It’s Just Therapy
Barbara Brennan Healer/Therapeut - Amsterdam - Hermelijn van der Meijden
  • Hermelijn van der Meijden

  • (5)
  • Amsterdam
  • Barbara Brennan Healer/Therapeut
  • € 150,00 per sessie

Stuur Hermelijn van der Meijden een bericht

Boek een consult met Hermelijn van der Meijden

Delen:

Over / Bio

Sinds 2005 heb ik me diepgaand verdiept in energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo’s - Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegelijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Jarenlang stond de zoektocht naar mezelf en wat ik hier nou eigenlijk precies kwam doen centraal. Tegenwoordig breng ik mensen via energetisch werk in contact met het potentieel van hun ziel. Daarbij geef ik trainingen en masterclasses over energie en hoe je daarvan praktisch gebruik maakt.
Maar zo ben ik mijn carrière niet begonnen. Na een studie Nederlands werkte ik als journalist en schreef een aantal boeken: 'Mijn vader lijkt op Barbapapa – Portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders' (ParaVisie Award 2011 Beste Boek) en de bestseller 'Liefdesles' (met Renée Vervoorn). Begin 2016 publiceerde ik de autobiografische roman 'De Droomvrouw'. Daarin reis ik af naar de duistere spelonken van de psyche en het onbewuste, om uiteindelijk uit te komen bij authentieke kracht en manifestatie van dromen. Op internet vind je de artikelen die ik met regelmaat publiceer over transformatie van bewustzijn.

Therapieën

Barbara Brennan Healing, Barbara Brennan Healing, Chakrapsychologie, Coaching, Healing, Lichaamswerk, Online coaching, healing en therapie, Reading, Reading via Skype of Zoom.

Onderwerpen

Bewustzijns ontwikkeling, Contact met mezelf, Healing, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Lichaamsbewustzijn, Missie/passie vraagstukken, Nieuwetijdskinderen, Potentieel, Transformatie, Voelen, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Reading.

Meer over werkwijze

In één of meerdere sessies breng ik je in contact met onbekende niveaus van je wezen. Ik ondersteun je bij het creëren van energetisch bewustzijn, ofwel een dieper begrip van wie je werkelijk bent. De meeste thema's heb ik zelf verregaand onderzocht. Angst, woede, verdriet, weerstand, afweer - ik ken ze van binnenuit. Contact maken met die pijn en schaduwaspecten is belangrijk. Maar uiteindelijk gaat het om de kracht die erin besloten ligt; wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen.
In readings 'lees ik voor uit je eigen boek'. Ik vertaal de informatie van je hoger bewustzijn in concrete bewoordingen. Afhankelijk van de thema's waarmee je komt, krijg je inzicht in je proces, kwaliteiten, obstakels en de potentie van je ziel. De sessie wordt opgenomen, zodat je hem kunt terugluisteren.
Bij energetische sessies raak ik je aan en in de ruimte van ons gezamenlijk bewustzijn kan heling plaatsvinden. Je ontdekt niveaus van je persoonlijkheid en ziel die je eerder onbekend waren. Je gaat je potentie én blokkades helder waarnemen. Daardoor groeit het besef dat je je leven kunt transformeren, en verandert ten slotte zowel je binnenwereld (ervaring van geluk), als je buitenwereld (manifestatie van verlangens) in positieve zin.

Beroepsverenigingen

 Barbara Brennan School of Healing

Opleiding/cursussen

Barbara Brennan School of Healing Europe
Barbara Brennan Advanced Training
Margriet van Bentem Extra Communicatieve Vaardigheden

Testimonials

Hermelijn heeft in mijn programma Discover Your True Purpose een training gegeven over het waarnemen van subtiele energie. Dat deed ze fantastisch. Ze is een heel goede reader. Subtiel, genuanceerd en respectvol vertelt ze waar iemand staat in zijn/haar leven. Ze geeft praktische handvatten om er meer uit te halen. Dat alles doet ze heel zuiver en met beide benen op de grond. Helemaal afgestemd op de ander. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Rogier Gielen

