ET Healer - Wolfheze - Jacqueline Fiolet
  • Jacqueline Fiolet

  • (6)
  • Wolfheze
  • ET Healer
  • € 85,00 per per sessie van 1 uur

Stuur Jacqueline Fiolet een bericht

Boek een consult met Jacqueline Fiolet

Delen:

Over / Bio

ET Healing - energetisch therapeut - Wolfheze - Arnhem

Hallo, Ik ben Jacqueline Fiolet ...

Voordat ik in 2013 voor het eerst met mijn gids Joël bewust in contact kwam was ik al decennia lang op zoek naar mijn innerlijke zelf en volgde talrijke groepen, cursussen, workshops en programma's die me daarbij konden helpen, maar vond hiermee toch telkens niet de echte of volledige waarheid over mijzelf.

De grote verandering startte voor mij in 2012 nadat ik de Reconnection had ontvangen en deelnam aan de seminars in Barcelona met Dr. Eric Pearl.
En soms als er verandering komt, dan komt het soms zo snel en op een manier die je verbeelding volledig voorbij gaat en pas dan kan je zien dat alles wat je al die jaren in je leven hebt gedaan bedoeld is als een voorbereiding voor dit ene moment.
Ik weet nu, er bestaan geen fouten in het Universum!
Wat er ook gebeurt in ons leven, het gebeurt om een reden.

In vogelvlucht zal ik beschrijven hoe het allemaal is gestart bij mij en eigenlijk is dit proces nog steeds bezig zich steeds verder en verder te ontvouwen ...

Het Reconnection Seminar - Barcelona 2012

Na de eerste seminar dag van de Reconnection kwam ik terug op mijn hotelkamer en kreeg ik heel vreemde reacties in mijn lichaam.
Ik lag op mijn bed en mijn handen begonnen in een snel tempo over mijn buik te bewegen en na een paar minuten intensiveerde dit enorm en ik begon ongekend, bijna hysterisch, te lachen.
Op één of andere manier voelde ik dat ik dit wel zou kunnen stoppen als ik dat zou willen, maar het had ook iets het onweerstaanbaars.
En ik kon het ook stoppen... toen ik opstond uit mijn bed om naar het toilet te gaan, stopte het, en zodra ik weer op bed ging liggen en me ontspande, dan het begon weer.

Gelukkig was mijn man er ook om het enigszins in de gaten te houden, want het was best wel een beetje freaky en tegelijkertijd voelde het ook prima.
De volgende dag vroeg ik natuurlijk aan een van de seminar-trainers wat dit was en ze glimlachte vriendelijk en zei dat dit volkomen normaal was.
Niets om me zorgen over te maken, maar er werd verder niets gezegd over wat hier nu werkelijk gaande was.
Op dat moment had ik geen idee dat dit mijn eerste contact met buitenaardsen was en dat zij mij een healing gaven op blokkades in mijn buik.
Ik had op dat moment zelfs nog geen idee dat buitenaardse wezens hier op de Aarde waren en de mensheid op verschillende manieren aan het helpen zijn. Dit was het beginpunt van een prachtige, en soms ongelooflijke reis.

Ik ben hierna een praktijk in Reconnective Healing gestart en heb hier prachtige resultaten mee gehad voor mensen die naar de praktijk kwamen. Ik vond het geweldig om met de energie te werken die zich tijdens deze sessies zo krachtig opbouwde.
We hebben inmiddels voor heel veel mensen "The Reconnection" verzorgd en het is een onbeschrijfelijk heerlijk gevoel om dit liefdevolle werk te kunnen doen.

Mijn man en ik (ik voel me gezegend om dit samen met mijn man te kunnen doen) kregen vervolgens meer en sterkere signalen die onze aandacht trokken naar het bestaan van buitenaardse leven.
Ook Eric Pearl bracht een nieuw boek uit met channelings van een niet-Aardse entiteit en we raakten zeer vertrouwd met gechannelde berichten vanuit de Pleiaden.

Mijn eerste ontmoeting met buitenaardse wezens

En toen kwam er een man op ons pad, vanuit Israel, en hij vertelde tijdens zijn eerste workshop hier in Nederland over zijn werk in healing met een team van buitenaardse wezens en deed daar ook demonstratie sessies voor de groep.
Aanvankelijk was ik zeer sceptisch, ik was op dat moment niet eens zeker ET's werkelijk wel op Aarde aanwezig waren.
Ik was één van de mensen uit het publiek die gevraagd werd voor zo'n demonstratie sessie en tijdens die sessie ervaarde ik vergelijkbare energieën als bij de Reconnection én kreeg herinneringen aan Barcelona.
En vervolgens zei de man tegen mij persoonlijk dat de ET’s echt heel graag met me wilden werken en dat -als ik zou willen- hij me in contact kon brengen met een buitenaardse gids. En zo geschiedde.

