Healer Amsterdam - Nieuwehorne - Geraldine Maatman
  • Geraldine Maatman

  • Nieuwehorne
  • Healer Amsterdam
  • € 65,00 per 1 uur

Stuur Geraldine Maatman een bericht

Boek een consult met Geraldine Maatman

Delen:

Over / Bio

Door mijn eigen ervaring wil ik mensen graag helpen om verder te komen op hun eigen, unieke pad. Als kind voelde ik mij altijd ‘anders’. Ik begreep vaak niets van de wereld en voelde me vaak eenzaam. Wat ik toen deed: me volledig aanpassen aan de mensen om mij heen. Ik had een baan die niet bij me paste, leefde op de automatische piloot en was het contact met mijn gevoel kwijt. Er ging bij mij een knop om: Is dit het nu? Wil ik de rest van mijn leven zo doorgaan? Wordt het niet eens tijd voor mezelf? Waarschijnlijk zullen velen van jullie dit herkennen.

Dan komt het moment dat je jezelf gaat afvragen: Wat wil ik dan? En wat kan ik? Doordat ik zelf healing-sessies kreeg kwamen er allerlei thema’s en angsten omhoog. Veel daarvan heb ik kunnen transformeren en loslaten. Hierdoor werd ook duidelijk dat ik dit werk zelf ook kan. Ik begon met een Healer Reader Coach opleiding. Daarnaast heb ik nog een aantal andere workshops (Soul Body Fusion, Regenesis Touch en een cursus orthomoleculaire voeding) gedaan.

Door de ontwikkelingen op dit pad sta ik weer meer in mijn kracht, heb meer contact met mijn gevoel en ervaar ik meer gemak en vreugde. Ik zou dit graag willen doorgeven aan anderen! Mijn passie is om mensen te helpen op het gebied van spirituele ontwikkeling en hun fysieke en mentale gezondheid. Ik gebruik mijn intuïtie en aanvoelende vermogen, samen met mijn praktische kant om het ook aards te kunnen neerzetten. Ik vind het belangrijk om naar het ‘geheel’ te kijken van de mens. Balans tussen onze vrouwelijke, intuïtieve kant en onze mannelijke, krachtige kant. En tot slot: een balans tussen het ‘spirituele’ en het dagelijkse, aardse leven in deze maatschappij.

Therapieën

Healing Amsterdam, Aura & Chakra healing, Engelenwerk, Healing, Lichtwerk, Magnetiseren, , Online trainingen en workshops, Reading, Soul body fusion, Spirituele coach.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Contact met lichaam, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Gedragspatronen, Healing, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Levensmissie, Levensvragen, Lichtwerk, Negatief zelfbeeld, Nervositeit, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Overtuigingen, Piekeren, Spanningen, Stress, Veel denken, Voelen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Tijdens een healing stem ik me intuïtief op jou af en fungeer ik als het ware als kanaal. Je kunt lekker gaan liggen en ontspannen en ervaren wat er gebeurt. Je kunt erop vertrouwen dat er iedere keer precies datgene gebeurt wat jij aan kunt en wat jij op dat moment nodig hebt.

Coaching kan ondersteunend werken op veel verschillende gebieden. Welke vraag jij ook hebt, ik creëer een veilige en oordeelloze setting waarin jij jezelf kunt uiten. Enerzijds fungeer ik als ‘spiegel’, om jou bewust te maken van jouw eigen overtuigingen en gedragingen. Daarnaast gebruik ik mijn intuïtief vermogen om aan te voelen wat er bij jou speelt. Ik ga er vanuit dat de meeste antwoorden in jezelf zitten en probeer jou zoveel mogelijk in jouw eigen kracht te zetten. Zo gaan we samen aan de slag om snel tot de kern te komen. Stap voor stap help ik jou hoe jij zelf weer in contact met je eigen intuïtie kunt komen, zodat dit ook jouw gids wordt. Zo kun jij weer gaan leven vanuit jouw eigen hart en gevoel.

Beroepsverenigingen

CAT

Opleiding/cursussen

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie" (VPZ) bij Elohim Centre
Workshop "Soul Body Fusion"

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review