It’s Just Therapy
Lichttherapeut - Leusden - Kaj Alexander
  • Kaj Alexander

  • (5)
  • Leusden
  • Lichttherapeut
  • € 85,00 per Combinatiebehandeling van 6 therapieën

Stuur Kaj Alexander een bericht

Delen:

Over / Bio

Kaj Alexander van praktijk Herstart je gezondheid te Leusden en Hoogeveen werkt vanuit de filosofie dat chronische gezondheidsklachten en ziektebeelden veroorzaakt worden door voortdurende belastingen van ziekmakende mirco-organismen zoals schimmels, virussen, bacteriën of parasieten. Met aan de bron hiervan, een verstoord immuunsysteem.

Deze chronische belastingen worden door de medische stand helaas niet serieus genomen waardoor mensen ziek blijven. In zijn praktijk werkt hij daarom met moderne holistische diagnose-apparatuur die de werkelijke oorzaken van uw gezondheidsklachten aantonen. Vervolgens wordt u behandeld met de 'Laser fotonen therapie' een gloednieuwe, revolutionaire therapie die het immuunsysteem herstelt, met als resultaat: een energiek en gezond lichaam.

Van onze laatste 2500 cliënten ervoer 93% na 3 behandelingen een duidelijke toename aan energie en een afname van zijn of haar gezondheidsklachten.

Tijdelijke actie: deze maand geheel vrijblijvend GRATIS een 1e diagnose consult met Kaj Alexander t.w.v. 50 euro. Inclusief levend bloed analyse en een test op ruim 500 ziekteverwekkers.

Therapieën

Lichttherapie, Lichttherapie.

Onderwerpen

Chronische vermoeidheid.

Werkwijze

Met apparaat, Met apparaat.

Meer over werkwijze

Kaj Alexander is zelf ruim 10 jaar ziek geweest en weet als geen ander hoe belangrijk een juiste diagnose kan zijn. ''Na jaren van onderzoek ben ik er achter gekomen wat ik nou eigenlijk mankeerde en wat hieraan gedaan kon worden. Dankzij de diagnose en behandel methodes waar ik nu zelf mee werk, ben ik van mijn gezondheidsproblemen genezen.''

Aan de basis van bijna elke, volgens de medische wetenschap 'chronische', aandoening of terugkerende klacht ligt een parasitaire, bacteriële, schimmel of virale infectie. Daarbij blijkt vooral de vaak onschuldig geachte Candida schimmel maar ook de ziekte van Lyme of het Epstein-barr virus vaak een grotere en gevaarlijkere rol te spelen dan veelal gedacht wordt. Op de door Kaj ontwikkelde websites https://www.doktercandida.nl en https://www.tekenbeetziektevanlyme.nl geeft
hij hierover meer informatie en deelt hij gratis eBooks welke inmiddels duizenden tienduizenden mensen ondersteund hebben van hun langdurige klachten te herstellen.

De gebruikelijke biochemische diagnostische methoden die een ziekenhuis of huisarts nu ter beschikking heeft stellen uiteindelijk niet veel voor. Zij zijn onbetrouwbaar waardoor binnen het reguliere circuit infecties moeilijk te detecteren zijn. Men gaat op zoek naar antistoffen tegen bijvoorbeeld de borrelia welke de ziekte van lyme veroorzaakt en vindt men die niet dan heeft het lichaam volgens deze diagnosemethode 'geen borrelia' en dus geen lyme.. Wat ze er echter niet bij vertellen is dat, wanneer een infectie chronisch wordt zoals bijvoorbeeld een chronische Lyme infectie, het lichaam na 3 maanden stopt met antistoffen produceren. Een negatieve uitslag kan dus nooit werkelijk betrouwbaar zijn. Het is wel betrouwbaar wanneer onderzocht wordt of de infectie zelf en niet de antistoffen in het bloed aanwezig zijn.

Elektromagnetisch is de aanwezigheid van een infectie echter altijd meetbaar.