Nu heb ik dagelijks, zelfs bijna continu, contact met mijn ET-gids Joël : hij is eigenlijk vooral een brug tussen onze dimensie en de dimensies waar hij/zij zich bevinden.
Dit contact ervaar ik zowel "fysiek" als energetisch en "mentaal" via mijn onderbewustzijn.
Wanneer Joël en ik contact maken kan ik hem door mijn systeem heen laten werken, waardoor hij eenvoudig de energetische atmosfeer kan verhogen via mijn lichaam en mijn handen.
Daarnaast komt er een stroom van informatie door me heen om te delen met degene die de healing ontvangt.

Joël is een buitenaards 'mens' uit het sterrenstelsel Sirius en fungeert een soort intermediair, een soort 'spokesman' tussen mij en een team van een buitenaardsen die allen deel uitmaken van een federatie die hier is om de mensheid te helpen. Dit team specifiek op het vlak van persoonlijke healing. Het is niet per sé gerelateerd aan de Reconnection, maar die energieën hebben me voorbereid in het contact met Joël en de buitenaardse teams.

Toen in 2013 wist ik nog zo goed als niets over het healingwerk met buitenaardsen, maar nu, na zoveel jaar zijn deze contacten met Joël heel normaal en is het telkens zo'n liefdevolle ontmoeting door zijn vriendelijkheid, zijn energie en zijn geduld bij het beantwoorden van onze vragen met zijn wijsheid.
We hebben 'het healingwerk met buitenaardse begeleiding' de werknaam 'ET-Healing' gegeven en brengen dit vanaf 2014 verder de wereld in en hebben inmiddels duizenden mensen kunnen helpen met prachtige sessies en meer dan honderd mensen begeleid tijdens onze opleidingen.

We hebben de afgelopen jaren enorm veel geleerd over verschillende buitenaardse beschavingen en daarmee over onszelf, over onze beschaving. De achtergronden van de keuzes die zij maken en de keuzes die wij maken.
Het is een reis die me enorm heeft verrijkt in mijn leven.

Ik hou enorm veel van dit werk en ik ben ongelooflijk dankbaar voor hun aanwezigheid, hun hulp, hun respect, hun wijsheid en met name hun liefde.
En ik kijk uit naar het moment waarop de mensheid er klaar voor is en het contact kan gaan plaatsvinden, fysiek op Aarde.

Voel je welkom om mee te gaan op de reis !

Therapieën

ET Healing, Aura healing, Burn out, Energetische therapie, Energietherapie, Energy Healing Training, ET Healing, Healer, Healing, Healing Utrecht, Healing via Skype/Zoom, Lichtwerk, Online therapie, Online trainingen en workshops, Therapie online.

Onderwerpen

Angsten, Balans, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Contact met mezelf, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Gezondheidsproblemen, Healing, Helderziendheid, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Intuitieve ontwikkeling, Levensmissie, Lichtwerk, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Negatief zelfbeeld, Nieuwetijdskinderen, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Persoonlijke ontwikkeling, Spirituele ontwikkeling, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Tijdens de ET-Healing sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit.
Je hoeft verder niets te doen anders dan gewoon je ogen te sluiten en te ontspannen.
Ik maak contact met Joel, mijn ET-gids, en met het buitenaardse team en veel mensen kunnen het meteen voelen zodra de healing begint.
De energieën gaan voelbaar stromen in sommige delen van je lichaam, je voelt temperatuursverschillen, tintelingen, soms voel je alsof je lichaam of delen ervan loskomen van de tafel of juist alsof er er ergens op wordt gedrukt cq. zwaarder wordt.
Soms sta ik aan je hoofdzijde en voel je alsof iemand je voeten liefdevol aanraakt.
Ik zal je niet aanraken en toch heb je soms echt het gevoel dat je wordt aangeraakt.
Dat ben ik niet, maar dit is het buitenaardse team in actie.

Neem alleen maar waar wat je voelt.
Het is zelfs beter om niets te doen.

Het is ook beter om het proces zelf niet te willen sturen, het buitenaardse team weet wat ze doen en weten wat er gedaan kan en mag worden. Mogelijk beter dan wijzelf, zij bekijken ons vanuit een veel breder perspectief.
Het team richt namelijk zich niet op symptomen waar we ons van bewust zijn, maar richt zich rechtstreeks op de bron van deze symptomen die veelal verscholen ligt in onderbewuste lagen van ons systeem.

