It’s Just Therapy
Natuurgeneeskundig therapeut - Utrecht - Jenny Law
  • Jenny Law

  • Utrecht
  • Natuurgeneeskundig therapeut
  • € 68,00 per 1 tot 1,5 uur (vergoeding mogelijk, afhankelijk van zorgverzekeraar en aanvullende zorgverzekering)

Stuur Jenny Law een bericht

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Jenny Law, geboren in 1985 en opgegroeid in Utrecht. Ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van Om Mayura. Mijn opleiding heb ik voltooid aan het Nederlof Centrum (Amsterdam) met als specialisatie Reiki Practitioner. De titel RP® is een beschermde term in de Benelux. Ik ben dan ook aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho®.

Daarnaast ben ik van nature een Lichtwerker (Starseed) en een Hoog Sensitief Persoon (HSP). Ik richt mij graag op mensen die ook hooggevoelig zijn en op mensen die denken dat er meer is tussen hemel en aarde. Verder werk ik samen met Gene Zijde om mensen te bevrijden van hun negatieve etherische koorden, zodat ze weer een vervuld leven kunnen leiden.

Naast Reiki pas ik andere (therapeutische) werkvormen toe o.a.: klankschaalmassage (soundhealing), persoonlijke voeding, fonoforese (stemvorkentherapie), coaching en massage voor hooggevoeligen/HSP, verbrekingen (verwijderen van negatieve etherische koorden, entiteiten en energetische huiszuivering) en tarot reading.

Mijn natuurgeneeskundige consulten worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars, omdat ik aangesloten ben bij de beroepsorganisatie Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). Dit is ook afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor vragen over hoe ik je kan ondersteunen.

Website

www.ommayura.nl

Therapieën

Natuurgeneeskunde, Coaching, Energetisch huis reinigen, Klankschalen, Massage, Natuurgeneeskunde, Reiki 2, Stemvork therapie (fonoforese], Tarot reading, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Adhd/Add, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Depressie, depressief, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Entiteiten, Fysieke klachten, Gedachten, Gevoelloosheid, Gezondheidsproblemen, Healing, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Inzicht, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Nachtmerries, Negatieve gedachten, Onrust, Onzekerheid, Overspannen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, Slapeloosheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Veel denken, Zelfvertrouwen, Zwarte magie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Mentale coaching, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik ben gespecialiseerd in het opheffen van blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Als je kiest voor een natuurgeneeskundig consult dan bestaat de eerste sessie uit een gratis intakegesprek van max. een half uur en een Reiki behandeling (een van de therapeutische werkvormen) van een uur. Vervolgens vindt er ook een nagesprek plaats. De Reiki behandeling is van belang om te checken waar de blokkades van een client liggen. Hierbij kan ik waarnemingen krijgen of sensaties voelen die deze blokkades aangeven. Afhankelijk van de klachten en vraagstukken van de client kunnen er naast Reiki ook andere therapeutische werkvormen worden toegepast. Deze werkvormen zijn: voeding, fonoforese, combi van aroma, Ki en ontspanningstechnieken. Mocht je last hebben van hooggevoeligheid dan kunnen we samen een traject HSP opstellen.
Mocht je geen gebruik willen maken van een Reiki behandeling dan kun je ook voor een klankschaalmassage kiezen. Een klankschaalmassage is vooral bedoeld ter diepe ontspanning en is minder therapeutisch gericht. En heb je last van negatieve energieën (zoals entiteiten) in jouw energieveld of in huis? Dan kan ik bij jou verbrekingen uitvoeren.

Beroepsverenigingen

BATC
Reiki Ryoho

Opleiding/cursussen

Klankschaalmassage van opleiding Soundhealing, Happynings Soundhealing (Breda), docent: Manôn Verleun
Basiscursus Klankschalen van opleiding Soundhealing, Happynings Soundhealing (Breda), docent: Manôn Verleun
Paramedisch Traject - Specialisatie Reiki Practitioner, Nederlof Centrum (Amsterdam)
Casus Paramedisch Reiki Practitioner, Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Bas Buis
Aromatherapie, Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Sonja Tobé
Meditatietechnieken 2 daagse, Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Gerjan Schoemaker
Shin-Do 2 daagse, Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Nancy Pistolozzi
Medische Basiskennis HBO CPION/PLATO, NTI Opleidingen (Leiden)
Module Praktijkvoering, Nederlof Centrum (Amsterdam)!
Voeding (paramedisch niveau), Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Anna Kruyswijk
Opleiding HSP Life Coach, NHBO (Amsterdam), docent: Renée Merkestijn
Opleiding Fonoforese/stemvorkentherapie, Happynings Soundhealing (Breda), docent: Manôn Verleun
Opleiding Reiki Practitioner, Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Bas Buis en Sunny Nederlof
Reiki 2, Nederlof Centrum (Amsterdam), docent: Bas Buis en Sunny Nederlof
HSP en Massage, Zonnevlecht Opleidingen (Vlijmen), docent: Carlien van der Meulen
Gronden en Energie, Zonnevlecht Opleidingen (Vlijmen), docent: Roely Bol
Reiki 1, Reiki Company (Utrecht), docent: Paulien van der Geest
Bachelor Muziekwetenschap, Universiteit van Utrecht (Utrecht)

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review