Energetisch therapeut - Wijhe en heel Nederland - Inge van Duin
  • Inge van Duin

  • (22)
  • Wijhe en heel Nederland
  • Energetisch therapeut
  • € 75,00 per 60 minuten

Stuur Inge van Duin een bericht

Boek een consult met Inge van Duin

Delen:

Over / Bio

Amsterdam, Utrecht, heel Nederland en op afstand internationaal.
Ik werk vanuit mijn praktijk in Overijssel, op afstand en op locatie, bij mensen thuis, bij het bedrijf of in een praktijkruimte in de buurt.
Ik ben Inge van Duin, adviseur voor particulieren en ondernemers en specialist in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.
De combinatie van mijn sensitief vermogen en heldere waarneming met mijn 20 jaar werkervaring in de financiële sector stelt mij enerzijds in staat om snel en zuiver waar te nemen en anderzijds om de informatie begrijpelijk te maken en door te geven. Ik observeer wat is, vertaal en geef de mogelijkheid op vrij-zijn.. Iedere keuze mag er zijn. Door respectvol aandacht te geven aan wat aandacht vraagt in het leven, werk, relatie, financiën, onderneming en in woningen, bedrijven en gebieden verandert de energie in positieve zin. Wat vastzit komt los en vindt een nieuwe weg. Ruimte, richting en opluchting is direct voelbaar. In het mediumschap vind ik mijn helder waarnemen, in het sjamanisme vind ik de basis en de grondbeginselen van het leven en in mijn levens en werkervaring de kunst van invoelen, mee leven en vertalen. We maken samen de weg vrij door bewust te leren kiezen, zodat jij jouw unieke pad wilt en kunt bewandelen, vol vertrouwen.

Ik ben gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik werk energetisch, maar vooral sta ik met beide benen stevig op de grond. Soms confronterend, altijd opbouwend. Transparant, zuiver, warm en met passie.

Therapieën

Energetische therapie, Burn out, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Business coaching Utrecht, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Communicatiecoaching, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Houseclearing & energetische reiniging, Huisclearing , Jongerentherapie, Levenstherapie, Lifecoach & echtscheidingscoaching, Lifecoaching, Maya Astrologie, Online trainingen en workshops, Personal coaching, Reading, Sjamaan, Sjamanisme, Spirituele coach, Spirituele Therapie, Teamcoaching, Trainingen en workshops.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkade, Blokkades, Burn out, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met mezelf, Corona stress, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Entiteiten, Familieproblemen, Gedachten, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Hechtingsproblematiek, HSP - hooggevoeligheid, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Keuzestress, Levensmissie, Levensvragen, Liefdesthema's, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Relatieproblemen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Timemanagement, Transformatie, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

In de meest diverse veranderingsprocessen begeleid ik mensen op hun weg naar persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Vanuit het ontstane inzicht kunnen nieuwe keuzes gemaakt worden.
Ik werk als persoonlijk en zakelijk adviseur en ik geef trainingen en coaching aan particulieren, ondernemers en bedrijven. De coaching is preventief of direct probleemoplossend. Ik begeleid jou naar een leven waar je zelf de regie hebt. Van overleven naar leven. Het leven dat jij wilt. Door de tools die ik je aanreik, durf je jouw leven vorm te geven. Wat is voor jou belangrijk? Geef niets of niemand de macht over jouw keuzes en jouw geluk. Samen op weg.
Door mijn sensitiviteit en ontwikkelde invoelen en inleven komen we snel tot de kern. Wat, waarom of wie zorgt voor blokkades in jouw leven, onderneming, relatie, gezondheid of financiële situatie. Wanneer dit helder is kan je zelf een keuze maken of je de blokkade in stand wilt houden of wilt opruimen. Samen maken we de weg vrij, precies zoals jij dat wilt. Ik ben jouw gids op jouw weg.
Voor ondernemers werk ik ook met abonnementen, waardoor ze altijd een sparringpartner naast zich hebben voor vragen over bedrijfsvoering, personeel of andere willekeurige vragen, die impact hebben voor het bedrijf of de werknemers. Het is een waardevol gevoel. dat je niet alleen hoeft te beslissen. Dat er een gevoelskundige met je mee kijk, denkt en voelt. Integer en zuiver zonder belangen., zodat jij weet te doen.
Ik reinig energetisch woningen, bedrijven en gebieden voor Flow in Home. Energie kan vast zitten door heftige gebeurtenissen in het verleden of heden. Wanneer je in jouw woning niet kunt ontspannen, slecht slaapt of je niet happy voelt heeft dat meestal te maken met oude ballast. In bedrijven zijn reorganisaties, inkrimping of kans op faillissement vaak oorzaak van vastzittende negatieve energie. Door aandacht te geven aan wat aandacht vraagt ontstaat ruimte en nieuwe mogelijkheden. De balans wordt hersteld en de woning of het bedrijf voelen weer welkom, gastvrij en een prettige omgeving om te wonen, werken en verblijven. Wat leidt tot minder personeelsverloop en ziekteverzuim.
Mijn roots liggen in het sjamanisme en mediumschap, samengevoegd met 20 jaar ervaring in de vastgoed ben ik de rots in de branding.

