Transformatief Coach - Arnhem - Gaby Jurczyk
  • Gaby Jurczyk

  • (1)
  • Arnhem
  • Transformatief Coach
  • € 245,00 per 2 uur

Stuur Gaby Jurczyk een bericht

Boek een consult met Gaby Jurczyk

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Gaby Jurczyk. Als Transformatie Coach help ik professionals die nog niet hun volledige potentieel benutten en (daardoor) diep van binnen niet helemaal gelukkig zijn met hun ondernemerschap (of carrièrepad). Met mijn unieke tool Scan Technologie achterhaal ik hun diepere drijfveren en maak het onzichtbare zichtbaar. Daardoor krijgen zij op een eenvoudige en snelle manier inzicht in waar hun potentieel zit en wat hen blokkeert. Met als resultaat dat zij hun talenten optimaal gaan gebruiken en zich verbinden met hun eigen uniciteit. Ze kunnen gemakkelijker keuzes maken, hebben veel meer energie en plezier bij alles wat ze doen. Het voelt bevrijdend om zichzelf te mogen zijn.

Therapieën

Transformatieve coaching, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamstherapie Arnhem, Lichaamswerk, Scan Coaching.

Onderwerpen

Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Blinde vlek, Blokkades, Burn out, Gedragspatronen, Loopbaanbegeleiding, Missie/passie vraagstukken, Persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze

Met apparaat, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Een Scan Coaching sessie werkt als volgt:
ScanCoaching meet met geavanceerde technologie de energie én het geheugen van jouw lichaamscellen en legt hiermee jouw psycho-emotionele patronen bloot.

Ons uitgangspunt is dat lichaam en geest een eenheid zijn en dat elke cel in het lichaam zijn eigen trilling en daarmee zijn eigen verhaal heeft. Door deze trillingen te scannen, kunnen we objectief en snel de gemoedstoestand van jouw lichaam vaststellen. Ook haalt de scan de oorsprong naar boven die hieraan ten grondslag ligt. Na de meting geeft een gecertificeerd ScanCoach de resultaten terug in heldere en concrete taal. Hierdoor krijg je direct zicht op wat er nu bij je speelt, waar je potentieel zit en wat je blokkeert. Daarna volgt een aantal scansessies en ondersteunen we je om bewuster te worden van nieuw gedrag. Veranderen kun je alleen zelf maar wij helpen je om doeltreffend de meest efficiënte aanpak te vinden. Eentje die jou letterlijk op het lijf geschreven is.

Bij Scancoaching houdt het tobben en malen op en mag je stoppen met het zoeken naar antwoorden en andere routes. ScanCoaching is diepgaand, objectief, helder, snel en razend effectief!

Beroepsverenigingen

VIV Nederland, RBCZ

Opleiding/cursussen

Regressie Therapie, Therapeutisch Begeleider bij Opleidingsinstituut Mirre
Trauma Therapie en Healing bij Hans Velders Innerbalance
Communicatie Training en Coaching Zin in Zijn
Talent Trainer Team 3.0
Medische Basis Kennis Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen
White Light Focus Healing Wai Turoa Morgan
Complementaire Geneeskunde Manitoutanka Cornee
Scan Coaching Academy

Kaart

Reviews

Saskia Beugel

07-07-2019 22:11
Ik heb een scancoaching sessie gedaan bij Gaby en vond het wonderbaarlijk! Een soort acupunctuur en sjamanistische sessie ineen.. vinger op exact de juiste plek. Fascinerend hoe dat kan.

Schrijf een review 

Website

sterkebasis-transformatiecoaching.nl