Energiecoach - Olst - Deventer - Hanneke Hoppenbrouwer
  • Hanneke Hoppenbrouwer

  • (17)
  • Olst - Deventer
  • Energiecoach
  • € 66,00 per 1 uur

Stuur Hanneke Hoppenbrouwer een bericht

Boek een consult met Hanneke Hoppenbrouwer

Delen:

Over / Bio

Energietherapeut - healing - energiecoaching - nieuwe aarde healing 5D bewustzijn - Deventer - Arnhem - Olst -Zwolle Hanneke Hoppenbrouwer

De afgelopen 13 jaar ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van remedies. 13 energie frequenties die ondersteunen bij onze transformatie van een 3D naar een 5D bewustzijnsniveau. Volledig afgestemd op jouw talent en zielsmissie, begeleiden en ondersteunen ze bij levensvragen en helpen ze om onze trillingsfrequentie te verhogen.

Ze representeren de dertien kern energieën van de verschillende levensfases waar we ons als mens in bevinden. Ze geven aan hoe we hier als individu mee omgaan en ze geven inzicht in waar ons bewustzijn toe in staat is en welke stukken (fases) ondersteuning nodig hebben. Zodoende begeleiden ze de evolutie van ons bewustwordingsproces. De frequenties vinden hun oorsprong in het Zuid-Franse Katharen gebied Languedoc-Rousillon en in Egypte, en komen op verschillende manieren tot uitdrukking. Dit zorgt ervoor dat ze tot ieders verbeelding spreken en op verscheidene niveaus kunnen worden waargenomen, passend bij de persoon die ermee in aanraking komt.

Ik leid therapeuten, coaches en behandelaars op die ook met deze Nieuwe Aarde energie willen werken in hun praktijk. Je kunt me vrijblijvend benaderen mocht je hier vragen over hebben. Ook als particulier kun je de remedies ervaren. Met regelmaat worden er workshops georganiseerd waarbij je zelf gaat voelen wat je nodig hebt en je met een op maat gemaakt flesje huiswaarts keert.

Meer informatie over deze energieen is te vinden via onze website www.dnafrequenties.com

In mijn praktijk word je gezien. Als mens, als geheel, als een totaalplaatje. Levensvragen, werk of communicatieproblematiek; alles is even belangrijk. De waarde (opnieuw) toekennen, daar ga ik je bij helpen. Je pad (her)ontdekken, is wat we ook samen kunnen doen.
Vijftien jaar geleden begonnen als energetisch therapeut, merkte ik dat het coachen als vanzelf kwam. Daarom vind ik dat de term energiecoach beter bij mezelf past en dat ik me altijd afstem op wat jij nodig hebt.
Door mijn opleiding teamcoaching kan ik het trainen en coachen, zowel 1 op 1, als in groepen, op een mooie manier combineren.
Het spotten van talent en kracht en dit kunnen overbrengen op een cliënt of een team vind ik één van de mooiste dingen die er is.

Naast mijn werkzaamheden als coach en therapeut word ik met regelmaat ingehuurd door bedrijven als communicatiecoach en trainer. Het corona tijdperk versus de motivatie van personeel. Vereenzaming binnen de (thuis)werkzaamheden en ondergesneeuwd raken in mails en meetings. Hoe hou je een bedrijf en haar werknemers fit en flexibel? Een mooie uitdaging!

Van harte welkom!
In balans, in je kracht.

Therapieën

Energiecoaching, Aura & Chakra healing, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Celzouten, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Counseling, Energietherapie, Energy Healing Training, Holistische therapie, Magnetiseren, Online trainingen en workshops, Outplacement en loopbaancoaching, Tarot Coaching, Tarot reading, Teamcoaching.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blaasontsteking, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Corona stress, Depressie, Eigenwaarde, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Fobieen, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Hoogbegaafdheid, Lichamelijke klachten, Loopbaanbegeleiding, Menopauze, Onzekerheid, overgangsklachten, Slaapproblemen, Spanningen, Stemmingswisselingen, Teveel in hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Reading.