Hermelijn van der Meijden's work with energy reading and healing is detailed and very precise, providing insight thus defining exactly those subjectmatters as one is capable to relate to as right and truthful. She's highly sensitive to imagery that makes sense in order to communicate with you, whilst bringing across the message that comes along with her reading capacities in order to answer to one's personal query.
Ilse Frech

In het afgelopen half jaar heb ik de cursus 'Activeer je zelfgenezend vermogen' bij Hermelijn van der Meijden gevolgd. Hoewel ik niet meteen met gezondheidsklachten kamp, had ik wel behoefte aan meer lichaamsbewustzijn; niet alleen op fysiek maar ook op energetisch en emotioneel niveau. Deze cursus is een goed middel gebleken om dat bewustzijn te vergroten. De handvatten (van meditatie tot leren afstemmen op eigen energie en energie van anderen) die je meekrijgt, zijn altijd toe te passen. Hermelijn leidt, begeleidt en faciliteert op fijne, integere en persoonlijke wijze - zowel vanuit lijf, ziel, hoofd en hart. Precies wat past bij het moment. Ik zou dit zo jaren achtereen willen blijven doen.
Maaike van der Werff

Hermelijn is voor mij een expert op het gebied van energie. Ze schrijft en spreekt er niet alleen heel toegankelijk en prettig over, maar geeft ook heel fijne healings / readings. Voor iedereen die een stap wenst te maken richting het verwezenlijken van zijn droom!
Mariëtte Sinninghe Damsté

Kaart

Reviews

Donata van der Rassel

05-02-2016 08:30
Hermelijn is een hele goede 'reader', dat wil zeggen dat ze zich op je afstemt en jouw energie beschrijft. Zo voelt ze de energie van je Hogere Zelf of ziel, maar ze beschrijft ook je persoonlijkheid. Op die manier kan ze goed inzicht geven in bepaalde processen die al (levens)lang spelen en/of patronen en lessen die in dit leven van belang zijn. Ze gaf daarnaast ook antwoord op bepaalde vragen waarmee ik rondliep. Door een verbinding te maken met mijn ziel kon ze antwoorden of boodschappen doorgeven. Deze kwamen precies overeen met hoe ik het zelf diep van binnen voel. Het is heel fijn om dit gevoel bevestigd te krijgen omdat het ego nu eenmaal vaak gaat twijfelen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Laura Kok

03-02-2016 19:16
Haar zuivere energie en zeer presente aanwezigheid maken Hermelijn voor mij de ideale persoon om een reading te laten doen. Omdat ik in het buitenland woon werd het een online sessie, wat op geen enkele manier als afbreuk werkte op het resultaat. Hermelijn stemde zich af op mij en begon te vertellen. Ze nam me mee op mijn eigen reis. Zowel in heden als verleden als naar een ver ver verleden. Er wordt niet geoordeeld, alleen gedeeld wat door haar wordt gezien en gevoeld. In heldere bewoordingen geeft ze mij dieper inzicht in mijn ware zijn. Tussendoor houdt ze verbinding met het fysieke door mij vragen te stellen. Waar gewenst gaat ze in diepere lagen op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijd en ruimte zijn niet van belang. Het is de verbinding van onze spirits die ons naar de essentie brengt. Ik voel een sereniteit en kracht over mij die mij helpt vanuit mijn eigen bron te scheppen en het leven te omarmen.

H.J.Boot

29-01-2016 23:17
De één op één gesprekken met Hermelijn zijn helder, lichtvoetig, ontspannend, verrassend en enthousiasmerend, en bovendien inzichtgevend geweest. Daar werd (en word) ik elke keer blij van. De ontmoetingen en het werken met Hermelijn zijn openend en helend voor mijn psyche geweest. Naast deze één op één gesprekken heb ik haar cursus “Activeer je zelfgenezend vermogen” gevolgd, waar ik mijn rationele grenzen verkende en daar overheen ging en meer met lichaam en gevoel (en wellicht mijn ziel) in verbinding kwam. Uitermate welkom. Ik denk met plezier aan het werken met Hermelijn en ik teken zo weer om een nieuwe cursus bij haar te volgen.

