Psychodynamisch therapeut - Diemen - Karin Baddane
  • Karin Baddane
    Aanvullend vergoed

  • (25)
  • Diemen
  • Psychodynamisch therapeut
  • € 100,00 per uur (vergoeding vanuit aanvullende verzekering)

Stuur Karin Baddane een bericht

Boek een consult met Karin Baddane

Delen:

Over / Bio

Psychodynamisch therapeut - familieopstellingen - hypnotherapie - EMDR - voice dialogue - innerlijk kindwerk - Amsterdam - aanvullend vergoed - Karin Baddane

Stress? Burnout? Niet lekker in je vel? Druk in je hoofd? Trauma? Verslaafd?
Je verlangt naar meer rust in je leven. Je wilt minder piekeren en makkelijker tot een keuze komen. Doen wat goed is voor jou en weer lekker in je vel zitten.

Ik ga naast je staan, geef je een hand (metaforisch) en laat je ontdekken wat voor jou belangrijk is. Mijn intentie is dat jij als mens volledig tot je recht te kunt komen, in contact met je zelf en in contact met je omgeving.

Kennismakingsgesprek online via Whereby (AVG-proof) is gratis en vrijblijvend.
Vervolgsessies kunnen face-to-face plaatsvinden in mijn praktijkruimte aan huis, online of tijdens een wandeling.

Ik gids mensen graag op hun reis naar hun innerlijke kracht.
Telkens weer vind ik het een voorrecht om getuige te mogen zijn van de veranderingsprocessen die bij mijn clienten plaatsvinden.

Voordat ik mijn eigen praktijk startte ben ik jarenlang werkzaam geweest als verslavingstherapeut en mindfulness-trainer in de GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg). Zowel de individuele als groepstherapieën die ik gaf, zijn geschoeid op de cognitieve gedragstherapie. Mensen leren vanuit het hoofd te kijken naar hun gedrag en zo nieuw verstandig gedrag aan te leren. Maar pas als ik het gevoel en het lichaam bij de therapie betrok, werden mensen geraakt, was er de pijn, de angst en de vreugde. Ze kwamen weer in contact met hun innerlijke levenskracht/hun mens zijn.

Het weer gaan voelen, contact met het lichaam maken, draagt zo'n helende kracht in zich. Daar wilde ik mij verder in verdiepen. Dat heeft mij er toe gebracht om de post HBO-opleiding tot lichaamsgericht coach te volgen aan het ATMA instituut. Daar raakte ik vooral gefascineerd door systemisch werk(familieopstellingen), karakterstructuren(overlevingsstrategieën) en daaruit voortvloeiend ontwikkelingstrauma's. Inmiddels heb ik mij ook bekwaamd in EMDR therapie en hypnotherapie waardoor ik mensen in contact kan brengen met de wijsheid en helende kracht in hun onderbewuste.

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker. De kerntaak van de maatschappelijk werker is de cliënt als mens volledig tot zijn recht te laten komen in interactie met zijn omgeving. En dat zie ik nog steeds als mijn missie. Nu verwoord ik het anders:

Worden wie je in wezen al bent, in contact met je zelf, verbonden met de ander en met het grotere geheel.

Therapieën

Psychodynamische therapie, EMDR, Familieopstellingen, Holistische therapie, Hypnotherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Mindfulness, NLP, Psychodynamische therapie, Regressietherapie, Therapie, Voice dialogue.

