Hypnotherapeut - Haarlem - Heleen van Echteld
  • Heleen van Echteld

  • (1)
  • Haarlem
  • Hypnotherapeut
  • € 75,00 per 1,5 uur

Stuur Heleen van Echteld een bericht

Boek een consult met Heleen van Echteld

Delen:

Over / Bio

Heleen van Echteld, hypnotherapeut en gespecialiseerd in o.a. PDS, Rouwverwerking, hypnotische maagband. De technieken waar zij mee werkt zijn buiten de gewone hypnotherapie technieken ook EFT, NLP, Verlieskunde, ontspannings technieken en delenwerk. Ook de creatievere technieken zoals dilemmacoaching, keuzeknikker en coulournostics behoren tot de mogelijkheden.

Op aanraden van iemand ben ik zelf eens naar een hypnotherapeut gegaan, Na een aantal sessies voelde ik mij zóveel beter dat ik dit ook andere mensen gunde. Dat was mijn motivatie om hypnotherapeut te worden. Iedere persoon, iedere klacht, iedere situatie is anders en daarom is bij iedereen de aanpak ook anders, gericht op wat bij díe persoon past. Ik lever dus maatwerk.
www.coachingenrherapie.nl

Therapieën

Hypnotherapie, EFT, Hooggevoeligheid, Hypnotherapie, Kleurentherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamsgerichte therapie, Mindfulness therapie bij PTSS, NLP, Relatietherapie, Rouwverwerking, .

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Belemmerende overtuigingen, Burn out, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Emotionele blokkades, Grenzen aangeven, Keuzestress, Loslaten, Mentale spanningen, Overspannen, Overtuigingen, Rouwverwerking, Traumaverwerking.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik pas mijn technieken aan de klacht en de situatie van de persoon. Daarbij ben ik creatief, zorgvuldig en betrokken.

Beroepsverenigingen

NBVH

Opleiding/cursussen

Hypnotherapie en coaching. PDS therapeut Verlieskunde NLP. Colournostics. EFT

Kaart

Reviews

It's Just Therapy

13-01-2022 00:15
Heleen van Echteld 1960 is hypnotherapeut en colourcoach, en gespecialiseerd in verlieskunde, stoppen met roken en afvallen. Zij werkt graag met verschillende technieken die bij jou als persoon passen. Mijn ervaring is dat door gebruik te maken van creatieve middelen je vanuit een andere invalshoek inzicht krijgt. Daardoor ontstaat een heel andere kijk op datgene waar je tegenaan loopt.

Gebruik van diverse methoden en technieken helpen je inzicht te verkrijgen in jouw manier van denken en daaropvolgend je gedrag en gevoelswereld. Voorbeelden hiervan zijnRET, Cognitieve Gedragstherapie, NLP, EFT, Cliëntgerichte Gespreks Therapie, Hypnotherapie, Verlieskunde en Dilemmacoaching.

Schrijf een review