Energetisch therapeut - Amsterdam - Gulschen Artun
  • Gulschen Artun

  • (16)
  • Amsterdam
  • Energetisch therapeut
  • € 150,00 per 1,5 uur

Stuur Gulschen Artun een bericht

Boek een consult met Gulschen Artun

Delen:

Over / Bio

Energetisch therapeut - reading - Amsterdam Gulschen Artun

"Spiritueel zijn is normaal zijn, normaal zijn is spiritueel zijn"

Het is mijn passie je weer te verbinden met jezelf, met het diepe gevoel van liefde, tevredenheid en rust. Ik ondersteun door scherp inzicht, liefdevolle coaching en energetische healing zodat je goed in het leven gaat staan vol zelfvertrouwen, energie en vrijheid. Mijn aanpak is zeer persoonlijk en heeft het doel je terug te zetten in je kracht. Ik ben gespecialiseerd in hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, bovennatuurlijke ervaringen, stresshantering, balans creëren in je (werk)leven, vergroten van eigenwaarde & zelfvertrouwen, omgaan met angst en depressie, burn-out en verlies. Naast coaching geef ik ook energetische healing in een sessie, zodat geblokkeerde emoties op een rustige manier los kunnen komen en verwerkt kunnen worden.

Over het werken met Gulschen
In een healing sessie, een meditatie of een soul sessie ontmoet ik je op het hogere niveau van de ziel waar we beiden komen uit een plaats van diepe empathie, compassie, universeel begrip en vergeving. Werken met mij betekent je aangeboren potentieel naar voren brengen en helpt je alles los te laten wat je blokkeert - fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. Mijn techniek is om je energieveld ('aura' & 'chakra's') diep te voelen dat alle informatie bevat. Uiteindelijk heel je jezelf, al wat ik doe is je de ruimte te geven om dit te doen.

"Ons pad is bevrijding, ons doel is vrijheid."

Over Gulschen
Gulschen Artun is een intuïtieve genezer en leraar van moderne spiritualiteit. Sinds haar kindertijd werkt ze actief samen met spirituele rijken om allerlei blokkades in het energetische veld / aura op te ruimen. Het doel van haar werk is om je te helpen je in je natuurlijke ballans terug te brengen en je weer te verbinden met je ‘Zelf' of 'Ziel', een plaats van bewustzijn die in ons allemaal bestaat van waaruit we beslissingen nemen vanuit het hart en de intuïtie, in plaats van onze egostructuur en de mind.

Als kind was het al gemakkelijk om te communiceren met energievelden (of 'spirits') en dieren. Mensen kwamen bij haar zitten om over hun problemen te praten en vroegen haar om hun pijn weg te nemen door haar de handen op te leggen. Pas later begreep ze dat ze onbewust healing kunsten zoals Reiki en Pranic Healing had toegepast.Tijdens haar tienerjaren is ze begonnen met o.a. voetreflex- en lichaamsmassage, chi kung, meditatie en chakra healing te leren, terwijl ze ook een opleiding voor kunst & grafisch ontwerpen deed.

Als ervaren coach & healer heeft ze vele groepen geleid van Bali tot Brazilië. Ze is momenteel gevestigd in Amsterdam en breng haar tijd door met reizen naar plaatsten zoals Zweden, Rusland en Azië.

Interesse?
Boek nu je healing en/of coaching sessie. Sinds energetische healing boven tijd en ruimte uitstijgt werk ik ook prima online via Skype of Zoom.

Vind me op YouTube
Neem een kijkje op mijn YouTube kanaal! Hier staat veel materiaal om mee aan de slag te gaan: van rustgevende qigong oefeningen tot advies om hoe met emoties om te gaan. Zo krijg je een indruk van mij en kan je invoelen of je je geroepen voelt met me te werken.

https://www.youtube.com/c/gulschenartun

Liefs,
Gulschen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Therapieën

Energetische therapie, Ademtherapie, Aura & Chakra healing, Bewegingstherapie, Body Mind therapie, Burn-out therapie, Chakra healing, Depressie behandeling, Engelenwerk, Healing Amsterdam, Lichtwerk, Lifecoaching, Marokkaanse therapeuten - Turks - Surinaams - Indiaas - Midden Oosten, Meditatie , Online trainingen en workshops, Rouwverwerking.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Balans, Bewustwording, Bindingsangst, Blinde vlek, Burn out, Chakra's, Conflicten, Contact met mezelf, Depressie, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Entiteiten, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingstoornis, Helderziendheid, Hoogbegaafdheid, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Stress, Traumaverwerking, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Spiritueel; mystiek.