Beroepsverenigingen

SNU, Kiwa keurmerk, klachten Portaal Zorg

Opleiding/cursussen

Belangrijkste opleidingen relevant voor de trainingen en advies:
Mediumschap in Arthur Findley College Londen Stansted, meerdere courses.
Diverse Trance mediumschap en mediumschap courses in Nederland van trainers uit het Arthur Findley College.
Healing Touch opleiding in Haarlem.
Intercultureel Genezeropleiding bij opleidingsinstituut Mirre in Valthe, teaching van sjamanen, Elliot uit Cuba, Nopaltzin uit Mexico, Orna Ralston uit Israel, Ahamkara Shaman uit Siberië Altai, Dancing Thunder uit Noord-Amerika en Wai Turoa uit Nieuw Zeeland.
Siberisch sjamanisme door Ahamkara sjamaan uit Siberië, Altai in Villa 533 Vijfhuizen.
Opleidingen Siberisch sjamanisme door Ahamkara Shaman in Villa533 in Vijfhuizen: Shamanic Death; opleiding Siberisch sjamanisme; spiritueel management; orgaanmassage; connectie emotie-organen; relatie man-vrouw; meer van transformatie; medicijnwiel.
Tafel opstellingen in Wageningen.
Werken met engelenenergie in Capelle ad IJssel.
Op dit moment online studie HBO sociaal werk.

Testimonials

Veel dank! Geeft richting en gevoel weer vrij te kunnen ademen. F te Haarlem

In onze samenwerking voor een klant is het weer verbazend dat jouw ‘analyse’ zo strookt over hoe ik er als bedrijfskundige naar kijk en dan doe ik dat met meer achtergrondinformatie, die jij niet hebt. Ik zet hier bewust gevoelskundige want gevoelsmatige komt te veel als ‘matig’ over. Vandaar dat ik het altijd over bedrijfskundige heb en dat is in het bedrijfsleven een fenomeen. Gevoelskundige verdient het om ook zo’n fenomeen te worden! Paul

Kaart

Reviews

Rodney

06-05-2021 11:39
Dankjewel dat je mij bewust hebt gemaakt dat het tijd is om mijn eigen bedrijf echt op te gaan zetten en vorm te geven. Echt naar mijn hart te luisteren. Te durven vertrouwen.

Sandra

06-05-2021 11:35
Lieve Inge, wij zijn heel blij met jou en al je mooie werk. We voelen ons dankbaar en waardevol!