Dit klinkt voor velen nog altijd wat 'zweverig'. Toch is het wetenschappelijk al geruime tijd vastgesteld dat alles, inclusief wijzelf, omringd worden met een energetisch veld. Ook weet men dat alle levensvormen, ook ziekmakende micro-organismen, elk een eigen frequentie uitstralen. Om die reden is het voor de hand liggend dat energie frequenties detecteerbaar en dus met de juiste apparatuur meetbaar zullen moeten zijn. Precies dit doet de geavanceerde elektronische 'Radionica' apparatuur die ik gebruik.

METEN = WETEN

Met de Bruce Copen MARS III, waar ik bij ‘Herstart je gezondheid’ mee werk kan de aanwezigheid van verstorende micro-organismen wèl gemeten worden terwijl dat in de reguliere geneeskunde nu vaak niet het geval is.

Als de kern van de gezondheidsklachten eenmaal geïdentificeerd is, pas ik effectieve behandelmethodes toe, zoals de unieke Laser Biofotonen therapie. Deze therapie herstelt zonder ons lichaam te belasten met onnodige gifstoffen of bijwerkingen, het immuunsysteem. Het ondersteunt deze daardoor ziektekiemen in het lichaam sneller en effectiever te bestrijden. In de meeste gevallen zijn fysieke klachten al na 2 of 3 behandelingen al sterk verminderd en heeft men veel meer energie.

Na een (tijdelijk gratis) eerste intakegesprek en een levend bloed analyse leg ik u graag uit welke ziektekiemen aan de basis staan van uw klachten en/of ziektebeeld en waarom de behandeling met de Laser Biofotonen therapie en 5 andere therapieën die u bij elke behandeling zult ontvangen voor u effectief zal zijn. (Actie, deze maand is het 1e diagnose consult ter waarde van €50,- gratis)

Beroepsverenigingen

 CAT

Opleiding/cursussen

Medische basisgeneeskunde - hbo niveau
Biofysische geneeskunde - hbo niveau
Avatar Master (leerraar)
Erkent CAT alternatief therapeut
Quantum touch energetisch therapeut
Levend bloed analyst - hbo niveau
EHBO en kinder EHBO

Diverse trainingen en cursussen gerelateerd aan de apparatuur waar mee gewerkt wordt.

Testimonials

“Ik kon na vijf behandelingen stoppen met al mijn medicatie tegen darmklachten en diabetes type 2. Na de bloedanalyse bleek Candida de werkelijke veroorzaker te zijn van mijn verstoorde suikerspiegel, wat de andere problemen tot gevolg had gehad. Ik ben nu weer de oude”
Gerda, 46

“Mijn zoon Arnold van 12 heeft het Gilles de la Tourette syndroom. Doordeweeks woont hij in een vaste schoolse opvang. Uit de bloedmeting bleek dat hij Lyme had, wat volgens Kaj meestal de onbekende oorzaak achter Tourette is. Al na één behandeling belden zijn begeleiders mij om te vragen waardoor zijn gedrag zo verbeterd was. We gaan zeker verder met deze behandelingen. ”
Trudy, 39

“Ik had mijn leven lang al chronische buikpijn en vermoeidheid. De oorzaak bleek een bacterie die veel darmklachten geeft en ik had ook Candida in mijn bloed. Na twee Fotonen sessies kon ik opeens normaal functioneren, mijn levenslange buikpijn was over en is niet meer terug gekomen.”
Vien, 22

“Ik had constant behoefte aan zoet eten en kampte al jaren met overgewicht. Er bleek veel Candida in mijn bloed te zitten, wat me steeds aanzette tot snoepen. Door een aantal Fotonen behandelingen werd de cel communicatie van mijn spijsvertering hersteld. Ook gebruikte ik de lever-galstenen-methode om galstenen uit mijn lever te verwijderen die mijn leverwerking en spijsvertering verstoorden. Ik ben nu 4 maanden verder en ruim 10 kg afgevallen zonder enige moeite”
Lieke, 32

