It’s Just Therapy
Therapeut Touch of Matrix - Apeldoorn - Joan Tjioe
  • Joan Tjioe

  • (15)
  • Apeldoorn
  • Therapeut Touch of Matrix
  • € 75,00 per 1

Stuur Joan Tjioe een bericht

Boek een consult met Joan Tjioe

Delen:

Over / Bio

Met Quantum Connectie Hypnose® bied ik je een werkelijke omslag aan! Wil jij echt veranderen, los van alle beperkingen die je klein en geremd houden? In 5 hele dagen achterelkaar (full immersion = complete onderdompeling en een diep-inwerkende ervaring) waardoor verandering onvermijdelijk is. Is dit iets voor jou en het lezen waard? Wil jij de beste versie van jezelf zijn - niet 1 maar minstens 10 Quantumsprongen binnen 1 week wil maken - die alle karma uit dit leven en vorige levens wil verwijderen - die wil stoppen met het saboteren van inspanningen om je beste zelf te zijn - enz.? Ben je echt geinteresseerd? Bel of e-mail mij.

Kom meer in je kracht en energie met Touch of Matrix® Joan Tjioe Apeldoorn.
Kom in blijvende balans en kracht met de opleiding Universele Eenheid®. Een krachtige ondersteuning in alles wat je doet en te gebruiken bij alle holistische zienswijzen e/o therapeutische behandelingen.

Mijn passie is alles op energetisch gebied en ons wonderlijk lichaam. Beide zijn niet los van elkaar te krijgen, ze kunnen niet zonder elkaar. Alles is immers energie en ‘draagt’ informatie. Ons lichaam is zelfhelend! Hoe zou het zijn dat je dit direct ervaart?
Ons lichaam vraagt om aandacht en communiceert via ongemakken d.m.v. lichamelijke klachten. Jij bent de beste therapeut door in jezelf en je eigen zelfhelend vermogen te geloven. Met Touch of Matrix® behandelsessies worden 'oude informatie' tegelijk op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle overige tot nu toe onbekende niveaus) verwijderd. Hoe zou het zijn om vrijheid te ervaren? TOM gebruikt de 'harde schijf van de computer' als metafoor. Je merkt direct resultaat en daarbij hoef je niet alles wat je hebt meemaakt, opnieuw te vertellen.

Een super basis ondersteuning in je leven is de kracht van Universele Eenheid®. De afstemmingen tijdens de opleiding zorgen o.a. voor blijvende balans door jouw min- en plus pool met elkaar te verbinden. UE is bewustzijnsverruimend en deze geeft jou de mogelijkheid om wonderbaarlijke momenten te creëren. De helende energie werkt snel, door zijn enorme kracht! De afstemmingen begeleiden je naar het eenheidsgevoel. Eenheid in jezelf ontstaat wanneer je uit dualiteit stapt, in balans bent en in je kracht zit.

Volgens Kwantumfysica bestaat alles uit licht en informatie & alles staat met elkaar in verbinding. Hoe zou het zijn dat jij jouw energetische bescherming optimaal houdt? Team-energetisch-management.nl helpt jou, je gezin, dieren, huis alle ballast inclusief Elektro smog en Aardstralen te verwijderen e/o blokkeren. Als cadeau krijg je een energetische filter op de hoofdkraan die jouw drinkwater zuurstofrijker en zacht van smaak maken.

Mijn 'roots' en DNA hebben mij diversiteit meegegeven. Een groot respect voor alles wat leeft, een nog steeds groeiend mededogen en de liefde voor alles wat leeft houden mij dagelijks bezig.
Door mijn eigen levenservaringen, het lezen van boeken van verschillende overtuigingen, zienswijzen en andersdenkenden, ben ik geworden zoals ik nu in dit leven sta. Elke dag krijg ik de kans om te groeien.
Ik sta met beide benen op de grond en ik weet wat het leven mij te bieden heeft.
Mijn ouders, die mij liefdevol hebben grootgebracht, met alle facetten van het leven, dank ik voor hun liefde. Zij hebben mij de basis gegeven om te blijven geloven in relaties waarin onvoorwaardelijke liefde aanwezig is
Ik dank iedereen, niemand uitgesloten, voor alle ervaringen die mij gevormd hebben en voor alle contacten waaruit ik zal blijven leren en groeien. Liefde, respect en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste bouwstenen.
Ik ben rustig, emphatisch, spiritueel, helderzien, -voelen, -horen en -weten.
Respectvol behandel ik vertrouwelijke informatie.