Ik zal met je delen wat het buitenaardse team aan het doen is en zal je vragen wat jij ervaart.
Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse team of Joel via mij.
Op deze manier kun je communiceren met deze buitenaardse wezens!

Sommige mensen kunnen overigens deze buitenaardse wezens zelf ook zien.
Mocht dit zo zijn, laat het me weten wat je ziet, hoort of ervaart ook al lijkt het misschien te bizar om te vertellen.
We zijn het gewend, echt, je moest eens weten ...

Een ET-healing sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief 10 minuten intake en 10 minuten evaluatie en vindt normaal gesproken plaats op afspraak in ons healing-centrum te Wolfheze (bij Jacqueline) maar kan zeker ook heel goed op afstand gedaan worden.
In zeer uitzonderlijke gevallen kan een healing ook worden uitgevoerd op locatie.

De ET-healing sessies worden altijd opgenomen in audio (MP3) en worden achteraf aan je beschikbaar gesteld, omdat tijdens de healing veel waardevolle informatie wordt verstrekt door het buitenaardse team.
Echter, tijdens de sessie ben je echt in een heel andere staat (werkelijk een andere dimensie) en na de healingsessie is het soms lastig om je iets te herinneren wanneer je terugkeert in deze realiteit.
Alsof je wakker wordt uit een heldere droom en na een tijdje je de droom gewoon niet meer kan navertellen.
Door te luisteren naar de opname kom je vaak ook weer terug in de healing sessie !

Beroepsverenigingen

Hoewel ET-Healing in Europa min of meer in onze praktijk tot wasdom is gekomen en ons verzocht is een beroepsvereniging op te zetten, zien we het zelf niet zitten in verband met de grote hoeveelheid tijd die dit vraagt en blijft het voor ieder vrij om zich ET-Healing Practitioner noemen.
Wel hebben we de naam geregistreerd zodat het voor iedereen te vinden is wat de oorsprong van ET-Healing is.

En ook zijn er ET-Healing Practitioners die net als wij geweldig mooie sessies verzorgen en die net als wij grotendeels door de buitenaardsen zelf zijn begeleid in het samenwerken zonder training of opleiding door anderen.

Er bestaat dus (nog) niet zo iets als een beroepsvereniging voor ET-Healing Practitioners in Nederland of Europa.
Omdat op dit moment de meeste ET-Healing Practitioners in Nederland, België en Duitsland hun opleiding aan onze praktijk hebben gevolgd weten zij altijd de weg te vinden voor intervisie en kennen wij ongeveer hun werkwijze.
Voor nu doen we het nog even zo.

Opleiding/cursussen

Naast veel aanvullende trainingen en workshops lijkt me dit de meest relevante opleidingen/trainingen :

- Reiki Master - Marianne Peeters
- Reconnective Healing Practitioner / Reconnection - Dr. Eric Pearl
- NLP Practitioner & Master Practitioner - Commitments
- Hypnotherapie Practitioner & Master Practitioner - Hypnose Instituut Nederland
- HGSW (Hoog Gevoelig Strong Willed) voor kinderen - En Vie / Janneke van Olphen

Testimonials

Dankbaarheid: De onderste steen moest bovenkomen: en kwam!