Meer over werkwijze

HANNEKE : Energiecoach Deventer - Olst
Ik ben ervan overtuigd dat een succesvol traject start met wederzijds commitment. Samen gaan we voor het behalen van de gestelde doelen in een tempo dat past bij jouw persoon. Hierbij is mijn werkwijze holistisch. Dat wil zeggen dat ik altijd zal kijken naar de hele mens en niet alleen naar de gestelde vraag of doelstelling. Daardoor komt het mentale welzijn van mijn cliënten net zoveel aan bod als het emotionele, spirituele en fysieke aspect ervan. De Nieuwe Aarde frequenties helpen het proces te begeleiden en inzichtelijk te maken.

WAAR KAN IK JE IN BIJ STAAN
Mijn specialiteiten zijn onder andere; energieproblematiek, werkproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), stress en burn-out, bore-out, relatieproblematiek, communicatieproblemen, bewustwording van jezelf en van je omgeving (hoe beweeg jij jezelf), grenzen stellen, het gevoel hebben dat je vast zit in je leven, loopbaancoaching (waar ben ik goed in, compentie onderzoek, wat zou ik nog meer kunnen of willen), begeleiding bij werk (on the job) en teamcoaching. Maar natuurlijk is iedere (levens)vraag welkom.
Mocht ik het gevoel hebben dat jouw vraag beter tot zijn recht komt bij een andere coach of behandelaar, dan verwijs ik je uiteraard door.

EFFECTIEVE COACHING & COUNSELING; verbind jezelf!
Jouw hulpvraag en doelstelling wordt bij mij niet behandeld als een losstaand issue of als een feit. Mijn doel is om jou een zo compleet en overzichtelijk mogelijk beeld te schetsen over wie je bent, waar je vandaan komt en wat je beweegt. Pas dan kun je dingen veranderen en begrijp je waarom dit zo loopt in jouw leven. Daar kan je mee vooruit!

BEDRIJVEN - COVID-19 en MOTIVATIE
Naast mijn werkzaamheden als coach en therapeut voor particulieren word ik met regelmaat ingehuurd door bedrijven als communicatiecoach en trainer. Het corona tijdperk versus de motivatie van personeel. Vereenzaming binnen de (thuis)werkzaamheden en ondergesneeuwd raken in mails en meetings. Hoe hou je een bedrijf en haar werknemers fit en flexibel? Een mooie uitdaging!

OUT OF THE BOX: Multi-disciplinaire methodieken
Een originele aanpak waarbij ik gebruik maak van bekende en minder bekende tools zoals NLP, Energiewerk, Mindfulness, Coachen volgens de GROW en RET methode, De Nieuwe Aarde frequenties, Systeemdenken, Celzout-therapie en Counseling. Dat wil niet zeggen dat al deze methodieken aan bod komen. Jouw proces is uniek en daarom zijn de gekozen methodes altijd in overleg.

COMMUNICEREN, SAMENWERKEN, FOCUS en BALANS
Dit lijkt zo vanzelfsprekend maar is meestal een uitdaging. Omstandigheden veranderen en dingen kloppen gevoelsmatig niet meer. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie, veranderingen in takenpakketten en hiërarchie. Niet iedereen kan daar even makkelijk mee omgaan, waardoor vaak niet alleen het werk maar ook de privésituatie wordt beïnvloed. Zowel voor particulieren als voor bedrijven organiseer ik workshops en trainingen, al dan niet op maat gemaakt, die deze thema’s aan de kaak stellen en doorgronden.

Zo weet je weer wie je bent en wat jouw bijdrage is aan het geheel, want daar komt tenslotte alles in samen.

INVOELEND, AUTHENTIEK, POSITIEF, ORIGINEEL en HUMORISTISCH
Dit zijn de eigenschappen die het meeste genoemd worden als ik mensen vraag: “hoe zie jij mij”?
Tijdens mijn sessies en trainingen kun je verwachten dat:

integriteit voorop staat;
ik jou altijd zie en hoor;
ik jou in je waarde laat;
ik positief ingesteld ben;
en
dat er af en toe ook gelachen wordt.

Opleiding/cursussen

Nieuwe Aarde therapeut, behandelaar of coach worden?
Leer werken met DNA frequenties remedies in jouw praktijk.
Ik stuur je graag vrijblijvend meer informatie toe!
Curus bestaat uit 2 online sessies en 3 praktijkdagen.
Hele jaar (2022) door beschikbaar. Also in English.

