Adoptie coach - Amsterdam - Julia Verstraeten
  • Julia Verstraeten

  • (2)
  • Amsterdam
  • Adoptie coach
  • € 75,00 per 1

Stuur Julia Verstraeten een bericht

Boek een consult met Julia Verstraeten

Delen:

Over / Bio

Professionele coaching in Amsterdam voor adoptie, relaties en persoonlijke groei bij Julia Verstraeten, Praktijk voor adoptie, relatie, veiligheid en bewustwording. Geniet van Shiatsu Massage en lichaamswerk om te werken aan vraagstukken rondom hechting, verlating-bindingsangst en meer.

Adoptie coach, Relatie coach, Shiatsu Massage, lichaamswerk, Julia Verstraeten, Praktijk voor vraagstukken voor adoptie, relatie, veiligheid, hechting, verlating- bindingsangst, persoonlijke groei, bewustwording,
healing, hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, emotionele blokkades en lichamelijke klachten, stress, Verbinden vanuit je kern.

Vanuit een holistische benadering bied ik een totale aanpak bij adoptie vraagstukken, relatie patronen en bied ik o.a Shiatsu Massage aan.

Direct na mijn geboorte ben ik geadopteerd en met 6 maanden oud ben ik met mijn adoptieouders en broer naar Nederland gekomen. Mijn biologische moeder heeft mij noodgedwongen moeten afstaan.
Dat ik geadopteerd ben hebben mijn ouders mij op 4-jarige leeftijd verteld. Dit bracht bij mij, als klein kindje, de nodige weerstand en hechtingsproblemen met zich mee. Ook kwamen er bij mij al op jonge leeftijd allerlei vragen naar boven.
Ik kom uit een harmonieus en onbezorgd gezin, waarin er altijd veel ruimte werd geboden, zowel in m’n kindertijd als in mijn latere jeugd, om mezelf te ontdekken en ontwikkelen.

Al vanaf heel jonge leeftijd had ik het gevoel dat er veel meer moest zijn in dit leven. Ik ben me op m’n 17e gaan verdiepen in spiritualiteit en alle vragen die hierbij kwamen kijken. Hierdoor heb ik een rijk innerlijk leven ontwikkeld en raakte alleen nog maar meer geïnteresseerd in spiritualiteit. Ik heb dit sindsdien altijd gebruikt als een soort kompas, om te voelen wat mij gelukkig maakt in het leven en wat voor mij belangrijk is.

Mijn zoektocht. Op mijn 17e ben ik met mijn moeder mijn biologische ouders gaan zoeken in Colombia. Mijn biologische moeder was gevonden, maar zij wilde geen contact. Dit heeft toen bij mij een proces van loslaten en acceptatie in gang gezet in mijn 20er jaren. Het heeft veel invloed gehad op hoe ik de wereld om mij heen beleefde, zowel in mijn overtuigingen, het vertrouwen in mijn omgeving en in relaties met partners en anderen. Aan de oppervlakte was ik tevreden, maar diep van binnen voelde ik me vaak eenzaam.

Persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en innerlijke verrijking zijn één van de belangrijkste aspecten in mijn leven.
Deze weg heeft mij veel vreugde gebracht, met vele hoogtepunten, maar zeker ook diepe dalen. Het heeft ertoe geleid, dat ik nu een vrijer en gelukkiger mens ben.

Mijn adoptie is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Hierdoor zocht ik al van jongs af aan de verdieping en veiligheid in mezelf. Ook ben ik mijn grote en kleinere trauma’s aangegaan en heb ik deze doorleefd, zodat ze konden transformeren naar het licht en zich op deze wijze konden oplossen.


Een veilig gevoel

Een groot deel van mijn leven voelde ik me niet veilig, in mezelf en kon ik me moeilijk hechten in relaties vanuit verlatings- en bindingsangst. Daarom ben ik ook hiermee vol aan de slag gegaan. Ik heb meerdere relaties gehad, waar ik dankbaar voor ben en waar ik in heb mogen groeien en zowel mezelf en de ander beter heb mogen leren kennen.
Relaties hebben mij altijd erg geïnteresseerd.
Vanuit waar verbinden mensen zich met elkaar of waarom juist niet? Welke blokkades en overtuigingen spelen er mee in de diepere lagen? Wat mag opgeruimd worden? Met deze vragen houd ik mij graag bezig.
Ommekeer

In mijn 30er jaren kwam bij mij de ommekeer: ik wilde een ander leven, een leven dat mij echt gelukkig maakte.
Na een lange zoektocht in mezelf kwam ik met vallen en opstaan steeds meer in mijn eigen kracht te staan.
Ik geloof in het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Hierin kunnen vele oude patronen, en overtuigingen vanuit diepere lagen losgelaten worden en transformeren naar het licht.
Iedereen heeft zijn eigen afweermechanisme en reageert anders op situaties, die heel ingrijpend kunnen zijn in je leven.


Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigd.

Marianne Williamson

Therapieën

Adoptiecoaching, Adoptiecoaching, Bodywork, Coaching, Coaching & Healing, Geweldloze communicatie, Healing Amsterdam, Holistische massage, Hooggevoeligheid, Lichaamswerk, Meditatie , Mind body coaching, Relatiecoaching, Relatietherapie, Shiatsu, Transformatieve coaching, Traumawerk, Yoga.

Onderwerpen

Adoptie, Afgewezen, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bindingsangst, Blokkades, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Healing, Hechtingsproblematiek, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Lichaamsbewustzijn, Liefdesthema's, Onveilige hechting, Onverwerkte emoties, Persoonlijke ontwikkeling, Relatieproblemen, Spirituele ontwikkeling, Transformatie, Traumaverwerking, Verlatingsangst, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Praktijk voor jeugd en volwassenen. Adoptiecoaching, Relatiecoaching, Shiatsu Massage, Lichaamswerk, coaching, bewustwording, voelen, patronen doorbreken, inzichten, energetisch werken, healing.

Vanuit een holistische benadering bied ik een totale aanpak bij adoptie vraagstukken. Ik bied daarnaast ook relatie coaching en Shiatsu Massage aan. Vanuit een liefdevolle kijk en wat jij nodig hebt ondersteun ik jouw proces en begeleid ik je hierin om de patronen of blokkades waar je tegen aan loopt helder te maken. Je verkrijgt inzicht in jezelf, waardoor je anders tegen de dingen aan kijkt en de regie weer terug kan krijgen over je leven.

Relatie Coaching
Ik kan jou, of jullie samen begeleiden en nieuwe inzichten geven. En in de kern te gaan voelen wat jij of jullie samen nodig hebben. Ik werk vanuit het zelfsturend vermogen en geef maatwerk. Dit werkt erg krachtig en geeft een langdurige verandering in jezelf en je relatie. Oude patronen en overtuigingen worden helder. Hiervoor bied ik de tools die nodig zijn, zodat je meer inzicht in jezelf en jullie relatie krijgt en de keuze krijgt om het anders te doen en oude overtuigingen los te laten.

Shiatsu Massage
Wil je weer kunnen vertrouwen in het zelfhelend vermogen van jouw lichaam? Ons lichaam is vaak intelligenter dan wij zelf denken en het weet precies wat we nodig hebben.
Vaak luisteren we niet meer naar de signalen van ons lichaam en gaan hieraan voorbij en herkennen onze grenzen niet meer. Pas wanneer iets pijn gaat doen in ons lichaam, willen we iets veranderen of worden we min of meer gedwongen hiernaar te luisteren. Vaak weten we nog niet hoe, door gewoontes en vastgelopen patronen.
Doormiddel van drukpunten kan er weer ruimte ontstaan in je lichaam en kun je een diepe ontspanning ervaren.

Opnieuw verbinden en voelen vanuit je kern.

Word niet vergoed.

Opleiding/cursussen

2019 - 2022 Opleiding Transformatieve Yogadocent, Sai Mithra Yoga

2020 - 2021 Cursussen Shiatsu Massage, Sai Mithra Yoga

2019 Training Yin Yoga teacher, House of inner Power

2017 Cursus Systemisch werken voor familie en organisatie, Sonnevelt Instituut

2016 - 2017 Opleiding Relatie Coaching , Sonnevelt Instituut

2015 Training Coaching

2010 Training Persoonlijke Ontwikkeling, Enneagram type

1997- 2001 SPW Pedagogisch werk, Haaglanden

Kaart

Reviews

Evelien van Altena

01-11-2022 10:00
Een heerlijke massage ontvangen van Julia. De combinatie van drukpunten en het ontspannende van de olie maakt dat je je herboren voelt. Aan het begin van de massage had ik nog hoofdpijn en deze was na de massage verdwenen. Heel fijn! Aanrader! Tot de volgende massage Julia.

Janneke

26-10-2022 17:18
Julia heeft mij ontzettend goed geholpen. Vooral de kennis over hechting en het effect daarvan op alle relaties die ik had, hebben me veel inzicht gegeven. Had ik dat maar begrepen als jonger mens. Dan had ik mezelf een aantal lessen kunnen besparen. Daarbij heeft Julia magische handen. Haar aanraking is helend en krachtig. Ze ziet precies waar pijnpunten zitten die aandacht nodig hebben. Julia heeft oog voor detail en dat heeft mij geholpen met detail naar mezelf te kijken. Ik heb met slechts 5 sessies grote stappen kunnen maken en er is heel veel helder geworden. Ik raad Julia absoluut aan.

Schrijf een review