Lieve Jacqueline,

Ik voel me blij! De onderste steen kwam boven!
Eindelijk... na een zoektocht “Wat heb ik nou, en waarom heb ik dit?” langs vele artsen, googles, onderzoeken, alternatieve geneeskundigen, en ook channelings.
Toch dan maar eens een afspraak maken met Jacqueline, dacht ik.
Ik heb eigenlijk al zoveel geprobeerd maar er dient zich zo dringend een verslechtering aan in mijn benen, niet goed op mijn benen kunnen staan...
en ook nu een constatering van lyme, dat ik me genoodzaakt voel er iets mee te doen.
En daar zegt Jacqueline ( of moet ik zeggen Joël... het voelt steeds zo als samen nml....?) over:
” Al die klachten die er bijkwamen zijn als een “permission slib” zo van “Als we er nog maar eens wat overheen gooien, bijv. lyme, dan wordt het misschien duidelijk...”
Dit wilde ik horen, hier vraag ik al zo lang om: steeds heb ik bij alle artsen, vragen en consultaties een dieper liggend gevoel gehad:
het is het niet helemaal, waar zit de grondoorzaak, waar begon het, wat ligt eraan ten grondslag en hoe en wie kan me écht helpen om inzichten te krijgen!?
Sjonge, en nu eindelijk pakte Joel het meteen bij de sessie al bij de kop!
En wel met de vraag: “kan het zijn dat er tien jaar geleden na je scheiding al iets begon?”
Ja dus! Want zo lag ik al vaker wakker in bed te voelen en peinzen!!!
Een soort van boosheid en misgunnen ... die van de kant van mijn ex nog steeds energetisch op me afgevuurd wordt en waar ik veel last van heb, zij het dat het allemaal onbewust doorgaat.
Je kunt het beste een soort ritueel voor jezelf doen, hem terugwijzen naar zijn eigen plek, zodat jij nu echt op eigen benen in je eigen ruimte kunt staan.
Daar zit het hem en dan kun je daarna echt genezen.
Dus dat ritueel heb ik dan ook meteen de dag erna gedaan!
En tijdens dat ritueel voelde ik mijn benen al heerlijk doorstromen.
Verder is het belangrijk om met voeding en andere middelen en aandacht aan te sterken, en ook daarin kreeg ik zoals al eerder zoveel heel bruikbare praktische tips.
Ook kon ik nog wat andere vragen stellen en kreeg ik bevredigende antwoorden en richtingaanwijzers.
Maar : oh wat heerlijk toch, dat er nu eindelijk de kern is benoemd!
Dit kan dus nog wel eens cruciaal zijn!
Zoals Jacqueline zei: “de onderste steen moest boven komen en daar zijn we op uit gekomen.
Al die dingen die als euvels erbij kwamen zijn slechts oppervlakkige dingetjes waardoor het alleen maar erger is geworden : je moest terug naar waar het is begonnen en daar zijn we op uitgekomen.
Geef nu nog wel liefde en aandacht aan je benen, want je accepteert op dit moment deze staat van zijn nog niet echt,
maar dat is wél nodig voor herstel.
Bedank je benen voor de boodschap die ze me zo hebben willen geven.
Conclusie wederom: Nooit een euvel wegdringen, er zit een belangrijke boodschap in!
en bij Jacqueline komt die vast wel naar voren, op een zuivere manier... Dankjewel!

Wat ik verder ook nog over hield aan de sessie : zondermeer een gelukkig gevoel, blijheid, bewustzijn, moed en hoop!
Ik durf weer te vertrouwen op een mooie ontwikkeling en herstel en op mijn eigen levenspad/missie.
Moge duidelijk zijn: ik raad iedereen daarin Jacqueline aan!

~Mirjam

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WONDERBAARLIJKE HEALING 🐶
Ik kreeg het verzoek om een hond die was opgenomen in een dierenkliniek een healing op afstand te geven.
De hond was ernstig ziek, kon niet meer op haar poten staan, was afwezig en de dierenartsen wisten niet wat er met haar aan de hand was.
Eerst heb ik een hart connectie gemaakt met de hond, en gevraagd of ik met mijn ET-team met haar mocht werken.
Ik kreeg beelden te zien dat mijn team haar begonnen te onderzoeken, en ze dit al kwispelend toestaat.
Er is iets mis met haar hersenstam, er zit iets wat er niet hoort te zitten ter grootte van een erwt.
Het team laat me zien hoe ze dit wegsnijden, en er voorzichtig uithaalt.
Er gebeurt nog veel meer tijdens de sessie, met name in beide hersenhelften.
Ook in de hormoonhuishouding gebeurt er iets op DNA niveau.
Na de sessie zie ik hoe blij de hond is en hoe ze weer opstaat etc.
Diezelfde middag krijg ik deze blije email van haar baasje :

Hallo Jacqueline,
"We zijn net gebeld door arts van onze hond . Hoe het met haar gaat.
Ze zijn verbijstert dat ze sinds vanochtend zoveel beter is geworden.
Ze is zelfs even buiten geweest. Ze eet zelf en is blij. Onvoorstelbaar.
We zijn zo dankbaar voor het werk dat je met jouw team hebt verricht. En ook dat ze nog even bij haar blijven.
De artsen snappen er niets van willen nog allerlei testen maar we vertrouwen op je team dat alles gaat verlopen zoals het moet lopen.
We gaan mee in de stroom die zich aandient.
Nogmaals DANK je."

