It’s Just Therapy
Quantum hypnose therapeut - Apeldoorn - Joan Tjioe
  • Joan Tjioe

  • (15)
  • Apeldoorn
  • Quantum hypnose therapeut
  • € 75,00 per 1

Stuur Joan Tjioe een bericht

Boek een consult met Joan Tjioe

Delen:

Over / Bio

Door de huidige omstandigheden, op dit moment alleen via Zoom totdat LIVE weer mogelijk is.

QUANTUM CONNECTIE HYPNOSE®
Een nieuwe vorm van Hypnose! Quantum is denken in mogelijkheden en in het Quantumveld zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. Dat wat je ziet en ervaart, bestaat al op een andere Tijdlijn. Je gaat Jumps maken naar die Tijdlijn waar jij voor kiest.
Je ontmoet je Quantum Zelf, je Beste Zelf. Aan het eind is communiceren heel normaal!
Alles onderga je met gratie, gemak en vreugde, zonder ellenlange gesprekken over het verleden.

QC-Hypnose biedt een ongekende omslag! Wil jij Je Beste Zelf worden, je Authentieke IK? Werkelijk veranderen naar wie je wil ZIJN, los van de beperkingen die je klein en geremd houden? Door de geschiedenis heen zijn wij allen gehypnotiseerd geraakt en dat start bij de geboorte. De eerste 7 jaren worden we geprojecteerd met vele onwaarheden die onze creatiekracht verkleind of zelfs vernietigd. In die 7 jaren worden we gevormd door wat ons is verteld.
Wat als je de waarheden behoudt en de rest los laat?
Wat als je weer durft te stralen en voor je eigen waarheid durft uit te komen?
Ervaar die VRIJHEID!
VIJFDAAGSE, 5 hele dagen achter elkaar, 20 sessies van ruim 1,5 uur, achterelkaar in full immersion (= complete onderdompeling en een diep-inwerkende ervaring) waardoor verandering onvermijdelijk is.
Wil jij die uitdaging voor jezelf en de beste versie van jezelf zijn? Alles wat je saboteert om je beste zelf te zijn is voorgoed achter je. Heb jij al van alles geprobeerd en durf je deze uitdaging aan? Ik durf jouw uitdaging aan en ik wil je graag die ervaring geven die je stoutste dromen overtreffen.

TWEEDAAGSE Quantum Connectie Hypnose® is Themagericht. Bijvoorbeeld: Angst en Gezondheid.
In deze tweedagen beleef je per dag 3 sessies van ruim 1,5 uur verdeeld over de dag.
Ter voorbereiding, voor de 5 en 2 daagse, krijg je van te voren per e-mail een Audio van ruim 1 uur met mijn stem, die je voorbereid op de QC-Hypnose® sessies.

Op mijn site https://www.joans-flow.eu vind je meer info en keuzes. Heb je vragen, laat hier je gegevens achter of vul het Contactformulier op mijn site en ik bel je z.s.m. Wie weet tot gauw ziens of horens!

COACH-GESPREKKEN
Met Quantum Transformatieve coachgesprekken wil ik je op weg helpen en begeleiden.
Het probleem is niet altijd Het probleem. De houding, hoe je ermee omgaat bepaalt of het een probleem is. Ik spreek liever over uitdagingen. We hebben dagelijks te maken met uitdagingen, groot, klein en soms heel pijnlijk. Het ligt niet altijd aan jou. Soms overkomt het je en de uitdaging is ‘hoe ga je ermee om en welke keuzes maak je’.
Als je er midden in zit, is een andere uitzicht ver te zoeken. Wat het probleem ook is, er is altijd een oplossing.
Beloof me dat je altijd hulp gaat zoeken.
Heb jij een klacht, een probleem of loop je vast?
Ik bied 3 Coachgesprekken aan van een uur. Een Intakegesprek zit bij de eerste keer, voorafgaand aan de eerste coachgesprek.
Wil je meer informatie, laat hier je gegevens achter of vul het Contactformulier op mijn site.