Brechje de Vetten

11-01-2016 20:00
De reading bij Hermelijn was een hele bijzondere, mooie en tijdloze ervaring. Het is nu een paar weken geleden en de woorden en beelden die Hermelijn kon zien en uitspreken over de diepere boodschap van mijn ziel en de energie van mijn manifestatie, hoor ik nog iedere dag en komen op allerlei verschillende manieren bij me terug. Haar hele aanwezigheid is zuiver, helder en liefdevol met een diepe aardse warmte. Ik kon meteen mee op haar woorden naar de diepere lagen en de beelden die opkwamen herkende ik ook in emoties en ervaringen uit mijn leven.De laatste tijd zie ik vaak ook letterlijk de beelden terug in de wereld om me heen. Een ansichtkaart, de titel van een boek, een steen, een schilderij van een indianenvrouw aan een meer in de bergen. Alsof de wereld steeds meer dimensies aan mij laat zien. Meer lagen van de werkelijkheid, buiten tijd en vorm.Het is bijzonder om te voelen dat deze energie in de reading gehoord en gezien wilde worden en dat Hermelijn dit zo duidelijk, helder en aards kan verwoorden en vertalen. Het is nu aan mij om de kennis en energie die binnenin aanwezig is naar buiten te brengen, te gaan vertellen en delen met iedereen om me heen.Omdat de sessie helemaal is opgenomen, luister ik af en toe stukjes terug. En iedere keer weer ontdek ik dan iets nieuws en opent er zich weer een laag aan mij.Kortom; De reading bij Hermelijn was en is een heel goed besluit geweest waar ik haar zeer dankbaar voor ben.

Wouter van de Ridder

11-01-2016 14:22
Onlangs een hele bijzondere reading gekregen van Hermelijn. Een reading geeft je inzicht in waar je op dit moment staat in je leven en maakt vaak helder waarom je dingen doet zoals je doet. Waar het stroom en waar blokkades op zitten. Het geeft helderheid en inzichten in jezelf en in je patronen. Door dit zichtbaar te maken, komt er ruimte voor groei en verandering. Nou, dat is precies wat er gebeurde bij Hermelijn. Bijna alles wat ze zei was erg herkenbaar en resoneerde. Dat ik veel afstem op de omgeving (door te ‘scannen’), wist ik. Maar dat ik dan het contact met mijn lijf verlies én met de ander was nieuw voor me. Ik ben dan in het moment minder scherp, minder aanwezig. Dat heb ik altijd wel onbewust gevoeld en me ook schuldig over gevoeld. Wat je soms in de auto wel eens hebt, dat je even niet meer kan herinneren waar je de laatste minuut gereden hebt, dat heb ik dus vaak in contact met anderen. Nu snap ik waarom ik dit doe. Het is een overlevingsstrategie of instinct dat vroeg in mijn leven is begonnen. Gelukkig kan het ook een kracht zijn, want ik kan mensen daardoor goed inschatten. Ik leef vooral vanuit de bovenkant van mijn lijf, maar daarmee is het niet in balans. Gronden en echt mijn lijf voelen is voor de toekomst essentieel, want dan kan ik aanwezig blijven in het contact met de ander, i.p.v. ‘uitchecken’ of half aanwezig zijn. Daarbij moet ik mezelf niet pushen zei ze terecht. Wat ze ook goed zag, want voor mezelf moet het altijd beter en sneller, maar het is voor nu precies goed zoals het is. Hermelijn zorgde ervoor dat ik iets wat ik al die tijd al voelde, nu ook snap. Gaf me prachtige inzichten in mijn onbewuste gedrag en legde helder uit waar dit vandaan kwam, waardoor ik ook daar met zachtheid naar kan kijken. Ik snap weer een beetje beter waarom ik doe wat ik doe en wie ik werkelijk ben. Kortom, ze is een reader pur sang.

Schrijf een review