Ik als grote dierenliefhebster was natuurlijk in de 7e hemel, WAUW wat ben ik blij 🐶💖🎁🐶👽
En zo dankbaar voor het ET-team en gids Joël 💖
Jacqueline

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WONDERBAARLIJKE HEALING
Onlangs deze fantastische mail :
Lieve Jacqueline .
Ik ben zojuist naar de opticien geweest
Er is al een wonder geschied, het litteken in mijn linkeroog is reeds verplaatst van het centrum naar de neuskant waardoor ik met dat oog weer normaal kan zien.
Mijn rechter oog is zeer slecht en ik weet dat Joël daar ook mee aan de slag gaat.
Bedankt Jacqueline en Joël.
Groetjes Lucy

Wat was er gebeurt ?
Als kind had Lucy schijnbaar een infectie opgelopen in haar linkeroog. Er was een litteken ontstaan in het centrum van dat oog, waardoor het zicht slecht was.
Nu was ze naar de opticien gegaan, omdat ze merkte dat het rechteroog soms heel slecht zicht had, en ze zich daarover zorgen maakte. Die opticien heeft het litteken gezien.
Ze heeft bij mij geïnformeerd om te vragen of het ET-team haar daarvoor een healing kon geven.
Ze gaven aan dat ze een grote reset kreeg en ook haar ogen. Ze zou anders naar de wereld gaan kijken.
Ik gaf dit door aan Lucy, en tegelijkertijd ook het advies om naar de arts te gaan bij twijfel.
Dus ging Lucy terug naar de opticien waar ze nu dus de uitslag kreeg bij haar linkeroog, dat het litteken in haar oog was verplaatst naar de kant van haar neus, waardoor haar zicht nu ineens helemaal goed bleek te zijn, zelfs zonder een bril te gebruiken !!!!

De dankbaarheid van Lucy en ik kun je je misschien wel voorstellen !👽💜👽
Jacqueline Fiolet en Joël en ET-team. 😇

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WAUW WAT EEN PRACHTIG HEALINGVERSLAG 😀
Op 23 janauri 2020 kwam ik bij Jacqueline van het Beyond Medicine centrum in Wolfheze voor een ET healing-sessie. Jacqueline doet al jaren helingswerk – met haar man Philip samen – waarbij ze de energieen van hogerdimensionale buitenaardse beschavingen channelen.
Ik heb in het verleden al meerdere sessies van Jacqueline mogen ontvangen, met sterke healing en zeer waardevolle reading.
Mijn ervaring is dat de readings diepgaande informatie kunnen opleveren omdat ze vanuit het zielsniveau komen.
Qua healing voel ik de dagen na de sessie altijd sterk de aanwezigheid van de buitenaardse wezens.
Verder ben ik door de ET-sessies meer heldervoelend geworden; mijn intuitie en 3e oog zijn versterkt en ik kan bijvoorbeeld heel direct de energieën van kristallen en planten voelen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van Yolanda uit België die in het ziekenhuis lag.
Hieronder haar berichtje:
"Hoi Jacqueline. Hier yolanda. Ik heb een vraag, ik weet alleen niet of je tijd hebt. Ik lig in de kliniek. Heb een lekkage aan de maag gehad.
Mijn lichaam heeft het moeilijk om te vechten tegen de bacteriën. Krijg hier veel anti biotica. Maar steeds weer die hoge koorts.
Kan jij mij helpen met je team en natuurlijk joel.
Heel veel liefs."

Ik had op dat moment zelf geen tijd en het klonk heel urgent dus heb gewoon mijn ET-team gevraagd of ze misschien 'naar haar toe zouden kunnen gaan' en iets voor haar kunnen betekenen.
De volgende ochtend kreeg ik weer een berichtje 😀.

"Hoi Jacqueline. Ik wil je nogmaals bedanken.
Gisteren was echt heel apart. Ik werd eerst verplicht heel diep in en uit te ademen.
Ik zag ook lichttekens. En toen voelde ik dat ze mijn teen wilde vastnemen.
En plots schoot mijn voet voorwaarts. Daarna weet ik niets.
Ik ben nu veel rustiger. Heel veel liefs.
Ps je team is groot en groots. Prachtige gewaden, ik heb ze gezien."

Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar het gebeurd vaker dat mensen het ET-team op bezoek krijgt.
Heel mooi en speciaal🙏👽❤️😍
Yolanda is inmiddels helemaal gezond weer thuis 💖👽💖💕!!
Thank you, bring me more 😃.
Jacqueline xxx

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carlos, een Spaanstalige man vraagt een sessie aan en onderstaande vragen heb ik hieronder even vertaald :
Mijn problemen... Ik probeer af te vallen en het is moeilijk, ik eet niet veel, ik eet erg weinig, maar mijn metabolisme is erg traag. Ik ben 1,77 en ik zit vast aan 115 kilo, soms ben ik 10 kilo kwijt als ik gefocust ben, maar al snel kom ik bij... voor mijn gezondheid zou ik zo'n 80 kilo moeten wegen. Ik sport regelmatig.
Een andere kwestie is energetisch en spiritueler.
Ik had vroeger lucide dromen en O.B.E.'s, maar sinds enkele jaren geleden tot nu toe ben ik een beetje geblokkeerd.
Niets zou me meer voldoening geven dan weer lucide dromen of O.B.E.'s te kunnen hebben.
Misschien kun je de oorsprong van deze blokkade zien en het genezen?