FREQUENTIE THERAPIE
FT is niet nieuw, het bestaat al lang en nu in zakformaat beschikbaar.
Mijn passie is alles op energetisch gebied en ons wonderlijk lichaam dat uit frequenties bestaat. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons lichaam is zelf helend die extra ondersteuning goed kan gebruiken. En zeker in hectische perioden en ter voorkoming van klachten. Ik heb door de jaren heen veel energetische kennis opgebouwd. Alles is volgens de wet van Quantum Fysica energie en ‘draagt’ informatie. Ons lichaam vraagt om aandacht en communiceert via ongemakken d.m.v. lichamelijke klachten. Dit betekent dat elke klacht, een trigger is en vraagt om gehoord te worden.
Dit Device is een erkend medisch gecertificeerd product voor de behandeling van chronische klachten en diverse pijnklachten. Het is geen Wonderpil, je Huisarts blijft de eerste aanspreekpunt bij klachten.
Zelf ben ik gezond (ogenschijnlijk) en heb ik geen klachten.
Ik ben enthousiast geraakt door de mogelijkheden die dit Device mij kan aangeven waar ik aandacht aan moet geven ter voorkoming van fysieke, emotionele, mentale e/o spirituele problemen. Bij mij gaat het om de onbewuste, onderliggende stukken. Bedenk de ijsberg in zee, die zichtbaar is boven het water. Ik draai dagelijks een analyse uit die mij aanwijzingen geeft welk Programma (specifieke ondersteunende frequenties) het meest relevant is om op dat moment mijn lichaam te ondersteunen. Boven de 50 jaar zijn de Lever en Maag meridianen belangrijk! Hoe mooi is het om dit met frequenties te ondersteunen.
Dit Device is voor jezelf en voor je gezin in te zetten. Ook te gebruiken om je eigen Cliënten te ondersteunen, bijvoorbeeld tijdens een behandeling/sessie. Het kan zoveel ondersteuning geven, dat ik dit hier niet kan beschrijven. Ik wil je graag erover vertellen. We kunnen vrijblijvend een afspraak maken en ook op afstand via ZOOM.
Als dit met je resoneert, laat hier je gegevens achter. Op mijn site lees je meer informatie. Via het Contactformulier heb ik je gegevens en ik bel je z.s.m.

CLEANING / HARMONIZE
Volgens Kwantumfysica bestaat alles uit licht en informatie & alles staat met elkaar in verbinding. Heb jij klachten die je niet kan plaatsen, voel je thuis niet veilig? Dan is mogelijkheid dat er een energielek is. Ik werk op afstand en ik werk volgens het principe dat ‘wij een eigen verantwoordelijkheid hebben en altijd onze eigen regie moeten houden’. Dit betekent dat ik op afstand help met Cleaning en ik zorg voor een blijvende Licht bescherming die JIJ zelf optimaal houdt. Na de Cleaning en het harmoniseren, draag ik de Licht bescherming aan jou over. Dit heeft zich al jaren bewezen optimaal te werken en je houdt de eigen regie!
De oude manier is dat je jezelf of je huis laat zuiveren en voor die opdracht betaalt. Heb jij je afgevraagd hoe het met de bescherming zit als alles energie is en met elkaar in verbinding staat?
De ‘all-in one’ Cleaning die wij (ik werk in een Team) doen, is niet alleen voor jezelf. Ik neem je gezin, huisdier en huis mee en voor het geheel komt een Licht bescherming die jij optimaal onderhoudt. Dit vraagt 100% commitment. De wil om energetisch zuiver te blijven is de slagingskans van 100%. Het is een bewuste keuze. Meer informatie lees je op mijn site.

Therapieën

Quantum hypnose, Aura & Chakra healing, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Coaching, Depressie behandeling, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Healing, Holistische therapie, Houseclearing & energetische reiniging, Huisclearing , Hypnose, Innerlijk kind therapie, Leefstijlcoaching, Lichaamsgerichte Therapie, Lichtwerk, Lifecoaching, Meditatie , Medium technieken, Narcisme, Natuurgeneeskunde, NLP, Pyschodynamische therapie, Quantum hypnose, Reiki 2, Reiki 1, Soul Body Fusion, Spirituele coach, Trauma en PTSS.

