It’s Just Therapy
Familieopsteller - Amsterdam - Jeroen Verdonk
  • Jeroen Verdonk

  • Amsterdam
  • Familieopsteller
  • € 65,00 per sessie (ongeveer 1,5 uur)

Stuur Jeroen Verdonk een bericht

Boek een consult met Jeroen Verdonk

Delen:

Over / Bio

Ik werk al 25 jaar in de reguliere jeugdhulpverlening. Met veel plezier en succes.. Dit is voor mij meerhet cognitieve niveau. Hiernaast werk ik ook in mijn eigen praktijk en bereik gezinnen en kinderen op een ander, een dieper niveau. Het zielniveau. Deze 2 zijn zeer aanvullend op elkaar.

Ik geef individuele opstellingen bij mensen thuis. Verder ben ik bevoorrecht en beschik over 2 prachtige ruimtes waar ik individuele, maar ook mijn Opstellingen in een groep begeleid; aan de Spiegelgracht in Amsterdam en aan een meer in Hagestein (bij Vianen). Meer info op mijn website..

Therapieën

Familieopstellingen Amsterdam, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, Familieopstellingen kinderen, Systeemwerk.

Onderwerpen

Afwijzing, Angst- paniekaanvallen, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Blokkades, Chronische pijn, Conflicten, Contact met mezelf, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Familieproblemen, Fobieen, Gedragsproblemen, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Hechtingstoornis, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke strijd, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Loslaten, Negatieve gedachten, Neurose, Onrust, Onverwerkte emoties, Overspannen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychische klachten, Relatieproblemen, Schaamte, Toekomstvragen, Traumaverwerking, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Creatief, Creatief, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn.

Meer over werkwijze

De basis in mijn eigen praktijk is Familie Opstellingen. Wat een geweldige en doeltreffende methodiek. Op zielniveau word in 1 klap duidelijk waar het werkelijk om gaat. Patronen worden blootgelegd en een cliënt krijgt daadwerkelijk inzicht in zijn / haar hulpvraag. Deze inzichten worden naar het bewustzijn, het dagelijks leven gebracht (het cognitieve niveau).
Een Opstelling geeft inzicht waar een (gedrag) probleem, een behoefte, een neurose, een ziekte, een trauma, een behoefte, etc. vandaan komt.

Tijdens een Familie Opstelling maak ik gebruik van diverse methodieken. Ik sta soms zelfs op vloerankers om gevoelens door te geven, dan laat ik representanten zelf interacties uitwerken, dan ben ik weer vrij sturend, dan weer laat ik de vraagsteller die toekijkt veel benoemen en dan stel ik de vraagsteller zelf op. Net wat nodig is. Mijn manier van werken is creatief en doeltreffend.

Naast de reguliere familie opstellingen begeleid ik gezinsopstellingen (opstellingen met kinderen) en trauma- en ziekteopstellingen.
Bij gezinsopstellingen sta ik aanvankelijk zelf op de vloerankers en geef aan hoe kinderen zich in een gezin voelen. Wanneer kinderen door krijgen dat het klopt, schept dit vertrouwen en gaan ze onbevangen spelen, terwijl hun ouders zaken verder uitwerken.
Bij trauma- en ziekte opstellingen schrijft een vraagsteller een vraag zo compact mogelijk op en onderzoekt welke woorden resoneren. Deze woorden plak ik dan op de representanten en/of vloerankers.

Beroepsverenigingen

SKJ

Opleiding/cursussen

- Instituut voor Energiewerk te Valthe
- Basis opleiding Familie Opstellingen te Bussum
- Kinderen wijzen de Weg te Amersfoort
- Opstellingen voor kind en jongere, Ingrid Dykstra, UNLP te Amsterdam

Testimonials

Ik vond het een waardevolle ervaring. Wordt – vroeg of laat – vervolgd.
Hug, Martin

Ik wil je nog bedanken voor de waardevolle dag. Je bent een schat.
Dikke knuffel
Annelie

heerlijke dag gehad Jeroen, voel me sterker minder onzeker. Dank je wel 😙

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.praktijkdespiegel.nl