Systeemwerker - Rhenoy Gelderland - José van Daal
  • José van Daal

  • (6)
  • Rhenoy Gelderland
  • Systeemwerker
  • € 175,00 per 90 minuten

Stuur José van Daal een bericht

Boek een consult met José van Daal

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is José van Daal, ik ben systemisch coach voor de zakelijke en particuliere sector.
Mijn sfeervolle praktijk is gevestigd in het prachtige dorpje Rhenoy aan de Linge (vlakbij Utrecht).

Ik help ondernemende vrouwen (en mannen), die in een vol leven ook nog eens de zorg hebben voor een naaste, die ondanks hun potentie en expertise niet lekker in hun vel zitten door schuldgevoel en overmatig verantwoordelijk voelen voor de ander. Ik help hen de sparkle te hervinden waardoor ze met meer energie, meer zichzelf kunnen zijn in hun leven en werk.

Dat doe ik door middel van 1 op 1 coaching gesprekken in mijn sfeervolle praktijk, in real life of online, coach wandelingen, coaching met natuur elementen, groei en bloei gesprekken aan de Linge of in mijn moestuin, workshops, lezingen en trainingen.

Dus voel jij je diep van binnen onrustig, niet goed genoeg, word je energieloos wakker, of merk je dat je ondanks al jouw potentie keer op keer stagneert? En wil je dit nu eindelijk veranderen?
Bel of mail me dan zodat we even kunnen schakelen of het klikt.

LIFE COACHING
Ik begeleid hulpvragen die jij hebt op het gebied van terugkerende patronen, onrustig voelen, schuldgevoel, overmatig verantwoordelijk voelen, overgevoeligheid, down voelen, leven met de rem erop.

Vragen rondom burn-out klachten, mantelzorg, mantelzorg vanuit de kind plek, keuzes in het leven, scheiding, co-ouderschap, het vormen van een samengesteld gezin, stiefouderschap, hooggevoeligheid en rouwverwerking.

Zichtbaar maken wat voor jou nodig is zodat je verdere stappen kunt nemen om zonder spanning en meer energie gelukkig en waardevol te zijn.

BUSINESS COACHING
Ik begeleid hulpvragen op het gebied van stagnaties en blokkades in organisaties, opvallend personeelsverloop, familiebedrijven, groot ziekte verzuim. Door middel van bedrijfsopstellingen met jouw team of 1 op 1 coaching maak ik zichtbaar waar de obstakels zich bevinden zodat het geheel weer gaat stromen. Hierdoor wordt het bedrijf vitaler en haalt het als vanzelf vloeiend zichtbaar resultaat.

WAT IS JOUW PLEK?
Bij mijn manier van coachen start ik altijd met de vraag welke plek jij als persoon hebt ingenomen in jouw gezin van herkomst. Als je niet op je eigen plek staat in het systeem dan sta je namelijk letterlijk niet stevig. Dit kan zich uiten in onrust in het leven, tegenslagen van allerlei soort, lastige (persoonlijke) relaties, onvrede met jezelf of het leven, strubbelingen op het werk, burnout gevoel. Wanneer jij voelt dat het gewoon niet lekker loopt. Door middel van systemisch coachen (familieopstellingen en bedrijfsopstellingen) wordt zichtbaar gemaakt welke plek jij als kind onbewust of uit loyaliteit in het systeem hebt ingenomen en wellicht nog steeds onbewust inneemt. Eerst in het familiesysteem later in het collectieve systeem (school, werk, cultuur, land, club etc.) Wat is jouw plek op dit moment als individu nu je volwassen bent?
Mijn grote passie voor systemisch werk werd geboren tijdens een voor mijn alles veranderende familieopstelling. Het heeft mijn leven in de meest positieve zin veranderd en ik ben er trots op dat ik sinds 2010 met veel resultaat cliënten coach met behulp van familieopstellingen en bedrijfsopstellingen.

Ik ben expert in het systemisch coachen van volwassenen en jongvolwassenen die op jonge leeftijd hun kindplek in het familiesysteem hebben verruild voor een volwassen plek.

Ik nodig je graag uit voor een gratis telefonisch intake gesprek zodat we kunnen bekijken of er een gezamenlijke klik is.


Therapieën

Systeemwerk, Burn-out coaching, Business coaching, Communicatiecoaching, Echtscheidingsbemiddeling, Executive coaching, Familieopstellingen, Mantelzorg coaching, Partner therapie, Personal coaching, Systeemwerk.