Leuk dat je dit leest, is er synchroniciteit? Hebben wij een match en mag ik je op weg helpen? Bel of zoek contact via https://www.joans-flow.eu
Lieve groet, Joan

Therapieën

Touch of Matrix, Aura & Chakra healing, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Coaching, Depressie behandeling, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Healing, Holistische therapie, Houseclearing & energetische reiniging, Huisclearing , Hypnose, Innerlijk kind therapie, Leefstijlcoaching, Lichaamsgerichte Therapie, Lichtwerk, Lifecoaching, Meditatie , Medium technieken, Natuurgeneeskunde, NLP, Pyschodynamische therapie, Reiki 2, Reiki 1, Soul Body Fusion, Spirituele coach, Touch of Matrix, Trauma behandeling.

Onderwerpen

Afwijzing, Agressie, Belemmerende overtuigingen, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Depressie, Energetische blokkades, Helderziendheid, Posttraumatische stress, Winterdepressie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Toucch of Matrix® is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het bewustzijn van nu.

Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn. Er is de laatste jaren erg veel veranderd op het gebied van bewustzijn. Alles gaat veel sneller, krachtiger en dieper dan voorheen. Deze verandering zorgt er onder andere voor, dat er op alle niveaus tegelijk aan een thema of klacht, gewerkt kan worden. We weten allemaal dat een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo.
De unieke kracht van Touch of Matrix® is dat je een programma op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Het geen efficiënt en effectief is voor een optimaal en blijvend resultaat. Hoe magisch is dit!

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat alles mogelijk is en dat jij en je lijf belangrijk zijn?
Met Touch of Matrix® heb je op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik. Door verbinding te leggen tussen het grote Veld van informatie en de lichaamswijsheid, ontstaat een opzichzelfstaande, maar ook als complementair inzetbare methode die zeer doeltreffend is. Een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Een van de principes van Touch of Matrix® is hardop en positief praten, want het gesproken woord wordt steeds krachtiger. Een bekende uitspraak van Boeddha is: heb mooie gedachtes, want jij wordt wat je denkt. Maar dat geldt niet alleen voor denken, dat geldt ook voor praten. Daarom: praat positief en ga bezig met dat wat jij wilt, jij creëert en dat is echt waar!

Jij bent het belangrijkste, ook energetisch. Elke klacht heeft een onderliggende diepere oorzaak. Zodra je bewust bent en jij en jouw lichaam het werk laat doen, gebeuren er mooie dingen. Met Touch of Matrix® coach ik en help ik alle onnodige, bewuste en onbewuste blokkades en belastende emoties op te ruimen. Je gaat je vrijer voelen! Velen zijn verbaasd hoe het kan.