Onderwerpen

Angsten, Belemmerende overtuigingen, Burn out, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Energetische balans, Grenzen aangeven, In hoofd zitten, Keuzestress, Overtuigingen, Stress, Traumaverwerking, Verslaving.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Wil je onderzoeken waar en waarom je vastloopt, ervaren hoe je anders kunt denken, voelen en handelen? Dan kan ik je stevige bedding bieden waarin het veilig is om dit samen te onderzoeken, te ervaren en te oefenen met nieuw gedrag.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als we vastzitten dan spreken we de denkgeest aan. Maar vaak komen we er niet uit door alleen maar na te denken. Juist door naar je lichaam te luisteren kom je weer bij je gevoel. Voelen is nodig om te weten wie je werkelijk bent, om keuzes te maken, om verantwoordelijkheid te nemen, om te worden wie je bent.' Door het lichaam erbij te betrekken wordt de therapie krachtiger dan alleen praten. Wil je hoofd je nog wel eens om de tuin leiden, het lichaam is altijd eerlijk en heeft veel wijsheid in zich. Ik begeleid je op weg naar de ontsluiting van deze fysieke wijsheid. Je lichaam weet wat goed voor jou is en weet ook waar jouw grenzen liggen.

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (alleen online of telefonisch). Zo krijgen wij beiden de kans om te voelen of er een klik is. Tenslotte wordt het succes van de therapie voor het grootste deel bepaald door de vertrouwensrelatie tussen client en therapeut. Besluit je na het kennismakingsgesprek om bij mij in therapie te gaan dan ben je voor face-to-face sessies van harte welkom in mijn praktijkruimte aan huis. 4 sessies zijn vaak al voldoende om weer in contact te komen met jezelf en je omgeving.
Neem contact op voor een gratis online kennismakingsgesprek en druk op de contactknop hiernaast.
Bij mij kan ook terecht voor sessies in het weekend en 's avonds. Woensdag en vrijdag werk ik niet.

Naast individuele therapie kan je bij mij ook workshops/trainingen volgen zoals Body, Soul & Mindfulness. In 5 dagdelen leer je beter voor jezelf zorgen door: bewustwording van je eigen kracht en grenzen, om te gaan met stress, verbinding te maken tussen lichaam en geest en gezondere keuzes te maken. Met diepgaande oefeningen uit mindfulness, NLP en lichaamswerk ontdek je hoe je het beste uit jezelf haalt.

Klachtenprocedure
Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd bent of wordt begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Het is ook mogelijk hierbij de vertrouwenspersoon* van de NFG in te schakelen. Als het niet lukt de klacht op te lossen, dan kun je een klacht indienen.
Meer informatie: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Beroepsverenigingen

Aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg(NFG) en Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg (RBCZ)
Voor vergoedingen kijk op https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Opleiding/cursussen

Voice Dialogue bij Take off Support
PDS(Prikkelbare Darm Syndroom) therapie bij BivT
Hypnotherapie bij Take off Support
EMDR therapie bij BivT (Bijscholings instituut voor Therapeuten)
Workshop Lucide dromen bij Namasté Café Den Haag
Diverse workshops en trainingen bij Jan Geurtz, auteur van 'Verslaafd aan liefde"
Diverse seminars van Wibe Veenbaas(Phoenix) oa Karakterstructuren en persoonlijk leiderschap.
Training systeemondersteuning bij verslavingsproblematiek aan de CokevanJou Academy ism met Trimbosinstituut
Training relatiecoaching voor therapeuten bij Klaske de Vries, relatietherapeut
Medische Basiskennis op HBO niveau bij het BivT
Post HBO opleiding tot Lichaamsgericht Coach aan het ATMA Instituut. Haptonomie, Bio-energetica, Systemisch werk, Regressietherapie, Body Drum Release.
Post HBO opleiding tot Cognitief Gedragstherapeutisch Werker.
Train de trainer Mindfulness (MBSR) voor GGZ medewerkers bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam
HBO opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening aan de HvA. Minor: coaching en training.
WO Opvoedkunde aan de UvATestimonials

 Ik heb bij Karin een individueel traject gevolgd. Allereerst wil ik zeggen dat Karin een ongelofelijk lief en warm persoon is waardoor ik mezelf durfde open te stellen. Ik heb gedurende het traject veel over mezelf geleerd vooral waarom ik sommige dingen doe en hoe ik dat doe. Ik vond vooral de reis die we hebben gemaakt om erachter te komen spannend en indrukwekkend. Het is voor mij goed geweest om te zien hoe/ wat ik ben geworden door onder andere naar familie banden te kijken. Ik kijk nu anders aan tegen keuzes die ik moet maken en zeg nu vaker nee omdat ik dat durf. Ik heb hierdoor meer rust en ontspanning bij mezelf kunnen creëren. EW

