Counselor - Muiderberg - Floor Klaassen
  • Floor Klaassen

  • (1)
  • Muiderberg
  • Counselor
  • € 70,00 per  1 uur

Stuur Floor Klaassen een bericht

Boek een consult met Floor Klaassen

Delen:

Over / Bio

De kans is groot dat jij verandering zoekt. Als dat zo is, ben je bij mij aan het juiste adres.
Wanneer je naar verandering zoekt, probeer je vaak de omstandigheden te veranderen. De sleutel ligt echter niet buiten jezelf, maar binnenin.
Ik kan je helpen de sleutel te vinden.

Ik ben Floor, ondernemer, counsellor, moeder, trainer, kindercoach, vrouw en levensgenieter.
Ik geef mijn leven vorm door mij te verdiepen in de inhoud.

Steeds meer leef ik mijn Eigen Leven, en steeds minder het leven dat de wereld om mij heen van mij verwacht. Ik hou van contact & verbinding, bewustwording en zingeving. Je zal mij ervaren als een onderzoeker, een vragensteller die niet opgeeft tot ze de kern heeft gevonden. Ik ben kwetsbaar en sta stevig. Humor, confrontatie en compassie zijn mij eigen en zet ik in waar nodig.

Als Counsellor luister ik naar je verhaal, reflecteer ik op de inhoud, ondervraag ik je daar waar het scheef loopt, maak ik je bewust van je handelen en de consequenties van je keuzes. Het verhogen van je bewustzijn is een noodzaak, en tevens een consequentie van ons contact. Dit alles met mijn gevoelig hart als instrument.

Mijn ervaring is dat de sleutel voor een gelukkig leven ligt in het vinden van rust in wie je bent. Niet het harde werken aan mezelf heeft mij gelukkig gemaakt, maar het accepteren van wie ik ben.

Therapieën

Counseling, Counseling.

Onderwerpen

Bewustzijns ontwikkeling, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Hoog ademen, Innerlijke kracht, Inzicht, Lichaamsbewustzijn, Onverwerkte emoties, Persoonlijke ontwikkeling, Voelen, Zelfkennis, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Mentale coaching, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn.

Meer over werkwijze

Ik maak gebruik van beproefde technieken en werkwijzen uit uiteenlopende stromingen, maar de basis ligt in contact.
Met Contact bedoel ik aanwezig blijven in het NU, kijken naar wat er zich in het moment aandient.
Een goed werkend medium hiertoe is ons lichaam en onze ademhaling.
Wanneer we pijn ervaren gaan we uit contact, stoppen we vaak met dieper ademen, en spannen spieren zich onbewust. Dit zijn signalen die ik betekenis geef.

Pijn ervaren we meestal als een obstakel dat we geleerd hebben te vermijden. Hierdoor gaan we steeds minder diep en minder vrij ademhalen. De energie zet zich vast, en wordt een blokkade en een energielek. En daar kun je erg moe van worden.
Door effectief te leren ademen kun je door je pijn heen, verder op je pad naar geluk.
Dus niet het vermijden van je pijn en ongemak, maar juist er naar toe bewegen, er naar toe ademen, er contact mee maken is de meest effectieve route naar verandering/heelwording.

De weg naar zelfkennis is de weg naar geluk.
Zelfkennis gaat over contact maken met alles wat er is en niets ontkennen.
Door te accepteren wat er is kan je gaan ontspannen en vanuit ontspanning gaan bewegen.

Verder ben ik getraind als counsellor in de Tri-Energetica.
Ik ga uit van de eenheid tussen lichaam, geest (mentaal / emotioneel) en spirit.
Basiselementen: Weet wat je nodig hebt, zeg wat je wil, en stel heldere doelen.
De bijbehorende kwaliteiten zijn flexibiliteit, compassie en nieuwsgierigheid.
Dat klinkt simpel, maar er zijn zoveel redenen waarom we dat niet te doen. Die te ontrafelen kan zeer verhelderend zijn.

Met TE leer je handelen uit gewoonte los te laten, en dit te veranderen in handelen vanuit een vrije keuze. Dit gaat gepaard met een vergroting van je bewustzijn. Je leert met andere woorden mindfull te leven. Dat geeft het gevoel de touwtjes weer in eigen hand te hebben.

Beroepsverenigingen

 

Opleiding/cursussen

T.E.Counselor training
Counseling, Mentorschap en Supervisie
Reiki 1, Reiki 2
basisopleiding Kindercoach
mentale coaching
Mindfulness & Sport

Testimonials

 

Kaart

Reviews

Wouter vd Ridder

26-05-2016 18:28
De sessie met Floor was zeer fijn én verhelderend. Met prachtige inzichten, die ik nog niet eerder had gehoord in al die jaren. Praten is niet alleen mijn kracht in het dagelijks leven, maar ook mijn valkuil in mijn proces naar meer bewustzijn en meer aanwezig zijn in mijn lichaam.

Ik focus al snel op de omgeving met een soort ultra alertheid, waardoor mijn ademhaling oppervlakkiger wordt en mijn lijf spanningen vasthoudt.

Floor houdt me daarom constant met de aandacht bij mijn ademhaling én lichaam, ook als ik weer vlucht in praten of denken. Niets hoeft, niets is raar en dat ontspant me. Als ik het even niet kan voelen in mijn buik, dan verzoekt ze me om mijn hand op een plek te leggen waar ik spanningsvrij kan ademen. Die plek is mijn hart, daar is ruimte, daar is beweging.

Langzaam aan adem ik dieper uit en komt de spanning los. Ik gaap me een ongeluk! Mijn hele borstkas opent zich en voelt 2x zo groot. Blijkbaar zat er nog veel meer ruimte in mijn lijf dan ik innam. Wat een ruimte, heerlijk! Floor zorgt ervoor dat ik helemaal in het moment blijf én naar de kern ga. In mijn lijf in dit geval.

Bewust ademen is volgens haar de brug naar gewenste veranderingen als je bent vastgelopen.
Uit het hoofd, in het lijf. Zonder hard te werken, maar rust vinden in wie je bent. En op de weg daarheen, begeleidt Floor je met met zachtheid, maar is ook open over zichzelf. Dat maakt het erg puur.
Floor is counselor & (kinder)coach en maakt gebruik van enkele beproefde werkvormen. Ademhaling en werken met het lichaam staan hierbij centraal. Thanks voor de fijne sessie!

Schrijf een review 

Website

www.contactwerk.nl