Lia en Herman

20-04-2020 11:35
Herman en Lia
We begonnen idealistisch en naïef aan een gigantisch project. Een huis, tuin en kunstpodium verwezenlijken in een monumentaal , versleten gebouw , staand in een ontzielde omgeving.
Wij zagen voor ons hoe het worden moest.
De prachtige plek bleek echter omgeven te zijn door heel veel conflict.
Na een half jaar konden we niet zonder hulp verder.
Jij kwam op ons pad en ondersteunde ons in : “doorgaan, vertrouwen, niet opgeven, bezielen, optimistisch zijn, uit de strijd blijven, bij de ander laten, geen slachtoffer worden en vooral blijven genieten van onze creatie en het bouwproces .
Het gebouw straalt, de tuin bloeit, de woning is heerlijk, wij voelen ons gelukkig hier.
Lieve Inge, heel hartelijk bedankt voor al je werk.

Lia en Herman

20-04-2020 11:34
Herman en Lia
Dertig jaar lang.
Een steeds terugkerend conflict in de familie.
Wat we ook doen, het komt niet waar wij willen dat het komt.
Inge, door jouw heldere analyse hebben we de frustratie en het onmachtige gevoel echt los kunnen laten. Geen rancune , het is hoe het is.
Wij voelen ons vrij en vredig. Hartelijk dank daarvoor.

Henk

15-01-2020 10:22
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar Inge gezet heb toen ik last kreeg van burn out verschijnselen. Voor het eerst sinds lange tijd voel ik weer grip en regie over mijn leven, zowel zakelijk als privé. Dat is vooral te danken aan de concreet, direct toepasbare oplossingen die me geboden werden. Grote deskundigheid in combinatie met het vermogen écht te luisteren maakte dat ik mij begrepen en geholpen voelde. De evaluatieverslagen van de gesprekken zijn een blijvende ondersteuning in de nabije toekomst.

Pascal

20-11-2019 14:31
Jouw begeleiding bij de verkoop van mijn woning heeft mij zoveel rust gegeven. Alles is precies gegaan zoals de bedoeling was. Door ons contact bleef ik in vertrouwen. Super bedankt

Debbie

20-11-2019 14:27
Na onze ontmoeting ervaar ik meer flow en zijn er mooie nieuwe dingen op mijn pad gekomen. Nieuwe ontmoetingen en werk. Er is veel in beweging en ik voel me daar dankbaar voor.

Mieke

06-11-2019 10:30
"Inge is een super lieve vrouw. Ze leeft zich helemaal in jouw situatie in. Luistert en geeft heel goed advies. Reuze blij dat ik haar ingeroepen heb. Ik mistte de flow in mijn bedrijf dat ik op aan het zetten was. Een hele tijd was ik met de gedachte bezig, is het wel goed wat we aan het doen zijn. Slapeloze nachten. Nadat zij geweest was is er veel verandert. Ogen geopend. Spijkers met koppen geslagen. Een maand lang heeft ze me gecoacht. Ik voel me heel happy."

Esther

08-10-2019 13:48
Ik heb Inge leren kennen als een bevlogen, enthousiast, betrokken en warm, hartelijk mens.
Ze kan goed in- en aanvoelen wat er nodig is en welke stappen er gemaakt moeten worden.
Ze verstaat de kunst van het afstemmen op een ander.
Niet te snel, te veel en te grote stappen vooruit maar telkens kijken/ en voelen of ik het nog kon volgen en waar ik zat in het proces.

Ze neemt je bij de hand maar ze maakt je niet afhankelijk maar ze zorgt ervoor dat ik volledig in mijn kracht kwam te staan en weer kon stralen en schitteren. Dankje!!

Terese

07-09-2019 13:38
"Hoi Inge! Alles gaat hier hartstikke fijn! We gaan hartstikke goed samen. Heeft ons echt heel erg geholpen. Ben je daarvoor heel dankbaar! Eenheid en liefdevol is het zeker! Al met al een verademing. Genieten is iets heel nieuws en zo fijn!"