'Ik heb bij Karin therapie gevolgd en de workshop gedaan. Ik heb daar veel aan gehad: net dat kleine zetje dat ik nodig had, even weer alles in ander perspectief zien...ik kan Karin van harte aanbevelen.' KvD

'De workshop Body, Soul & Mindfulness doet echt wat wordt beloofd: thuiskomen bij jezelf. Je krijgt een heel gevarieerd aanbod aan ontspanningsoefeningen en mindfulness technieken, die je goed in je eigen leven kunt toepassen. Dit alles onder bezielende leiding van twee ervaren coaches, die een warme en prettige sfeer in de groep weten te creëren. Ik ben blij dat ik heb meegedaan!' HL

Kaart

Reviews

Ramon

18-06-2024 09:42
Grote Aanrader !
Ik ben een aantal maanden bij Karin in behandeling geweest. Een behandelcombinatie van lichaam en geest dat effectief werkt. Ik ben enorm te spreken over de diversiteit van methoden die ze kent en toepast. Het gecombineerd inzetten van EMDR en hypnotherapie was voor mij zelfs een magische ervaring.

Karin is een fijne therapeute. Ze bekijkt samen met je waar de behoefte ligt en wat het beste aansluit. Ze werkt geen standaard lijstjes af, zoals terugkomende vragenlijsten, maar zet mij, de cliënt centraal neer. Ze schakelt direct bij waar nodig en geeft haar observaties van terugkomende rode draden direct mee. Zo kreeg ik iedere keer hernieuwde inzichten van mechanismen die ik in stand hou, het effect ervan en wat eraan te kunnen doen. Thanks

Jasmin

30-05-2024 19:33
Goedemiddag Karin,

Super bedankt voor de fijne EMDR sessies. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik ben blij dat ik de rust heb kunnen vinden in mezelf en ook echt mijn rust pak. Ik hoop de komende tijd meer en meer te werken aan mijn zelfbeeld met behulp van de opnames.

Voor nu voel ik me heel goed en ik app je wel zodra er iets is.

S. Kester

30-05-2024 18:41
Karin heeft mij 4 jaar geleden geholpen met ernstige problematiek , vorig jaar met evengoed traumatischere ervaringen en dit jaar met wat mildere sessies. Ze luistert goed, past de therapie aan op de behoefte, en heeft mij echt herselt dmv regressie en emdr technieken. Ben haar enorm dankbaar voor mij n herstel! Ik ben minder somber, sta vrolijker en relaxter in het leven!

Denis

17-05-2024 07:09
Karin is een zeer professionele coach die snel tot de kern van het probleem komt. Met veel respect en een luchtige benadering zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Haar sessies, waarin ze gebruik maakt van EMDR, Voice Dialogue en hypnotherapie, zijn effectief en dragen bij aan een verhoogd bewustzijn. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar deskundige begeleiding. Nogmaals bedankt, Karin!

F.

16-12-2023 16:50
Ik liep al jaren bij een therapeut wat voornamelijk praattherapie was. Op een gegeven moment kon ik alles bij mijzelf beredeneren maar het negatieve gevoel ging maar niet weg. Door mijn zelfbewustzijn werd dit soms zelfs erger.

Bij Karin ga je samen naar het basisgevoel. Ik had eindelijk het gevoel dat ik echt iets kon veranderen. In plaats van praten over mijn gevoel kon ik het gewoonweg voelen en dmv emdr en hypnotherapie er ook echt iets aan veranderen.

Ik zou Karin absoluut aanraden als therapeut.