Testimonials

... DE MEEST KRACHTIGE EN INVLOEDRIJKE ERVARING IN MIJN PERSOONLIJKE HEALING PROCES

Het hebben van een eigen gezondheid & healing retreat centrum heeft me de kans gegeven om met veel verschillende healers te werken. Gulschen’s benadering van healing is zowel diepgaand als krachtig, en wordt gegeven op een veilige en empathische manier. Ik kan zonder twijfel zeggen dat mijn sessions met Gulschen de meest krachtige en invloedrijke zijn geweest in mijn persoonlijke healing process.

Pat Reardon, Brisbane – Australië Managing Director Natural Instinct Healing Bali – Australië

-----
... ZIJ HEEFT MIJN ZIELE REIS ENORM VOORUIT GEKATAPULTEERD

“Gulschens werk is zeer krachtig. Ze is in staat geweest om mij met mijn ziele agenda te verbinden, gidsen en helpers.
Ze hielp me deuren te openen dat me zelfstandig jaren of misschien wel levens zouden hebben gekost.
Ze is een zeer ervaren healer en medium en balanceert deze eigenschappen op een elegante manier.
Dankzij haar visie en helende mogelijkheden heeft zij mijn ziele reis enorm vooruit gekatapulteerd.”

Andreas Engblom, Stockholm – Zweden.

Kaart

Reviews

Alex N.

08-03-2024 21:14
Gülschen is een heel fijn persoon en je voelt je meteen veilig bij haar. Ze oordeelt niet maar helpt je bewust te worden van je blokkades zodat je beter verder kan met je leven. Je kan ook met veel themas bij haar terecht. Naar aanleiding daarvan ben ik al een aantal jaar bij haar in therapie en kom in periodes voor een aantal sessies terug. 100% aan te bevelen!

Dagmar Mellema

02-03-2024 15:24
Een van de prachtigste spirituele ervaringen die ik gehad heb. Mijn achtergrond is in exacte vakken en in het begin kon ik er niet bij dat er meer is tussen hemel en aarde, maar toen mijn partner plotseling overleed kon ik dit erg moeilijk een plek geven en wilde ik graag verder onderzoeken. Naast dat ze me heeft geholpen zijn overlijden beter te accepteren, heeft ze voor mij genormaliseerd dat er een spiritueel leven is na de dood, en een sterk geloof dat onze geliefden bij ons blijven. Ik heb nu meer vrede en kan beter verder met mijn leven en mijn kinderen.

Marta Verhoeven

09-02-2021 19:51
Gulschen is echt heel fijn om mee te werken. Ik had problemen met burn-out en oververmoeidheid omdat ik teveel en te vaak over mijn grenzen heenging. Ik ben hooggevoelig (HSP) maar moest echt leren hoe hiermee om te gaan. Gülschen heeft me op zeer praktische wijzen tools kunnen aangeven zodat ik beter kan voelen wat me goed doet en waar ik een grens moet trekken. Ze heeft me ook geholpen het zelfvertrouwen te creëren om dit te doen. Ik begrijp mezelf veel beter nu en voel ook meer zelfliefde. Ben haar heel dankbaar.

Martin Nunez Brown

04-02-2021 15:13
Gulschen is een zeer krachtig medium en healer. Ze heeft me geholpen met het opheffen van mijn energie te blokkades. Me in verbinding gebracht met mijn spirituele gidsen en veel dingen bevestigd die ik ervaren heb, maar niet echt geloofde. Hier door kan ik in mijn kracht staan en heb ik zelf vertrouwen opgebouwd. Het zal me altijd bijblijven hoe zij met mijn honden communiceerde, levende en overledene.

Bedankt Gulschen / Martin

Martin Mart

14-12-2020 14:49
De Eerste keer dat ik van Gulschen hoorde was via een vriend die net een privé sessie had gehad met haar. Met een twinkelende ogen zei hij: “Het is geweldig”

Bij het eerste het consult voelde ik in de eerste minuten een zachte energie en ik wist meteen dat ik thuis was. Ik realiseerde me dat door deze vrouw het proces van krachtige healing stroomde zodat ik zo mijn problemen los kon laten.

Ik ben het met mijn vriend eens, Gulschen’s sessies zijn is geweldig een echte aanrader, als je je zelf kwijt bent en door het bos de bomen niet meer ziet. Gulschen is een sympathieke en heldere vrouw die je met warmte de weg wijst terug in verbinding naar je zelf.