Carolien

07-09-2019 13:37
Al een paar keer heb ik gebruik mogen maken van Inge haar deskundigheid. Een vrouw met vele talenten, wat zich ook laat zien in alles wat ze al heeft gedaan en doet in haar leven. Toen we ons huis niet verkocht kregen was dit niet een kwestie van nog eens met een stofdoek wapperen. Inge liet zien dat ik het huis zelf nog moest loslaten. Ons nieuwe huis wilde wel, en daarmee wist Inge gelijk de verbinding te maken met mijn onzekerheid of ik er wel klaar voor was om mijn potentie te leven.
Dit bracht een mooie nieuwe flow teweeg, waarmee ze haar naam eer aan doet. Inge weet op een liefdevolle manier en met een flinke dosis inlevingsvermogen je te herinneren aan onze kern. Dit werd maar weer eens duidelijk toen ik haar weer consulteerde vanwege het gevoel de regie kwijt te zijn. Door niet alleen te praten, maar ook door oefeningen te doen, liet Inge mij ervaren dat we onze kern nooit kwijt kunnen zijn. Ze bracht me terug naar onze bron, waarmee ze wederom liet zien altijd een lijntje te hebben ‘the flow’ (de bron) van het leven. Daar kon ik samen met haar in alle veiligheid ervaren dat we tijdens ons aardse leven die flow altijd bij ons dragen, waardoor we weer flow-ing kunnen ervaren.
Ook tijdens de momenten van contact gebeurde dit in een flow. Zij liet zien wat een werkelijke ontmoeting inhoudt van mens tot mens en van ziel tot ziel, waarin we elkaars spiegel mogen zijn. Zelfs na de sessies was er begeleiding wanneer nodig. Juist deze nazorg heb ik als heel belangrijk ervaren, want juist na de sessie begint het echte werk. Inge was er altijd wanneer nodig! Dank je wel daarvoor, Inge!

Sabine

12-06-2019 11:05
Goedemorgen Inge, even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Merk dat er heel veel is gaan stromen en er komen allemaal ideetjes op en zijn druk in de weer om de slaapkamer naar ons zin te maken. Beneden ben ik al lekker bezig geweest. Komt ineens heel veel kleur en is heerlijk, het thuisgevoel is er aan 't komen. Ben zo blij dat we jou hebben laten komen. Ook onze dochter zegt: "wat voelt het fijn nu in huis, he mam". Lieve groetjes Sabine

Paul

27-05-2019 17:22
Als je nog volop in het leven staat en zo langzamerhand naar de (vroegere) pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar aanloopt, is het tijd om eens goed na te gaan wat je nog in dit leven wil. De gezondheid is al een tijdje een spelbreker, waardoor er noodgedwongen wat gas teruggenomen moest worden. Toch blijft daar de wens om ook de komende jaren nuttig bezig te kunnen zijn in de maatschappij. Mijn trouwe klanten willen dat ook, alleen dien ik ze dan wel mijn energie te kunnen geven en er zelf ook van te genieten. Die intensieve zakelijke activiteiten gingen nog wel eens ten koste van mijzelf en ik voelde steeds meer dat dit niet de bedoeling kon zijn . Uiteindelijk kwam ik er zelf niet uit en was het Inge die mij tijdens persoonlijke trainingen de spiegel voor hield en handvatten aanreikte. Het was een openbaring, toen zij recent haar verslag toestuurde. Verbijstering alom, want zij sloeg de spijker op de kop. Met haar aanbevelingen ga ik positief aan de slag en wellicht kan ik binnenkort weer verder met mijn persoonlijke visie en ontwikkeling. Bedankt Inge.

Josine

27-05-2019 17:20
Lieve Inge,

Dank je wel voor je betrokkenheid, we zijn je echt heel dankbaar dat je zo de tijd voor ons genomen hebt.

Onze dochter riep vanmorgen gelijk “de steen heeft het super goed gedaan!” Ze had echt heel lekker geslapen.

Ik voel mij vandaag goed. Beter dan de afgelopen tijd! Het heeft mij echt heel goed gedaan ons gesprek en de inzichten.

