnen naar in een jaar steeds minder klachten en zelfs geen medicijnen meer. Dat had ook invloed op de rest van mijn leven: ik werd vrolijker, kreeg meer zelfvertrouwen en ik kon weer voluit sporten of zonder problemen een dag op stap gaan.

Hierna werd al snel duidelijk dat ik zelf ook anderen mocht gaan helpen met deze techniek. Ik word hierin geholpen doordat ik de spiritualiteit, die ik als kind al had, terug kreeg. En een paar maanden later werd dat uit een heel andere hoek nog een keer bevestigd dat ik beter een andere weg kon inslaan.
Een korte, intensieve training volgde. Ik heb mij verdiept in Emotional Freedom Techniques en verschillende andere werkvormen geleerd dan ik kende. Daarnaast heb ik mij in verschillende andere werkwijzen verdiept om anderen te kunnen helpen.

Therapieën

Lifecoaching, EFT, Lifecoaching Didam, Soul Body Fusion.

Onderwerpen

Afgewezen, Angsten, Autisme, Balans, Belemmerende overtuigingen, Blokkades, Boosheid, Chronische pijn, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Faalangst, Gedachten, Grenzen aangeven, Hoofdpijn en migraine, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Lusteloosheid, Mentale spanningen, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overtuigingen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychosomatische klachten, Somberheid, Spanningen, Verdriet, Zelfacceptatie, Zelfbeeld.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Ik ga uit van wat je nu voelt. Door hiermee aan de slag te gaan, kijken we waar dit gevoel voor staat. Om zo de emotionele blokkade die de pijn veroorzaakt op te ruimen. Hiervoor gebruik ik Emotional Freedom Techniques (EFT). Je kunt kiezen voor een pakket van 3 of 6 sessies of losse sessies.

Door een traject Soul Body Fusion® van 3 sessies in 3 weken te doen, is het mogelijk dat je minder last hebt van allerlei prikkels die je de hele dag door binnenkrijgt. Bijvoorbeeld bij autisme of HSP. Je eigen ziel heeft dan de leiding en bepaalt wat je nodig hebt. De plaats waar je heling ontvangt is dus niet vooraf te voorspellen of door jou of mij te beïnvloeden.
Meer informatie kun je vinden op de landelijke site: http://soulbodyfusion.nl/

Zowel voor EFT als Soul Body Fusion® is het mogelijk om via Skype of Facebook video Messenger af te spreken. Je hoeft dan niet naar mijn praktijk te komen.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij SoloPartners.
Ik sta vemeld als Soul Body Fusion® practitioner op de landelijke site van Soul Body Fusion®.

Opleiding/cursussen

Balans Training: EFT practitioner en master.
Realisatietrainingen: 2-daagse basistraining EFT
Soul Body Fusion® centrum Arno van Dijk: Soul Body Fusion® practitioner
CIVAS: kindertekeningen analyseren en creatieve therapie

Aangevuld met vakken uit mijn Pabo-opleiding en Akte Speciaal Onderwijs welke ik nu weer kan gebruiken, zoals psychologie, pedagogiek, sociale agogiek.

Testimonials

Karin heeft mij behandeld met EFT (Emotional Freedom Techniques) en dit is heel goed bevallen. Ze blijft rustig, houdt het proces goed in de gaten, laat zich niet afleiden en gaat kordaat te werk.
Nynke

De sessies bij jou hebben bij mij goed gedaan ik voel mij nu zekerder en zit weer volop in de hectiek van mijn werk en ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden.
Ik kan nu wel zeggen dat jij mij tools hebt gegeven waarmee ik verder kan en wil je hiervoor bedanken.
Mocht het nodig zijn kom ik zeker bij jou terug.
Elly

Na dat ik bij jou ben geweest voor Soul Body Fusion sessie gaat het een stuk beter met mij. Ik ben veel rustiger ook als er mensen in mijn omgeving zijn die mijn energie proberen te gebruiken. Ook maak ik mij veel minder zorgen en heb ik het gevoel dat het goed komt. Dank je wel voor de keuze van Soul Body Fusion sessie. Ik ga zeker ook de workshop volgen. Het fijne van deze sessie dat je niet hoeft te spitten in het verleden, maar gewoon aanwezig te zijn tijdens de sessie.
Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren.
Mercedes

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://leegjerugzak.nl/