Lichaamsgerichte therapeut - Ulft - Jan Klein Hazebroek
  • Jan Klein Hazebroek

  • Ulft
  • Lichaamsgerichte therapeut
  • € 89,00 per 1,5 uur

Stuur Jan Klein Hazebroek een bericht

Boek een consult met Jan Klein Hazebroek

Delen:

Over / Bio

Enkele jaren geleden het vak van coachen ingestapt. Diverse opleidingen gevolgd en nu aangekomen bij een zeer dankbaar beroep: lichaamsgerichte trauma therapie. Fantastisch om mensen te kunnen begeleiden en inzichten te kunnen geven waardoor het emotionele ontoegankelijke deel toch weer een acceptabel deel van zichzelf kan worden. Ik ben beschikbaar voor individuele sessies in mijn praktijk, maar ook voor outdoor sessies in het mooiste kantoor dat je maar kan wensen: de natuur. Dit kan ook op meerdaagse sessies in Schotland en Zweden. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website. Stay save en love yourself!

Therapieën

Lichaamsgerichte therapie, Ademtherapie, Body Drum Release, Burn out, Burn-out coaching, Lichaamsgerichte therapie, NARM, Polyvagal theorie, Qi Qung/Tai Chi, Regressietherapie, Somatic Experiencing, Stress, Trainingen en workshops, , Voice dialogue.

Onderwerpen

Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Bewustzijns ontwikkeling, Boosheid, Burn out, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, Eetproblemen, Emotioneel, Emotionele blokkades, Faalangst, Familieopstellingen, Grenzen aangeven, Homeostase, In hoofd zitten, Inzicht, Karakterstructuur, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke stress, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, PTSS, Stress.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Creatief, Fysiek (beweging), Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik zie mijzelf als aanlegsteiger, waar iedereen mag aanleggen om even tot rust te komen. Even zijn/haar blik naar binnen keren om de emotionele onbalans weer in evenwicht te brengen. Ik let op lichamelijke aanwijzingen die het lijf laat zien bij et aansnijden van het emotionele trauma en begeleid de cliënt op zijn/haar pad naar de oplossing door de lamp vast te houden en het pad te belichten.

Beroepsverenigingen

NOBCO

Opleiding/cursussen

Outdoor Life coach
Outdoor trauma coaching
Traumatherapeut (ATMA)

Testimonials

Yara: 21 jaar, student MBO, vroegkinderlijk trauma
Ik ben via mijn opleiding bij Jan terecht gekomen, hij wilde graag luisteren naar mijn verhaal en nodigde mij uit voor een wandeling in het bos. Dit voelde erg prettig aan dus wilde ik dit proces voortzetten.
Jan is een ervaringsdeskundige en dat proef ik door alles heen! Sommige dingen leer je niet uit boeken, maar je moet er eerst zelf doorheen, wil je een ander kunnen helpen en handvatten kunnen geven.
Hij ziet waar de pijnpunten liggen en is sterk gericht zijn op de persoon. Hij weet je ‘te lezen’ en kan gedrag/houding goed spiegelen. Dit gaf mij veel inzichten.
Jan is een therapeut met rust, duidelijkheid en humor. Die samen met mij een goed proces op gang heeft gebracht. Ik ben me bewuster, voel me blijer en rustiger.

Pim: 59 jaar, zelfstandig ondernemer, vroegkinderlijk trauma
Ik kende Jan al een aantal jaren. Op een feestje kwamen we in gesprek over mijn ongelukkig en rusteloos gevoel en spraken we af op een traject in te gaan. In februari naar Schotland in een landrover.
Voor mij werd het een ‘reis’ van gespiegeld worden en inzicht krijgen in mijn doen en denken. Tijdens de wandelingen, op de hotelkamers en zelfs tijdens het rijden werd ik regelmatig geconfronteerd met mijzelf.
De oorsprong van mijn onrust lag in mijn jeugd. De relatie met mijn vader. Ik was op weg een kopie te worden van hem, terwijl ik zelf veel moeite had met zijn doen en laten.
Mooie week in veel opzichten. Veel innerlijke confrontaties.
Nu kan ik het leven weer meer beleven en maak ik ruimte en tijd voor mijzelf en familie. Ook de relatie met mijn vader is veel soepeler geworden.
Jan bedankt voor je spiegelen en je tijd.

Emely, 43 jaar, personeelsfunctionaris Defensie, relatieproblematiek
Na 22 jaar in een relatie ‘gevangen’ te zitten mezelf eindelijk bevrijd. Maar er bleef iets in me knagen, aan me vreten. Een gevoel van net niet helemaal loskomen. Mijn ‘ex’ was een dominante man en ging directe conflicten niet aan in een gesprek, maar loste het op met woede. Die angst en gespannenheid bleef maar boven me hangen.
Via via hoorde ik van Jan als therapeut. Contact gezocht en een afspraak volgde. We zouden de sessies doen in Schotland, een mooie combinatie van therapie en vakantie in een bijzonder land, zo puur.
Tijdens de geplande wandelingenwaren de gesprek-sessies. Gevoelens en innerlijke emoties kregen hierbij de aandacht. Opgewekt vanuit de symboliek van de natuur. Raar is het om te ervaren dat je een omgevallen oude boom koppelt aan de beëindigde relatie. Het leven is eruit maar het levenloze hout is er nog. Of je een keuze van pad op een kruising relateert aan een keuze in je leven. Jan liet mij zien dat ik nog in een soort van rouw zat. Toen ik dit accepteerde, voelde ik ruimte ontstaan voor mijzelf. Mijn lente kwam eraan. Erg genoten van jou als therapeut en ook van het prachtige Schotland. Oja en natuurlijk Mac (border collie), die mij bijstond in de moeilijke momenten. Dikke knuf voor je Mac.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.bluethistle.nl