Hypnotherapeut - Amsterdam - Jeff Hamburg
  • Jeff Hamburg

  • (5)
  • Amsterdam
  • Hypnotherapeut
  • € 120,00 per 1,5 uur

Stuur Jeff Hamburg een bericht

Boek een consult met Jeff Hamburg

Delen:

Over / Bio

Hypnotherapeut Amsterdam bij het oplossen van diepe trauma's door het zelfhelend vermogen aan te spreken. Spirituele en creatieve insteek en reincarnatie therapie. Mijn rol als hypnotherapeut is die van begeleider. Ik bied je een veilige plek om bij je zelfhelend vermogen te komen, zodat heling plaats kan vinden. Ik beschouw hypnotherapie als een methode om je te helpen dichter bij je eigen kern, ofwel je “onbewuste” te komen.

Therapieën

Hypnotherapie, Coaching & Healing, Coaching via Skype/Zoom, Hypnose, Hypnotherapie, Psychedelische therapie, Psychosociale therapie, Regressietherapie, Sjamanistische healing.

Onderwerpen

Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Depressie, Emotionele blokkades, Energetische balans, Laag zelfbeeld, Lichamelijke klachten, Lusteloosheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overtuigingen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Mystiek/Pyschologisch.

Meer over werkwijze

Wat ik doe is jouw eigen zelfhelend vermogen activeren. Overlevingsstrategieën, ongezonde gedachtes zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘niemand houdt van mij’, of ‘ik mag geen plaats innemen in de wereld’ staan in de weg van het zelfhelend vermogen. Door je te leren kijken naar de oorsprong van je eigen overlevingsstrategieën kan je begrijpen, voelen hoe die zijn ontstaan. Via de sleutels die je onbewuste biedt, kan heling tot stand komen.

Beroepsverenigingen

Ik ben lid van de NBVH en de RBCZ.

Opleiding/cursussen

Ik heb gestudeerd bij Academie Hypnos in Bussum waar ik nu als docent aan verbonden ben.

Testimonials

De sessies waren rustgevend en gaven me kracht. Jeff bood me een veilige ruimte om zelf mijn verleden te exploreren en te helen. (P. Garcia)

Het unieke van Jeff is dat hij samen volkomen veilig en doortastend met je je eigen vraagstuk afpelt. Zijn oefeningen leiden tot dieper inzicht en bewustzijn. Het is heel prettig om met hem te werken. (Deny)

Toen ik bij Jeff kwam was ik erg getraumatiseerd door mijn recente scheiding. Na een aantal sessies heb ik mijn innerlijke kracht en mijn zelfvertrouwen teruggevonden, en ik kan het leven weer aan. Het is alsof er een enorme last van me is afgevallen. (Betty)

Kaart

Reviews

Irma Sawires

11-03-2020 13:02
Ik ben heel erg tevreden over de Mindfulness training.
Jeff geeft een prima uitleg en is een geweldige coach.
Een nieuwe uitdaging om je eigen persoonlijkheid beter te leren kennen.
Proberen anders om te gaan met bepaalde situaties.
Mindfulness doet je goed.
Dit is een absolute aanrader.

Roel

01-03-2020 18:54
Ik kwam bij Jeff omdat ik te maken kreeg met oude negatieve patronen uit mijn verleden. Ik had het gevoel dat praten daarover niet zou helpen maar dat ik een andere manier nodig had om ernaar te kijken, ermee om te gaan en om het te veranderen. In slechts 4 sessies is dat gelukt. Ik kan er nu veel beter mee omgaan door de handvatten die Jeff me aanreikte in de sessies.

Jeff is een hele prettige en kundige man om je verhaal bij te doen en de diepte in te gaan. Door wie hij is voelde ik me zowel veilig bij hem in de sessies en, belangrijker, uiteindelijk ook bij en met mezelf.

Marieke

10-06-2019 19:58
Alles wat uiteindelijk gebeurt met jezelf komt úit jezelf en dóór jezelf. Deze krachtige boodschap heeft Jeff mij zélf laten ontdekken tijdens zijn bijzondere sessies.’

Margo

10-06-2019 19:57
Jeff hielp me met de zoektocht naar meer balans in mijn leven. Het was bijzonder hoe uit elk gesprek een thema naar voren kwam waar we vervolgens aan gingen werken. Na de sessies voel ik me meer "zen"

Betty

10-06-2019 11:43
Toen ik bij Jeff kwam was ik erg getraumatiseerd door mijn recente scheiding. Na een aantal sessies heb ik mijn innerlijke kracht en mijn zelfvertrouwen teruggevonden, en ik kan het leven weer aan. Het is alsof er een enorme last van me is afgevallen. (Betty)

Schrijf een review