Onderwerpen

Afgewezen, Ambitie, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blinde vlek, Communicatieproblemen, Echtscheiding, Familieopstellingen, Familieproblemen, Grenzen aangeven, Midlifecrisis, Onzekerheid, Ouderproblematiek, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Scheiding, Schuldgevoel, Verdriet, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Systemische coaching zakelijk:

Waar zich bepaalde situaties voordoen in een organisatie die leiden tot obstructie, ziekteverzuim of anders knellen ligt vaak de kans voor vernieuwing en ontplooiing. Inzicht krijgen in de patronen en dynamieken binnen de organisatie waar jij werkzaam bent of leiding aan geeft, geeft jou de kans te groeien en die weg te kiezen die aansluit bij jouw waarden en doelen.

Bij business coaching ga ik met jou systemisch kijken naar jouw coach vraag. Het instrument dat ik hierbij inzet zijn bedrijfs opstellingen. Tevens werk ik met het Bewust Bedrijf Model, KATA-coaching methodieken, LIFE-Juicer en NLP.


Systemische coaching particulieren:

Vanuit datgene wat zich aandient tijdens ons contact in combinatie met jouw coachvraag onderzoeken we samen waar je “vraag” over gaat. We maken samen het contract omtrent jouw thema en vraag.

We zeven samen de dubbele of soms meervoudige bodems eruit. We maken inzichtelijk en zichtbaar welke patronen en dynamieken schuren en remmen. Het onzichtbare zichtbaar maken.

Veelal zal het herkennen en zichtbaar maken van oude patronen bevrijdend werken. Een aantal gesprekken zijn vaak voldoende om met het verkregen nieuwe inzicht verder te kunnen.

Soms kan het zinvol zijn een aantal gesprekken toe te voegen samen met je partner indien jouw thema op een dieper niveau verankerd zit op het relationele vlak. Dit kan voor jullie beiden bevrijdend werken.

Bij life coaching ga ik met jou systemisch kijken naar jouw coach vraag. De instrumenten die ik hierbij inzet zijn o.a. familie opstellingen, tafelopstellingen, natuuropstellingen, NLP, LIFE-Juicer, systemisch werk via het lichaam en KATA-coaching.

~ Zichtbaar stappen ondernemen met zichtbaar resultaat in werk en privé ~

Opleiding/cursussen

* Familieopstellingen / Systemisch werk (True North )
* Organisatieopstellingen (True North)
* Gecertificeerd KATA Coach (Quality Contact)
* Communicatie patronen gescheiden ouders (Het Familiehuis)
* Tafelopstellingen t.b.v. kinderen gescheiden ouders (Het Familiehuis)
* NLP (NTI NLP Limmen / Bouke de Boer)
* Teachers Day / Over de Streep (Challenge Day NL)
* Diverse marketing & communicatie trainingen (Unisys NL)

Testimonials

Esther de Meza - Mantelzorgconsulente

Bedankt José voor de fijne warme coaching!
Het voelde erg vertrouwd en was heel verwonderlijk hoe het gebruik van poppetjes en vloerankers zoveel teweeg bracht. Het heeft me erg geholpen om mijn leven van een afstand te bekijken en meer naar mijn gevoel te luisteren. Soms was dat ook verwarrend, want niet alle gevoelens die opkomen zijn gelijk te verklaren. Het heeft dus ook nog een beetje landingstijd nodig gehad. Het is voor mij helder geworden waar mijn kracht en mijn zwakte ligt. Dit helpt enorm om de juiste keuzes te maken om mijn eigen geluk te vinden. Ga zo door, want dit gun ik iedereen!

Loes Keuper - eigenaar Ja-ZOO jouw zaken op orde

In 2020 heb ik een aantal hele mooie coachingssessies met José gehad. Ze stelt scherpe vragen en bracht me terug naar mijn (on)bewuste drijfveren als het gaat om mijn bedrijf Ja-ZOO. Dit hielp me om mijn zakelijke pad weer verder uit te stippelen en daar was ik naar op zoek. Ook heb ik persoonlijk een stukje opstelling mogen ervaren. Heel interessant! Daar wil zeker nog een keer meer van ervaren, bij José!