Onderwerpen

adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Coming-out, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met mezelf, Depressie, depressief, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Energetische blokkades, Energietekort, Entiteiten, Faalangst, Gezondheidsproblemen, Healing, Helderziendheid, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Innerlijke strijd, Inzicht, Kindermishandeling, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Lichamelijke klachten, Lichtwerk, Loslaten, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Mishandeling, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nervositeit, Onrust, Onveiligheid, Onzekerheid, Pesten, Posttraumatische stress, Sabotage, Schaamte, Sexueel misbruik, smetvrees, Somberheid, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Verdriet, Vol hoofd, Winterdepressie, Zelfacceptatie, Zelfkritiek.

Werkwijze

Mentale coaching, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Met apparaat, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Quantum Connectie Hypnose®
Geen enkele andere hypnose werkt met jouw toekomstige Zelf die volgens de Quantum concepten reeds bestaat op een andere parallelle tijdslijn dan die waar jij nu bent. Ik leer je hoe je zelf naar een andere tijdslijn kunt gaan die parallel is aan de tijdslijn waarin je nu zit.
De 2de reden dat dit anders is, is dat je geen suggesties gegeven wordt. Hier laat je de toekomstige Zelf je vertellen wat je moet doen om te bereiken wat hij/zij heeft bereikt en deze toekomstige Zelf zal je begeleiden naar de beste toekomst. Dit is nog nooit eerder gedaan.
Dit is een geheel nieuwe doorbraak die de hypnose gelijk ook vele malen effectiever maakt.
Voorafgaand stuur ik een Audio met mijn stem die je voorbereid op de sessies.
20 sessies van ruim 1,5 uur in, kort achter elkaar om een zogenaamde Transformationele Accumulatief Synergetisch Effect (T.A.S.E.) te verkrijgen. De sessies hebben een specifieke volgorde om steeds diepere lagen van je bewustzijn af te pellen (je bewustzijn heeft jaarringen zoals een boom) Deze 5 dagen, achter elkaar, en 20 sessies van 1,5 uur geven een ongekende metamorfose. Jouw Beste Zelf, Quantum Zelf, ben jij die er zelf voor gekozen heeft wie je wil zijn! Als Coach heb dit zelf eerst moeten ondergaan om ook vrij te zijn van limiterende gedachten. Anders kan ik je niet vanuit ongelimiteerde mogelijkheden begeleiden en zou ik nog steeds vanuit angst of belemmeringen coachen.
Ben jij die zover om met mij die uitdagingen aan te gaan? Ik ben er klaar voor en zeer gemotiveerd om jou te begeleiden naar je Beste Zelf. Het is echt een heerlijke ervaring!

Beroepsverenigingen

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten
Kamer van Koophandel ingeschreven

Opleiding/cursussen

•2019 Quantum Connectie Hypnose® Practitioner
•2019 - 31-12-2020 Therapeut Touch of Matrix®
•2019 - 31-12-2020 Erkende Begeleider Oefensessies Touch of Matrix®
•2017 Masterclass Akashakronieken Lezen
•2015 opleiding NLP afgerond
•2015 'Pure Analysing' voor Therapeuten, Masters etc. Het analyseren/onderscheiden van de soorten negatieve energieën. Het kunnen zien/invoelen waar deze energieën op het lichaam zich hebben geconcentreerd, voornamelijk op de chakra's. Het percentueel kunnen bepalen van de aanwezige negatieve energieën. Hiermee krijg je inzicht en herken je de symptomen. Spiritueel Centrum by Rose
•2014 'Werken met je Zesde Zintuig' Wat gebeurt er nu precies bij Helderzien, Heldervoelen, Helderhoren? Hoe werken de zintuigen apart en in samenwerking met elkaar? Spiritueel Centrum by Rose
•2012 heb ik kennis gemaakt met Soul Body Fusion®. Jonette Crowley was mijn docent
•2009 ben ik gevraagd om deel te nemen in de Adviesgroep van Shambhala Eenheid® (Universele Eenheid®) Ik heb toen de Upgrade-opleiding gevolgd en afstemmingen ontvangen om zelf als Master en docent les te geven
•2008 HBO Basis Medische Kennis bij Natuurgerichte Opleiding KTNO
•2007 lerares Transforming Scan Healing® heet nu lerares Jassentechniek® Healing
•2006 ben ik geïnitieerd tot Transforming Scan Healing® Therapeut, wat een naamsverandering heeft gekregen in therapeut Jassentechniek® Healing
•2005 ben ik Jassentechniek® therapeut geworden en vanaf april 2006 heb alle 4 Modules in mijn bezit
•2005 ben ik voor de Vierde Graad Shambhalamaster SMDH geïnitieerd
•1997 heb ik de initiatie voor Usui Reikimaster ontvangen. Vanaf 1998 geef ik cursussen en de daarbij behorende Usui Reiki-inwijdingen

