Psycholoog & Healer - Amsterdam - Hilda Heidsma
  • Hilda Heidsma

  • (5)
  • Amsterdam
  • Psycholoog & Healer
  • € 100,00 per 1,5 uur

Stuur Hilda Heidsma een bericht

Boek een consult met Hilda Heidsma

Delen:

Over / Bio

 Op 16 jarige leeftijd begon mijn spirituele pad door een aantal spontane diepe meditatieve ervaringen en realisaties. Vanaf deze leeftijd begon ik yoga en meditatie te beoefenen en energiewerk te doen.

De laatste 35 jaar heb ik mijn werken met fijnstoffelijke energieen, aurareading en veel verschillende healingtechnieken en het werken met Lichtwezens en Engelen ontwikkeld en verdiept.
Op mijn pad van energetisch werk heb ik veel verschillende healingtechnieken bestudeert, waaronder pleiadische healing, Sat Nam Rasayan healing, esoterische genezing, werken met Engelenhierarchieën, prana healing en sjamanistische genezing.
In de readingen en healingen die ik geef kan gewerkt worden aan elk fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel probleem. Mijn vermogen om de dieptepatronen van iemand, een relatie of situatie te readen is in al deze jaren van werken met energieën diep ontwikkeld. In al deze sessie werk ik samen met de Lichtgidsen en Engelen.

Naast het geven van aura-reading en healingbehandelingen werk ik ook als psycholoog en regressietherarpeut.

Therapieën

Psychologie en healing, Aura & Chakra healing, Burn-out coaching, Chakrapsychologie, Coaching, Depressie behandeling, Echtscheidingsbemiddeling, Energetische therapie, Engelenwerk, Healing Amsterdam, Innerlijk kind therapie, Meditatie Training, Personal coaching, Psychologie, Reading, Regressietherapie, Rouwverwerking, Spirituele Therapie, Stress, Transformatieve coaching, Yoga, Yogacoaching, Yogaretreats, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Chakra's, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Engelenwerk, Gedragspatronen, Gezinsproblemen, Healing, Helderziendheid, Innerlijke kracht, Levensvragen, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Liefdesthema's, Negatief zelfbeeld, Onveilige hechting, Onverwerkte ervaringen, Psychische klachten, Relatieproblemen, Stress, Zelfacceptatie, Zelfkennis, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Reading.

Meer over werkwijze

Naast psychologisch counseling en regressietherapie sessies, werk ik met aurareading en veel verschillende healingtechnieken

 Aurareading geeft een ondersteuning bij je huidige proces en problemen, door het lezen van de informatie die in de verschillende lagen van de aura en de chakra's aanwezig is.

Bij healingwerk worden unieke technieken gebruikt om fysieke, emotionele en mentale problemen te helpen genezen, doordat energieblokkades in de aura en de chakra’s opgeheven woden. Healing maakt je vrij van belemmerende overtuigingen over jezelf en je omgeving.
Je herondekt je capaciteiten, gaven en mogelijkheden in je leven. Je wordt vreugdevoller en werkt om de connectie met je Hoger Zelf te herstellen.

In aurareading en -healing kan o.a. gewerkt worden aan:

Elk fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel probleem
Healing van de persoonlijkheid, genetische verslavingen, zelf-sabotage stukken, blueprint.
Het verwijderen van vreemde energieen die je evenwicht verstoren.
Het verwijderen van koorden, entiteiten, implantaten en parasieten.
Healing van alle lagen van de aura en de chakra's.
Healing van het onderbewuste, het onbewuste en vorige levens.
Activering van de kundalini- en ka-kanalen.
Genezing van het astrale lichaam.
Herstellen van zielsverlies.
Genezen van pijnenergie, shockenergie e.a.
Relatieproblemen
Problemen met betrekking tot werkrelaties en werkkeuzes
Potentiereading: wat zijn je kwaliteiten, sterke kanten, doel voor dit leven.

Voor meer info over consulten en andere cursussen www.mukanday.nl

Beroepsverenigingen

 

Opleiding/cursussen

 Psychologie, Regressietherapie, Aurareading en healing, Yogatherapie, Esoterische genezing, prana healing, sjamanistiche healing, Engelenwerk

Testimonials

 Ik voel me voor het eerst echt gezien. Ik voel me veel lichter en weet weer hoe ik verder moet.
Annie D.

