Pyschodynamisch therapeut - Westervoort - Jeroen Jansen
  • Jeroen Jansen

  • Westervoort
  • Pyschodynamisch therapeut
  • € 110,00 per per sessie. Veel verzekeraars vergoeden.

Stuur Jeroen Jansen een bericht

Boek een consult met Jeroen Jansen

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Jeroen Jansen (1965).
Als je in je leven telkens tegen dezelfde dingen aan blijft lopen is het prettig om de juiste hulp te vinden. Samen gaan wij op zoek naar een passende vorm begeleiding bestaande uit mentale, fysieke en emotionele aspecten.

Therapieën

Pyschodynamische therapie, Brainspotting - EMDR, Corona stress therapie, EMDR, Hypnotherapie, Innerlijk kind therapie, Psychodynamische therapie, Trauma en PTSS.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afgewezen, Agressie, Angst- paniekaanvallen, Burn out, Chronische pijn, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, Eenzaamheid, Eetstoornis, Grenzen aangeven, HSP - hooggevoeligheid, Lichamelijke stress, Mishandeling, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overtuigingen, Posttraumatische stress, Psychische klachten, PTSS, Sexueel misbruik, Slachtofferhulp, Spanningen, Traumaverwerking, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Lichaamsgericht, Psychologisch; Coaching.

Beroepsverenigingen

NBVH, RBCZ, SCAG

Opleiding/cursussen

Atma instituut: Psychodynamische en integrale hypnotherapie, Life-coaching.
EMDR I,II,III,IV en diverse EMDR praktijkdagen.
PDS (Prikkelbare Darm Syndroom)
Rouw en verlies begeleiding
Diverse bijscholing

Testimonials

Alice heeft geschreven op 6 januari 2021
Voorjaar vorig jaar kwam ik zwaar depressief bij Jeroen binnen. Ik kon eigenlijk niet eens praten, dus wist niet waar te beginnen. Jeroen kwam meteen rustig en vertrouwd over. Ik hoefde niets zelf te verzinnen. De intake was duidelijk, gelijk tot in de essentie. Stapje voor stapje maakten we contact en liet Jeroen mij vooral mijn eigen lijf voelen en gedachtens leren herkennen. Vanaf daar was de weg omhoog naar bewustzijn en verandering. Jeroen wist steeds de juiste methode in te zetten die mij paste op het moment dat ik bij hem kwam. Ik ben hem zo dankbaar voor wat hij samen met mij heeft kunnen bereiken. Jeroen is een zeer kundige, rustige, sensitieve en betrouwbare man.
Ik ben blij met mijzelf en sta weer gelukkig in het leven. Ik sluit niet uit, dat ik nog eens bij je aanklop. Ik heb zoveel geleerd. Jeroen, dank je wel!

S heeft geschreven op 7 december 2020 :In een periode dat het met mij flink slecht ging door angst en een burnout ben ik begonnen mijn problemen te onderzoeken. Jeroen is daarbij voor mij een flinke steun in de rug geweest. De rust, het vertrouwen en respect die Jeroen uitstralen maakten het voor mij makkelijker dan normaal om dingen te delen. Hij heeft me kennis laten maken met delen van mijn persoonlijkheid waarvan ik me voorheen niet echt bewust was. Het herkennen van deze delen helpt me om te gaan met mijn negatieve gedachten en minder streng te zijn voor mezelf.

Dankjewel Jeroen, je bent een geweldig persoon en bent een belangrijk onderdeel geweest in mijn traject om er weer bovenop te komen en een gelukkiger mens te worden. Daar ben ik je erg dankbaar voor. Als het weer nodig is weet ik bij wie ik moet zijn!

Bert heeft geschreven op 9 september 2020:
Na traumatische gebeurtenissen, heb ik hulp gezocht bij Jeroen Jansen. Ik ben een gepensioneerde hypnotherapeut, dus een ‘goed getrainde cliënt’. We hebben in vijf sessies samen gewerkt aan verwerking. Jeroen is heel professioneel, invoelend, en zet zijn technieken goed in. En, wat voor mij belangrijk was: ik voelde me veilig bij hem. Na een helende en inspirerende therapie kan ik weer verder.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review