Dank je wel lieve Gulschen

Xander de Visser

07-07-2020 09:16
Krachtig, liefdevol, helend. Haar vaardigheden om te readen en healen zorgden bij mij voor een snel effect. Gulschen wist snel aandachtspunten voor mij aan te voelen. Na haar ondersteuning voel ik me lichter en relaxter. Het ouderwetse Nederlamdse spreekwoord "Niet lullen maar poetsen" vind ik passend bij Gulschen. Voor de energetische behandeling waren weinig woorden nodig. Met woorden kon ik niks maskeren, daardoor is de werkwijze van Gulschen voor mij heel effectief gebleken. Haar behandelwijze is een grote aanrader!

Lidia W.

12-01-2020 19:26
Ik heb een zeer goede ervaring met Gulschen voor hooggevoeligheid en angsten, en kom al jaren bij haar voor begeleiding. Ze bezit het talent heel helder te voelen waar je moet zijn en begeleid je liefdevol naar een betere versie van jezelf. Ze luistert empathisch en aandachtig en is niet bang voor "tough love". Ze is een fijne en warme steun en ben zeer dankbaar voor haar begeleiding.

Max ten K.

22-12-2019 17:27
Gulschen heeft mij ondersteund in een lastige periode. Door haar werk heeft ze me geleerd mezelf weer te voelen en contact te maken met mijn emoties. Ze heeft me inzicht gegeven in mijn patronen en waar ik zelf verantwoordelijk ben voor wat er gebeurt zodat ik het kan veranderen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen hierdoor en ik kan beter met spanningen omgaan. Grenzen zet ik nu beter neer. Ik ben beter gezelschap voor de mensen om me heen. Ze is een prettige en betrokken therapeute.

Pascal

21-12-2019 12:13
Top therapeut, aanrader :) Kan je vele kanten mee op. Voelt je gesteund en gezien. Mens met een warm hard die weet wat ze doet.

Julia M

21-12-2019 11:49
Door veel gedoe op mijn pad ben ik helaas in een burn-out terecht gekomen een paar jaar geleden. Door het engelen healing werk heeft Gulschen me weer op de rails gekregen. Ik had dit niet verwacht. Maar het werkt. Dank je lieve Gulschen.

Elisa van V.

19-12-2019 16:12
Mijn depressies zijn gewoon weg na de sessies met Gulschen! Heerlijk. Na veel te hebben geprobeerd ben ik eindelijk bij haar verder gekomen. Ik ben weer vrij...!

Ruben van der R.

19-12-2019 11:08
Het was een goede keuze te werken met Gulschen. Als intuitive coach is ze down to earth maar ook spiritueel. Ze heeft me verder gekregen op mijn carrièrepad. Aanrader!

Daniel

16-12-2019 10:40
Het healing werk geloofde ik eerst niet in maar na werken met Gülschen kan ik er niet omheen dat het werkt. Als je op het energetische niveau aan de slag gaat kan je veel loslaten en opruimen waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Zelfs over Skype werkt het! Kan het zeer aanraden voor iedereen die opzoek is naar zelfliefde, tevredenheid en rust.

Maren

14-12-2019 18:47
De coaching van Gulschen heeft me heel veel geholpen. Ik heb jaren met haar gewerkt. Ik begrijp mijn hoogsensitiviteit nu veel beter en kan er beter mee omgaan. Ik ben tot rust gekomen en sta blijer en succesvoller in het leven. Bedankt Gulschen!

Tobias

10-12-2019 14:24
Nadat ik veel mensen om aanbevelingen had gevraagd, hoorde ik regelmatig Gulschen’s naam vallen. Inmiddels werk ik een aantal jaar met haar.

Ze is geweldig in het helen van je blokkades, het je tot rust brengen, verschuiven van je perspectief en laten zien wat er echt aan de hand is. Ik kan een sessie ingaan met een gevoel van verwardheid, pijn of onzekerheid en er uit komen met helderheid, begrip van wat er nu eigenlijk aan de hand was en voel me er na geweldig. Het maakt niet uit of het een fysiek of emotioneel probleem was.

Als je op zoek bent naar een energie-genezer, is Gulschen de gene die je zoekt en het kan notabene via Skype als je niet naar haar toe kunt komen. De energie en healing-transmissies zijn even sterk en het is nog steeds alsof ze recht voor je staat - ik voel de energie verschuiven.

Michaela Anita Åslin-Tillenius

06-12-2019 19:36
Ik kan Gulschen ten zeerste aanbevelen! Ze is de echte deal en ze is zo'n zegen voor mij geweest, toen ik voor het eerst met haar in aanraking kwam, was mijn geestelijke gezondheid erg slecht en ze helpt me echt te begrijpen wat ik moest doen om me beter te voelen en vandaag ben ik weer goed. Ze was juist met alles wat ze tegen me zei en heeft ook verbazingwekkende helende vermogens. Probeer het eens, ze is het waard! Heel erg bedankt Gulschen!

Schrijf een review 

Website

http://www.gulschen.com