pyschodynamische-therapie - Hilvarenbeek - Janine Janke
  • Janine Janke

  • (1)
  • Hilvarenbeek
  • pyschodynamische-therapie
  • € 90,00 per 1 uur - aanvullend vergoed voor mindfulness

Stuur Janine Janke een bericht

Boek een consult met Janine Janke

Delen:

Over / Bio

Beste zoekende,

Mijn naam is Janine Janke en ik werk als psychodynamisch therapeut, certificeert mindfulness trainer en ademcoach in Hilvarenbeek in de beurt van Goirle, Tilburg, Best, Diessen in de regio Midden-Brabant dichtbij België. .

Wat mij drijft is intense nieuwsgierigheid naar het leven en de grote wens om iets voor het welzijn en bewustzijn van andere te kunnen betekenen.
Terwijl ik HIER en NU bewust BEN van het pure leven met al zijn facetten is er ook ruimte en aandacht voor momenten van geluk, rust en verbinding.

Kort door de bocht: ‘Go with the flow!’ en ‘Pluk het moment!’ (Is je al eens opgevallen dat er geen ander moment te beleven valt dan DEZE?).

Het mooiste wat je kunt worden is JEZELF!

Het leven biedt eenieder naast ontelbare mooie momenten ook een hoop tegenslagen, zorgen en uitdagingen. Vallen hoort bij het leven, opstaan en ervan groeien is een keuze - JOUW keuze.

Ik kijk ernaar uit om je een poosje op je pad te mogen begeleiden.

Hartelijke groeten
Janine Janke

Therapieën

, Ademtherapie, Burn-out therapie, Cognitieve therapie, Cognitive gedragstherapie, EMDR, Familieopstellingen, Gedragstherapie, Hypnose, Hypnotherapie, Innerlijk kind therapie, Mindfulness, NLP, Psychodynamische therapie, , Regressietherapie, Relatietherapie, RET (rationeel emotieve therapie], Rouwverwerking, Systeemwerk, The Work (Byron Katie], Transactionele analyse , Voice dialogue.

Onderwerpen

Angsten, Belemmerende overtuigingen, Burn out, Communicatieproblemen, Gedragspatronen, Keuzestress, Onverwerkte emoties, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Spirituele ontwikkeling, Stress, Traumaverwerking, Zelfbeeld, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Familie; karmisch; systemisch, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Ik hoor van mijn klanten/cliënten vaak terug dat ze de combinatie van professionaliteit, diepgang met warme oordeelsvrije aandacht en het snufje humor erg waarderen.

Als cliënt mag je van mijn eigen levens- en ontwikkelingservaringen in combinatie met mijn brede opleidingsachtergrond en werkervaring gebruik maken.

Hier (www.mind-balance.nl) ervaar je meer over mijn rijk gevulde schatkist met gevarieerde tools die leiden tot meer:
Inzichten, verwerken van oude pijn en trauma's, rust, relatiekwaliteit, communicatievaardigheid, energie en zelfbewustzijn.

Beroepsverenigingen

VMBN

Opleiding/cursussen

Psychodynamisch therapie bij Academie voor Psychodynamica
Mindfulness trainer voor groepen, individueel, kinderen, volwassene bij Seetrue, I AM, Centrum voor Mindfulness
Ademcoach bij Annette Weers
ACT trainer - SeeTrue

Testimonials

Afgelopen jaar heb ik bij Janine een aantal sessies doorlopen. Het was een zoektocht op welke manier ik mijn hoofd en lijf meer met elkaar in verbinding kon brengen. Via diverse ademhalingsoefeningen, meditatie maar ook door goede gesprekken heeft Janine mij geholpen deze verbinding tot stand te brengen. Ze heeft mij inzicht en handvatten gegeven die ik nog dagelijks gebruik. Janine is ongelofelijk goed met taal. Ze haalt er feilloos uit waar je hoofd en niet je hart spreekt. De sessies waren allemaal op maat, met afwisseling tussen doen, voelen en praten. De klik was er vanaf het begin en ik ben erg dankbaar met de stappen die ik door het traject met haar heb kunnen zetten.

Kaart

Reviews

Client E.

30-11-2020 01:37
De sessies bij Janine waren ontzettend fijn. Janine begeleidt je op een open, veilige, warme manier, zonder om de hete brei heen te draaien. Met haar sturing weet je al snel de vinger op de zere plek(ken) te leggen en met haar uitgebreide verzameling van technieken weet ze je op een adequate manier te helpen.

De sessies hebben mij veel inzicht in mezelf gegeven en het ontstaan van bepaalde gedachten en gedragingen. Ze hebben ook rust gegeven en het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben. Er is schaamte weggevallen en meer vertrouwen in mezelf voor teruggekomen. Ik ben Janine enorm dankbaar!

Schrijf een review 

Website

www.mind-balance.nl