Healer - Amsterdam - Hermelijn van der Meijden
  • Hermelijn van der Meijden

  • (5)
  • Amsterdam
  • Healer
  • € 180,00 per sessie

Stuur Hermelijn van der Meijden een bericht

Boek een consult met Hermelijn van der Meijden

Delen:

Over / Bio

Energy Healing sessies en training

In deze vijfweekse training (steeds op woensdag) gaan we op reis door de verschillende velden van bewustzijn. Je ontdekt de kracht van je lichaam en emoties, voelt de liefde van je ziel, leert over de belangrijkste energetische wetten en vangt een glimp op van de goddelijke blauwdruk die aan al het leven vooraf gaat.

Elke week doen we een energetische activatie, waardoor een reset plaatsvindt en nieuw bewustzijn kan indalen. Er is een helder theoretisch kader, we werken met de groepsenergie, je ontvangt krachtige meditaties en initiaties en er is ruimte voor vragen en persoonlijke ondersteuning. Van elke sessie is een replay beschikbaar, evenals een hand-out met tekst en huiswerk. De training geeft een boost aan je helingsproces en legt een stevig fundament voor het vervolg.

In vijf online lessen met theorie en oefeningen gaan we in op het belang van belichaming, aanwezigheid en bewustzijn. We bespreken de belangrijkste energetische wetten. Je ontdekt dat met het doorlopen van je eigen innerlijke proces je energetische kracht en lichtheid toenemen. En we gaan in op wat healing is en de technieken die je kan gebruiken. Start: 13 januari, van 9.30 tot 11.00 uur.

De Energy Healing Training Online bestaat uit:
- Vijf intensieve online lessen van vijf kwartier, met thema’s Belichaming, Aanwezigheid, Energie, Blauwdruk en Healing.
- Theorie over de verschillende niveaus van bewustzijn
- Werken met je persoonlijke intentie, resonantie en de kracht van het gezamenlijke energieveld
- Meditaties die je helpen om dieper naar binnen te gaan
- Energetische initiaties waarbij bewustzijn wordt geactiveerd
- Gelegenheid tot stellen van persoonlijke vragen en ondersteuning van jouw proces
- Uitgebreid lespakket met theorie en huiswerk
- Mogelijkheid om de lessen op een ander moment te bekijken of herhalen

Aanmelden? Je kan je via de rode button links onder mijn profielfoto aanmelden voor de training die start op 13 januari of meer informatie opvragen

Meer over mij
Sinds 2005 heb ik me diepgaand verdiept in energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo’s - Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegelijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Jarenlang stond de zoektocht naar mezelf en wat ik hier nou eigenlijk precies kwam doen centraal. Tegenwoordig breng ik mensen via energetisch werk in contact met het potentieel van hun ziel. Daarbij geef ik trainingen en masterclasses over energie en hoe je daarvan praktisch gebruik maakt.
Maar zo ben ik mijn carrière niet begonnen. Na een studie Nederlands werkte ik als journalist en schreef een aantal boeken: 'Mijn vader lijkt op Barbapapa – Portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders' (ParaVisie Award 2011 Beste Boek) en de bestseller 'Liefdesles' (met Renée Vervoorn). Begin 2016 publiceerde ik de autobiografische roman 'De Droomvrouw'. Daarin reis ik af naar de duistere spelonken van de psyche en het onbewuste, om uiteindelijk uit te komen bij authentieke kracht en manifestatie van dromen. Op internet vind je de artikelen die ik met regelmaat publiceer over transformatie van bewustzijn.

Therapieën

Healing, Aura healing, Barbara Brennan Healing, Chakra healing, Chakrapsychologie, Energietherapie, Healing, Healing Amsterdam, Online trainingen en workshops, Reading.

Onderwerpen

Bewustzijns ontwikkeling, Contact met mezelf, Healing, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Lichaamsbewustzijn, Missie/passie vraagstukken, Potentieel, Transformatie, Voelen, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mystiek/Pyschologisch, Reading.

Meer over werkwijze

Energy Healing Basis Training Online
In mijn online werk draait het in deze tijd vooral om energetische activaties, zodat een reset van je systeem plaatsvindt en nieuw bewustzijn kan indalen. Daarbij combineer ik aardsheid en energie met helderheid, waardoor zowel je menselijke als spirituele kanten kunnen worden erkend, gevoed en getransformeerd.

Volle Maan Activaties Online
Elke volle maan geef ik een meditatie online. We reizen door het energieveld en je verbindt je met diepere lagen van het bewustzijn en de ziel. We werken met de energie van de dag en met het groepsveld, die extra kracht geven aan je persoonlijke intenties.

Workshop Werken met Intenties Online
Je gaat contact maken met je verlangens en dromen, leert werken met de energetische wetten en ontdekt hoe een goede intentie eruitziet. Daarna zal je je intenties zetten in het kwantumveld van potentie om je dromen te manifesteren.

