Homeopaat - Den Haag - Francine Westerduin
  • Francine Westerduin

  • Den Haag
  • Homeopaat
  • € 60,00 per Wordt aanvullend vergoed

Stuur Francine Westerduin een bericht

Boek een consult met Francine Westerduin

Delen:

Over / Bio

Homeopathie en kinesiologie in Den Haag. Francine Westerduin heeft bij Vleugels haar praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie gevestigd. Lees hieronder meer over Homeopathie of neem contact op om een consult te boeken. De behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars. Homeopathie is een holistische geneeswijze, d.w.z. door een juiste energetische prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen gestimuleerd om van binnen uit genezing op gang te brengen.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij van origine natuurlijke stoffen werden gebruikt zoals van planten, dieren en mineralen. Tegenwoordig we zijn door medicatie, verkeerde voeding, hormonen, drugs, straling en toxines zo verstoord geraakt dat we naast natuurlijke stoffen ook andere stoffen nodig hebben om de verstoringen op te kunnen heffen om het lichaam weer in natuurlijke staat terug te brengen. Dan wordt de weg vrijgemaakt om op een diep niveau zowel fysiek als mentaal/emotioneel te kunnen genezen.

Behandeling

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake waarbij allerlei punten in kaart worden gebracht:

Klachten, fysiek/psychisch

Levensloop

Medicatie/ drugsgebruik

Ziekte geschiedenis van de familie

Na de intake wordt de behandeling gestart en zet ik kinesiologische technieken in om uit te zoeken wat er nodig is om genezing op gang te brengen.

Therapieën

Homeopathie, Homeopathie, Kinesiologie, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Adhd/Add, Allergie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Energietekort, Futloos, Fysieke klachten, Hoofdpijn en migraine, Hormonale problemen, Huilbaby, Menopauze, Mentale spanningen, PMS, Slaapproblemen, Spijsverteringsklachten, Stress, Vruchtbaarheidsproblematiek.

Werkwijze

.

Beroepsverenigingen

VNT

Testimonials

“Na een zoektocht van een jaar naar het niet slapen van onze baby kwam ik bij Francine terecht. ik wist zeker dat er een oorzaak was voor de onrust en het niet kunnen ontspannen van onze dochter. nu weer een jaar verder, kan ik zeggen dat er eindelijk rust is. het voelt alsof we de laatste dingen aan het ontstoren zijn en heb echt een ander kind. na een paar maanden ben ik ook voor mijzelf met francine gaan praten. ik ben als mens, in mijn hoofd en in mijn lijf nu zo veel meer in balans dan voor de behandeling. nu stuur ik al mijn vrienden, familie en soms zelfs klanten naar francine als ik denk dat ze er iets aan kunnen hebben.”

“Al bijna een jaar helpt Francine mij met kinesiologie en homeopathie op mijn gezondheid en bewustzijn pad. Nu gebruik ik ruim een week geen koffie en suikers meer. Ja pittig; een week hoofdpijn. Maar nu voel ik me steeds beter: meer energie, helder rustig hoofd, geen onrust en bijna geen opvliegers meer! De combinatie van homeopathische middelen met info over helende voeding doet mij echt goed!”

“Begin dit jaar kwam ik voor het eerst bij Francien voor een consult. Na een zware periode in mijn leven was ik er fysiek en mentaal slecht aan toe. Had totaal geen energie, sliep slecht en had een burn out. Francien is gestart met een uitgebreide behandeling met homeopathische middelen en nu bijna twee maanden later werk ik weer, mijn energie heeft een boost gekregen en ik voel mij stukken beter. Ik ben nog steeds bij haar voor behandelingen en heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Ik ben blij dat ik bij haar gekomen ben en ik zou haar zeker aanbevelen.”

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review