Integratief psychotherapeut - Castricum - Irene KleinLink
  • Irene KleinLink
    Aanvullend vergoed

  • (6)
  • Castricum
  • Integratief psychotherapeut
  • € 85,00 per 60 minuten

Stuur Irene KleinLink een bericht

Boek een consult met Irene KleinLink

Delen:

Over / Bio

Integratieve therapie voor volwassenen in Castricum.

Mijn missie is het vergroten van levensgeluk, vanuit de visie dat iedereen beschikt over het vermogen om te veranderen. Mensen zonder omwegen stimuleren duurzame verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk. Daar word ik gelukkig van. Met ‘gelukkig zijn’ bedoel ik dat je kunt omgaan met de tegenstellingen die het leven je aanreikt: gezondheid en ziekte, groei en achteruitgang, geluk en ongeluk, talenten en beperkingen, geven en nemen, ontmoeten en afscheid nemen en ook in het omgaan met het leven en de dood. Het gaat om de echte levenskunst.

Voordat ik in 2017 mijn eigen praktijk startte, heb ik veel werkervaring opgedaan als HR-adviseur en coach in o.a. de re-integratiebranche. Ik ervaar het als een gezond verlangen om nieuwsgierigheid te hebben naar je persoonlijke (psycho)dynamiek. Zodat je een zekere grip op je leven kunt ontwikkelen en je dit bemerkt in de verbetering van de kwaliteit van je leven. Naast het begeleiden van cliënten in mijn eigen praktijk, ben ik ook verbonden als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik geef les aan nieuwe studenten en volg regelmatig bijscholing. De Nederlandse Academie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling & Coaching. Zij hebben de hoogste Europese onderscheiding als opleidingsinstituut in psychotherapie in Europa: de EAPTI-status.

Therapieën

Integratieve psychotherapie, Aanvullend vergoed, Coaching, EMDR, Integratieve psychotherapie, Lifecoaching, Online coaching en therapie, Psychotherapie.

Onderwerpen

Angsten, Assertiviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blokkade, Boosheid, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Corona stress, Donkere kant, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Faalangst, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, In hoofd zitten, Inzicht, Levensvragen, Loslaten, Onrust, Overspannen, Overtuigingen, Schaamte, Schuldgevoel, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Somberheid, Spanningen, Stress, Toekomstvragen, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlegenheid, Voelen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Mensen waarderen mijn begeleiding omdat ik echt luister, zonder oordeel en verdiepende vragen stel die verder helpen. Cliënten kunnen in een veilige omgeving reflecteren op zichzelf en durven daardoor hun eigen kwetsbaarheid te erkennen. Daarbij heb ik een nuchtere kijk op zaken en houd ik van humor.

Ik vertrouw er volledig op dat jijzelf het beste weet wat voor jou het beste werkt, jij bent de deskundige ten aanzien van jouw vraag. Ook al denk jij het nu nog helemaal niet te weten. Ik zorg er tijdens onze sessies voor dat jij jouw proces doorloopt, zodat jij zo snel mogelijk gaat doen wat nodig is om jouw doel te bereiken. Ik stuur dan ook aan op het duurzaam nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen geluk.

Mijn werkwijze is integratief. Alle bewezen werkzame factoren uit alle verschillende therapieën worden geïntegreerd, evenals de verschillende onderdelen van de persoonlijkheid in de mens. Daarin onderscheiden we zes verschillende dimensies die in de loop van de evolutie de mens hebben gevormd tot het unieke wezen die het is. Een belangrijk uitgangspunt is dat ieder mens een unieke eenheid is van denken, voelen en doen, op bewust en onbewust niveau, met een eigen verleden, heden, toekomst en met een eigen emotioneel, lichamelijk, spiritueel of existentieel welzijn. Verder is mijn benadering resultaat- en doelgericht. Een behandeltraject is kortdurend en overzichtelijk met een voor jou gepersonaliseerd behandelplan. Jij als ‘gehele mens’ staat centraal met al jouw kwaliteiten, mogelijkheden en ‘eigen-wijsheid’. De relatie met mij is gebaseerd op vertrouwen en respect.

Beroepsverenigingen

Begeleider en behandelaar Irene Klein Link staat ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® licentienummer: 220074R
Beroepsorganisatie NFG registratienummer: 9480
AGB-code praktijk: 90070872
AGB-code psychosociaal zorgverlener: 90112158
Prestatiecode counseling: 24504

Opleiding/cursussen

Integratieve ECP Master Therapeut (i.o.) Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
Integratieve EMDR, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2022)
HBO Integratieve Counselor, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2020)
Psychosociale en medische basiskennis (PSBK), Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2020)
Beroepscoach, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2017)
Jobcoach, Elan training te Ulvenhout (2008)
HBO Personeel & Arbeid, Hanzehogeschool Groningen (2000)

Testimonials

***** Irene weet precies de juiste vragen te stellen waardoor je zelf tot antwoorden en inzichten komt. De sessies waren diepgaand en ik voelde mij serieus genomen en gesteund. Ik kon mijn gedachten uiten in een veilige en prettige omgeving. Met name het uitpluizen van een angst, gevoel of een gedachte om zo tot de kern te komen van wat mij drijft. Door die kern vervolgens ter sprake te stellen, leken mijn angsten opeens minder gegrond en durf ik nu andere beslissingen te maken.

