Psycholoog - Slootdorp - Eveline-Carolina (Linne) van Straten
  • Eveline-Carolina (Linne) van Straten

  • (1)
  • Slootdorp
  • Psycholoog
  • € 125,00 per 60 minuten

Stuur Eveline-Carolina (Linne) van Straten een bericht

Boek een consult met Eveline-Carolina (Linne) van Straten

Delen:

Over / Bio

Als ondernemers psycholoog help ik ondernemende en zelfstandige vrouwen met de balans tussen zakelijk en privé.

Ik help je graag met het scherp krijgen van jouw businessconcept, ideale klant en verdienmodel. Zodat jij een vliegende start kunt maken met je bedrijf en jij echt vrij en onafhankelijk kunt zijn. Loop je vast omdat je onvoldoende omzet hebt, niet de juiste klant, focus mist of je weet dat er meer inzit maar het er niet uitkomt?

Met het 'Sisterhood' (mastermind) van Eve&Lilith bieden we vrouwen een veilig netwerk waar ze zichzelf kunnen zijn en waar we niet alleen superleuke activiteiten met elkaar doen, maar ook gezamenlijk ons eigen bedrijf naar een hoger niveau tillen. www.evelilith.club -> om te zien wat wij allemaal organiseren, het is echt heel tof!

Als je denkt dat ik je kan helpen, wil je een een keer kennismaken, een gratis en vrijblijvende sparringsessie of een gesprek van vrouw tot vrouw?

Neem dan gerust contact met mij op: linne@evelilith.com / 085-0603880 of 06-23602625 (whatsapp mag ook ;-)) - ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Specialismen: Sparringpartner voor vrouwelijke ondernemers, expert op het gebied van Women empowerment, arbeids- en organisatiepsychologe, Master in Business Administratie, ondernemerspsycholoog.

Therapieën

Psychologie, Body Mind therapie, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Coaching, Executive coaching, Mindfulness therapie, Personal coaching, Provocatieve Coaching, Psychologie.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, , Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Communicatieproblemen, Contact met mezelf, Discipline, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Faalangst, Gedachten, Grenzen aangeven, Groei, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

De eerste kennismaking is tijdens een Empowerment Sessie in mijn praktijk te Slootdorp. Daarna bepalen we samen of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen. Ik ben confronterend en intensief, ga voor resultaat en help jou met het leven dat je het liefste wilt leven. Zonder poespas ga jij werken aan jouw bedrijf en gaan we voor hetgeen waar jij naar verlangd. Dat kan zijn: financiële vrijheid, het neerzetten van een geweldig bedrijf, meer klanten, meer omzet en minder tijd kwijt zijn en een beter balans tussen werk en privé.

Opleiding/cursussen

Bachelor of Business Administration (BBA) - Hogeschool van Amsterdam
Master of Business Administration (MBA) - Bryant University Smithfield, MA USA
Arbeids- en organisatie psychologie (drs.) - Universiteit van Amsterdam
Cliënt getting Mastery - Christian Mickelsen - San Diego, CA USA
Coach & Counsellor - Academie voor Coaching en Counselling
DISC - Discfactor - Sandor Lemstra
Jump certified partner - Jump Movement - Eindhoven
Mental Health Counseling - Roy Martina Academy - Amsterdam

Testimonials

Een fantastisch inspirerende en bovendien leuke vrouw die haar doelen helder in kaart heeft. Pappen en nathouden is aan haar niet besteed en daar hou ik van. Een verademing om mee en voor te werken. Topper en aanrader, kan niet anders zeggen. Linne, keep up the good work! (Linda Wagner - Start out Blank)

Kaart

Reviews

Linds Wagner

07-07-2019 23:03
Een fantastisch inspirerende en bovendien leuke vrouw die haar doelen helder in kaart heeft. Pappen en nathouden is aan haar niet besteed en daar hou ik van. Een verademing om mee en voor te werken. Topper en aanrader, kan niet anders zeggen. Linne, keep up the good work! (Linda Wagner - Start out Blank)

Schrijf een review 

Website

www.evelilith.com