Psycholoog & Healer - UTRECHT - Jorinde Ruben
  • Jorinde Ruben

  • (5)
  • UTRECHT
  • Psycholoog & Healer
  • € 95,00 per 1 uur

Stuur Jorinde Ruben een bericht

Boek een consult met Jorinde Ruben

Delen:

Over / Bio

Hallo, mijn naam is Jorinde Ruben(1971). Naast psycholoog ben ik reader en healer. Sinds 2010 begeleid ik mensen-zowel volwassenen als kinderen- die nieuwe stappen willen zetten. Vaak willen ze een blokkade verkennen en achter zich laten zodat ze weer meer plezier in hun leven kunnen ervaren.

Reading en healing pasten altijd al bij me, en ik weet hoe ik deze mij vertrouwde werkvormen kan inzetten voor de mensen in mijn praktijk. Elke keer weer merk ik hoe puur deze vorm van communicatie is. Je komt als vanzelf bij de essentie- van mensen, hun groei en ontwikkeling.

Een healing helpt te voelen wat er voor jou echt toe doet en welke ballast je los wilt laten. Zo komt er ruimte om het op jouw manier te doen. Een reading geeft inzicht, helderheid, over jezelf, je patronen, hoe je de dingen ervaart en beleeft, en waarnaar je verlangt.

De eerste keer dat ik een reading kreeg, was ik diep geraakt omdat het voelt als thuiskomen als je écht gezien wordt. Ik wist meteen: ik wil mensen ook (weer) in contact brengen met wie ze wezenlijk zijn.

Ik heb de healing-en readingopleiding gedaan bij Het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht . Op dit moment volg ik een opleiding tot practitioner familie- en organisatieopstellingen. Ik vind het werken met opstellingen ook een prachtige manier om onzichtbare processen binnen een systeem zichtbaar te maken. De opstelling brengt (diepe) inzichten. Er wordt duidelijk waarom je je zo voelt, gedraagt, of waardoor je je geblokkeerd of geremd voelt.Therapieën

Psychologie en healing, Aura & Chakra healing, Burn-out coaching, Coaching, Coaching & Healing, Energetische therapie, Healer, Healing, Healing & reading, Healing Utrecht, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Meditatie , Personal coaching, Psychologie, Psychologie en healing, Reading, Systeemwerk.

Onderwerpen

Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, depressief, driftbuien, Echtscheiding, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Futloos, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Kinderen, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Loslaten, Mentale spanningen, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Neurose, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Opvoeding, Ouderschap, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Potentieel, Psychische klachten, Relatiebreuk, Schaamte, Scheiding, Slaapproblemen, Somberheid, Spanningen, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Veel denken, Verdriet, Verlegenheid, Voelen, Vol hoofd, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Reading.

Meer over werkwijze

Als je contact met me opneemt kijken we samen naar wat het best bij jouw vraag past. Heb je vooral behoefte aan inzicht, dan is een reading heel geschikt. Wil je vooral ruimte maken voor wie jij in essentie bent, dan kan een healing heel helpend zijn.

Ik werk zowel op afstand als live. Bij baby’s en kinderen werk ik met healings op afstand. Je kind wordt nergens mee belast, de healing doet z’n werk en als ouder krijg je meer inzicht in je kind doordat ik verwoord waar je kind tegenaan loopt. Ik kijk ook naar de verbindingen tussen ouder en kind, wat heeft het kind nodig? Soms kiezen we ervoor om meerdere gezinsleden een healing te geven.
Jongeren en volwassenen kunnen kiezen voor een live-healing of op afstand. Ik vertel na de healing welke beelden je hebt laten zien. Naast de werking van de healing geven de beelden je (h)erkenning en inzicht en werken op bewust niveau mee aan de verandering.

Naast healing en reading bied ik ook coaching sessies aan, ook hier is mijn werkwijze intuïtief. De antwoorden zitten in jou, ik help je er weer bij te komen. Soms maak ik gebruik van visualisaties of zet ik systemische tools in. Ik kijk naar wat er op dat moment het best past, wat er nodig is om wat is vastgezet weer te kunnen laten stromen.

