It’s Just Therapy
Business coach - Amsterdam - Eva Rutten
  • Eva Rutten

  • (4)
  • Amsterdam
  • Business coach
  • € 120,00 per 1 uur

Stuur Eva Rutten een bericht

Boek een consult met Eva Rutten

Delen:

Over / Bio

Eva Rutten is oorspronkelijk opgeleid als docent Geschiedenis. Na haar afstuderen werd ze binnen Albert Heijn opgeleid tot Category Manager. (Commercieel verantwoordelijk voor een productgroep). Via een uitstap via de NS en BP werd zij Category Manager bij Etos, binnen het Ahold Concern. Na de geboorte van haar zoon in 2001, is zij meegereisd met haar echtgenoot naar Schotland, die daar voor Shell naar toe moest. Door het mislopen van een tweede zwangerschap aldaar, kwam zij daarna in Nederland in vruchtbaarheidstrajecten, waardoor ze een interim opdracht heeft aangenomen; het organiseren van de AH Disney weken. Het interimmen beviel zo goed dat daarna veel diverse mooie interim opdrachten werden vervuld gedurende 16 jaar als freelancer. Vooral bij Corporates. (Ahold, Albert Heijn, Etos, AH online, Hema, Super de Boer, Disney, Shell) Naast commerciele klussen zette Eva zich de afgelopen jaren steeds actiever in als adviseur/bestuurder binnen de non profit sector. (Nieuwe hockeyclub AMHC Westerpark, orkest, museum, goede doelen, Rode Kruis, Sinterklaas)

Tijdens, maar met name na commerciele klussen, bleef Eva altijd een aantal mensen als Coach ondersteunen en als Adviseur diverse bedrijven adviseren . Nu profileert zij zich met name als Business Coach, Persoonlijke Coach, Team Coach, Interventie Coach, als Adviseur, en als trainer.

Eva is pragmatisch, sociaal, direct en zorgzaam. Humor en relativeren zijn belangrijk voor haar.

Hobbies: Zingen (klassiek), spelletjes spelen, koken en dineren. Getrouwd, moeder van een puber jongen.

Eva is Certified (Business) Coach, via 'Leergang voor Professionals' aan de School voor Coaching in Utrecht, een erkend StiR opleidings instituut. Ook is zij Certified DISC trainer.

Therapieën

Business coaching, Business coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Counseling, Executive coaching, Familieopstellingen, Geweldloze communicatie, , Loopbaan coaching, Personal coaching, Provocatieve Coaching, Systeemwerk, Teamcoaching, Transactionele analyse , Voice dialogue.

Onderwerpen

Afwijzing, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Familieopstellingen, Gedragspatronen, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Kinderen, Loopbaanbegeleiding, Narcisme, Opvoedingsproblemen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Timemanagement, Toekomstvragen, Vruchtbaarheidsproblematiek, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mentale coaching, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Er zijn verschillende manieren voor het invullen van een Coachingstraject. Afhankelijk van jouw Coach/hulp vraag, stel ik aan het einde van het kennismakingsgesprek voor hoe en op welke manier we samen aan de slag gaan. Het traject zal vol energie, aandacht, begrip, humor, scherpte en vooral ook praktisch zijn. We doen oefeningen, je krijgt huiswerk, we lachen, ik daag je uit, ik help, we proberen of het werkt, we evalueren. Mijn werkwijze is pragmatisch. Geen franje's, geen gezweef. Maar wel met een 'doen' mentaliteit, gericht op jou en en je resultaat. Ook ben ik gediplomeerd DISC trainer en kan testen afnemen.

Beroepsverenigingen

Beroepsvereniging St!R, bij diplomering school voor Coaching. Certified DISC Trainer.

Opleiding/cursussen

Coaching voor Professionals, Amerfoort
School voor Coaching, Utrecht
HVA, Lerarenopleiding
Diverse commerciele cursussen/opleidingen
Leiding geven aan Professionals
DISC Analyses/Trainingen

Testimonials

zie website

Kaart

Reviews

L.S.

15-04-2019 13:09
Ik kan hier kort over zijn. Ik had een issue op mijn werk. Dat is nu opgelost. Door en met Eva. Heel prettig en toch zakelijk. Aanrader dus!

J.van H.T.

25-02-2019 19:54
Op mijn werk had ik moeite om voor mezelf op te komen. Samen met Eva heb ik inzicht gekregen in hoe dit kwam, waarom ik dit patroon had ontwikkeld en hoe ik het kon ombuigen. Dat hebben we met vallen en opstaan geoefend. Het resultaat; Ik doe het nu, in gedrag en bovendien geloof ik er nu ook in. De sessies met Eva waren hard werken! Maar met resultaat! Ik was niet zo van de "coaching", maar door Eva ben ik om! Ze heeft me echt geholpen! En ik raad haar daarom van harte aan! Een mooi cadeau voor jezelf!

F. van L.C.

10-01-2019 13:51
Eva heeft mij enorm geholpen. Het gaat na lange tijd eindelijk goed met me. Hoe belangrijk dat voor me is, kan ik nauwelijks beschrijven. We hebben met oefeningen een aantal starre belemmeringen opgelost. En daar zijn we mee aan de slag gegaan op een hele creatieve manier. Veel dank aan Eva!

E.vd.L

10-01-2019 13:46
Ik werd door mijn baas naar Eva gestuurd, op mijn werk wilde het maar niet lukken. We hebben in 7 sessies achterhaald waarom het niet meer ging, en zijn aan de slag gegaan. Ik heb mezelf weer hervonden en ben weer gemotiveerd aan het werk en heb enorm veel zelfinzicht gekomen. We hebben veel situaties geoefend, waardoor ik veel sterker ben geworden. Ik raad Eva aan omdat ze pragmatisch is. Ze is soms best confronterend, maar er wordt ook heel veel gelachen. Ik vond het bijzonder mooie sessies!

Schrijf een review 

Website

www.evarutten.nl