“Ik had al twee jaar een ernstige burn-out met allerlei neurologische en psychische klachten. Het bleek de ziekte van Lyme te zijn toen ik met de Mars III door Kaj gemeten werd. Na 9 behandelingen gespreid over 4 maanden, was ik volledig hersteld en weer aan het werk. Alle behandelingen bij elkaar hebben mij nog geen € 1000,— gekost. In het reguliere circuit zou ik nog steeds ziek zijn geweest en maandelijks duizenden euro´s gekost hebben door in de ziektewet te zitten. Iedereen die aanloopt tegen de kosten wil ik dan ook meegeven: deze resultaten zijn het dubbel en dwars waard!”
Heleen, 56

“Ik had vermoeidheidsklachten en chronische ondraagbare kiespijn waar ik al jaren mee liep en kon niet zonder zware pijnstilling. Na de 1e behandeling was ik ‘goed beroerd’ maar we gingen door. Na 5 behandelingen had ik veel meer energie dan voorheen, ben ik volledig gestopt met de pijnstilling en had ik ondanks hiermee te zijn gestopt 70% pijn reductie.”
Klaas, 52

“In mijn gezin hadden we allemaal gezondheidsklachten. Na een meting bleek er in mijn lichaam sprake te zijn van overbelasting met straling. Kaj vroeg al snel, voel jij je op vakantie beter dan thuis? Wat zeker zo was dus Kaj kwam bij ons thuis straling meten en het bleek dat het ijzervlechtwerk in een betonnen muur in mijn huis onder spanning stond. Dit bleek de oorzaak van onze problemen.”
Lodewijck, 44

“Ik had veel hoofdpijn, chronische vermoeidheid en had de diagnose endometriose. De Mars III stelde een herpes CMV en de chronische ziekte van Pfeiffer vast , samen met veel Candida in mijn bloed. De behandelingen sloegen aan, maar pas nadat ik op Kaj's advies ook met de anticonceptiepil stopte, omdat die bij mij meetbaar mijn immuunsysteem onderdrukte, werden de resultaten echt goed merkbaar en voelde ik mij binnen 6 weken volledig hersteld”
Tessa, 25

“Ik had last van oververmoeidheid en mijn man Pieter had een paar jaar geleden voor de tweede keer een tumor in zijn long laten verwijderen. We bleken niet alleen vlak boven de straling van de DECT telefoon van de buren te zitten op onze favoriete bank. Ook heeft Kaj gemeten dat bij ons bed twee aardstralen elkaar kruisten. Mijn man realiseerde zich later dat dit exact de plek was waar tot twee keer toe een tumor was ontstaan. Na behandelingen met Fotonen therapie en advies hoe om te gaan met deze stralingsbronnen ging het al gauw beter met ons allebei en we kijken uit na een ander appartement.”
Gerda en Pieter, 52 en 58

“Mijn zoon Tim van 8 had ADHD en slikte Ritalin. Kaj zag dat dit zijn rode bloedcellen deed samentrekken, wat zuurstoftransport hindert en zuurstoftekort in de hersenen veroorzaakt. Ook had hij Lyme en Candida in zijn bloed. Beide ziektes beïnvloeden ook de hersenen en kunnen klachten in het autistische spectrum geven. Na 5 behandelingen met de Fotonen therapie was Tim vrij van medicatie, presteerde hij beter op school en was ook zijn gedrag sterk verbeterd. Ik heb Kaj zelfs gevraagd naar de GGD te schrijven om uit te leggen wat hij voor Tim gedaan had.”
Linda, moeder van Tim, 8