Dus mijn team gaat lekker met hem aan de slag en later kreeg ik onderstaande mail van hem terug :
Hartelijk dank voor de healing en het advies, ik zal al deze adviezen in de praktijk brengen en mijn steentje in de healing bijdragen.
Het klopt, ik heb inderdaad een raar gevoel in het alvleeskliergebied, ik dacht eraan om naar een dokter te gaan na de pandemie. En bij het heup/onderbekken voelde ik dagen geleden nog wat pijn op die plek en in de onderrug.
Het was allemaal kloppend. Ik voelde me emotioneel, in sommige delen was ik aan het huilen, wat mooi om naar je woorden te luisteren.
Ik zal de adviezen in praktijk brengen en aan het eind van dit jaar neem ik contact met je op voor een volgende sessie.
Dank u wel,
Liefde en licht,
Carlos.

Zo blij mee weer en zo mooi te zien dat het ET-team van iedere healing een co-creatie maakt.
Niet alleen maar even klachten weghalen maar altijd ook echt prachtige suggesties geven over wat jezelf zou kunnen doen ... zo leerzaam.
Thank you ET-s xxxxxx 💝

Kaart

Reviews

Carlos

17-04-2023 14:11
Carlos, een Spaanstalige man vraagt een sessie aan en onderstaande vragen heb ik hieronder even vertaald :
Mijn problemen... Ik probeer af te vallen en het is moeilijk, ik eet niet veel, ik eet erg weinig, maar mijn metabolisme is erg traag. Ik ben 1,77 en ik zit vast aan 115 kilo, soms ben ik 10 kilo kwijt als ik gefocust ben, maar al snel kom ik bij... voor mijn gezondheid zou ik zo'n 80 kilo moeten wegen. Ik sport regelmatig.
Een andere kwestie is energetisch en spiritueler.
Ik had vroeger lucide dromen en O.B.E.'s, maar sinds enkele jaren geleden tot nu toe ben ik een beetje geblokkeerd.
Niets zou me meer voldoening geven dan weer lucide dromen of O.B.E.'s te kunnen hebben.
Misschien kun je de oorsprong van deze blokkade zien en het genezen?

Dus mijn team gaat lekker met hem aan de slag en later kreeg ik onderstaande mail van hem terug :
Hartelijk dank voor de healing en het advies, ik zal al deze adviezen in de praktijk brengen en mijn steentje in de healing bijdragen.
Het klopt, ik heb inderdaad een raar gevoel in het alvleeskliergebied, ik dacht eraan om naar een dokter te gaan na de pandemie. En bij het heup/onderbekken voelde ik dagen geleden nog wat pijn op die plek en in de onderrug.
Het was allemaal kloppend. Ik voelde me emotioneel, in sommige delen was ik aan het huilen, wat mooi om naar je woorden te luisteren.
Ik zal de adviezen in praktijk brengen en aan het eind van dit jaar neem ik contact met je op voor een volgende sessie.
Dank u wel,
Liefde en licht,
Carlos.

Zo blij mee weer en zo mooi te zien dat het ET-team van iedere healing een co-creatie maakt.
Niet alleen maar even klachten weghalen maar altijd ook echt prachtige suggesties geven over wat jezelf zou kunnen doen ... zo leerzaam.
Thank you ET-s xxxxxx

Yolanda

17-04-2023 14:10
Op 23 janauri 2020 kwam ik bij Jacqueline van het Beyond Medicine centrum in Wolfheze voor een ET healing-sessie. Jacqueline doet al jaren helingswerk – met haar man Philip samen – waarbij ze de energieen van hogerdimensionale buitenaardse beschavingen channelen.
Ik heb in het verleden al meerdere sessies van Jacqueline mogen ontvangen, met sterke healing en zeer waardevolle reading.
Mijn ervaring is dat de readings diepgaande informatie kunnen opleveren omdat ze vanuit het zielsniveau komen.
Qua healing voel ik de dagen na de sessie altijd sterk de aanwezigheid van de buitenaardse wezens.
Verder ben ik door de ET-sessies meer heldervoelend geworden; mijn intuitie en 3e oog zijn versterkt en ik kan bijvoorbeeld heel direct de energieën van kristallen en planten voelen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van Yolanda uit België die in het ziekenhuis lag.
Hieronder haar berichtje:
"Hoi Jacqueline. Hier yolanda. Ik heb een vraag, ik weet alleen niet of je tijd hebt. Ik lig in de kliniek. Heb een lekkage aan de maag gehad.
Mijn lichaam heeft het moeilijk om te vechten tegen de bacteriën. Krijg hier veel anti biotica. Maar steeds weer die hoge koorts.
Kan jij mij helpen met je team en natuurlijk joel.
Heel veel liefs."