Beroepsverenigingen

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten

Opleiding/cursussen

•2019 Quantum Connectie Hypnose® Practitioner
•2019 Therapeut Touch of Matrix®
•2019 Erkende Begeleider Oefensessies Touch of Matrix®
•2017 Masterclass Akashakronieken Lezen
•2015 opleiding NLP afgerond
•2015 'Pure Analysing' voor Therapeuten, Masters etc. Het analyseren/onderscheiden van de soorten negatieve energieën. Het kunnen zien/invoelen waar deze energieën op het lichaam zich hebben geconcentreerd, voornamelijk op de chakra's. Het percentueel kunnen bepalen van de aanwezige negatieve energieën. Hiermee krijg je inzicht en herken je de symptomen. Spiritueel Centrum by Rose
•2014 'Werken met je Zesde Zintuig' Wat gebeurt er nu precies bij Helderzien, Heldervoelen, Helderhoren? Hoe werken de zintuigen apart en in samenwerking met elkaar? Spiritueel Centrum by Rose
•2012 heb ik kennis gemaakt met Soul Body Fusion®. Jonette Crowley was mijn docent
•2009 ben ik gevraagd om deel te nemen in de Adviesgroep van Shambhala Eenheid® (Universele Eenheid®) Ik heb toen de Upgrade-opleiding gevolgd en afstemmingen ontvangen om zelf als Master en docent les te geven
•2008 HBO Basis Medische Kennis bij Natuurgerichte Opleiding KTNO
•2007 lerares Transforming Scan Healing® heet nu lerares Jassentechniek® Healing
•2006 ben ik geïnitieerd tot Transforming Scan Healing® Therapeut, wat een naamsverandering heeft gekregen in therapeut Jassentechniek® Healing
•2005 ben ik Jassentechniek® therapeut geworden en vanaf april 2006 heb alle 4 Modules in mijn bezit
•2005 ben ik voor de Vierde Graad Shambhalamaster SMDH geïnitieerd
•1997 heb ik de initiatie voor Usui Reikimaster ontvangen. Vanaf 1998 geef ik cursussen en de daarbij behorende Usui Reiki-inwijdingen

Testimonials

TOUCH OF MATRIX
We stapten samen in Het Veld, zoals Joan dat noemde. Ze maakte verbinding met mij en ik met haar. Het was een bijzonder moment. Ik mocht eindelijk op alle fronten in balans komen. Mijn geest werd ontdaan van oude informatie en daarvoor in de plaats kwam onvoorwaardelijk liefde. Dat voelde ook zo. Ik voelde me lichter.
Ook mijn lichaam werd ontdaan van oude, onnodige informatie.
Daarna werd mijn lichaam in balans gebracht. Ik werd gevraagd om alle delen van mijn lichaam in optimale positie te brengen. Ze zei: laat het maar gebeuren.

NIET TE BEVATTEN MAAR WEL WAAR:
Wat er toen gebeurd geloofde ik eerst zelf niet.
Ik lag op mijn rug en vertrouwde op mijn lichaam. Ik liet het gebeuren. Maar wat was het dan, vraag je je af. Mijn spieren spanden zich aan als vanzelf en mijn lichaam krulde en draaide om weer andere spieren te rekken. Dit waren geen bewegingen die je zelf zou kunnen verzinnen. Maar het werkte. Ik begreep wat mijn lichaam aan het doen was. Gezien mijn schouderklachten was het logisch dat mijn nek zich in een onmogelijke positie manoeuvreerde om er vervolgens in een nieuwe positie weer in terug te keren. Dit gebeurde ook heel duidelijk met mijn heupen en mijn voeten en onderbenen.
Toen het klaar was, kon ik alleen maar tevreden glimlachen en vol ongeloof maar met hernieuwd vertrouwen in mijn lichaam, voelen wat er was gebeurd.

Ik zat weer recht in mijn eigen harnas, mijn skelet deed weer wat het moest doen. Ook leerde Joan mij mijn lichaam aan te moedigen, hard op en vol overgave sprak ik af en toe tot mijn rechter schouder. Komop schouder, ik heb je nodig. En het werkt.

Er kwam van alles voorbij. De dood van mijn vader, mijn ongeboren kind. De eerste traumatische bevalling via een spoed keizersnee. Ik mocht alles wat me niet meer diende los laten en ook wensen hardop uitspreken die daarvoor in de plaats mochten komen.
Wat me het meeste opvalt is dat ik na Touch of Matrix, veel beter mijn emoties onder controle heb. Niet dat ik ze niet wil uiten, dat is prima, maar het is alsof ik nu kan kiezen wanneer ik ze wel of niet toe laat, of “uit laat” beter gezegd.