Ik vind de sessies echt geweldig. Mijn lichaam voelt nu echt ontspannen en ik voel dat ik veel losgelaten heb.
Gerrie L.

Ik kwam heel zwaar binnen en heb het gevoel dat er een last van me afgevallen is. Ik voel me weer in mijn kracht staan en ik ga voor wat ik altijd heb willen doen. Nicole Z.

Dit was een krachtige sessies. Ik kan de Engelen en de gidsen voelen werken en ik voel dat de energieën veel beter stromen nu. Ik heb echt veel losgelaten. Carla H.

Je hebt me precies laten zien wat er in deze relatie tussen ons speelt. Ik snap nu wat ik in mezelf kan healen en dat ik niet verantwoordelijk ben om de energieën van deze ander te dragen en op te lossen. Ik geef het terug aan de ander. Dit voelt veel beter. Saskia W.

Kaart

Reviews

Marjon van Beinum

02-07-2023 15:46
Hilda creëert zowel bij de Licht- en Healingcirkel als bij de privé sessies en Yoga lessen een rustige en vertrouwde sfeer. Haar helderheid, wijsheid, liefdevolle aandacht en eerlijkheid geeft mij rust en vertrouwen. Sinds 2015 volg ik haar Yoga lessen waar ik geniet van de diversiteit van haar aanpak in de lessen. Naast de Yoga oefeningen zingen wij mantra’s. Haar begeleiding is een absolute aanrader!

hilde e

14-04-2023 10:44
Woorden schieten tekort om te duiden wat een reading of cursus van Hilda voor je kan betekenen. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat met haar kennis, haar 'weten' en 'voelen' ik mijzelf beter heb leren kennen, zowel mijn valkuilen / uitdagingen als mijn krachtpunten. Bij Hilda kan je helemaal jezelf zijn en zij ziet je ook precies voor wie je bent, ik voel me gezien en begrepen. Ik ben meer tot bloei gekomen, ervaar meer rust en eenheid en heb meer inzichten ontvangen over de werkingen van de spirituele wereld, op een begrijpelijke en verdiepende manier. Met het in praktijk brengen van bepaalde oefeningen, zal je zien dat je stapje voor stapje dichterbij jezelf komt. Hilda is een bron van licht en liefde, compassie en wijsheid. Een gids die met je meeloopt, en oprecht het beste me je voor heeft. Ik ben heel dankbaar en blij met haar en alles wat zij deelt om anderen te helpen.

Vanessa

10-01-2023 18:50
Al 14 jaar kom ik bij Hilda! Zij is een hele fijne healer met de diepgaandere lagen in (oude) patronen kan werken waar de meeste niet komen. Dit is next level healing waar er maar een paar van zijn die dat kunnen. Hilda is altijd heel compassiefvol, oordeelt niet en geeft je tools aan om mee verder te werken thuis. Haar cursussen zijn ook een aanrader om je zelf verder te ont-wikkelen en de tools eigen te maken zodat je ook voor jezelf steeds beter leert zorgen, intuitie verder ontwikkeld en krachtiger word.

Nicole Z

11-02-2021 00:17
Ik kwam heel zwaar binnen en heb het gevoel dat er een last van me afgevallen is. Ik voel me weer in mijn kracht staan en ik ga voor wat ik altijd heb willen doen. Nicole Z.

Janssen Steenberg

02-02-2017 19:19
Zij weet als geen ander de stof waar de ziel van is gemaakt en weet door op een multidimensionale manier in te tunen, precies wat je nodig hebt om verder te komen, ik ken geen enkel persoon die zoveel heeft getransformeerd als zij. Maak een afspraak met haar en je zult je ziel leren kennen, jezelf en anderen op multidimensionele manier beter begrijpen en meer acceptatie in je leven krijgen en vooral meer liefhebben. Vooral mannen zou ik aanraden om een afspraak met haar te maken als je vastloopt. Je zult echt dieper jezelf ervaren en helen zonder hocus-pocus.

Schrijf een review