Testimonials

QUANTUM CONNECTIE HYPNOSE®
Juli 2020_Het is nu precies 1 week terug Joan dat je me 5 dagen in sessies van 4 hebt behandeld ik ben deze week tot vrijdag ziek geweest zag telkens als ik me ogen dicht deed om te slapen vanaf de eerste hypnose dag af aan diverse gezichten te zien van personen, wezens, figuren, tekens en voelde mijn oogleden bewegen net of er nog steeds van alles gedownload werd.
Daarbij viel me op dat alles veel lichter en lichter werd ik dacht eerst dit komt omdat ik ziek was maar merkte ook dat mijn eigen omgeving ook zachter naar mij toe is geworden.
Ik ben nogal nuchter ingesteld en dacht oke Sandra wat is er aan de hand wat voel je in je lijf en wat voel je in je hart ,mijn hartchakra is veel meer geopend en dit terwijl mijn hartchakra al heel open staat door mijn eerdere spirituele ontwikkelingen en mijn zijn.
Vanaf vrijdag heb ik normaal kunnen slapen.
Wat een leven in 1 week kan veranderen ik sta nog steeds perplex en ben dankbaar voor deze ervaring ❣️

------------------------------
Touch of Matrix
We stapten samen in Het Veld, zoals Joan dat noemde. Ze maakte verbinding met mij en ik met haar. Het was een bijzonder moment. Ik mocht eindelijk op alle fronten in balans komen. Mijn geest werd ontdaan van oude informatie en daarvoor in de plaats kwam onvoorwaardelijk liefde. Dat voelde ook zo. Ik voelde me lichter.
Ook mijn lichaam werd ontdaan van oude, onnodige informatie.
Daarna werd mijn lichaam in balans gebracht. Ik werd gevraagd om alle delen van mijn lichaam in optimale positie te brengen. Ze zei: laat het maar gebeuren.

NIET TE BEVATTEN MAAR WEL WAAR:
Wat er toen gebeurd geloofde ik eerst zelf niet.
Ik lag op mijn rug en vertrouwde op mijn lichaam. Ik liet het gebeuren. Maar wat was het dan, vraag je je af. Mijn spieren spanden zich aan als vanzelf en mijn lichaam krulde en draaide om weer andere spieren te rekken. Dit waren geen bewegingen die je zelf zou kunnen verzinnen. Maar het werkte. Ik begreep wat mijn lichaam aan het doen was. Gezien mijn schouderklachten was het logisch dat mijn nek zich in een onmogelijke positie manoeuvreerde om er vervolgens in een nieuwe positie weer in terug te keren. Dit gebeurde ook heel duidelijk met mijn heupen en mijn voeten en onderbenen.
Toen het klaar was, kon ik alleen maar tevreden glimlachen en vol ongeloof maar met hernieuwd vertrouwen in mijn lichaam, voelen wat er was gebeurd.

Ik zat weer recht in mijn eigen harnas, mijn skelet deed weer wat het moest doen. Ook leerde Joan mij mijn lichaam aan te moedigen, hard op en vol overgave sprak ik af en toe tot mijn rechter schouder. Komop schouder, ik heb je nodig. En het werkt.