Twan Mensen - Mantelzorg Expert & systemisch coach

Op het matje worden geroepen is meestel niet iets waar je naar uit zal kijken. Bij José van Daal van Zichtbaar Ondernemen wel! Laat je door haar systemisch coachen met het Bewust Bedrijven Model en verbind op die manier jouw binnenwereld met de buitenwereld voor jouw onderneming. Een prachtige methode om onder andere persoonlijke en zakelijke waarden zichtbaar te krijgen. En nog veel meer! Ik ben individueel op de mat gaan staan maar ik weet zeker dat teams en bedrijven er baat bij zullen hebben wanneer zij dit gezamenlijk doen. De tijd vliegt wanneer je met José aan het werk ben. In een mum van tijd ga je met rugzak aan inzichten weer weg. Wat voor mij als Mensen mens het allerbelangrijkste is; zij is een heel fijn mens! Dank José voor jouw warme ontvangst, je mooie verhalen en jouw professionele begeleiding

Selma Duinkerken

Jose is een gepassioneerde, deskundige onderneemster, na een workshop in de showroom van mijn bedrijf Tubino was ik onder de indruk van haar werkwijze en beveel haar van harte aan. Zij geeft je veel ruimte in haar begeleiding en houdt het resultaat op het oog waardoor zij voor mij een waardevolle begeleider/coach is.

Bob Herber - eigenaar 706SeatingGroup

Een helder kijk op je uitdagingen. Dat is wat je hier vind. Door de bomen het bos weer zien is een specialiteit van José. Zichtbaar ondernemen zou eigenlijk moeten heten “Inzicht geven in je eigen onderneming”. Een aanrader voor elke ondernemer die vooruit wil.

Albert Zuurveld - Projectmanager Hospitality, Events and Concepts

José werd mij warm aanbevolen, in een aantal sessies maakte zij mij wakker over een aantal zaken die tot op heden steeds meer betekenis vormen. Haar enthousiasme en positieve energie gaven mij net dat duwtje in de juiste richting, waardoor ik stappen heb ondernomen die ik wellicht zonder haar niet zo direct en radicaal genomen zou hebben. Ze laat je inderdaad zichtbaar stappen ondernemen! Dankbaar en blij beveel ik José daarom van harte aan, benieuwd hoeveel boeken jij bij haar zal kunnen dragen....

Margot Dekkers:

Wat een prachtig krachtig mens is José. Elke keer weer ben ik volledig verwonderd over de opstellingen bij haar. ZO geweldig om te zien hoe zij gemakkelijk de hulpvraag fin tuned zodat er in je opstelling optimaal inzicht wordt gegeven. En ja, inderdaad, dat inzicht komt er altijd! Door het opstellen van je levenslast stel je jezelf weer op in het leven....
Liefs,
Margot


Gera Deijs:

Voor mij heeft er een ommekeer plaats gevonden afgelopen jaar, nadat
ik bij jou ben geweest.

Ik leer dat ik mijn verdriet moet toelaten om de energie in mijn lijf
weer te kunnen laten stromen en doordat ik dit mag doen in jouw warme,
maar ook vertrouwd voelende omgeving, durf ik weer wat dichter bij
mezelf te komen.

Ik zal je aankomend jaar best nog wel nodig hebben om nog meer te
kunnen ontwikkelen, maar dat doe ik met alle liefde en plezier.

Jose, jij bent zo kneitergoed in wat je doet, dat ik alleen maar kan zeggen: dit kan alleen maar een succes worden. Heb vertrouwen in jouw bedrijf, maar vooral in jezelf en blijf dit doen!

Esther Herber: (Owner Spindl)

Een (organisatie)opstelling van een half uur geeft je meer inzicht dan een jaar therapie!

Paula Gans:

Ik vond het een geweldige avond. Ik heb nog nooit zoveel mogen zien in een opstelling over mijzelf. Ik ben nog aan het nagenieten. Ik voel mij heel krachtig en mijn focus ligt op, waar ben ik goed in. Waar ligt mijn kracht en daar ga ik iets mee doen. Er is van alles in beweging gezet. Dank je wel hier voor.
Het blijft mooi om te zien hoe jij een vertrouwde omgeving creëert waar dit allemaal mag zijn, waar iedereen volkomen zich zelf kan en mag zien.
Hou dit vol lieve José, je hebt mensen een hoop te bieden.
Dikke knuffel💋
Paula

Lucy de Vries:

Verhelderend hoe je jezelf en je relaties beter kan zien en begrijpen door gebruik te maken van deze techniek. Het brengt helderheid en inzicht. José stelt de juiste vragen en zo kom je nog een stapje verder.