Beroepsverenigingen

 Barbara Brennan School of Healing

Opleiding/cursussen

Barbara Brennan School of Healing Europe
Barbara Brennan Advanced Training
Margriet van Bentem Extra Communicatieve Vaardigheden

Testimonials

Wat heb je veel gegeven in je online Energy Healing Training! Een mooie opbouw, en elk onderdeel was interessant. De afwisseling van luisteren en ervaren heb ik als heel prettig ervaren. Ik verheugde me iedere week om je weer te horen. Je bent intens betrokken en aanwezig en je antwoorden op de vragen waren uitgebreid en doorvoeld. Daarbij had je de organisatie goed voor elkaar. Het is fijn dat ik de theorie nog kan nakijken. Wat een cadeau! De training heeft een enorme boost gegeven aan heel mijn zijn | Mieke

Ik wil je ongelooflijk bedanken voor je Energy Healing lessen. Ik heb er zó van genoten en heb er zoveel aan gehad. Alsof ik zo – zoef - heel veel stappen voorwaarts heb gezet. Je legt waanzinnig goed uit, ontzettend rustig en duidelijk, en het is te zien dat je tijdens de sessies helemaal bent uitgelijnd met wat je vertelt | Sandra

Je online sessies brachten me dieper bij mezelf. Het omarmen van de donkere stukken en die meenemen naar lichtere dimensies, resoneerde met mijn ziel. Ik wist dat al, maar het is alsof het besef nu neerdaalt in mijn lichaam. Ik voel me ruim en goed geaard, ondanks de hectische tijden waarin we ons bevinden | Chantal

Dank je wel voor deze prachtige vijf meetings! Ik heb grote bewondering voor hoe je dit hebt neergezet | Rimba

Ik had altijd veel weerstand op online bijeenkomsten. En energieoverdracht via een laptop leek me sowieso onmogelijk. Maar bij de online healing workshops en ceremoniën van Hermelijn heb ik ervaren dat ik energie wel degelijk via mijn beeldscherm kan ontvangen. Het was bijzonder om met zoveel mensen tegelijkertijd in een online healing space terecht te komen en ons verbonden te voelen. Ook de replay is fijn zodat ik de hele sessie nog een keer opnieuw kan ervaren op mijn eigen moment. Dit smaakt naar meer | Mariëtte

Ik heb de Energy Healing Training ervaren als een warm bad. Hermelijn kan het aardse en het hemelse heel mooi bij elkaar brengen. Die twee uitersten waren helemaal verwerven in de opbouw. Hermelijn geeft les vanuit zachtheid en tegelijk met een praktische inslag. Ook was ik al lang op zoek naar een teacher die energiewerk benadert vanuit het voelen (en niet zo zeer alleen vanuit het zien) en hier vond ik deze erkenning. De training heeft een mooi proces in mijn binnenwereld op gang gebracht en mijn ‘voel-kanaal’ verder geopend. Prachtig! | Melanie

Kaart

Reviews

Donata van der Rassel

05-02-2016 08:30
Hermelijn is een hele goede 'reader', dat wil zeggen dat ze zich op je afstemt en jouw energie beschrijft. Zo voelt ze de energie van je Hogere Zelf of ziel, maar ze beschrijft ook je persoonlijkheid. Op die manier kan ze goed inzicht geven in bepaalde processen die al (levens)lang spelen en/of patronen en lessen die in dit leven van belang zijn. Ze gaf daarnaast ook antwoord op bepaalde vragen waarmee ik rondliep. Door een verbinding te maken met mijn ziel kon ze antwoorden of boodschappen doorgeven. Deze kwamen precies overeen met hoe ik het zelf diep van binnen voel. Het is heel fijn om dit gevoel bevestigd te krijgen omdat het ego nu eenmaal vaak gaat twijfelen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Laura Kok

03-02-2016 19:16
Haar zuivere energie en zeer presente aanwezigheid maken Hermelijn voor mij de ideale persoon om een reading te laten doen. Omdat ik in het buitenland woon werd het een online sessie, wat op geen enkele manier als afbreuk werkte op het resultaat. Hermelijn stemde zich af op mij en begon te vertellen. Ze nam me mee op mijn eigen reis. Zowel in heden als verleden als naar een ver ver verleden. Er wordt niet geoordeeld, alleen gedeeld wat door haar wordt gezien en gevoeld. In heldere bewoordingen geeft ze mij dieper inzicht in mijn ware zijn. Tussendoor houdt ze verbinding met het fysieke door mij vragen te stellen. Waar gewenst gaat ze in diepere lagen op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijd en ruimte zijn niet van belang. Het is de verbinding van onze spirits die ons naar de essentie brengt. Ik voel een sereniteit en kracht over mij die mij helpt vanuit mijn eigen bron te scheppen en het leven te omarmen.

