Healer - Regio Maastricht - Ulestraten - Gerrie (Ludgardina) Stavast
  • Gerrie (Ludgardina) Stavast

  • (1)
  • Regio Maastricht - Ulestraten
  • Healer
  • € 50,00 per 1 uur

Stuur Gerrie (Ludgardina) Stavast een bericht

Boek een consult met Gerrie (Ludgardina) Stavast

Delen:

Over / Bio

Ik ben Gerrie (Ludgardina) Stavast, eigenaar van Goderrein Heilpraktijk, en Spiritueel LifeCoach.nl. Ook ben ik geregistreerd Dru Yoga Teacher en lid van de Wellness federatie. Mijn werk vind ik echt heerlijk om te doen! En het is mijn doel en passie om zoveel mogelijk mensen terug in hun kracht te helpen brengen. Verder ben ikzelf trouwens ook behoorlijk sensitief! (H.S.P). Ik heb momenteel 1 praktijkruimte, deze is in Ulestraten, (dit is gemeente Meerssen en ligt direct naast Maastricht en dicht tegen de Belgische grens). Gemakkelijk bereikbaar, en met vrije parkeerplaatsen. Wil je al wat meer informatie dan kun je altijd eens kijken op mijn website: www.goderrein.com (kopieer en plak url) PS: Ik geef overigens ook Readingen, (als medium) dit kan in mijn praktijkruimtes, maar ook online. Dan stel je mij de vragen via email, en ik antwoord je daar dan uitgebreid op (Zodat je het ook terug kunt lezen) Voor een kort emailconsult van 15 minuten (1 á 2 vragen) betaal je € 20,00. Voor een consult van een half uur (dat zijn al heel wat vragen!) betaal je € 35,00. De uitgewerkte vragen/antwoorden mail ik je toe nadat je het bedrag op mijn bankrekening hebt overgeboekt ovv : emailconsult (plus je voornaam). Ik ben je heel graag van dienst.

Therapieën

Healing, Aura & Chakra healing, Ayurvedische massage, Bach-bloesemtherapie, Burn-out coaching, Coaching, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Healing, Healing Maastricht, Massage, Meditatie Training, Medium technieken, Reading, Reiki 2, Reiki 1, Relatietherapie, Stervensbegeleiding, Yoga, Yogacoaching, Yogatherapie.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Balans, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Chakra's, Communicatieproblemen, Contact met mezelf, Depressie, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Energetische balans, Energetische blokkades, Engelenwerk, Entiteiten, Faalangst, Familieproblemen, Fobieen, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Helderziendheid, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, Hyperventilatie, Identiteitsproblemen, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Keuzestress, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nervositeit, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Opvoedingsproblemen, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, PMS, Posttraumatische stress, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Sexualiteit, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Transformatie, Traumaverwerking, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Voelen, Winterdepressie, Wisselende stemmingen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Mentale coaching, Met apparaat, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Reading, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Bij onder andere zaken als HSP, ADD, ADHD, angsten, burn out, onverwerkt verdriet, en alle andere mogelijke zaken op persoonlijk vlak waardoor jij uit balans bent geraakt, ~ depressie, (echt)scheiding, stroef lopende relatie(s), eenzaamheid, opvoeding etc ~, kun je door gemiddeld 1 keer per maand een begeleidend consult bij mij te komen beleven langzaam maar zeker (en soms sneller dan verwacht) jezelf en je situatie leren begrijpen. En dan vallen de zaken op hun plaats..

Vanuit deze verandering help ik jou door middel van diverse tools om in je kracht te komen. Dit gaat mogelijk niet in 1 keer, maar daarom heet dit ook een traject. De oplossing is uiteindelijk duidelijk. Je houdt van jezelf aan het einde van deze reeks consulten, en dat is de beste en sterkste basis die je maar kunt hebben!

Ik doe vaak energetisch werk bij mijn consulten. Hierdoor komen we nog sneller tot het gewenste resultaat en maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen.

