ET Healer - Utrecht - Esther van den Wildenberg
  • Esther van den Wildenberg

  • (2)
  • Utrecht
  • ET Healer
  • € 100,00 per 1 uur

Stuur Esther van den Wildenberg een bericht

Boek een consult met Esther van den Wildenberg

Delen:

Over / Bio

NB: Door de vele aanvragen kan ik je wellicht niet meteen verder helpen. Dan kun je het altijd op een ander moment weer proberen :) Divine Timing for everything ;)
Ik verwijs je graag door naar onze live & online Events & Retreats :) Zie: https://www.sanistrella.nl/events/
Hier kun je je inschrijven voor de Sanistrella Nieuwsbrief: https://www.sanistrella.nl/nieuwsbrief/ Ik hou je graag op de hoogte :)!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heb je soms het gevoel dat je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt? Wil je graag meer balans ervaren in je lichaam, je emoties en je gedachten? Sta je open voor een nieuwe vorm van heling?

Ooit wetenschappelijk onderzoeker en beleidsadviseur, nu een eigen healingpraktijk waarin ik samenwerk met liefdevolle gidsen, die ons graag een handje helpen. Op het eerste oog liggen deze twee werelden heel ver van elkaar af. Toch liggen ze dichterbij elkaar dan je misschien zou denken. Voor beide is een onderzoekende, nieuwsgierige, open houding nodig. En beide werelden stellen zich in dienst van iets groters, van de ontwikkeling van het collectief en het individu.

Dat is waar ik me prettig bij voel; iets bijdragen aan het grotere geheel. Dit had ik al van kinds af aan toen ik het omschreef als “mensen willen helpen”. Daarom ben ik destijds Psychologie gaan studeren. Uiteindelijk ben ik echter niet de praktijk ingegaan maar het onderzoek. Hoe belangrijk dit werk ook is, het was niet waar mijn hart lag.

Een stevige burn-out door mijn overdrive en passie voor alles wat ik doe, zowel werk als privé, bracht mijn leven op een keerpunt. Wat een geweldige les in loslaten is dit geweest! Met mijn man een jaar naar Guatemala om daar te herstellen en mijn leven een nieuwe richting te geven. Van het hoofd terug naar het hart en het leren luisteren naar mijn lichaam. Deze periode is een groot cadeau geweest die me heeft gevormd tot waar ik nu sta.

Mijn burn-out heeft me teruggebracht op mijn pad: in direct één-op-één contact werken met mensen en begeleiding bieden bij het hervinden van je pad naar gezondheid en geluk. Niet voor niets luidt de – Spaanstalige – naam van mijn praktijk ‘Sanistrella’, wat voor mij een samenvoeging is voor ‘Stralend en Gezond’.

Sinds 2009 verdiep ik me intensief in energie- en lichaamswerk. Inmiddels ben ik talloze opleidingen, cursussen, boeken en workshops verder. Mijn ‘specialisatie’ is het – krachtige – werk met een team van liefdevolle buitenaardsen (ET Healing - dit kan ook op afstand!). Ik ben zeer dankbaar dat ik een kanaal mag zijn voor deze helende energieën. Verder werk ik met o.a. AuraTouch®, Reconnective Healing®, Soul Body Fusion®, sjamanistische technieken, soundhealing, kristallen, yin yoga, meditatie, visualisatie, Breathwork en meer.

Met dit geheel aan ervaring en inzichten sta ik jou graag terzijde bij jouw zoektocht naar hernieuwd geluk en gezondheid.

Ga ik jou ont-moeten op dit pad vol verwondering?

Therapieën

ET Healing, Ademtherapie, Aura healing, Burn-out coaching, Chakra healing, Energetische therapie, Energietherapie, Healing, Healing Utrecht, Lichaamswerk, Magnetiseren, Meditatie , Medium technieken, Mindfulness, Psychologie, Reading, Sjamanistische healing, Yogatherapie.

Onderwerpen

Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energietekort, Entiteiten, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Healing, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Loslaten, Mentale spanningen, Overspannen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Spirituele ontwikkeling, Stress, Veel denken, Verslaving, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Ik werk vanuit een open mind en een open hart. Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak. Ik ben eerlijk, empathisch en doe dat wat ik doe met zo veel mogelijk aandacht. En tegelijk durf ik ook te prikkelen als ik voel dat iemand dat nodig heeft, vaak met de nodige dosis humor! Ik ben – inmiddels ;) – iemand die het leven vanuit een positieve kijk benadert, ook de dalen. Ik stel mezelf graag kwetsbaar op en ben niet bang om dingen te delen. Dit creëert vaak ruimte voor de ander om zich ook kwetsbaar en open op te stellen. Bij mij mag alles er zijn. We willen vaak dat negatieve gevoelens of gedachten weg gaan, we proberen ze te onderdrukken of zoeken afleiding om ze maar niet te hoeven voelen. Inmiddels weet ik dat echte heling juist plaatsvindt als we er het licht op laten schijnen. Als het er mag zijn, gezien wordt. Dan pas kan het oplossen.