Opleiding/cursussen

Psychologie, Universiteit Utrecht
Healing-en readingopleiding, Centrum voor Leven en Intuïtie, Utrecht
Heden: Practitioner familie-en organisatieopstellingen bij Ynnergy, Vught

Testimonials

Onze gevoelige dochter van 6 had veel last van driftbuien. Alleen gaan slapen wilde en durfde ze niet. We zaten als gezin in een cirkel van frustraties en wanhoop. We wilden haar graag helpen, maar wisten niet hoe.
Al na de eerste sessie merkten we meer ontspanning bij haar. De beschrijving die Jorinde gaf vanuit de reading klopte enorm, wij herkenden ons kind hier echt in. Zelfs mijn man die hier zeer nuchter in staat was onder de indruk.
Omdat Jorinde systemisch werkt werd al snel duidelijk dat ik een sterke verbinding heb met mijn dochter die ook uit balans was door de situatie. Er volgden een paar sessies met alleen mij en daar kwam rust voor in de plaats.
Er is ons veel duidelijk geworden en zonder al te veel aanpassing hebben we een veel flexibelere dochter terug die meer praat over wat haar bezig houdt en aanvoelt wanneer het haar even teveel wordt. Sinds twee weken slaapt ze zelfs alleen in ”ga maar naar beneden mam.” Het gehele systeem, ons gezin heeft inmiddels meer ruimte en plezier met elkaar!


Recent heb ik voor de tweede keer hulp van Jorinde ingeroepen. Een aantal jaren geleden ben ik voor het eerst in een reeks gesprekken, met af en toe een spontane healing omdat ik zo druk was, weer op de rails gezet door Jorinde. Door haar inlevendheid en kunde heeft ze mij ondersteund om uit een diep dal te krabbelen. Toen ik een paar maanden geleden weer in de knoop zat en merkte dat ik er zelf niet uitkwam, heb ik weer een beroep op Jorinde gedaan. Ditmaal alleen healings op afstand. Zowel uit praktische overwegingen(ik woon niet in de buurt) als uit nieuwsgierigheid of dit voor mij zou werken. De eerste keer heb ik erge hoofdpijn gehad . Eén stapje terug, twee vooruit bleek. De volgende keren merkte ik duidelijk dat ik weer wat meer lucht, minder benauwdheid voelde(figuurlijk dus), mijn verdriet beter kon hanteren en ook weer wat positieve dingen kon zien in mijn leven. Hoe ze het doet weet ik niet, maar mijn vertrouwen in Jorinde is alleen maar sterker geworden. Ze geeft mij een gevoel van veiligheid en geborgenheid wat, gecombineerd met de healings, echt helpt als je er zelf niet uitkomt.


Jorinde geeft niet alleen heldere en treffende readings. Ook heeft ze mij heel fijn begeleid in het zetten van nieuwe stappen.
Jorinde creëert een veilige plek en luistert met oprechte belangstelling en zonder oordeel. Ze voelde me altijd haarfijn aan, en wist steeds met veel liefde dingen zichtbaar te maken. Zo ontstond er elke keer meer ruimte en vertrouwen in het veranderproces waar ik in zat. Heel bijzonder, veel dank!


Samenwerken met Jorinde is ronduit een feest. In de afgelopen paar jaren heeft ze onze dochter een aantal reading-healingsessies gegeven op afstand. En iedere keer was het raak. De sessies zijn direct merkbaar aan het gedrag, sfeer en energie bij onze kleine meid.
Raak was het al de eerste keer. Na een periode van slecht slapen en lichte angstaanvallen bij onze dochter verdween dit binnen het uur dat Jorinde haar had geholpen. Huppelend liep ze die middag door het huis en ging vrolijk zonder enige paniek naar bed om in een diepe slaap te vallen. Ja, er waren in de weken erna nog een paar sessies nodig voor een blijvend effect. Telkens konden we daarbij de klok erop gelijk zetten, op welk tijdstip Jorinde was ‘langs geweest.’
Naast het merkbare effect op onze dochter gaat de hulp van Jorinde veel verder. Bijvoorbeeld toen Jorinde vertelde dat onze dochter een stralende en grote bloem liet zien met een lange dunne stengel. Dat symboliseerde de beleving van hoe ze in haar kinderleventje stond. En precies die bloem had onze dochter twee dagen voor de sessie groots getekend op onze tuindeuren. We hebben de foto met Jorinde gedeeld en die lachte meteen:” Ja, dat is ‘m.” Zo krijgen we bij elke sessie beelden en symbolen terug die we 1-op-1 herkennen in de uitingen van ons lieve meisje. Met de uitleg bij deze beelden weten wij als ouders welke onderstroom haar bezig houdt. En dus ook hoe wij daar vanuit onze rol de beste begeleiding kunnen geven. Zo heeft de healing-reading een veel dieper en langer effect.
In onze gesprekken met Jorinde neemt ze echt de tijd om de informatie vanuit de healing-reading zo helder mogelijk over te dragen. Geeft ze vrijblijvend advies of laat soms juist een paar vragen bij ons liggen om mee verder te werken. Altijd liefdevol, altijd zeer betrokken en altijd met een vleugje opgewekte humor.
Ik ben werkelijk dankbaar voor de hulp die we van Jorinde mogen ontvangen. En gun dit ook aan iedereen die een zetje kan gebruiken.