Ik had op dat moment zelf geen tijd en het klonk heel urgent dus heb gewoon mijn ET-team gevraagd of ze misschien 'naar haar toe zouden kunnen gaan' en iets voor haar kunnen betekenen.
De volgende ochtend kreeg ik weer een berichtje.

"Hoi Jacqueline. Ik wil je nogmaals bedanken.
Gisteren was echt heel apart. Ik werd eerst verplicht heel diep in en uit te ademen.
Ik zag ook lichttekens. En toen voelde ik dat ze mijn teen wilde vastnemen.
En plots schoot mijn voet voorwaarts. Daarna weet ik niets.
Ik ben nu veel rustiger. Heel veel liefs.
Ps je team is groot en groots. Prachtige gewaden, ik heb ze gezien."

Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar het gebeurd vaker dat mensen het ET-team op bezoek krijgt.
Heel mooi en speciaal
Yolanda is inmiddels helemaal gezond weer thuis !!
Thank you, bring me more.
Jacqueline xxx

Lucy

17-04-2023 14:08
Lieve Jacqueline .
Ik ben zojuist naar de opticien geweest
Er is al een wonder geschied, het litteken in mijn linkeroog is reeds verplaatst van het centrum naar de neuskant waardoor ik met dat oog weer normaal kan zien.
Mijn rechter oog is zeer slecht en ik weet dat Joël daar ook mee aan de slag gaat.
Bedankt Jacqueline en Joël.
Groetjes Lucy

Wat was er gebeurt ?
Als kind had Lucy schijnbaar een infectie opgelopen in haar linkeroog. Er was een litteken ontstaan in het centrum van dat oog, waardoor het zicht slecht was.
Nu was ze naar de opticien gegaan, omdat ze merkte dat het rechteroog soms heel slecht zicht had, en ze zich daarover zorgen maakte. Die opticien heeft het litteken gezien.
Ze heeft bij mij geïnformeerd om te vragen of het ET-team haar daarvoor een healing kon geven.
Ze gaven aan dat ze een grote reset kreeg en ook haar ogen. Ze zou anders naar de wereld gaan kijken.
Ik gaf dit door aan Lucy, en tegelijkertijd ook het advies om naar de arts te gaan bij twijfel.
Dus ging Lucy terug naar de opticien waar ze nu dus de uitslag kreeg bij haar linkeroog, dat het litteken in haar oog was verplaatst naar de kant van haar neus, waardoor haar zicht nu ineens helemaal goed bleek te zijn, zelfs zonder een bril te gebruiken !!!!

De dankbaarheid van Lucy en ik kun je je misschien wel voorstellen !
Jacqueline Fiolet en Joël en ET-team.

ET-Healing voor hond

17-04-2023 14:07
WONDERBAARLIJKE HEALING
Ik kreeg het verzoek om een hond die was opgenomen in een dierenkliniek een healing op afstand te geven.
De hond was ernstig ziek, kon niet meer op haar poten staan, was afwezig en de dierenartsen wisten niet wat er met haar aan de hand was.
Eerst heb ik een hart connectie gemaakt met de hond, en gevraagd of ik met mijn ET-team met haar mocht werken.
Ik kreeg beelden te zien dat mijn team haar begonnen te onderzoeken, en ze dit al kwispelend toestaat.
Er is iets mis met haar hersenstam, er zit iets wat er niet hoort te zitten ter grootte van een erwt.
Het team laat me zien hoe ze dit wegsnijden, en er voorzichtig uithaalt.
Er gebeurt nog veel meer tijdens de sessie, met name in beide hersenhelften.
Ook in de hormoonhuishouding gebeurt er iets op DNA niveau.
Na de sessie zie ik hoe blij de hond is en hoe ze weer opstaat etc.
Diezelfde middag krijg ik deze blije email van haar baasje :

Hallo Jacqueline,
"We zijn net gebeld door arts van onze hond . Hoe het met haar gaat.
Ze zijn verbijstert dat ze sinds vanochtend zoveel beter is geworden.
Ze is zelfs even buiten geweest. Ze eet zelf en is blij. Onvoorstelbaar.
We zijn zo dankbaar voor het werk dat je met jouw team hebt verricht. En ook dat ze nog even bij haar blijven.
De artsen snappen er niets van willen nog allerlei testen maar we vertrouwen op je team dat alles gaat verlopen zoals het moet lopen.
We gaan mee in de stroom die zich aandient.
Nogmaals DANK je."

