It’s Just Therapy
Lifecoach - Didam - Karin Kempel
  • Karin Kempel

  • Didam
  • Lifecoach
  • € 80,00 per 1 uur

Stuur Karin Kempel een bericht

Boek een consult met Karin Kempel

Delen:

Over / Bio

Mijn leven veranderde in een paar seconden op een zonnige ochtend in juni 2004. Ik stapte op de fiets naar mijn werk, twee straten verder nam een auto de binnenbocht. In een flits keek ik of ik voorlangs kon schieten. Te dicht bij. De andere kant een stoeprand en struiken, te hoog. Ja, dan moet het maar gebeuren. De auto stond niet gelijk stil.
Mijn voet zat klem tussen voorwiel en wegdek. Wat was ik bang dat het wiel mijn voet zou verbrijzelen. Toen ik op één voet en met twee krukken rondliep kreeg ik veel praktische hulp. Maar weet je wat ik miste? Een arm om mij heen. Iemand die begreep dat ik toen bang was voor de toekomst. Iemand die mij kon troosten en helpen dit verdriet te verwerken, mijn angst en onzekerheid weg te halen.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel last je kunt hebben van het niet mogen uiten van je verdriet, dat je altijd “decorum” moet bewaren. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten en blessures. Vanaf het moment dat ik was aangereden, kwam ik in een neerwaartse spiraal.
Totdat het moment waarop ik mijn baan kwijtraakte. Toen ontmoette ik iemand die mij wilde helpen, maar eerst moest ik mijn rugzak legen.
Ik was eerst wat sceptisch, zou deze methode wel werken? Tijdens jarenlange begeleiding van een psycholoog had ik steeds meer klachten gekregen. Tot mijn verbazing merkte ik al in de week na de eerste sessie verbetering. Dat smaakte naar meer.
Vol goede moed ben ik stap voor stap alle problemen die zich vastgezet hadden in mijn lichaam gaan oplossen. Geen gemakkelijke weg. Langzaamaan werd ik een vrouw met meer zelfvertrouwen, eentje die weer kon lachen en leuke dingen doen. Dat was mijn stimulans.

Mijn missie is dan ook vrouwen te helpen die na een ongeluk in een neerwaartse spiraal zijn gekomen en dat te stoppen en om te buigen.

Nadat ik grote emotionele opruiming had gehouden, werd al snel duidelijk dat ik zelf ook anderen mocht gaan helpen. Ik word hierin geholpen doordat ik de spiritualiteit, die ik als kind al had, terug kreeg. En een paar maanden later werd dat uit een heel andere hoek nog een keer bevestigd dat ik beter deze weg kon inslaan.
Ik heb mij verdiept in de techniek die mij geholpen heeft en andere, aanvullende en ondersteunende werkwijzen geleerd om anderen te kunnen helpen.

Therapieën

Lifecoaching, , Lifecoaching, Soul Body Fusion.

Onderwerpen

Afgewezen, Angsten, Autisme, Balans, Belemmerende overtuigingen, Blokkades, Boosheid, Chronische pijn, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Faalangst, Gedachten, Grenzen aangeven, Hoofdpijn en migraine, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Lusteloosheid, Mentale spanningen, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overtuigingen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychosomatische klachten, Somberheid, Spanningen, Verdriet, Zelfacceptatie, Zelfbeeld.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Ik ga uit van wat je nu voelt. Door hiermee aan de slag te gaan, kijken we waar dit gevoel voor staat. Om zo de emotionele blokkade die de pijn veroorzaakt op te ruimen. Hiervoor gebruik ik Emotional Freedom Techniques (EFT). Je kunt kiezen voor een pakket van 3 of 6 sessies of losse sessies.

Door een traject Soul Body Fusion® van 3 sessies in 3 weken te doen, is het mogelijk dat je minder last hebt van allerlei prikkels die je de hele dag door binnenkrijgt. Bijvoorbeeld bij autisme of HSP. Je eigen ziel heeft dan de leiding en bepaalt wat je nodig hebt. De plaats waar je heling ontvangt is dus niet vooraf te voorspellen of door jou of mij te beïnvloeden.
Meer informatie kun je vinden op de landelijke site: http://soulbodyfusion.nl/

Zowel voor EFT als Soul Body Fusion® is het mogelijk om via Skype of Facebook video Messenger af te spreken. Je hoeft dan niet naar mijn praktijk te komen.

Beroepsverenigingen

Ik sta vermeld als Soul Body Fusion® practitioner op de landelijke site van Soul Body Fusion®.

Opleiding/cursussen

Balans Training: EFT practitioner en master.
Realisatietrainingen: 2-daagse basistraining EFT
Soul Body Fusion® centrum Arno van Dijk: Soul Body Fusion® practitioner
CIVAS: kindertekeningen analyseren en creatieve therapie

Aangevuld met vakken uit mijn Pabo-opleiding en Akte Speciaal Onderwijs welke ik nu weer kan gebruiken, zoals psychologie, pedagogiek, sociale agogiek.

Testimonials

Karin heeft mij behandeld met EFT (Emotional Freedom Techniques) en dit is heel goed bevallen. Ze blijft rustig, houdt het proces goed in de gaten, laat zich niet afleiden en gaat kordaat te werk.
Nynke

De sessies bij jou hebben bij mij goed gedaan ik voel mij nu zekerder en zit weer volop in de hectiek van mijn werk en ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden.
Ik kan nu wel zeggen dat jij mij tools hebt gegeven waarmee ik verder kan en wil je hiervoor bedanken.
Mocht het nodig zijn kom ik zeker bij jou terug.
Elly

Na dat ik bij jou ben geweest voor Soul Body Fusion sessie gaat het een stuk beter met mij. Ik ben veel rustiger ook als er mensen in mijn omgeving zijn die mijn energie proberen te gebruiken. Ook maak ik mij veel minder zorgen en heb ik het gevoel dat het goed komt. Dank je wel voor de keuze van Soul Body Fusion sessie. Ik ga zeker ook de workshop volgen. Het fijne van deze sessie dat je niet hoeft te spitten in het verleden, maar gewoon aanwezig te zijn tijdens de sessie.
Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren.
Mercedes

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://minderklachtennaeenongeluk.nl/