Het is gewoon bizar hoeveel beter ik in het leven sta en alles veel helderder zie.
Voor de laatste sessie kreeg ik de opdracht mee om een boodschappen lijstje te maken met wat ik zou willen voor mijzelf. Best vreemd als je daar nooit over na denkt.

Dit schreven we op en toen, die had ik niet zien aankomen, gingen we kijken waarom ik alles wat ik wenste, eigenlijk nog niet had. Wat zijn de belemmeringen? Ik had veel last van een soort mist in mijn hoofd, waardoor ik regelmatig niet helder kon denken. Deze oude informatie hebben we eraf gehaald en daarvoor in de plaats nieuwe informatie erin gestopt. Ik kwam door die mist regelmatig niet goed uit mijn woorden maar na de laatst sessie spreek ik weer zo snel als ik denk. Een eigenschap die ik lang heb gehad en erg had gemist. Ik laat me niet meer zo snel van mijn stuk brengen (emotioneel stabieler en zeker ook meer zelfliefde en het durven stellen van mijn grenzen) en ben gewoon weer meer mijzelf.
Heb weer vertrouwen in mijzelf en volg mijn intuïtie.
Ellen
—————————
UNIVERSELE EENHEID
Een behoorlijke tijd zat ik niet lekker in mijn vel, er werd bij mij een zware burn-out geconstateerd.
Vanuit dat punt werd mij gevraagd, wat doe jij voor jezelf, voor jouw ontspanning, wat vindt jij leuk.
Dat waren zomaar vragen waar ik toch geen antwoordt op kon geven, na een week erover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik heel weinig tot niets deed voor mezelf en wist al helemaal niet wat ik leuk vond behalve eens een keer weggaan om uit eten te gaan of naar de film. Vanaf dat moment is er bij mij een lampje gaan branden, ik ben moeder, vrouw, vriendin, praatpaal, collega maar waar ben ikzelf? Ik ben gaan googlen en kwam uit bij de site van Joans-flow. N.a.v haar site heb ik een email gestuurd dat ik daar interesse in had en 2 dagen later werd ik terug gebeld door Joan.

We hebben even dingen besproken en zijn aan de slag gegaan, bij mijn 1e afstemming had ik een zwaar gevoel in mijn hele lichaam die op dat moment een transformatie onderging, ik voelde de energie stromen en ook de energie tussen mijn handen voelde als omgekeerde magneten, heel bijzonder. Het is zo mooi om te zien dat het dus echt een heel krachtig iets is..de energie… Ik had dan ook besloten om Universele Eenheid Master te gaan doen, weer afspraak gemaakt en de benodigde materialen gekregen en mee aan de slag gegaan.

Nu kan ik met trots zeggen dat dit het beste is geweest wat er op mijn pad is gekomen, ik heb weer een stukje van mezelf gevonden en voel dat dit is wat ik moet gaan doen in de toekomst en dat dit het pad is wat ik ga volgen. Ik ben Joan ontzettend dankbaar, ze is een fijne warme persoonlijkheid en een goede lerares waar je je gelijk thuis voelt.

Met liefdevolle groet, Mirella

Kaart

Reviews

Sladja

03-01-2020 19:23
Ik heb de cursus Universele Eenheid gedaan. De ervaring met Joan is mooi geweest, zij heeft tijdens de lessen alles geduldig en liefdevol uitgelegd. Deze cursus heeft mij krachtiger en gelukkiger gemaakt.

Liza Siepman-Arensman

21-12-2019 16:10
Bij Joan de opleiding universele eenheid gedaan. Mooie aansluiting na touch of matrix.
Je kan jezelf nog beter in balans brengen door het samen te combineren.
De uitleg was duidelijk en er is alle tijd voor vragen te beantwoorden.
Ik kan Joan zeker aanbevelen.

SG

10-12-2019 20:26
Joan heeft onszelf, ons huis en de dieren op afstand gereinigd, dit heeft zij energetisch weer in balans gebracht. Eerst hebben wij telefonisch contact gehad en hier heeft Joan uitgebreid de tijd voor genomen. Zo hebben wij de tijd gekregen om haar een beetje te leren kennen en te voelen of het voor ons bestemd was. Voor ons beiden voelde het goed om het bij ons te laten reinigen.