Ik bied je een veilige plek waar je jezelf mag zijn, zowel je lichte als je donkere kant mag laten zien, in al haar schoonheid. Zonder oordeel maar met zachtheid, compassie en een open hart wil ik je begeleiden op je pad naar heling; zodat je weer stralend en gezond in het leven kunt staan!

NB: Aangezien ik graag de tijd voor je neem heb ik een prijs per sessie. Deze kan uiteen lopen van 1,5 tot 2 uur inclusief voor- en nagesprek. Plan dan ook voldoende tijd in, zodat je de ruimte hebt om na de healing weer te 'landen'.

Een 'live' sessie kost €80 à €90 euro; een afstandshealing €75 à €85, afhankelijk van het type healing dat je uitkiest.

Beroepsverenigingen

 

Opleiding/cursussen

Healing:
• ExtraTerrestrial (ET) Healing – Haggai Katz
• Reconnective Healing Foundational Practitioner Programme® – dr. Eric Pearl
• AuraTouch® Professional Aurahealersopleiding – Nederlof Centrum
• Polarity Therapy – Bruce Berger
• Ervaring met diverse massage stijlen: full body massage, shiatsu, Thaise yoga massage
• Crystal Healing – Nadia Petrova

Yoga & Meditatie
• Yin Yoga Teacher Training Modules I, II en III – Yoga4U, BIVAG
• Yoga Teacher Training Yoga as Therapy – Ashley Ludman (YTT officieel erkend door de Yoga Alliance)
• Mindfulness Training – Ad de Regt
• Celbewustzijnsmeditaties – Judith van den Heuvel
• The Resilience Advantage – Institute of HeartMath (‘Heartfulness‘)
• Flower of Life® workshop – Maria Lagou
• Awakening The Illuminated Heart workshop (ATIH®) – Drunvalo Melchizedek

Psychologie
• Psychologie – Universiteit Maastricht (Ontwikkelingspsychologie, Neuropsychologie & Psychopathologie)
• Parapsychologie – LOI
• PhD in Experimentele Psychologie – Universiteit Maastricht (Proefschrift: ‘Cognitive and Biological Individual Differences in Problematic Alcohol Use’)

Testimonials

"Ik heb Esther ervaren als een hele toegankelijke 'down to earth’ persoon, geen zweverigheid, wat ik erg verfrissend en prettig vond, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ze heeft met haar team aan andersoortige wezens/ET’s energetische blokkades opgeheven, wat mij heeft doen stralen. Ik voelde me na de sessie als herboren, vol levensenergie. De angst die ik had is zo goed als verdwenen en zelfs enkele weken na de sessie werken de effecten nog door. Het is een onvergetelijke ervaring geweest die mijn bewustzijn heeft vergroot van al wat is, mij een gevoel van richting in mijn leven heeft gegeven, mijn angst heeft verminderd en mijn glimlach heeft doen vergroten".

"Ik kon mij goed openstellen voor de ervaring op de tafel, en voelde de prettige werking van het werk dat door de ET’s op mijn lichaam werd uitgevoerd. Ik had sinds twee jaar pijn op de borst en ik weet dit aan stress. Hoe dan ook: ik voelde toen ik op de tafel lag al de ruimte in mijn borst vrijkomen en de pijn is daarna verdwenen. De emoties die ik daar had kon ik loslaten. Wat voor klacht je ook hebt, als je ergens ook maar iets gelooft dat we een geheel zijn en dat een klacht niet alleen maar een fysieke aangelegenheid is, maak een afspraak bij Esther, want zij heeft de professionaliteit die dit vak nodig heeft."

"De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen."

Voor meer ervaringen lees verder op: http://www.sanistrella.nl/ervaringen

Kaart

Reviews

FD

03-05-2019 09:42
Esther heeft mij gelijk een gevoel van thuis komen gegeven. Ik voelde mij in het intake gesprek gezien en tijdens de behandeling had ik het volste vertrouwen in haar.
Ze kon snel voordringen tot het kern van mijn problemen en bood oplossingen aan. Ik kan haar aanbevelen en zou haar weer opzoeken!

Saskia - It's Just Therapy

31-05-2016 13:12
Ik kwam bij Esther in haar prachtige praktijk in Utrecht voor een zogenaamde ET healing. Deze methode heeft zij geleerd van de Israelische Haggai Katz. Mocht liggen op een massagebed met onder mijn benen een zacht kussen. Al vrij snel ging ik in een mooie rustige zeer diepe trance. Ik was helemaal weg ver weg en intussen kreeg ik een healing van buitenaardse wezens door Esther heen. 'Ze' waren bezig op mijn hart en maakte daar de boel schoon. Intussen hoorde ik heel ver weg Esther een en ander op papier krabbelen Na ongeveer een uur ontwaakte ik uit deze staat en las Esther mij voor. Er was een channeling door haar heen gekomen. Het was een stem (mijn buitenaardse gids?) die tot mij sprak en mij meteen duidelijkheid gaf over een te nemen beslissing.


Nieuwsgierig naar een healing door buitenaardsen? Laat je verrassen door de kracht en zachtheid van onze ET-vrienden. Met hun geavanceerde technieken kunnen ze je op allerlei niveaus terug in balans brengen; in je lichaam, je emoties, je denken en de verbinding met jezelf en je omgeving.

Schrijf een review