Loopbaan coach - Utrecht - Karel de Vries
  • Karel de Vries

  • Utrecht
  • Loopbaan coach
  • € 139,00 per 1,0 uur

Stuur Karel de Vries een bericht

Boek een consult met Karel de Vries

Delen:

Over / Bio

Al 40 jaar word ik als begeleider getriggerd door de kansen c.q. mogelijkheden voor de mens als werknemer/ werkgever om zich verder te ontwikkelen. Dat innerlijke stemmetje dat blijft herhalen dat 'jij iets niet kunt, mag of doet' is voor velen de schijnbaar niet te passeren drempel om 'verder te gaan'.
Ik stel mij tot doel om jou met oprechte aandacht, gedrevenheid en doelgerichte aanpak over die drempel te helpen, de brug te zijn en in de gelegenheid te stellen kennis te maken met je eigen unieke kwaliteiten en talenten. Om die maximaal in te zetten. Die stap te nemen naar een plezierig leven en werken, een betere maatschappij en een gezondere wereld. Voor nu en voor later.
Zelf groeide ik op in Amsterdam en Amstelveen. Na mijn diensttijd als onderofficier was ik politiemedewerker in de regio Kennemerland. In deeltijd heb ik HBO en WO Bestuurskunde gestudeerd en voel me in controversiële werk- en leeromgevingen het best om de randen van mijn comfortzone op te zoeken.
De koppeling met ruime ervaring in HR, coachen, begeleiden op verschillende organisatieniveaus, in veel verschillende bedrijven, maakt dat ik me de ultieme loopbaanexpert voel.
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van mijn cliënten met volle tevredenheid ander werk, een andere manier van werken, of soms de rol van ZZP hebben bereikt.
De plek op de horizon die ik met jou bereik: Een juiste werkplek, met een juiste manier van werken in samenwerking met een juiste en passende omgeving. Een win-win-win-situatie. Via innerlijke rust naar resultaat.

Therapieën

Loopbaan coaching, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Familieopstellingen Utrecht, Loopbaan coaching, Millenial Coaching, Online coaching en therapie, Outplacement en loopbaancoaching, Persoonlijk leiderschap.

Onderwerpen

Ambitie, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Burn out, Familieopstellingen, Keuzestress, Loopbaanbegeleiding, Overtuigingen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Stress.

Werkwijze

Creatief, Familie; karmisch; systemisch.

Meer over werkwijze

Ik vind het belangrijk om jou met oprechte en liefdevolle aandacht, empathie doelgerichte aanpak mee te nemen om beperkingen op te heffen . Je in de gelegenheid te stellen kennis te maken met je eigen unieke kwaliteiten en talenten. Ik gebruik bij voorkeur een aantal methodieken:
A. een online onderzoeksmethode BlueScan, die drie gebieden bestrijkt: 1. Inspiratie & Leiderschap (Psyche); 2. Management & Werkstijl (Persoonlijkheid); 3. Competenties & Skills (Gedrag).
B: een model waarin jouw voorkeuren voor normen & waarden tot uitdrukking komen. Jouw levensvisie.
C: een spel, waarin jouw Hart- en Communicatievoorkeuren in beeld worden gebracht

Beroepsverenigingen

NOLOC
NOBCO

Opleiding/cursussen

A: Latitude opleidingen & advies te Lemmer
Certificaat, Familieopstellingen Basis en Voorgezette opleiding
sept 2020 - nov. 2021

B: Coaching Academy International Naarden
Certificaat Gezel Coach, mei 2005 - dec 2005

C: Lime Tree: NMI Mediation Opleiding te Nunspeet
maart 2006 - sept 2006

D: Universiteit Leiden, Bestuurskunde,
Propedeuse Bestuurlijke Informatiekunde&Organisatieverandering 1996 - 1998

E: De Haagse Hogeschool 1991 - 1995
Bachelor, Bestuurskunde

Testimonials

''Karel heb ik leren kennen als een persoonlijke en betrokken coach. Tijdens het eerste contact per telefoon voelde ik mij direct al op mijn gemak gesteld. Ook in de gesprekken daarna was het makkelijk, en vanzelfsprekend, om eerlijk en open te zijn. Op een moment dat ik het vertrouwen in mijn loopbaan een beetje was kwijtgeraakt, leerde ik in twee coaching gesprekken mijn persoonlijke motivatie weer helder te verwoorden en werd ik uitgedaagd om letterlijk en figuurlijk op “mijzelf te gaan staan”. Dat laatste was best confronterend, maar daardoor ook juist heel leerzaam. Na deze gesprekken heb ik ook het Nederland Leert Door traject gevolgd. Vooral het assessment, wat Karel tijdens dit traject aanbiedt, gaf veel extra inzicht over waar mijn krachten liggen en in hoeverre mijn huidige functie hiermee matcht. Aan het einde van het traject had ik een flinke actielijst, maar ook veel hernieuwde energie om mijn loopbaan binnen de zorg en een startende onderneming in het onderwijs verder vorm te gaan geven.''

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://www.karma2coaching.nl/aanbod-1/