Jacco

16-10-2023 12:37
Wat een fijn mens en super proffesional is Karin. Zij heeft mij enorm geholpen met trauma verwerking. Middels EMDR heeft zij er voor gezorgd dat ik weer slaap en dat er weer rust in het hoofd is. Bij Karin heb je geen moment het gevoel dat je een van de vele patiënten bent en is er een algeheel gevoel van begrip en menselijkheid. Dank Karin !

Marlijne

13-02-2023 11:05
Met veel plezier heb ik meerdere sessies bij Karin gevolgd. Zowel EMDR als familieopstellingen. Mijn bewustzijn en zelfvertrouwen is vergroot en ik voel me kalmer dan voorheen. Karin is een bijzonder warme vrouw met kennis van zaken en zeer kundig. Een therapeut die samen met jou de diepte ingaat zonder de controle over te nemen of te sturen. Ze is open en eerlijk waardoor het vertrouwen er direct is en er ruimte ontstaat om jezelf te zijn. Zeer dankbaar dat ik haar gevonden heb!

I.

31-07-2022 10:07
Toen ik een online kennismakingsgesprek met Karin had gehad, voelde ik direct een fijne klik. Zodra ik voor het eerst bij Karin in de praktijk kwam, voelde dat direct vetrouwd. De praktijk is thuis, wat ik persoonlijk als erg fijn ervaar. Karin past verschillende methodieken uit om mij te helpen met mijn problemen. Het geeft fijne inzichten en biedt steun en hulp. Daarnaast word je bij Karin echt "gezien". Karin onthoudt alles wat er in de sessies wordt besproken en toont veel interesse. Ik ben Karin erg dankbaar en hoop dat iedereen die opzoek is naar hulp weet dat hij/zij zich veilig kan voelen in deze praktijk.

Floor

22-07-2022 09:32
Karin heeft mij enorm goed geholpen. Ik was vastgelopen bij het maken van een moeilijke keuze en Karin heeft mij geholpen om hierin verder te komen. Dit heeft ze gedaan dmv oefeningen om bij mijn gevoel te komen en dit toe te kunnen laten, maar ook door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en echt de tijd te nemen voor onze gesprekken. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren en kreeg al direct het gevoel dat ik bij haar op de juiste plek was. Ik kreeg ook direct het vertrouwen dat ze begreep wat er aan de hand was en wat ik nodig had, en daar hebben we samen heel fijn aan gewerkt.

Het kan moeilijk zijn om de stap te maken om om hulp te vragen, dat was bij mij ook het geval, maar door de aanpak en fijne persoonlijkheid van Karin voelde het heel prettig en 'makkelijk'.

Ik ben Karin erg dankbaar en gun iedereen die met iets kleins of groots zit en daar alleen niet uitkomt, haar hulp.

Sarah

22-01-2022 10:52
De afgelopen periode heb ik therapie van Karin gehad. Voordat ik bij Karin terecht kwam, had ik therapeut die voornamelijk cognitieve gedragstherapie toepaste. Ik merkte dat ik hierin vastliep, omdat ik de problemen wel met mijn hoofd kon beredeneren, maar het voelen lastig was voor mij. Karin heeft binnen de therapie een goede balans tussen het voelen in je lijf en het denken in je hoofd. Ze heeft mij geleerd om beter met mezelf om te kunnen gaan en ook de minder leuke momenten te omarmen. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en had ik het gevoel dat ik alles met haar kon bespreken.

Erik

02-09-2021 20:39
Mijn ervaring met de behandeling van Karin is erg positief. Karin heeft na een prettig (online) intakegesprek mij in een aantal sessies erg geholpen. De manier waarop zij dit heeft gedaan sprak mij zeer aan. Karin is oprecht, laat je snel op je gemak voelen en oordeelt niet. Ik kon mij snel openstellen, mijn verhaal vertellen en daardoor resultaat boeken. Dank je wel Karin!