Er kwam van alles voorbij. De dood van mijn vader, mijn ongeboren kind. De eerste traumatische bevalling via een spoed keizersnee. Ik mocht alles wat me niet meer diende los laten en ook wensen hardop uitspreken die daarvoor in de plaats mochten komen.
Wat me het meeste opvalt is dat ik na Touch of Matrix, veel beter mijn emoties onder controle heb. Niet dat ik ze niet wil uiten, dat is prima, maar het is alsof ik nu kan kiezen wanneer ik ze wel of niet toe laat, of “uit laat” beter gezegd.

Het is gewoon bizar hoeveel beter ik in het leven sta en alles veel helderder zie.
Voor de laatste sessie kreeg ik de opdracht mee om een boodschappen lijstje te maken met wat ik zou willen voor mijzelf. Best vreemd als je daar nooit over na denkt.

Dit schreven we op en toen, die had ik niet zien aankomen, gingen we kijken waarom ik alles wat ik wenste, eigenlijk nog niet had. Wat zijn de belemmeringen? Ik had veel last van een soort mist in mijn hoofd, waardoor ik regelmatig niet helder kon denken. Deze oude informatie hebben we eraf gehaald en daarvoor in de plaats nieuwe informatie erin gestopt. Ik kwam door die mist regelmatig niet goed uit mijn woorden maar na de laatst sessie spreek ik weer zo snel als ik denk. Een eigenschap die ik lang heb gehad en erg had gemist. Ik laat me niet meer zo snel van mijn stuk brengen (emotioneel stabieler en zeker ook meer zelfliefde en het durven stellen van mijn grenzen) en ben gewoon weer meer mijzelf.
Heb weer vertrouwen in mijzelf en volg mijn intuïtie.
Ellen
—————————
UNIVERSELE EENHEID
Een behoorlijke tijd zat ik niet lekker in mijn vel, er werd bij mij een zware burn-out geconstateerd.
Vanuit dat punt werd mij gevraagd, wat doe jij voor jezelf, voor jouw ontspanning, wat vindt jij leuk.
Dat waren zomaar vragen waar ik toch geen antwoordt op kon geven, na een week erover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik heel weinig tot niets deed voor mezelf en wist al helemaal niet wat ik leuk vond behalve eens een keer weggaan om uit eten te gaan of naar de film. Vanaf dat moment is er bij mij een lampje gaan branden, ik ben moeder, vrouw, vriendin, praatpaal, collega maar waar ben ikzelf? Ik ben gaan googlen en kwam uit bij de site van Joans-flow. N.a.v haar site heb ik een email gestuurd dat ik daar interesse in had en 2 dagen later werd ik terug gebeld door Joan.

We hebben even dingen besproken en zijn aan de slag gegaan, bij mijn 1e afstemming had ik een zwaar gevoel in mijn hele lichaam die op dat moment een transformatie onderging, ik voelde de energie stromen en ook de energie tussen mijn handen voelde als omgekeerde magneten, heel bijzonder. Het is zo mooi om te zien dat het dus echt een heel krachtig iets is..de energie… Ik had dan ook besloten om Universele Eenheid Master te gaan doen, weer afspraak gemaakt en de benodigde materialen gekregen en mee aan de slag gegaan.

Nu kan ik met trots zeggen dat dit het beste is geweest wat er op mijn pad is gekomen, ik heb weer een stukje van mezelf gevonden en voel dat dit is wat ik moet gaan doen in de toekomst en dat dit het pad is wat ik ga volgen. Ik ben Joan ontzettend dankbaar, ze is een fijne warme persoonlijkheid en een goede lerares waar je je gelijk thuis voelt.

Met liefdevolle groet, Mirella

Kaart

Reviews

Sladja

03-01-2020 19:23
Ik heb de cursus Universele Eenheid gedaan. De ervaring met Joan is mooi geweest, zij heeft tijdens de lessen alles geduldig en liefdevol uitgelegd. Deze cursus heeft mij krachtiger en gelukkiger gemaakt.

Liza Siepman-Arensman

21-12-2019 16:10
Bij Joan de opleiding universele eenheid gedaan. Mooie aansluiting na touch of matrix.
Je kan jezelf nog beter in balans brengen door het samen te combineren.
De uitleg was duidelijk en er is alle tijd voor vragen te beantwoorden.
Ik kan Joan zeker aanbevelen.

