It’s Just Therapy
Coach - Amsterdam - Johanna Furch
  • Johanna Furch

  • (2)
  • Amsterdam
  • Coach
  • € 95,00 per 75min

Stuur Johanna Furch een bericht

Boek een consult met Johanna Furch

Delen:

Over / Bio

Mijn gehele leven voel ik de behoefte om te groeien als persoon en mijzelf verder te ontwikkelen. Door deze behoefte heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals creatieve therapie, de kunstacademie en ben ik afgestudeerd als psycholoog.

Bewustwording en spiritualiteit zijn de laatste jaren steeds belangrijker voor mij geworden. Dit is begonnen met yoga en meditatie, waarbij ik steeds meer tot het inzicht ben gekomen dat alles in het leven met elkaar verbonden is.
Door mijn eigen zoektocht naar zingeving in het leven, ben ik in aanraking gekomen met behandelmethoden zoals Touch of Matrix™. Hierdoor sta ik bewuster in het leven en leef ik meer vanuit mijn eigen intuïtie.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als coach en psycholoog in de reguliere gezondheidszorg. Door naar mijn intuïtie te luisteren ben ik tot het besef gekomen dat deze kaders mij te krap en te beperkend zijn, en streef ik naar een meer holistische benadering. Dit heeft mij ertoe gezet de opleiding tot Touch of Matrix™ therapeut te volgen. Het is een bewuste keuze om na jaren in de reguliere gezondheidszorg te hebben gewerkt, Mindgarden op te starten voor een vrijere en speelsere aanpak.

Therapieën

Coaching, Leefstijlcoaching, Lifecoaching, Online coaching, healing en therapie, Psychologie, Touch of Matrix.

Onderwerpen

Angst- paniekaanvallen, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blokkades, Boosheid, Contact met mezelf, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Familieproblemen, Gedachten, Grenzen aangeven, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Levensvragen, Loslaten, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onzekerheid, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfacceptatie, Zelfontplooiing, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik streef naar een holistische aanpak, dit doe ik door inspiratie en handvaten te halen uit mijn uiteenlopende ervaringen, interesses en passie. Deze pas ik toe om jou de optimale begeleiding te bieden.

Vanuit mijn ervaring als psycholoog haal ik het belang van aandacht en persoonlijke benadering, geheel afgestemd op jouw behoeftes. Yoga en meditatie hebben er aan bijgedragen dat ik mij sterk bewust ben van de verbinding tussen lichaam en geest, dit streef ik na in mijn holistische aanpak.

Daarnaast helpt mijn liefde voor de natuur mij in contact te zijn met mijn intuïtie en gevoel, dit geeft mij de mogelijkheid jou optimaal te begeleiden in jouw persoonlijke groei.

Tot slot pas ik vanuit mijn creatieve achtergrond creativiteit, openheid en het vermogen buiten kaders te denken toe, zodat ik samen met jou oude patronen kan doorbreken.

Beroepsverenigingen

NIP

Opleiding/cursussen

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Klinische Psychologie Universiteit van Amsterdam
Touch of Matrix Enschede

Kaart

Reviews

Janssen

06-05-2020 09:13
Goed. Duidelijk en vriendelijk. Ze is zelf een alleengeboren tweelinghelft. Dat schept een band.

Laura

13-02-2020 17:30
Zeer betrokken en liefdevol persoon. Bij Johanna voelde ik mij vrij om mezelf te zijn en zo steeds meer over mezelf te kunnen leren.

Schrijf een review 

Website

mindgarden.nl