Karlijn de Beer

19-08-2021 12:25
Ik ging naar Karin voor EMDR om bepaalde dingen beter te kunnen loslaten. Naast EMDR heeft ze nog een aantal andere technieken om jouw uiteindelijke doel zo goed mogelijk te bereiken. Karin is een warm persoon en ik heb nog elke dag baat bij wat ze mij geleerd heeft en ben daar erg dankbaar voor.

Fleur

15-03-2021 21:28
Ik heb een ontzettend fijn individueel traject bij Karin gevolgd, waarin ze me heeft geholpen om beter bij mijn gevoel te komen en te blijven als er spannende dingen gebeuren. Middels verschillende therapeutische technieken keken we naar het thema wat ik had ingebracht en hoe dit in mijn leven speelde. Heel boeiend en prettig vond ik het om zowel een wandelsessie mee te maken, als ook een familieopstelling en technieken uit EMDR en hypnotherapie. Ik kan Karin van harte aanbevelen als een warm persoon die de tijd voor je neemt en samen met je opzoek gaat naar wat er echt speelt.
Hartelijk dank Karin!

Livia van Veldhoven

07-11-2020 11:09
Ik kwam bij Karin voor de verwerking van een trauma uit mijn jeugd. De therapie was er met name op gericht om mijn slaapproblemen op te lossen. Eerder heb ik al therapie voor het trauma gehad, maar nog niet met voldoende Emdr om de lading van specifieke herinneringen af te halen. Door de inzet van Emdr en hypnotherapie heeft Karin me geholpen om de herinneringen te integreren. Ik slaap over het algemeen een stuk beter en voel me ook vrijer en meer ontspannen. Voor mij was het dus zeker een succesvol traject en Karin als therapeut was erg betrokken, wat de therapie helemaal fijn maakte.

Riva

02-06-2020 09:38
Met een burn out bij Karin terecht gekomen. Met oefeningen, wandelingen en veel praten, stapje voor stapje van uit een diep aan het komen. Karin is zeer fijn in de omgang. Luistert aandachtig naar je. Geen klokkijker. Ik ben zeer tevreden!

Stein

16-02-2020 16:31
Ik ben bij Karin terecht gekomen, nadat ik jaren lang, mezelf ben kwijt geraakt. Veel middelen gebruik, plus geen liefde voor mezelf te voelen. Karin heeft me hierin uitstekend begeleid en zie het leven nuchter weer zitten. Karin is een topper!

Yasmin

01-08-2019 13:53
Eind 2018 kwam ik bij Karin terecht voor begeleiding bij het herstellen van een Burn-Out. Toen ik Karin voor het eerst ontmoette, voelde ik me meteen helemaal op mijn gemak. Voor het kennismakingsgesprek voelde ik me enorm verloren en wist ik me geen raad, maar een ding wist ik wel al snel tijdens ons eerste gesprek: bij Karin voelde ik me goed en zij kon mij helpen. Karin heeft me sindsdien uit een diep dal geholpen. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd (en doe dat nog steeds) over het in contact staan met mijn lichaam, mindfullness, maar nog belangrijker over mijzelf. Dankzij Karin heb ik weer leren 'voelen' en mijn lichaamssignalen weer leren begrijpen. Ze heeft me geholpen oude trauma's te verwerken. Door haar heb ik geleerd mijn eigen gevoel weer te vertrouwen. Dankzij mijn sessies met Karin sta ik steeds sterker in mijn schoenen en voel ik me steeds meer zelfverzekerd. Hoe ongelofelijk rot mijn week of dag ook is, na een sessie met Karin heb ik het gevoel alsof ik de hele wereld weer aankan.

Dankjewel lieve Karin, voor alles!

Lous Oldekamp

28-05-2019 20:50
Ik was op zoek naar iemand die mij van een bepaalde angst kon afhelpen met behulp van EMDR en kwam zo bij lieve warme Karin terecht. Ik geloof in een bepaalde klik/ chemie die je met elkaar moet hebben want anders kan je je niet blootstellen en dat was gelijk het geval bij haar. Alsof ik haar al heel lang ken.
Na een aantal sessies was de angst al een stuk minder en konden we ook naar het groter geheel kijken waar deze angst vandaan kwam en dat dit een rode draad was in mijn leven.
Ik heb van haar mogen leren dat ik het waard ben en we mag zijn en daar ben ik je dankbaar voor Karin. Het gaat nu heel goed met mij maar mocht ik een onderhoudsbeurt ;) nodig hebben dan weet ik haar weer te vinden.
Ik raad haar iedereen aan!

