It’s Just Therapy
Business coach - Utrecht - José van Daal
  • José van Daal

  • (6)
  • Utrecht
  • Business coach
  • € 110,00 per per uur

Stuur José van Daal een bericht

Boek een consult met José van Daal

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is José en ik ben de trotse moeder van een heerlijke dochter uit mijn eerste huwelijk en twee kanjers van bonuszonen van mijn huidige man. Wij vormen sinds 12 jaar een samengesteld gezin en wonen sinds november 2018 in een liefelijk dorpje aan de Linge. Onze dromen komen beetje voor beetje uit....en die van jou?

Mijn passie is om met jou zichtbaar te maken welke stappen je kunt ondernemen om vanuit jouw eigenheid te leven en te werken met zichtbaar resultaat.

The authentic self is the soul made visible” - Sarah Ban Breathnack

Mijn verhaal:

Jaren geleden toen mijn ouders gingen scheiden, maakte ik mij als vrolijk en spontaan meisje opeens van de één op de andere dag onzichtbaar. Ik wilde niet tot last zijn voor mijn ouders.

Wat ik begon te doen om toch gezien te worden, was vooral heel erg mijn best doen voor de buitenwereld. Ik nam steeds meer taken op me en kon mij moeilijk nee zeggen. Dit is een van de vijf verdedigingsmechanismen die je als kind kunt inzetten. Mijn authentieke zelf bleef hierdoor voor mij in mijn werk en privé leven lange tijd onzichtbaar. Voor anderen was ik helemaal TOP en zelfverzekerd!

Door de scheiding was ik letterlijk van mijn plek afgegaan en deze kindplek vond ik pas na jaren terug doordat ik systemisch gecoacht werd met behulp van opstellingen. Ik herkende daardoor de patronen die ik als vanzelfsprekend en uit loyaliteit op me had genomen. Ik droeg de last uit mijn verleden. Na dit inzicht kon ik mij stap voor stap zichtbaar maken vanuit mijn eigen plek en dat is cruciaal om ten volle te kunnen leven en werken met passie en zonder energieverlies.

Mijn grote passie voor systemisch werk werd vanaf dat moment geboren. Het heeft mijn leven in de meest positieve zin veranderd en ik ben er trots op dat ik zowel particulieren als zakelijke klanten systemisch mag coachen om zichtbaar te maken waar de onderstroom voor hen niet stroomt.

We zeven samen de dubbele of soms meervoudige bodems eruit en maken samen inzichtelijk en zichtbaar welke patronen en dynamieken schuren en remmen.

Ik werk tevens met de 7 aspecten van het het Bewust Bedrijf Model. Indien de 7 aspecten van dit model in balans zijn, resulteert dit in een vitale en bewuste organisatie. Ook hier werk ik met jou systemisch 1 op 1. Bewust Bedrijf Model is ook in groepen en in company te boeken.

Veelal zal het herkennen en zichtbaar maken van oude patronen bevrijdend werken.

Naast mijn eigen coaching praktijk zet ik mij belangeloos in voor goede doelen waaronder Stichting Spijkerbroekengala waar ik deel uit maak van het bestuur en voor Challenge Day Nederland waar ik groepen mag begeleiden tijdens de Be the Change dagen. Hier word ik ook helemaal blij van. Sinds november 2018 ben ik ook de trotse eigenaar van Hart voor Alzheimer. www.hartvooralzheimer.nl

Wil je meer weten? Bel of mail me vrijblijvend voor een gratis business call.

Therapieën

Business coaching, Burn-out coaching, Business coaching, Communicatiecoaching, Echtscheidingsbemiddeling, Executive coaching, Familieopstellingen, , Mantelzorg coaching, Partner therapie, Personal coaching, Systeemwerk.

Onderwerpen

Afgewezen, Ambitie, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blinde vlek, Communicatieproblemen, Echtscheiding, Familieopstellingen, Familieproblemen, Grenzen aangeven, Midlifecrisis, Onzekerheid, Ouderproblematiek, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Scheiding, Schuldgevoel, Verdriet, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Executive & Business Coaching

Waar zich bepaalde situaties voordoen in een organisatie die leiden tot obstructie, ziekteverzuim of anders knellen ligt vaak de kans voor vernieuwing en ontplooiing. Inzicht krijgen in de patronen en dynamieken binnen de organisatie waar jij werkzaam bent of leiding aan geeft, geeft jou de kans te groeien en die weg te kiezen die aansluit bij jouw waarden en doelen.