Jörgen:

Door onze 1 op 1 tafelopstellingen en coaching sessies ben ik veel en veel sterker geworden en heb ik de persoon weer gevonden die ik ben en was....Ben veel meer met de "mannen" gaan doen. Door de opstellingen ben ik weer veel dichter bij mijn vader gekomen, heb ik diepe en open gesprekken met mijn vader. Ik ben weer van het leven en van alles gaan genieten.

Denise de With:

Na vele pogingen van een vriendin om mij mee te krijgen naar een familie opstelling was het haar eindelijk gelukt. Ik vond het maar eng en spannend, had geen idee wat ik kon verwachten. José heeft mij heel goed opgevangen, de sfeer die zij creëert tijdens een opstelling voelt erg veilig en vertrouwd. José voelt precies aan welke vragen te stellen, wanneer door te vragen en wanneer afstand te nemen.

De opstelling was voor mij erg mooi maar ook erg confronterend, en eerlijk gezegd toen ik weg ging had ik wel meer inzicht in de situatie maar nog geen idee hoe het op te lossen. Maar dat is het mooie van opstellingen; het werkt nog door. Na een paar weken merkte ik dat de vraag die ik had ingebracht opgelost was. Het is een prachtige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Je krijgt op diep niveau inzichten in de vraag die je inbrengt; ook al merk je het misschien niet meteen.

Bart Wiegant:

José neemt je mee terug naar de basis om je te laten zien waar je kracht zit en dus je mogelijkheden. Vanaf daar bouw je verder. De sessies gaven inzicht en handvatten.


Kaart

Reviews

Bob van Oosterhout (Directeur Triple Double Sportmarketing)

17-01-2019 16:12
Ik kan hier een heel 'obligaat' verhaal ophangen, maar volgens mij gaat het in het succesvol samenwerken met mensen om twee zaken: is het goed en is het leuk. José staat voor beiden: een enthousiaste professional, die haar doelen scherp voor ogen heeft, maar ze bereikt met respect voor haar omgeving!

Selma Duinkerken (Owner/Designer Tubino.nl)

17-01-2019 15:56
José is een gepassioneerde, deskundige onderneemster, na een workshop in de showroom van mijn bedrijf Tubino was ik onder de indruk van haar werkwijze en beveel haar van harte aan. Zij geeft je veel ruimte in haar begeleiding en houdt het resultaat op het oog waardoor zij voor mij een waardevolle begeleider/coach is.

Rianne Toussaint (Owner AllSaint en Ibizadances.com)

17-01-2019 15:54
Na een bezoek aan José was het alsof de vaseline van mn levenslens af was. Je krijgt ineens helder in welke (niet effectieve) patronen je 'vastzit'. Een fantastische belevenis zonder dat het maar ergens zweverig wordt. Aanrader!

Albert J. Zuurveld (Project Manager Hospitality & Events Coppert Cress)

17-01-2019 15:53
José werd mij warm aanbevolen. In een aantal sessies maakte zij mij wakker over een aantal zaken die tot op heden steeds meer betekenis vormen. Haar enthousiasme en positieve energie gaven mij net dat duwtje in de juiste richting, waardoor ik stappen heb ondernomen die ik wellicht zonder haar niet zo direct en radicaal genomen zou hebben. Ze laat je inderdaad zichtbaar stappen ondernemen!
Dankbaar en blij beveel ik José daarom van harte aan, benieuwd hoeveel boeken jij bij haar zal kunnen dragen....

Bob Herber (Owner 706seatinggroup)

17-01-2019 15:52
Een helder kijk op je uitdagingen. Dat is wat je hier vind. Door de bomen het bos weer zien is een specialiteit van José. Zichtbaar ondernemen zou eigenlijk moeten heten “Inzicht geven in je eigen onderneming”. Een aanrader voor elke ondernemer die vooruit wil.

S. de Boer

09-11-2017 20:00
Maakt niet uit hoe je binnenkomt....... je stapt vol verwondering en energie de deur weer uit. Een aanrader voor iedereen!

Schrijf een review 

Website

www.zichtbaarondernemen.nl