Bedankt lieve Karin liefs Lous

Iris

26-02-2019 11:17
Karin is begin 2017 op mijn pad gekomen. Ik was opzoek naar iemand die mij kon helpen wat meer in mijn gevoel te duiken. En dan niet gaan nadenken over dat gevoel, maar écht voelen. Het begrip, de veiligheid en de warmte die in Karin haar sessies altijd aanwezig waren, maakte dat ik stukje bij beetje steeds dieper in dat gevoel durfde te gaan, mocht gaan. Bij iemand zo kwetsbaar mogen en kunnen zijn en toch altijd de bewaking van de professionale setting, heb ik altijd als heel fijn ervaren. We hebben sessies gedaan die zoveel invloed hebben gehad, zo prachtig waren om mee te maken, dat die absoluut nog steeds z'n werking hebben in mijn dagelijks leven nu. Ik gun iedereen zo'n prachtig inzicht ;-).

Lieve Karin, bedankt voor je vertrouwen en je veiligheid. Dankzij jou vind ik gevoel niet meer iets engs, iets overweldigends of iets wat 'weg moet gaan' als het me niet uitkomt. Nee, dankzij jou heb ik mezelf zoveel beter leren kennen. Ik mag er zijn, met al mijn fantastische en minder fraaie eigenschappen. En ik hou van mezelf tot in elke vezel omdat jij mij heb geleerd hoe ik dat zelf kan gaan doen. Nog bijna dagelijks gebruik in de input uit jouw sessies, gewoon omdat het zo waardevol en werkbaar is.
Ik heb voor de komende periode meer dan genoeg handvatten voor het leven gekregen, maar jij bent diegene waar ik weer naar terugkeer als ik weer een refresh-sessie wil. Dankjewel voor wie je bent!

Anna

05-02-2019 14:56
Karin heb ik een aantal jaren geleden leren kennen bij een mindfulness cursus. Daarna therapie gehad in haar praktijk in Diemen. Nu aangesloten bij Spectrum GGZ in Den Haag. De therapie hou ik wel bij Karin in Diemen. Karin heeft mijn leven veranderd ze is een top therapeute. Ik weet niet hoe het had gegaan als ik Karin niet had ontmoet...…...

Maud van der Linden

01-01-2019 19:13
Ik heb EMDR gedaan bij Karin.
Karin is een therapeut die heel goed aanvoelt wat een client nodig heeft en sluit daar naadloos op aan in de behandeling.
Karin is een warme en prettige persoon die ik iedereen als therapeut gun.

farfa

01-05-2017 07:38
Toen ik van mijn werkgever het advies kreeg om een Mindfulness traject te volgen, dacht ik bij mij zelf; "Wat moet ik daar nou in hemelsnaam mee?" Tjahh, weet ik veel wat dat nou was!
Maar zoekende op internet naar een Mindfulness therapeut kwam ik uit bij Karin Baddane.
En uiteraard ook hier weer dacht ik dat het niets zou opleveren (dat is dan echt mijn denkwijze).
Maar niets daarvan is waar!!!
Mindfulness bij Karin heeft bij mij een hoop aantal denkwijzen volledig veranderd. Zodanig dat ik nu een veel betere en heldere kijk heb op zaken in mijn omgeving (vooral mijn werk). Daarnaast ben ik ook positiever geworden voor ontwikkelingen in de omgeving. Door de Mindfulness ben ik meer gaan inzien dat je je niet meteen druk moet maken over allerlei zaken, maar dat de tijd het zal leren, zolang jij maar rustig en helder en vooral positief blijft. Mindfulness bij Karin is een eye-opener voor mij.
Alles wat ik van Karin heb geleerd pas ik nog altijd toe in mijn dagelijks leven.
Hartelijke dank Karin voor je prachtige inzichten!