Ik als grote dierenliefhebster was natuurlijk in de 7e hemel, WAUW wat ben ik blij
En zo dankbaar voor het ET-team en gids Joël
~ Jacqueline

ET-Healing voor hond

17-04-2023 14:05
WONDERBAARLIJKE HEALING

Mirjam

17-04-2023 14:03
Dankbaarheid: De onderste steen moest bovenkomen: en kwam!

Lieve Jacqueline,

Ik voel me blij! De onderste steen kwam boven!
Eindelijk... na een zoektocht “Wat heb ik nou, en waarom heb ik dit?” langs vele artsen, googles, onderzoeken, alternatieve geneeskundigen, en ook channelings.
Toch dan maar eens een afspraak maken met Jacqueline, dacht ik.
Ik heb eigenlijk al zoveel geprobeerd maar er dient zich zo dringend een verslechtering aan in mijn benen, niet goed op mijn benen kunnen staan...
en ook nu een constatering van lyme, dat ik me genoodzaakt voel er iets mee te doen.
En daar zegt Jacqueline ( of moet ik zeggen Joël... het voelt steeds zo als samen nml....?) over:
” Al die klachten die er bijkwamen zijn als een “permission slib” zo van “Als we er nog maar eens wat overheen gooien, bijv. lyme, dan wordt het misschien duidelijk...”
Dit wilde ik horen, hier vraag ik al zo lang om: steeds heb ik bij alle artsen, vragen en consultaties een dieper liggend gevoel gehad:
het is het niet helemaal, waar zit de grondoorzaak, waar begon het, wat ligt eraan ten grondslag en hoe en wie kan me écht helpen om inzichten te krijgen!?
Sjonge, en nu eindelijk pakte Joel het meteen bij de sessie al bij de kop!
En wel met de vraag: “kan het zijn dat er tien jaar geleden na je scheiding al iets begon?”
Ja dus! Want zo lag ik al vaker wakker in bed te voelen en peinzen!!!
Een soort van boosheid en misgunnen ... die van de kant van mijn ex nog steeds energetisch op me afgevuurd wordt en waar ik veel last van heb, zij het dat het allemaal onbewust doorgaat.
Je kunt het beste een soort ritueel voor jezelf doen, hem terugwijzen naar zijn eigen plek, zodat jij nu echt op eigen benen in je eigen ruimte kunt staan.
Daar zit het hem en dan kun je daarna echt genezen.
Dus dat ritueel heb ik dan ook meteen de dag erna gedaan!
En tijdens dat ritueel voelde ik mijn benen al heerlijk doorstromen.
Verder is het belangrijk om met voeding en andere middelen en aandacht aan te sterken, en ook daarin kreeg ik zoals al eerder zoveel heel bruikbare praktische tips.
Ook kon ik nog wat andere vragen stellen en kreeg ik bevredigende antwoorden en richtingaanwijzers.
Maar : oh wat heerlijk toch, dat er nu eindelijk de kern is benoemd!
Dit kan dus nog wel eens cruciaal zijn!
Zoals Jacqueline zei: “de onderste steen moest boven komen en daar zijn we op uit gekomen.
Al die dingen die als euvels erbij kwamen zijn slechts oppervlakkige dingetjes waardoor het alleen maar erger is geworden : je moest terug naar waar het is begonnen en daar zijn we op uitgekomen.
Geef nu nog wel liefde en aandacht aan je benen, want je accepteert op dit moment deze staat van zijn nog niet echt,
maar dat is wél nodig voor herstel.
Bedank je benen voor de boodschap die ze me zo hebben willen geven.
Conclusie wederom: Nooit een euvel wegdringen, er zit een belangrijke boodschap in!
en bij Jacqueline komt die vast wel naar voren, op een zuivere manier... Dankjewel!

Wat ik verder ook nog over hield aan de sessie : zondermeer een gelukkig gevoel, blijheid, bewustzijn, moed en hoop!
Ik durf weer te vertrouwen op een mooie ontwikkeling en herstel en op mijn eigen levenspad/missie.
Moge duidelijk zijn: ik raad iedereen daarin Jacqueline aan!

~Mirjam

Schrijf een review 

Website

https://ethealing.nl