Bij business coaching ga ik met jou systemisch kijken naar jouw coach vraag. Het instrument dat ik hierbij inzet zijn organisatie opstellingen. Tevens werk ik met het Bewust Bedrijf Model.


Life Coaching

Vanuit datgene wat zich aandient tijdens ons contact in combinatie met jouw coachvraag onderzoeken we samen waar je “vraag” over gaat. We maken samen het contract omtrent jouw thema en vraag.

We zeven samen de dubbele of soms meervoudige bodems eruit. We maken inzichtelijk en zichtbaar welke patronen en dynamieken schuren en remmen.

Veelal zal het herkennen en zichtbaar maken van oude patronen bevrijdend werken. Een aantal gesprekken zijn vaak voldoende om met het verkregen nieuwe inzicht verder te kunnen.

Soms kan het zinvol zijn een aantal gesprekken toe te voegen samen met je partner indien jouw thema op een dieper niveau verankerd zit op het relationele vlak. Dit kan voor jullie beiden bevrijdend werken.

Bij life coaching ga ik met jou systemisch kijken naar jouw coach vraag. Het instrument dat ik hierbij inzet zijn familie opstellingen.

~ Zichtbaar stappen ondernemen met zichtbaar resultaat in werk en privé ~

Opleiding/cursussen

* Familieopstellingen / Systemisch werk (True North )
* Organisatieopstellingen (True North)
* Gecertificeerd KATA Coach (Quality Contact)
* Communicatie patronen gescheiden ouders (Het Familiehuis)
* Tafelopstellingen t.b.v. kinderen gescheiden ouders (Het Familiehuis)
* NLP (NTI NLP Limmen / Bouke de Boer)
* Teachers Day / Over de Streep (Challenge Day NL)
* Diverse marketing & communicatie trainingen (Unisys NL)

Testimonials

Margot Dekkers:

Wat een prachtig krachtig mens is José. Elke keer weer ben ik volledig verwonderd over de opstellingen bij haar. ZO geweldig om te zien hoe zij gemakkelijk de hulpvraag fin tuned zodat er in je opstelling optimaal inzicht wordt gegeven. En ja, inderdaad, dat inzicht komt er altijd! Door het opstellen van je levenslast stel je jezelf weer op in het leven....
Liefs,
Margot


Gera Deijs:

Voor mij heeft er een ommekeer plaats gevonden afgelopen jaar, nadat
ik bij jou ben geweest.

Ik leer dat ik mijn verdriet moet toelaten om de energie in mijn lijf
weer te kunnen laten stromen en doordat ik dit mag doen in jouw warme,
maar ook vertrouwd voelende omgeving, durf ik weer wat dichter bij
mezelf te komen.

Ik zal je aankomend jaar best nog wel nodig hebben om nog meer te
kunnen ontwikkelen, maar dat doe ik met alle liefde en plezier.

Jose, jij bent zo kneitergoed in wat je doet, dat ik alleen maar kan zeggen: dit kan alleen maar een succes worden. Heb vertrouwen in jouw bedrijf, maar vooral in jezelf en blijf dit doen!

Esther Herber: (Owner Spindl)

Een (organisatie)opstelling van een half uur geeft je meer inzicht dan een jaar therapie!

Paula Gans:

Ik vond het een geweldige avond. Ik heb nog nooit zoveel mogen zien in een opstelling over mijzelf. Ik ben nog aan het nagenieten. Ik voel mij heel krachtig en mijn focus ligt op, waar ben ik goed in. Waar ligt mijn kracht en daar ga ik iets mee doen. Er is van alles in beweging gezet. Dank je wel hier voor.
Het blijft mooi om te zien hoe jij een vertrouwde omgeving creëert waar dit allemaal mag zijn, waar iedereen volkomen zich zelf kan en mag zien.
Hou dit vol lieve José, je hebt mensen een hoop te bieden.
Dikke knuffel💋
Paula

Lucy de Vries:

Verhelderend hoe je jezelf en je relaties beter kan zien en begrijpen door gebruik te maken van deze techniek. Het brengt helderheid en inzicht. José stelt de juiste vragen en zo kom je nog een stapje verder.