Wat heel prettig voor ons voelde is dat Joan erg rustig, geduldig en professioneel overkomt. Ze neemt echt de tijd om uit te leggen wat het proces inhoudt en nadien om uit te leggen wat zij precies is tegengekomen. We voelen ons echt heel goed na de reiniging en er is voor ons echt duidelijk een verschil te voelen. In huis is het rustiger en we voelen ons helemaal weer thuis in ons huis.
Wij zouden zeker Joan aanraden!

Karin Samson

10-12-2019 12:36
Naar aanleiding van de cursus Universele Eenheid heb ik dit als toevoeging:”De ware meester leidt geen leerlingen op, maar weer meesters” Albert Einstein

Karin Samson

09-12-2019 17:29
Ik heb bij Joan de opleiding Universele Eenheid gedaan.Daarbij ben ik spiritueel weer gegroeid en heb in korte tijd veel geleerd.
Ik kan nu met deze hoge energie werken en aan mezelf en anderen die het nodig hebben geven
Het is een mooie ervaring om de initiaties te ontvangen en de cursus dagen waren interessant en ook gezellig
Ik ben Joan dankbaar dat ze mij op deze reis heeft begeleid

Anne

22-10-2019 13:44
Ik heb een compleet energetische reiniging van huis en werk(basisschool). Het was merkbaar dat de positieve energie steeds meer groeide, zowel thuis als in de school. Met name het laatste jaar overheersen positieve ontwikkelingen en steeds meer rust binnen de school. Daarvoor moest eerst best wat negatieve energie opgeruimd worden. Ook merk ik dat positiviteit in het hele gezin overheerst en dipjes veel sneller voorbij zijn en daarna weer voor positieve groei zorgen. Verder ervaar ik Joan als een vriendelijke dame en bij twijfel mag ik haar altijd vragen te controleren of alles nog goed is.

Sladja en Eric

09-09-2019 20:52
Wij hebben de Touch of Matrix sessies als echtpaar gevolgd. De eerste sessies werk je aan jezelf en de relatie. De laatste van de drie sessies hebben we gedeeltelijk samen gedaan. Je leert jezelf, je grenzen en je positie in de relatie weer kennen, herkennen en erkennen. Joan is een begripvolle geduldige vrouw die ons leven heeft veranderd. We luisteren meer naar ons gevoel en hebben daardoor meer rust. We zijn dankbaar dat we Joan hebben gevonden. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. De liefde en het geluk is terug in ons gezin.

Inger

02-09-2019 20:22
Joan kwam bij mij in de kapsalon. Wat regelmatig gebeurt, we zijn in gesprek geraak en ik vertelde waarmee ik zat. Joan vertelde mij over haar therapie Touch of Matrix en ik raakte geïnteresseerd
Tijdens de afspraak vertelde ik mijn problemen en daarmee zijn we aan de slag gegaan.
Ik voelde me op mijn gemaak en kon ik alles weerleggen. Ook had ik geen schaamtegevoel en ik kon me gemakkelijk geven. In totaal ben ik 3x geweest. Het heeft mij inzichten gegeven hoe emoties op mij inwerken en hoe ik daar bewust en beter mee om kan gaan.
Bijvoorbeeld. Ik ben een enorme denker en dit kan mij van slag brengen. Dit inzicht heeft mij enorm geholpen. In woorden zeg ik tegen mijzelf “nu stoppen met denken”. Ik ben bewuster geworden in dat wat ik aan het doen ben. Touch of Matrix heeft mij ook op andere vlakken goed geholpen. Het haalt mij uit mijn onzekerheid, waardoor ik meer bij mijn eigen IK blijf. Het haalt mij uit mijn gewoonte modus, in dat wat ik altijd deed. Nu doorbreek ik deze gewoontes. En deze positieve ervaringen zet ik nog dagelijks in.
Joan heb ik ervaren als prettig, integer, rustig, luisterend oor, respectvol en kundig.
Ik raad iedereen Touch of Matrix aan.