“Ik was al sinds mijn puberteit depressief en nam eigenlijk al mijn hele leven antidepressiva. Ondanks dat ik sportief ben, was ik chronisch moe. Kaj detecteerde met De Mars III verschillende infecties, waaronder Lyme, wat volgens hem erg op je hersenen en gemoedstoestand kan werken. Daarnaast had ik een overbelasting van kwik dat kan resulteren in stemmingswisselingen. Na zes behandelingen was ik vrij van medicatie en ging het lichamelijk ook stukken beter met mij, ik schat 60%. Van depressie had ik nauwelijks nog last. Ik ga nu nog 1 keer in de 6 weken voor een Fotonen behandeling om mijn immuunsysteem optimaal te houden.”
Hilly, 54

“Ik had al 20 jaar reuma en zoveel last van artrose in mijn handen dat ik geen mes meer kon vasthouden, daarnaast had ik last van een spastische darm. Volgens Kaj's onderzoek is reuma net als astma en eczeem een darmziekte waarbij Candida en parasieten een grote rol spelen. Ik bleek Candida te hebben samen met een erg lekkende darm. Na een periode eens in de 2 weken Fotonen therapie en nog wat ondersteunende middelen, was mijn pijn 90% minder en kon ik weer genieten van het leven.”
Reina, 68

Kaart

Reviews

Laura Plas

10-11-2018 08:37
2 geleden heen gegaan ik had alles al geprobeert om van mijn lyme af te komen. Eerste paar behandeling merkte ik niets maar verbetering was wel meetbaar en het voelde wel
goed dus ik ging door. Doen kwam er ik geloof na de 5e behandelingen een doorbraak. Nu ben ik heel blij ik voel me afgelopen weken beter dan ik me heb gevoeld in 8 jaar. Ik vind het een een zeer professionele praktijk zonder poespas, aanrader.

Alaida

02-06-2017 17:47
Ben heel blij dat ik naar Kaj de Vries bent gegaan. Binnen 20 minuten had hij door wat de oorzaak was dat ik al 6 jaar chronisch vermoeid was. Een virus, ik kreeg fotonen behandelingen en moest wat dingen veranderen qua voeding. Merkte direct na de 1e behandeling al een verbetering heb denk ik totaal 12 behandelingen gehad om helemaal er weer bovenop te komen. Kaj weet heel veel, veel meer dan de meeste behandelaars en heeft ook de apparatuur om een diagnose te stellen waar je echt wat mee kan. Hij is echt een wandelende Wikipedia over gezondheid. Ga zo door Kaj!

Ton verstede

22-04-2017 11:49
Na een paar behandelingen ben ik gestopt. Geen vooruitgang gehad.

Ines Jansen

29-05-2016 21:22
Ik had al veel goede dingen over Herstart je gezondheid gehoord van famillie leden. Mijn oom sleept ons nadat hij daar van zijn burn-out was genezen stuk voor stuk naar deze praktijk. Tot nu toe elke keer weer met groot succes. We zijn erg fan van het werk van Kaj. Ik had zelf al jaren last van Mirgraine en astma. Ik had geaccepteerd dat dit bij mijn leven hoorde maar sinds ik de fotonen therapie krijg (nu 3
maanden eens per 3 weken) heb ik geen astma of migraine aanval meer gehad. Daarvoor had ik ze beide wekelijks. Bovendien heb ik veel meer energie. Ik kan het dus aanraden het eens te proberen.

Bert van Schouten

12-03-2016 16:37
Kaj de Vries is de eerste die alle stukjes van de puzzel bij elkaar heeft weten te rapen en mij eindelijk op een duidelijke, boeiende manier echt kon verklaren wat de oorzaak is was van mijn klachten. Het is ongekend hoe goed hij op zijn leeftijd (29) alles weet te doorgronden en hoe veel hij weet van alles wat met zieke en gezondheid te maken heeft. Ik ben zeer tevreden over zijn behandelingen, na 20 jaar vermoeidheid eindelijk genezen. Bleek een lyme onder te zitten, De fotonen therapie die Kaj geeft, en de middelen die hij daar bij inzet zijn zeer doeltreffend, petje af!

Schrijf een review