Resultaat/werking:
· Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
· Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
· Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
· Vitalisering.
· Harmonisering.
· Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:
· Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
· Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
· Trilling frequentie gaat omhoog.
· Verwijdering van negatieve energetische 'codes'

Spiritueel:
· Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
· Een krachtige liefdevolle verbinding hier op aarde ervaren.
· Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is.

Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen.

Beroepsverenigingen

Dru

Opleiding/cursussen

Energiën en Intuïtieve Ontwikkeling, (in Rijsbergen-Breda NL)
Dru Yoga, (in Wales en in NL)
Ayurvedische Massage, Hot stone en Kruidenstempel massage, ( in BE)
Kruidengeneeskunde, (In Tilburg en Haaren in NL)
Energetische stoelkunde, (In Venlo NL)

Testimonials

Bij Gerrie vind ik rust en voel ik me enorm veilig. Ze zorgt ervoor dat ik harmonie vind in mijn leven, maar vooral in mezelf. Op die manier lukt het me steeds beter om me ook bij mezelf veilig te voelen, mezelf niet steeds in vraag te stellen en mijn onzekerheid los te laten. Het pad dat ik nu bewandel is een weg naar rust, verbondenheid en liefde. Dat is het mooiste geschenk dat iemand me kan geven en daar zal ik Gerrie altijd dankbaar voor zijn!
Esther

Bij Gerrie kom je steeds tot rust. Geen flauwekul maar gewoon waar het op staat. Na een tijd begin je de ware werking van haar begeleiding en healing pas echt te beseffen! Ze haalt het beste in je naar boven terwijl ze je helpt om oude troep op te ruimen. Zij is als eerste en enige er in geslaagd om zaken eindelijk af te sluiten. De gevolgen zijn enorm! Ludgardina heeft mijn leven positief veranderd en ik voel elke dag haar onmetelijke en onvoorwaardelijke liefde stromen. Dankjewel , Gerrie !!!
Kris Keymeulen

Gerrie heeft me zowel privé als professioneel geholpen met diverse problemen en heeft me technieken aangeleerd waar ik elke dag gebruik van maak.
Ik ben haar heel dankbaar voor de inzichten die ze me gegeven heeft en voor de innerlijke rust die me dit gebracht heeft. Dank je wel Gerrie!
Jozef W

Ervaringen bij Gerrie:
Ik zat volledig vast in mezelf – en ik deed me anders voor dan ik was om maar leuk gevonden te worden. Wilde het zo goed doen voor anderen dat ik mezelf helemaal vergat. Ook mijn hersens maakten overuren door alles te analyseren. Tot op het moment dat ik wist zo wil ik niet verder. Enige tijd geleden heb ik mijn eerste consult geboekt bij Gerrie. Het woord Spiritueel Coach klinkt misschien wat zweverig voor sommigen, maar er is niks zweverigs aan. Wat ik bij Gerrie geleerd heb tot nu toe is dat ik met hulp van haar dichter bij mezelf kom. Alsof er telkens een jas uit gaat. Wat voor mij persoonlijk heel fijn is, is dat ze dit alles realiseert met heel veel aandacht, liefde, en zonder oordeel waardoor er geen schaamte is. Bij elke stap voel ik dat ik dichter bij mezelf kom en meer weet wat ik wel en wat niet wens. Maar vooral dat ik durf te zijn wie ik ben. En dat gevoel gun ik iedereen.
Marieke

Kaart

Reviews

Esther

19-10-2018 10:29
Bij Gerrie vind ik rust en voel ik me enorm veilig. Ze zorgt ervoor dat ik harmonie vind in mijn leven, maar vooral in mezelf. Op die manier lukt het me steeds beter om me ook bij mezelf veilig te voelen, mezelf niet steeds in vraag te stellen en mijn onzekerheid los te laten. Het pad dat ik nu bewandel is een weg naar rust, verbondenheid en liefde. Dat is het mooiste geschenk dat iemand me kan geven en daar zal ik Gerrie altijd dankbaar voor zijn!
Esther

Schrijf een review 

Website

www.goderrein.com