Jörgen:

Door onze 1 op 1 tafelopstellingen en coaching sessies ben ik veel en veel sterker geworden en heb ik de persoon weer gevonden die ik ben en was....Ben veel meer met de "mannen" gaan doen. Door de opstellingen ben ik weer veel dichter bij mijn vader gekomen, heb ik diepe en open gesprekken met mijn vader. Ik ben weer van het leven en van alles gaan genieten.

Denise de With:

Na vele pogingen van een vriendin om mij mee te krijgen naar een familie opstelling was het haar eindelijk gelukt. Ik vond het maar eng en spannend, had geen idee wat ik kon verwachten. José heeft mij heel goed opgevangen, de sfeer die zij creëert tijdens een opstelling voelt erg veilig en vertrouwd. José voelt precies aan welke vragen te stellen, wanneer door te vragen en wanneer afstand te nemen.

De opstelling was voor mij erg mooi maar ook erg confronterend, en eerlijk gezegd toen ik weg ging had ik wel meer inzicht in de situatie maar nog geen idee hoe het op te lossen. Maar dat is het mooie van opstellingen; het werkt nog door. Na een paar weken merkte ik dat de vraag die ik had ingebracht opgelost was. Het is een prachtige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Je krijgt op diep niveau inzichten in de vraag die je inbrengt; ook al merk je het misschien niet meteen.

Bart Wiegant:

José neemt je mee terug naar de basis om je te laten zien waar je kracht zit en dus je mogelijkheden. Vanaf daar bouw je verder. De sessies gaven inzicht en handvatten.


Kaart

Reviews

Bob van Oosterhout (Directeur Triple Double Sportmarketing)

17-01-2019 16:12
Ik kan hier een heel 'obligaat' verhaal ophangen, maar volgens mij gaat het in het succesvol samenwerken met mensen om twee zaken: is het goed en is het leuk. José staat voor beiden: een enthousiaste professional, die haar doelen scherp voor ogen heeft, maar ze bereikt met respect voor haar omgeving!

Selma Duinkerken (Owner/Designer Tubino.nl)

17-01-2019 15:56
José is een gepassioneerde, deskundige onderneemster, na een workshop in de showroom van mijn bedrijf Tubino was ik onder de indruk van haar werkwijze en beveel haar van harte aan. Zij geeft je veel ruimte in haar begeleiding en houdt het resultaat op het oog waardoor zij voor mij een waardevolle begeleider/coach is.

Rianne Toussaint (Owner AllSaint en Ibizadances.com)

17-01-2019 15:54
Na een bezoek aan José was het alsof de vaseline van mn levenslens af was. Je krijgt ineens helder in welke (niet effectieve) patronen je 'vastzit'. Een fantastische belevenis zonder dat het maar ergens zweverig wordt. Aanrader!

Albert J. Zuurveld (Project Manager Hospitality & Events Coppert Cress)

17-01-2019 15:53
José werd mij warm aanbevolen. In een aantal sessies maakte zij mij wakker over een aantal zaken die tot op heden steeds meer betekenis vormen. Haar enthousiasme en positieve energie gaven mij net dat duwtje in de juiste richting, waardoor ik stappen heb ondernomen die ik wellicht zonder haar niet zo direct en radicaal genomen zou hebben. Ze laat je inderdaad zichtbaar stappen ondernemen!
Dankbaar en blij beveel ik José daarom van harte aan, benieuwd hoeveel boeken jij bij haar zal kunnen dragen....

Bob Herber (Owner 706seatinggroup)

17-01-2019 15:52
Een helder kijk op je uitdagingen. Dat is wat je hier vind. Door de bomen het bos weer zien is een specialiteit van José. Zichtbaar ondernemen zou eigenlijk moeten heten “Inzicht geven in je eigen onderneming”. Een aanrader voor elke ondernemer die vooruit wil.

S. de Boer

09-11-2017 20:00
Maakt niet uit hoe je binnenkomt....... je stapt vol verwondering en energie de deur weer uit. Een aanrader voor iedereen!

Schrijf een review 

Website

www.zichtbaarondernemen.nl