H.J.Boot

29-01-2016 23:17
De één op één gesprekken met Hermelijn zijn helder, lichtvoetig, ontspannend, verrassend en enthousiasmerend, en bovendien inzichtgevend geweest. Daar werd (en word) ik elke keer blij van. De ontmoetingen en het werken met Hermelijn zijn openend en helend voor mijn psyche geweest. Naast deze één op één gesprekken heb ik haar cursus “Activeer je zelfgenezend vermogen” gevolgd, waar ik mijn rationele grenzen verkende en daar overheen ging en meer met lichaam en gevoel (en wellicht mijn ziel) in verbinding kwam. Uitermate welkom. Ik denk met plezier aan het werken met Hermelijn en ik teken zo weer om een nieuwe cursus bij haar te volgen.

Brechje de Vetten

11-01-2016 20:00
De reading bij Hermelijn was een hele bijzondere, mooie en tijdloze ervaring. Het is nu een paar weken geleden en de woorden en beelden die Hermelijn kon zien en uitspreken over de diepere boodschap van mijn ziel en de energie van mijn manifestatie, hoor ik nog iedere dag en komen op allerlei verschillende manieren bij me terug. Haar hele aanwezigheid is zuiver, helder en liefdevol met een diepe aardse warmte. Ik kon meteen mee op haar woorden naar de diepere lagen en de beelden die opkwamen herkende ik ook in emoties en ervaringen uit mijn leven.De laatste tijd zie ik vaak ook letterlijk de beelden terug in de wereld om me heen. Een ansichtkaart, de titel van een boek, een steen, een schilderij van een indianenvrouw aan een meer in de bergen. Alsof de wereld steeds meer dimensies aan mij laat zien. Meer lagen van de werkelijkheid, buiten tijd en vorm.Het is bijzonder om te voelen dat deze energie in de reading gehoord en gezien wilde worden en dat Hermelijn dit zo duidelijk, helder en aards kan verwoorden en vertalen. Het is nu aan mij om de kennis en energie die binnenin aanwezig is naar buiten te brengen, te gaan vertellen en delen met iedereen om me heen.Omdat de sessie helemaal is opgenomen, luister ik af en toe stukjes terug. En iedere keer weer ontdek ik dan iets nieuws en opent er zich weer een laag aan mij.Kortom; De reading bij Hermelijn was en is een heel goed besluit geweest waar ik haar zeer dankbaar voor ben.

Wouter van de Ridder

11-01-2016 14:22
Onlangs een hele bijzondere reading gekregen van Hermelijn. Een reading geeft je inzicht in waar je op dit moment staat in je leven en maakt vaak helder waarom je dingen doet zoals je doet. Waar het stroom en waar blokkades op zitten. Het geeft helderheid en inzichten in jezelf en in je patronen. Door dit zichtbaar te maken, komt er ruimte voor groei en verandering. Nou, dat is precies wat er gebeurde bij Hermelijn. Bijna alles wat ze zei was erg herkenbaar en resoneerde. Dat ik veel afstem op de omgeving (door te ‘scannen’), wist ik. Maar dat ik dan het contact met mijn lijf verlies én met de ander was nieuw voor me. Ik ben dan in het moment minder scherp, minder aanwezig. Dat heb ik altijd wel onbewust gevoeld en me ook schuldig over gevoeld. Wat je soms in de auto wel eens hebt, dat je even niet meer kan herinneren waar je de laatste minuut gereden hebt, dat heb ik dus vaak in contact met anderen. Nu snap ik waarom ik dit doe. Het is een overlevingsstrategie of instinct dat vroeg in mijn leven is begonnen. Gelukkig kan het ook een kracht zijn, want ik kan mensen daardoor goed inschatten. Ik leef vooral vanuit de bovenkant van mijn lijf, maar daarmee is het niet in balans. Gronden en echt mijn lijf voelen is voor de toekomst essentieel, want dan kan ik aanwezig blijven in het contact met de ander, i.p.v. ‘uitchecken’ of half aanwezig zijn. Daarbij moet ik mezelf niet pushen zei ze terecht. Wat ze ook goed zag, want voor mezelf moet het altijd beter en sneller, maar het is voor nu precies goed zoals het is. Hermelijn zorgde ervoor dat ik iets wat ik al die tijd al voelde, nu ook snap. Gaf me prachtige inzichten in mijn onbewuste gedrag en legde helder uit waar dit vandaan kwam, waardoor ik ook daar met zachtheid naar kan kijken. Ik snap weer een beetje beter waarom ik doe wat ik doe en wie ik werkelijk ben. Kortom, ze is een reader pur sang.

Schrijf een review