Teamcoaching
CIVAS – Haarlem | 2020

Nascholing – module Celzouten Immuunsysteem & Virussen (o.a. COVID-19)

Nascholing – module Celzouten, Kanker, Chemotherapie & Nazorg

Instituut voor Celzouttherapie Baarn | november 2017

Module III Celzouttherapie; de hogere aanvullende zouten
Instituut voor Celzouttherapie – Baarn | 2016 – 2017

Module II Celzouttherapie; verdieping en onderliggende relaties
Instituut voor Celzouttherapie – Harderwijk | 2016

Basismodule Celzouttherapie
Instituut voor Celzouttherapie – Harderwijk | 2016

Arthur Findlay College
Psychic & Mental mediumship
Stansted, UK

Cosmic & Flower remedies therapeut
Egypte

School voor magnetiseren en het ontwikkelen van hogere vermogens
Amsterdam
Inclusief Anatomie en Fysiologie

Testimonials

"Samenwerken met Hanneke is een cadeau! Zij is een energieke professional. Als geen ander doorziet zij situaties en mensen. Ze heeft snel in de gaten waar de krachten en talenten van mensen en teams liggen. Natuurlijk ziet zij ook de valkuilen, daarop focussen doet zij juist niet, ze leert anderen te denken in mogelijkheden en oplossingen. Door het versterken van talenten en krachten weet zij verbinding te maken binnen teams en 1 op 1. Als je met Hanneke aan de slag bent kan het niet anders dan dat je geinspireerd raakt door haar drive, kennis, wijsheid en bovenal haar positieve energie. Het weer laten werken waar het vastloopt, niets is onmogelijk, leren van je mistakes en vooral focussen op dat wat je wilt bereiken. Samen met Hanneke kom je waar je wilt zijn! "(Korina, Bruinisse)

"Als collega in de IT heb ik Hanneke leren kennen als iemand die zich oprecht verdiept in mensen en ze met hart en ziel verder wil helpen, of het nu gaat om een probleem met software of om zaken die in de privésfeer spelen. Als trainer slaagt ze er altijd goed in om complexe materie op een geduldige en heldere manier uit te leggen en over te brengen. Ook heb ik Hanneke meegemaakt in haar rol als coach en therapeut. Met dezelfde passie, openheid en originele aanpak weet ze mensen op een hele persoonlijke manier bij te staan. Ze hanteert daarbij methodes die precies aansluiten bij de persoon waardoor ze mensen weet te stimuleren om dingen te doen die ze anders niet zo snel zouden doen. Wat me verder is opgevallen in al die jaren dat ik haar ken, is dat ze goed om kan gaan met allerlei verschillende soorten mensen, van CEO tot kantinemedewerker en van artsenbezoeker tot monteur. Bij iedereen weet ze de juiste snaar te raken en het vertrouwen te winnen. Daarnaast heeft ze een geweldig gevoel voor humor en kan heel goed relativeren. Een topvrouw!" (Yvonne, Haarlem)

"Door de jarenlange ervaring van Hanneke in zowel haar healingpraktijk als in diverse zakelijke functies in het bedrijfsleven is zij goed in staat een breed scala aan persoonlijke problematieken te doorgronden en te begrijpen. Hierdoor kan zij mensen die blokkades in hun leven ervaren uitstekend verder helpen. Ik heb veel gehad aan de prettige manier van werken door Hanneke. Absolute aanrader!!! Er ontstaat weer ruimte en uitzicht :-)" (Overheid, Anoniem)

Kaart

Reviews

Mevrouw S.

10-02-2022 11:42
Van een coach wordt veel gebruik gemaakt bij moeilijke banen. Heel normaal. Maar in “gewone” huislijke situaties is het nog niet gewoon. Vaak denk je dat er eerst grote problemen moeten zijn. Je gunt je zelf niet die hulp. In mijn situatie was de vraag duidelijk alleen zag ik niet hoe ik dat zelf kon veranderen. Gelukkig kon Hanneke mij helpen dit duidelijk te krijgen waardoor ik er beter mee kon omgaan.Resultaat meer inzicht en ontspanning. In 3 sessies was dit resultaat bereikt Mijn conclusie : Gun je zelf zo’n coaching! Hanneke was voor mij de perfecte coach.