Sandra

27-05-2019 17:19
Lieve Inge,

Dank je wel voor je betrokkenheid, we zijn je echt heel dankbaar dat je zo de tijd voor ons genomen hebt.

Onze dochter riep vanmorgen gelijk “de steen heeft het super goed gedaan!” Ze had echt heel lekker geslapen.

Ik voel mij vandaag goed. Beter dan de afgelopen tijd! Het heeft mij echt heel goed gedaan ons gesprek en de inzichten.

Leonoor

27-05-2019 17:17
"Net terug van vakantie las ik jouw eindverslag. Dank je wel! Het hele traject heeft me tot nu toe een hoop gebracht en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat ik aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven ben begonnen. Mijn vakantie, in mijn eentje naar het buitenland was een groot cadeau voor mijzelf en is een nieuwe start. Ik heb alle dagen precies gedaan wat IK wilde, hoe IK het wilde en waar IK behoefte aan had. Kortom, ik heb heel erg goed voor mijzelf gezorgd en dat voelt zo rijk en het maakt me trots. Nooit gedacht dat ik dit alléén zou doen, maar ik ben blij en energiek thuisgekomen. Zowel vertrekken als thuiskomen voelde zo goed. Het huis en ik beginnen een band te krijgen. Eindelijk. Het voelt zoveel lichter en warmer dan in het begin. Wat ook helpt is dat wij intussen fijne nieuwe meubels uitgezocht hebben. Er zijn dus behoorlijk wat processen gaande, zowel in het stenen huis als in mijn innerlijke huis. Het leven is mooi. Nogmaals dank Inge voor de goede zorgen."

Fleur

27-05-2019 17:15
"Na vier jaar onrustig slapen en het horen van “voetstappen” was er maar één ding wat onze 6 jarige dochter wilde en dat is ongestoord slapen. Inge van Duin heeft samen met onze dochter een heel open gesprek gehad in ons huis. Al snel hadden dingen een plekje waardoor de rust en de gezonde slaap terug is. Kortom een geweldige ervaring!"

Astrid

27-05-2019 17:14
"Hi Inge, Jaaaa! het huis is heerlijk, elke x thuiskomen is fijn en thuis zijn met elkaar ook! Ik zit nu in de tuin en tel onze zegeningen. De angst is ook weg. Ik denk zeker dat wat je voor ons gedaan hebt heeft geholpen!"

Mandy

27-05-2019 17:13
"Dankzij Inge van Duin wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!"

Melissa

27-05-2019 17:12
Inge is een super lieve vrouw. Ze heeft ons enorm goed geholpen. Dankzij haar slaapt onze dochter na 16,5 maand door. Ook ikzelf geniet meer van het leven en voel me sterker. Melissa uit Hoogeveen

Michel

27-05-2019 17:10
Terugkijkend en –voelend op onze laatste ontmoeting blijft er vooral nieuwsgierigheid en enthousiasme. Leven in het hier en nu, met morgen als een uitdagende uitnodiging voor meer ontdekkingen. Er is daarnaast werk aan de winkel als het gaat om het in balans brengen van hoofd en gevoel. De gesprekken met jou neuriën vrolijk door in mijn hoofd en geven energie om te accepteren dat leren balanceren een uitdagende ontdekkingsreis is. In ieder geval voelt het goed in het moment en ook steeds langer en opnieuw.
Oprecht bedankt voor je betrokken en eerlijke ondersteuning bij het vinden van hernieuwd vertrouwen in persoonlijke kracht, inzicht en richting.

Brigitte

27-05-2019 17:09
Ik hikte enorm tegen een zakelijk besluit aan en kwam er niet uit. Met hulp van Inge is het gelukt om de juiste beslissing te nemen. Niet alleen haar kennis van de zakelijke kant van de beslissing heeft meegespeeld, ook heeft ze me laten zien dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie. Ik ben een enorme steen in mijn buik kwijt en ben weer optimistisch over de toekomst. Dank je wel Inge!

Schrijf een review 

Website

www.flow.co.nl