SG

10-12-2019 20:26
Joan heeft onszelf, ons huis en de dieren op afstand gereinigd, dit heeft zij energetisch weer in balans gebracht. Eerst hebben wij telefonisch contact gehad en hier heeft Joan uitgebreid de tijd voor genomen. Zo hebben wij de tijd gekregen om haar een beetje te leren kennen en te voelen of het voor ons bestemd was. Voor ons beiden voelde het goed om het bij ons te laten reinigen.

Wat heel prettig voor ons voelde is dat Joan erg rustig, geduldig en professioneel overkomt. Ze neemt echt de tijd om uit te leggen wat het proces inhoudt en nadien om uit te leggen wat zij precies is tegengekomen. We voelen ons echt heel goed na de reiniging en er is voor ons echt duidelijk een verschil te voelen. In huis is het rustiger en we voelen ons helemaal weer thuis in ons huis.
Wij zouden zeker Joan aanraden!

Karin Samson

10-12-2019 12:36
Naar aanleiding van de cursus Universele Eenheid heb ik dit als toevoeging:”De ware meester leidt geen leerlingen op, maar weer meesters” Albert Einstein

Karin Samson

09-12-2019 17:29
Ik heb bij Joan de opleiding Universele Eenheid gedaan.Daarbij ben ik spiritueel weer gegroeid en heb in korte tijd veel geleerd.
Ik kan nu met deze hoge energie werken en aan mezelf en anderen die het nodig hebben geven
Het is een mooie ervaring om de initiaties te ontvangen en de cursus dagen waren interessant en ook gezellig
Ik ben Joan dankbaar dat ze mij op deze reis heeft begeleid

Anne

22-10-2019 13:44
Ik heb een compleet energetische reiniging van huis en werk(basisschool). Het was merkbaar dat de positieve energie steeds meer groeide, zowel thuis als in de school. Met name het laatste jaar overheersen positieve ontwikkelingen en steeds meer rust binnen de school. Daarvoor moest eerst best wat negatieve energie opgeruimd worden. Ook merk ik dat positiviteit in het hele gezin overheerst en dipjes veel sneller voorbij zijn en daarna weer voor positieve groei zorgen. Verder ervaar ik Joan als een vriendelijke dame en bij twijfel mag ik haar altijd vragen te controleren of alles nog goed is.

Sladja en Eric

09-09-2019 20:52
Wij hebben de Touch of Matrix sessies als echtpaar gevolgd. De eerste sessies werk je aan jezelf en de relatie. De laatste van de drie sessies hebben we gedeeltelijk samen gedaan. Je leert jezelf, je grenzen en je positie in de relatie weer kennen, herkennen en erkennen. Joan is een begripvolle geduldige vrouw die ons leven heeft veranderd. We luisteren meer naar ons gevoel en hebben daardoor meer rust. We zijn dankbaar dat we Joan hebben gevonden. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. De liefde en het geluk is terug in ons gezin.

Inger

02-09-2019 20:22
Joan kwam bij mij in de kapsalon. Wat regelmatig gebeurt, we zijn in gesprek geraak en ik vertelde waarmee ik zat. Joan vertelde mij over haar therapie Touch of Matrix en ik raakte geïnteresseerd
Tijdens de afspraak vertelde ik mijn problemen en daarmee zijn we aan de slag gegaan.
Ik voelde me op mijn gemaak en kon ik alles weerleggen. Ook had ik geen schaamtegevoel en ik kon me gemakkelijk geven. In totaal ben ik 3x geweest. Het heeft mij inzichten gegeven hoe emoties op mij inwerken en hoe ik daar bewust en beter mee om kan gaan.
Bijvoorbeeld. Ik ben een enorme denker en dit kan mij van slag brengen. Dit inzicht heeft mij enorm geholpen. In woorden zeg ik tegen mijzelf “nu stoppen met denken”. Ik ben bewuster geworden in dat wat ik aan het doen ben. Touch of Matrix heeft mij ook op andere vlakken goed geholpen. Het haalt mij uit mijn onzekerheid, waardoor ik meer bij mijn eigen IK blijf. Het haalt mij uit mijn gewoonte modus, in dat wat ik altijd deed. Nu doorbreek ik deze gewoontes. En deze positieve ervaringen zet ik nog dagelijks in.
Joan heb ik ervaren als prettig, integer, rustig, luisterend oor, respectvol en kundig.
Ik raad iedereen Touch of Matrix aan.