Snezana Ilic

21-08-2019 11:01
Drie behandelingen Touch of Matrix hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen gedrag en hebben mij beter leren luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik voel me bewuster en krachtiger. Ben bewust geworden wat goed en niet goed voor mij werkt, dat ik los mag laten. Ik geloof inmiddels nog meer in mijn eigen zelfgenezend vermogen en voel me beter dan voorheen. Het was een bijzondere ervaring. Ik ben blij dat ik voor Joan heb gekozen. Een hele warme, liefdevol vrouw, die heel veel ervaring en geduuld heb.
Die steun voelt zo fijn

Marc

27-07-2019 10:53
Gisteren voor de eerste keer bij Joan geweest voor de eerste sessie. Wist niet wat ik moest verwachten maar na een fijn en goed gesprek met Joan die precies de antwoorden op mijn vragen had begonnen met de eerste sessie en daar kan ik heel kort over zijn. Wauw. Wat een ervaring. Voelde me super daarna. Echt een verschil en nog twee sessies te gaan.

Anne

09-07-2019 21:46
Een bijzondere en fijne ervaring. Een aanrader voor onstressen en nieuwe inzichten. Joan is een hele fijne bekwame therapeut die ruimschoots de tijd neemt, meedenkt en veel kennis in huis heeft. Een aanrader voor een touch of matrix behandeling in een ontspannen sfeer.

Thea Overbeek

28-06-2019 21:36
Ik wist haar weer te vinden. Ooit bij Joan shambala gedaan 1 en 2. Ineens schoot ze in mijn gedachten. Ja. Bij haar wil ik iets doen waar ik een enorme boost van krijg en weer een energielevel hoger ga op mijn spirituele pad. Nou, daar ging ik dan. Universele éénheid!! Wat het is wist ik toen niet, maar met haar proffessionaliteit wist ik dat ik bij haar alleen dit kon ervaren. Dat gebeurde!!! Ik heb nu 1 2 3 en 4 . Wat geweldig!!! Wonderen bestaan echt. Nog syeeds zo onder de indruk. Ervaar het zelf. Mpoie jurk of schoenen etc. is buitenkant. Geef jezelf een cadeau voor het leven!! Je groeit enorm in je spirituele ontwikkeling. Ik zeg.. DOEN
Dank je wel lieve vakvrouw
Namaste❤

Wilma

11-06-2019 14:06
Ik heb bij Joan de opleiding Universele Eenheid gedaan. Dit heeft mij meer in balans gebracht en ook mijn zelfvertrouwen vergroot. Er is een rust in mij ontstaan omdat ik mij meer bewust ben wat ik er zelf aan kan doen om die rust te krijgen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb gedaan.
Het was erg fijn om onder begeleiding van Joan deze reis te ondernemen

Mirella

09-06-2019 19:44
Joan heeft mij door een lastige tjd heen geholpen, ze is vakbekwaam en een lieve warme vrouw. Ik ben bij haar de opleiding Universele Eenheid gaan doen die ik zelf als master heb mogen afsluiten. Het heeft me inzichten gegeven en een stukje ontwikkeling..dit was voor mij bedoelt...ook heb ik een paar sessies van Touch of Matrix gedaan die goed bij mij zijn ontvangen. Kortom ik kan haar van harte aanbevelen.

Lilian Frieswijk

06-06-2019 20:30
Joan heeft mij erg goed geholpen op heel veel gebieden, maar vooral met mijn hooggevoeligheid voor licht en geluid en met mijn zelfbeeld. Daarnaast heeft ze me ook zelfs geholpen met problemen waarvan ik zelf niet wist dat ze aanwezig waren.
De behandelingen voelen goed en vertrouwd. Ik ben erg dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik raad deze behandelingen aan iedereen aan, omdat iedereen hier baad bij heeft.

Schrijf een review