Bushra

16-06-2016 13:13
Het werk van Karin en haar collega's op de 'De workshop Body, Soul & Mindfulness" kenmerkt zich door zijn systematisch en toch spirituele aanpak. Voor mij de perfecte mix en niet te 'vaag' maar toch niet te 'lineair'. Warm en liefdevol en met de juiste afstand gaat Karin ter werk waardoor ik me kon openen in alle vertrouwen. Zowel individuele sessies als de workshop kunnen 'wonderen' doen. Dat is wat bij mij in iedere geval gebeurd is. Ik heb tijdens de workshop wat ik noem een zware steen van emoties die in mijn buik voor jaren zat losgelaten. Geloof het of niet maar het leek op een bevalling en een bevrijding. Sindsdien zijn mijn darmklachten bijna over! en ik voel die druk in mijn buik niet meer. De mix van lichaam, mind en spirituele werk spreekt me heel erg goed aan en de combinatie van al die aspecten waren voor mij de sleutel om mijn opgehoopte emoties los te laten. Karin en haar collega's hebben volgens mij de expertise en de nodige liefde om het onderbewuste te bereiken en voorbij het denkende hoofd en de taal te gaan. Precies wat ik nodig had. Karin, ik kan jou en je collega's niet genoeg bedanken. Bedankt en veel liefs. Bushra

Saskia Beugel

07-06-2016 15:13
Met Karin heb ik een opstelling gedaan. We hebben gekeken naar een thema waar ik nu mee bezig ben en vervolgens maakte zij de link naar mijn rol in het familiesysteem. Samen stelden we mijn familie op en keken naar mijn rol in dit systeem. Emotioneel gezien stond ik aan top van de familie en zorgde ik voor de familie en vooral mijn vader stond heel dichtbij. Ik ervaarde daardoor controle en dat ik niet mezelf kan zijn en wilde hard wegrennen. Om lucht te krijgen, mezelf wel te kunnen zijn vlucht ik. Datzelfde kom ik tegen in relaties&verbindingen. In plaats van in vrijheid op mijn plek te blijven staan duik ik ineen, bescherm ik mijn buik en voelt het alsof ik op eieren moet lopen. Zo verlies ik mezelf, mijn kracht en mijn ruimte. De opstelling gaf me inzicht in hoe mijn familiesysteem (nog steeds) invloed heeft op mijn relatie en dat ik me bewust word van wat dat innerlijk met mij doet. Karin is een warme intelligente vrouw die je liefdevol en intuitief begeleid

Saskia - It's Just Therapy

07-06-2016 15:12
Met Karin heb ik een opstelling gedaan. We hebben gekeken naar een thema waar ik nu mee bezig ben en vervolgens maakte zij de link naar mijn rol in het familiesysteem. Samen stelden we mijn familie op en keken naar mijn rol in dit systeem. Emotioneel gezien stond ik aan top van de familie en zorgde ik voor de familie en vooral mijn vader stond heel dichtbij. Ik ervaarde daardoor controle en dat ik niet mezelf kan zijn en wilde hard wegrennen. Om lucht te krijgen, mezelf wel te kunnen zijn vlucht ik. Datzelfde kom ik tegen in relaties&verbindingen. In plaats van in vrijheid op mijn plek te blijven staan duik ik ineen, bescherm ik mijn buik en voelt het alsof ik op eieren moet lopen. Zo verlies ik mezelf, mijn kracht en mijn ruimte. De opstelling gaf me inzicht in hoe mijn familiesysteem (nog steeds) invloed heeft op mijn relatie en dat ik me bewust word van wat dat innerlijk met mij doet. Karin is een warme intelligente vrouw die je liefdevol en intuitief begeleid

Schrijf een review