Eline

10-02-2022 11:41
Hanneke is een erg lieve warme en behulpzame vrouw. Al vanaf het begin voel ik me erg op mijn gemak bij haar. Ze luistert echt naar je, en geeft advies waar je wat aan hebt zonder te oordelen over je situatie. Ik heb bij Hanneke aangeklopt omdat ik er echt doorheen zat, toen zijn we gelijk gestart met de celzouten. Ik voelde gelijk veel verschil en voor mij werken de consulten bij Hanneke in combinatie met de Celzouten echt. Ondertussen zijn we ook gestart met mijn dochtertje van 3,5 , voor haar erg onrustige gedrag en ook hier merk ik nu al veel verschil in. Ze is erg lief en geduldig met kinderen, en mijn dochtertje vond het vooral allemaal ook erg interessant en leuk in Hanneke's praktijkruimte. Wij zijn erg blij met Hanneke.

Ilona

10-02-2022 11:38
Vorig jaar ben ik begonnen met een celzouten behandeling bij Hanneke n.a.v. langdurige aanhoudende lichamelijke klachten (galstenen). In eerste instantie was ik erg sceptisch t.a.v. het idee dat mij dit zou gaan helpen. De reden hiervoor is dat ik meer geloof en hoop vestig op de medische wereld en de jarenlange onderzoeken die daar gedaan worden t.a.v. medicatie en andere hulpmiddelen om lichamelijk lijden te genezen of dragelijk te maken. Echter nadat ik zelf onderzoeken heb gehad en verschillende behandelingen heb geprobeerd maar niet genas wilde ik de behandeling van Hanneke een kans geven om te kijken of mij dat meer soelaas zou bieden.

Wat ben ik blij dat ik in aanraking gekomen ben met Hanneke. Naast dat de celzouten ervoor hebben gezorgd dat ik weer beter in mijn vel zit, heeft Hanneke mij geleerd om naar me mezelf te kijken en te gaan ontdekken waardoor bepaalde lichamelijke klachten ontstaan. Ik kan nu zelf vroegtijdig signalen herkennen en hierdoor patronen doorbreken om uiteindelijk te voorkomen dat ik weer ernstigere lichamelijke klachten krijg. Ik ben van mijn klachten af met dank aan Hanneke.

Hanneke is een betrokken en kundige coach en staat voor je klaar wanneer je dat nodig hebt. Iemand met een warme persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je je snel op je gemakt voelt.

Hanneke nogmaals bedankt!

Maaike

13-05-2021 10:57
Ik had al een poosje wat sluimerende klachten, met name op het gebied van de spijsvertering, en ik wilde hier niet langer mee door blijven lopen. Al eerder had ik positieve ervaringen met de celzouten van dr.Schlussler. Tot mijn verrassing was er onlangs een celzouttherapeute in mijn eigen dorp komen wonen. Bij Hanneke voelde ik me meteen op mijn gemak en gehoord. Ze heeft een groot empathisch vermogen en voelde wat ik nodig had. Door Hanneke ging ik me snel beter voelen en maakte een mooie ontwikkeling door. De spijsvertering werd beter, ik ging me steeds krachtiger en blijer voelen. Nu ben ik aan het afbouwen. Ik ben heel blij dat ik met Hanneke in contact ben gekomen.

Erik van der Maat

04-11-2020 15:16
Met onze jongste zoon (4 jaar) zijn wij bij Hanneke geweest om hem te behandelen met Schüssler celzouten. Hij kampte al een tijdje met koemelkallergie, eczeem, hooikoorts en astma klachten en nu 2 maanden later hebben wij een heel open en vrolijke jongen. De Schüssler celzouten helpen hem echt. Wij zijn Hanneke dankbaar voor haar hulp.

Machtilda den Broeder

02-11-2020 13:15
Hanneke heeft mij al verschillende keren op een fijne en doeltreffende manier geholpen . De celzout therapie helpt mij op natuurlijke wijze bij verschillende lichamelijke ongemakken.
Een aanrader!

Clemens

02-11-2020 13:14
"Veel baat gehad (en nog) bij de therapie met de celzouten zoals Hanneke die op maat gesneden bij mij toepast. Echt een hele fijne ervaring en klachten verdwijnen daadwerkelijk."

