It’s Just Therapy
Massage therapeut - Venlo - Henk Ramaekers
  • Henk Ramaekers

  • Venlo
  • Massage therapeut
  • € 45,00 per 1 uur (kennismakingsmassage 1/2 uur 25 euro)

Stuur Henk Ramaekers een bericht

Boek een consult met Henk Ramaekers

Delen:

Over / Bio

Mijn manier van masseren is met respect, volledige aandacht en afstemming. Zacht maar ook stevig. Tijdens een massage breng ik je weer In Verbinding met jezelf en vooral met de plekken waar de spanningen zich bevinden. Dit is een proces van bewustwording.
Mijn naam is Henk Ramaekers. Naast mijn werk in het bedrijfsleven ben ik na het afronden van mijn opleiding integrale massage ook werkzaam als integraal masseur. Deze twee richtingen vormen voor mij een perfecte combinatie van mijn drijfveren en talenten. Voor mij is het belangrijk om steeds het beste uit mijzelf te halen. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen door uitwisselingen met collega’s, intervisies en nieuwe opleidingen. Ik werk thuis in mijn eigen praktijk vanuit respect, techniek, intuïtie en vertrouwen.

Therapieën

Massage therapie, Massage, Massage therapie.

Onderwerpen

Bewustwording, Blokkade, Fybromyalgie, Fysieke klachten, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Stress.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Wat is een “Integrale massage”?
Deze vraag wordt mij wel vaker gesteld. Hierbij een korte uitleg.
Elke massage stem ik door middel van een intakegesprek af op wat jij op dat moment nodig hebt. Dit maakt iedere behandeling uniek!
Ik masseer vanuit een holistische visie, dat wil zeggen het fysieke lichaam staat in directe wisselwerking met je denken, voelen en doen. Wanneer één of meerdere aspecten uit balans raken, ontstaan er dikwijls klachten.
Bij de integrale massage gaat de aandacht niet alleen naar de klacht in je lichaam, maar de massage is ook een zoektocht naar de achterliggende oorzaak. Je maakt contact met je lijf en je wordt je weer bewust van de dingen die er spelen en die eerst nog onbewust waren. Deze bewustwording werkt helend en dit proces gaat ook na de massage door
Voor de massage zelf, maak ik een keuze uit de verschillende westerse- en oosterse- massagevormen, zoals de klassieke massage; triggerpoint therapie, cupping, stretchen, pulsing, bindweefselmassage of energetische massage.
Voorafgaande aan de massage bespreek ik samen met jou hoe de sessie er in hoofdlijnen uit gaat zien. Belangrijk zijn hierbij respect en aandacht.
De massage zelf is onderverdeeld in drie fasen, de openingsfase (ontspanning), aandacht voor de spanningsplek(ken) en bewustwording, de afsluitfase (integratie en ontspanning).
Na iedere sessie hebben we een evaluatie. We bespreken hoe je de massage hebt ervaren evenals een mogelijk vervolgtraject.

Beroepsverenigingen

CAT

Opleiding/cursussen

Integrale massage
Triggerpoint therapie
Cupping

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://www.massagepraktijkinverbinding.nl/