Snezana Ilic

21-08-2019 11:01
Drie behandelingen Touch of Matrix hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen gedrag en hebben mij beter leren luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik voel me bewuster en krachtiger. Ben bewust geworden wat goed en niet goed voor mij werkt, dat ik los mag laten. Ik geloof inmiddels nog meer in mijn eigen zelfgenezend vermogen en voel me beter dan voorheen. Het was een bijzondere ervaring. Ik ben blij dat ik voor Joan heb gekozen. Een hele warme, liefdevol vrouw, die heel veel ervaring en geduuld heb.
Die steun voelt zo fijn

Marc

27-07-2019 10:53
Gisteren voor de eerste keer bij Joan geweest voor de eerste sessie. Wist niet wat ik moest verwachten maar na een fijn en goed gesprek met Joan die precies de antwoorden op mijn vragen had begonnen met de eerste sessie en daar kan ik heel kort over zijn. Wauw. Wat een ervaring. Voelde me super daarna. Echt een verschil en nog twee sessies te gaan.

Anne

09-07-2019 21:46
Een bijzondere en fijne ervaring. Een aanrader voor onstressen en nieuwe inzichten. Joan is een hele fijne bekwame therapeut die ruimschoots de tijd neemt, meedenkt en veel kennis in huis heeft. Een aanrader voor een touch of matrix behandeling in een ontspannen sfeer.

Thea Overbeek

28-06-2019 21:36
Ik wist haar weer te vinden. Ooit bij Joan shambala gedaan 1 en 2. Ineens schoot ze in mijn gedachten. Ja. Bij haar wil ik iets doen waar ik een enorme boost van krijg en weer een energielevel hoger ga op mijn spirituele pad. Nou, daar ging ik dan. Universele éénheid!! Wat het is wist ik toen niet, maar met haar proffessionaliteit wist ik dat ik bij haar alleen dit kon ervaren. Dat gebeurde!!! Ik heb nu 1 2 3 en 4 . Wat geweldig!!! Wonderen bestaan echt. Nog syeeds zo onder de indruk. Ervaar het zelf. Mpoie jurk of schoenen etc. is buitenkant. Geef jezelf een cadeau voor het leven!! Je groeit enorm in je spirituele ontwikkeling. Ik zeg.. DOEN
Dank je wel lieve vakvrouw
Namaste❤

Wilma

11-06-2019 14:06
Ik heb bij Joan de opleiding Universele Eenheid gedaan. Dit heeft mij meer in balans gebracht en ook mijn zelfvertrouwen vergroot. Er is een rust in mij ontstaan omdat ik mij meer bewust ben wat ik er zelf aan kan doen om die rust te krijgen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb gedaan.
Het was erg fijn om onder begeleiding van Joan deze reis te ondernemen

Mirella

09-06-2019 19:44
Joan heeft mij door een lastige tjd heen geholpen, ze is vakbekwaam en een lieve warme vrouw. Ik ben bij haar de opleiding Universele Eenheid gaan doen die ik zelf als master heb mogen afsluiten. Het heeft me inzichten gegeven en een stukje ontwikkeling..dit was voor mij bedoelt...ook heb ik een paar sessies van Touch of Matrix gedaan die goed bij mij zijn ontvangen. Kortom ik kan haar van harte aanbevelen.

Lilian Frieswijk

06-06-2019 20:30
Joan heeft mij erg goed geholpen op heel veel gebieden, maar vooral met mijn hooggevoeligheid voor licht en geluid en met mijn zelfbeeld. Daarnaast heeft ze me ook zelfs geholpen met problemen waarvan ik zelf niet wist dat ze aanwezig waren.
De behandelingen voelen goed en vertrouwd. Ik ben erg dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik raad deze behandelingen aan iedereen aan, omdat iedereen hier baad bij heeft.

Schrijf een review