Voor meer ervaringen lees verder op: www.jorinderuben.nl of klik op de link onder aan deze pagina.

Kaart

Reviews

Tosca

10-10-2023 14:03
Ik kom al aardig wat jaren bij Jorinde om eens in de zoveel tijd weer ondersteuning te krijgen op het moment dat ik er zelf niet meer uit kom. Ik ben altijd al erg gevoelig geweest en raakte snel overprikkeld. Op het moment dat mijn emoties mij overspoelen helpt een healing mij met loslaten. Ik kom na een healing altijd weer wat stappen verder en ik ga weer naar huis met een gevoel van rust. Het is een fenomeen wat je zelf zou moeten ervaren om te kunnen begrijpen hoe goed het je kan helpen. Mede dankzij de begeleiding, inzichten en steun van Jorinde ben ik ontzettend gegroeid als mens. De ondermijnende denkpatronen ontdek je samen en werk je samen doorheen, gevoelens leer je doorvoelen, de redenen achter bepaalde gevoelens ontdek je om ze vervolgens los te kunnen laten of te kunnen accepteren. Als dingen je dwars zitten werk je hier doorheen en zal er een gevoel van rust voor in de plaats komen. Als je vastloopt in iets is contact opnemen met Jorinde een goede eerste stap naar beter voor jezelf zorgen en weer lekker in je vel zitten.

Janneke

26-06-2023 13:40
Ik heb Jorinde in 2020 benaderd voor mijn dochter, die destijds met veel weerstand naar de kinderdagopvang ging. Ze heeft toen heel raak beschreven waar mijn dochter tegenaan liep en wat ze nodig had. Toen ik een paar maanden geleden de aantekeningen van mijn gesprek met Jorinde tegen kwam, vond ik het treffend hoe ze mijn dochter had beschreven. Ik heb daar veel aan gehad, want ik kon zo veel beter zien hoe mijn dochter is en wat zij nodig heeft, ook van mij.

Vervolgens ben ik met Jorinde een coachingstraject voor mezelf ingegaan. Met Jorinde werk je echt aan de kern. Ze is heel scherp en weet steeds de onderliggende patronen te benoemen, waardoor duidelijk wordt waarom je de dingen doet zoals je doet. Dat helpt om met een ander perspectief te kijken en om in beweging te komen. Dankzij haar heb ik een ander en liefdevoller perspectief op mezelf gekregen en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Floor

08-03-2023 15:20
Jorinde 'kijkt' met enige regelmaat met ons mee bij de verschillende leden van ons gezin. Als één van ons of de kinderen langere tijd niet lekker in zijn/haar vel zit en duidelijk wordt dat het niet vanzelf over gaat, vragen we Jorinde of ze op afstand contact wil maken. Het is mooi hoe treffend en herkenbaar het vaak is wat ze beschrijft. Ze ziet vaak heel helder waar onze kinderen of één van ons mee aan het worstelen is en maakt het met een healing zachter, waardoor we èn meer inzicht krijgen op bewust niveau en er over kunnen praten èn het 'vanzelf' al rustiger wordt door de healing. Ze ziet vaak in beelden wat er speelt, door in die beelden meegenomen te worden wordt het vaak heel duidelijk wat er speelt. Jorinde maakt op een hele prettige, zachte en warme manier contact, waarbij ze tegelijkertijd heel stevig met beide benen op de grond staat. Een mooie en heel waardevolle combinatie!

Christina

10-02-2023 13:49
Jorinde heeft ons gezin al een hele tijd begeleid en geholpen. Zowel onze zoon, die door de healings veel beter in zijn vel zit en juist in de winter daardoor niet helemaal vastloopt. En ook de andere linderen en ik zelf hebben veel goede inzichten en steun gehad door Jorinde reading en behandeling. Daar zijn we heel dankbaar voor!

.

06-02-2023 17:21
Jorinde heeft mij erg geholpen door inzicht te geven in gevoelens die ik diep weg heb gestopt en mijn aangeleerde patronen. Hierdoor vielen dingen op zijn plek en ging ik dingen herkennen in het dagelijks leven waardoor ik bewust andere keuzes kon maken. Het heeft hij erg geholpen steviger in mijn schoenen te staan en mijn eigen waarde in te zien. Hier ben ik Jorinde erg dankbaar voor!

Schrijf een review 

Website

www.jorinderuben.nl