Haptotherapeut - Zwolle - Jesper Beunk
  • Jesper Beunk

  • (2)
  • Zwolle
  • Haptotherapeut
  • € 90,00 per 50 minuten

Stuur Jesper Beunk een bericht

Boek een consult met Jesper Beunk

Delen:

Over / Bio

Ik ben haptotherapeut en coach. Al op jonge leeftijd ben ik gefascineerd van beweging en gevoel. Na een sportieve carrière heb ik mijn eigen haptonomie praktijk gestart. In de sessies stem ik mijn behandeling op de wensen en het tempo van mijn cliënten af. Cliënten en collega's typeren mij als empathisch, confronterend, met gevoel voor humor, concreet en praktijkgericht.

Haptotherapie gaat over gevoel. In de therapie leer je voelen met je hele lijf en hoe je denken en manier van bewegen hier invloed op heeft. Vaak is (door aangeleerd gedrag) de balans tussen voelen, denken en bewegen verstoord. Door haptotherapie kun je deze balans herstellen, met als resultaat dat je je beter voelt.

''Ik werk graag met mensen samen aan persoonlijke (gevoels)ontwikkeling op een actieve en concrete manier. Meer bewust (leren) omgaan met gevoelens doet je leven in positieve zin veranderen.''

Therapieën

Haptotherapie, Coaching, Haptotherapie, Kindertherapie, Relatietherapie.

Onderwerpen

Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Burn out, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Faalangst, Grenzen aangeven, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Voelen, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Cliënten ervaren mij als iemand die kansen ziet, energie overbrengt en mensen in beweging zet. Mijn stijl is concreet en ik belicht altijd de mogelijkheden die je hebt of kunt creëren.

Intake
Een eerste sessie bestaat uit een kennismaking met een intake. Ook doen we al een aanraakoefening op de behandelbank om je kennis te laten maken met de haptonomie. Aan het einde van de sessie kijken we of we gaan samenwerken. Als therapeut vind ik het belangrijk dat er een klik is. Dat is de basis voor de therapie.

Vervolg
De eerste drie sessies staan in het teken van wat je met voelen kunt doen, de invloed die de omgeving op je heeft en wat je in interactie met anderen voelt, denkt en doet. In vervolgsessies gaan we dieper op je wens of hulpvraag in. Dit doen we door middel van gesprekken, aanraken op de behandelbank en ervaringsoefeningen.

Beroepsverenigingen

 Ik ben een contractvrije haptotherapeut.

Opleiding/cursussen

- Post-HBO Vakopleiding Haptotherapie (Synergos, Amersfoort)

- Nascholing Burnout bij Jongeren (Synergos, Amersfoort)

- Nascholing Haptonomisch Sportbegeleider (HCN, Otterlo)

- Nascholing Trauma & Herstel (Synergos, Amersfoort)

- Cursus Medische Basiskennis (Academie voor Haptonomie, Doorn)

- Persoonlijk ontwikkelingsjaar (Synergos, Amersfoort)

Testimonials

”Door verschillende oefeningen en gesprekken ben ik dichter bij mijzelf komen te staan en kan daardoor meer ontspannen.” (Marijke, Zwolle)

''Dat inzicht zal ik nooit vergeten. Ik had zo erg iemand nodig die dwars door me heen prikte en dat deed Jesper zonder pardon.'' (Tessa, Zwolle)

''In gesprek en in contact in de sessies leerde ik hoe ik kon voelen in plaats van te denken. Ik heb dit als erg prettig ervaren, zeker ook omdat ik er mocht zijn zoals ik ben.” (Anne, Zwolle)

''Respectvol, met humor, warme persoonlijkheid, confronterend op een leuke manier.'' (Sophie, Zwolle)

* Voor uitgebreide reviews: zie Google.

Kaart

Reviews

Zelfstandig ondernemer, persoonlijke ontwikkeling

30-11-2020 22:23
'Het mooie aan de manier van werken in de sessies is dat je het direct kan toepassen. Jesper heeft mij ‘tools’ gegeven die – naast eye-openers – ook effectief zijn toe te passen in mijn dagelijks leven. Dat maakt mij blij.'

Student, ptss

30-11-2020 22:22
”Een normale psycholoog praatte ik namelijk zo omver! Man, dat inzicht zal ik nooit vergeten. Ik had zo erg iemand nodig die dwars door me heen prikte en dat deed Jesper zonder pardon.”

Schrijf een review 

Website

www.jesperbeunk.nl