Psycholoog - Nijmegen - Giel Dietzenbacher
  • Giel Dietzenbacher

  • (2)
  • Nijmegen
  • Psycholoog
  • € 79,00 per 45 minuten, aanvullend vergoed vanuit de zorgverzekering

Stuur Giel Dietzenbacher een bericht

Boek een consult met Giel Dietzenbacher

Delen:

Over / Bio

Psycholoog - relatieproblemen - angstklachten - hooggevoeligheid - Nijmegen.

Giel Dietzenbacher, Psycholoog en gespecialiseerd in angstklachten, relatieproblematiek en hooggevoeligheid. Tevens ben ik praktijkhouder van PsyExperts Psychologenpraktijk en mede eigenaar van Angsthelden.

Persoonlijk
Ik verdeel mijn tijd graag tussen mijn gezin, vrienden, persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling, lekker veel sporten, de natuur en het samen genieten van wijn en spijs. Ik ben positief, sensitief, analytisch en vaak blij en dankbaar. En als ik weer eens in een valkuil trap probeer ik daar weer van te leren. Steeds beter opveren vind ik fijner dan nooit vallen.

Wat bied ik jou in therapie?
Een eerlijke, open en gelijkwaardige band opbouwen vind ik erg belangrijk. Als jij je gevoelsmatig durft open te stellen kan ik je beter helpen. Ik wil je graag inzichten en vaardigheden meegeven om ontspannen je richting te kunnen vinden. Gevoelens staan centraal in mijn aanpak. Als je die goed aankunt kan je hoofd tot rust komen en is de weg vrij om de juiste dingen te denken en te doen.

Therapievormen
Ik maak gebruik van verschillende therapievormen die ik afstem op jou als persoon en op jouw hulpvraag. Als ik er een paar mag uitlichten zijn dat EMDR en Brainspotting (bij trauma’s of angsten), Mindfulness (om je hoofd tot rust te brengen), Mindful Exposure (Trainen met gevoelens), training afweer ombuigen en EFT (bij relatieproblemen).

Ps. Bij angsten en emotionele worstelingen kunnen we gebruik maken van exposure via een Virtual Reality Bril met ingebouwde ontladingstechnieken.

Mijn expertises
Ik ben gespecialiseerd in angsten, trauma’s, HSP en relatieproblemen. Ook voor andere hulpvragen kun je bij mij terecht. Of bij iemand anders binnen mijn team met de gevraagde expertise, als die therapeut je aanspreekt. De keuze is aan jou, wees welkom!

Warme groet, Giel

Therapieën

Psychologie, ACT Therapie, Brainspotting - EMDR, Burn-out coaching, Burn-out therapie, Cognitive gedragstherapie, Corona stress therapie, Depressie behandeling, EMDR, Familieopstellingen, Hypnose, Hypnotherapie, Jeugdtherapie, Mindfulness, Personal coaching, Psychodynamische therapie, Psychosociale therapie, Relatietherapie, Relatietherapie Nijmegen, Rouwverwerking, Schema therapie, Stress.

Onderwerpen

Agressie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Borderline, Burn out, HSP - hooggevoeligheid.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik ben een sensitief persoon met wat onzekerheden maar ook met veel lef. Ik leef vanuit mijn gevoel en als ik iets echt wil ga ik er helemaal voor. Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en zet me graag in voor de goede zaak. Oh ja, en eigenwijs ben ik ook. Ik hou alleen van de gebaande paden als ze ook het beste werken.

Beroepsverenigingen

NVPA, RBCZ

Opleiding/cursussen

Universiteit Nijmegen

Testimonials

Ik kwam voor mijn angsten en hooggevoeligheid bij Giel. Ik voelde me erg begrepen en daardoor kreeg ik meer inzichten en heb ik geleerd om op een effectieve manier geleerd om beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid en angsten. De tools die ik van hem meekreeg hebben daar een positieve bijdrage aan geleverd. Ik voel me bevrijd! (F.J., Nijmegen)
Kaart

Reviews

Albers

19-02-2022 12:35
Erg prettig in de omgang en weet direct tot de kern van het probleem door te dringen.

Client

08-12-2020 18:06
Met veel enthousiasme (maar ook geduld) probeert Giel je te motiveren om vooruit te komen en alles uit het leven te halen wat er in zit. Giel is op een zachtaardige manier doortastend.

Schrijf een review 

Website

www.psyexperts.nl