***** Ik heb Irene als een heel warme, begripvolle persoonlijkheid ervaren die vakkundig inspeelt op wat je inbrengt. Ze neemt je mee in de wondere wereld van het onderbewuste waar inzichten zich aan je presenteren. Ik heb vanaf het eerste moment van contact een gevoel van vertrouwen bij haar gehad en ze heeft me echt stappen verder geholpen in mijn proces. Ook online gaat dat prima! Super dankbaar voor wat ze voor me betekend heeft.

***** Toen ik bij Irene aanklopte was ik op zoek naar de juiste weg in mijn leven. Er moest iets veranderen, maar ik wist niet precies wat. Tijdens de sessies met Irene heb ik aan de hand van een aantal praktische oefeningen en visualisaties een nieuw soort vertrouwen gevonden waar ik mee verder kan. Het is een vertrouwen in hoe het leven zich ontvouwt. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn vaste baan heb opgezegd en vol vertrouwen mijn eigen bedrijf ben gestart.

Kaart

Reviews

Peggy

02-05-2023 11:24
Ik heb professionele begeleiding gezocht omdat ik me snel voelde aangevallen en mijn reactie werd soms als kwetsend ervaren wat zeker niet mijn bedoeling was. Dankzij de gesprekken en oefeningen bij Irene heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en kan ik anders omgaan met situaties. Ik heb het als zeer prettig, verrassend en ontspannend ervaren. Irene kan goed luisteren en uiteindelijk weet jezelf het antwoord. Het ‘rollenspel’ waarmee ik als het ware het gesprek aanging met mezelf, heeft me veel inzicht opgeleverd. Al na drie sessies gaat het een stuk beter en hebben we het traject afgerond, ik raad Irene zeker aan.

Hans Blom

17-04-2023 14:21
Omdat de wachttijden voor een psycholoog mij te lang duurden, bij zowel mijn eigen werkgever als de GGZ, heb ik besloten contact op te nemen met Irene. Gelukkig kon ik daar meteen van start gaan. Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. Ik heb nu veel meer rust en zelfvertrouwen en geef beter mijn grenzen aan. Inmiddels ben ik gestart met re-integreren op mijn werk en kijk ik weer met vertrouwen naar de toekomst!

Remke Visser

08-03-2023 12:47
Toen ik worstelde met stress en werk gerelateerde overspannenheidsklachten heb ik contact gezocht met Irene. Ze heeft me geholpen om te ontspannen, waardoor ik me nu echt een heel stuk beter voel dan aan het begin van het traject. Daarnaast heeft het me geholpen om blokkades los te laten. Irene heeft me ook heel goed ondersteund bij de sollicitatieprocedure bij een nieuwe baan, waar ik ben aangenomen. Ik heb haar begeleiding als heel prettig ervaren, ze stelt goede vragen en zet goede interventies in waardoor mooie inzichten ontstaan. Je kunt merken dat zij veel kennis heeft over (loopbaan)coaching, stress, burn-out, cognitieve gedragstherapie, etc.

Emma van Termeij

16-01-2023 15:58
Bij Irene heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd hoe ik beter kan omgaan met stress en sneller dingen los kan laten. Ik heb op een erg fijne manier gewerkt aan mijn problemen. Eigenlijk op een heel onbewust niveau, zonder er veel over na te hoeven denken. Het voelde veilig, vertrouwd en relaxed. Het was een erg fijne ervaring en je hebt me erg geholpen.

Anouk de Groot

02-01-2023 10:42
Ik had Irene ingeschakeld omdat ik me beter wilde ontspannen en makkelijker wilde zeggen wat ik voel. Ik vind dat ik nu makkelijker zeg wat ik voel, zonder vooraf te analyseren. Ik probeer wat vaker bewust te ontspannen. De sessies bij Irene heb ik als zeer positief ervaren. De onverwachte ontmoeting met het kind in mij heeft denk ik nog steeds effect, nu vier maanden na afronding van het traject. De ontspanningsoefening en de reis naar binnen betekenen veel. Ik kan een traject bij Praktijk KleinLink iedereen aanraden. Je geeft samen invulling aan het traject nadat je een doel hebt vastgesteld. Als ik er weer behoefte aan heb zal ik zeker weer contact opnemen.

Martha Keijzer

30-12-2022 12:04
Ik herkende mezelf niet meer en vroeg om een gebruiksaanwijzing voor mezelf, handvaten waarmee ik een volgende keer bij iets heftigs zou denken 'o ja, dit heb ik nodig'.

Het traject bij Praktijk KleinLink heeft mij heel veel opgeleverd. Ik heb mijn oude zelf weer terug gevonden. De sessies heb ik als veilig, vertrouwd en zoekend en ontdekkend ervaren.

Ik beveel een traject bij Irene absoluut aan en ik zou zeggen: doen!

Schrijf een review 

Website

www.kleinlink.nl