Antal

02-04-2020 13:28
"Hanneke gaat respectvol en doortastend te werk. Met de door haar op de persoon afgestemde tools en methodieken weet ze als geen ander het beste in jezelf naar boven te halen. Ze is authentiek en heeft een fijne, warme persoonlijkheid. Een traject volgen bij Hanneke is zeer de moeite waard!"

Alice

02-04-2020 13:27
"Ik wist echt niet goed wat ik nou wilde met mijn werk en in mijn leven. Wie ben ik en waar ben ik goed in? Hanneke weet dit op verrassende wijze naar boven te halen. Blij met het resultaat! Ben weer gemotiveerd en heb zin in de toekomst."

Johan

02-04-2020 13:27
"Hanneke heeft mij erg geholpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Na een burn-out had ik moeite om mijn draai weer te vinden op mijn werk. Door haar praktische aanpak en humor heb ik weer grip en overzicht gekregen op mijn leven en bekijk ik het leven weer positief."

Femke

02-04-2020 13:26
"Duidelijk, kort en bondig, empatisch, value for money!"

Stephan

02-04-2020 13:25
"Na lang nadenken over mijn toekomst en niet wetende welke kant op te moeten gaan, heb ik contact gezocht met Hanneke. Ik was best wel gespannen toen ik op de afspraak was, maar na 5 min was dat weg doordat zij alles heel duidelijk vertelde wat er ging gebeuren en wat ze ging doen. Het heeft mij aan alle kanten geholpen. Dankzij Hanneke ben ik nu sterker en weet ik welke kant ik op wil. Ze is duidelijk en zeer professioneel. Ik raad het iedereen aan om bij haar een consult te nemen. Echt top."

Marjolein

02-04-2020 13:24
"Hanneke is een oprechte, warme, lieve vrouw en een hele fijne coach die goed doorziet wat iemand nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Door gebruik te maken van diverse tools en technieken ga je al snel de diepte in en kan je voortgang maken. Altijd weer met een glimlach naar huis."

Elena

02-04-2020 13:23
"Jaren geleden ben ik bij Hanneke geweest voor een consult. Vooral veel verder in de tijd werd me duidelijk hoe waar en daarmee, hoe waardevol dit consult is geweest. Daarop heb ik besloten om in een hele moeilijke fase van mijn leven Hanneke weer te consulteren, omdat ik een manier zocht om mijn onbewuste drijfveren en intuïtie helder te krijgen en zo de juiste richting voor mezelf te kiezen. Wederom was het consult bijzonder treffend en verhelderend en heeft het me de inzichten gegeven die ik zo hard zocht en nodig had.
Hanneke, zeer bedankt voor je hulp en tevens je flexibiliteit de sessie zo snel te kunnen laten plaatsvinden!"

Franklin

02-04-2020 13:23
"Hanneke geeft op een duidelijke manier antwoord op mijn gestelde vragen en daar kan ik echt iets mee!
Dank, Hanneke."

Ans Jansen

02-04-2020 13:22
"Hanneke is een toegankelijk en prettig persoon. Van mezelf nogal gereserveerd en verlegen merkte ik dat bij Hanneke meteen durfde te praten. Haar adviezen zijn to the point en haar methodes waren volledig afgestemd op mij.
Prettig om te ervaren dat ik naast de goede gesprekken ook fysiek en emotioneel ondersteuning heb gevoeld. Ik voel me weer helder, opgeruimd en fit. Dit alles maakt een traject bij haar zeer compleet. Ik kan met een fijn gevoel en andere inzichten het nieuwe jaar in!"

Marga Hendriks

02-04-2020 13:22
"Al jaren geleden heb ik voor het eerst kontakt gezocht met Hanneke. Ik wilde eens wat meer aan mezelf werken en had problemen met mijn ouders en werk. De sessies en de energetische behandelingen bij haar gaven mij altijd rust en andere inzichten. Sinds die tijd heb ik met veel plezier trainingen bij haar gevolgd en zoek haar altijd graag op als er weer onrust komt in mijn leven.
Een zeer professionele vrouw die snel inzicht heeft en je altijd een nieuw stukje bewustwording mee kan geven. Haar begeleiding is precies hoe je het wilt en wat je nodig hebt. Dat voelt heel ontspannen.
Hanneke ik ben blij dat je er bent."

Schrijf een review 

Website

www.dnafrequenties.com