ET Healer - Teeffelen - Esther Smit-Wagemans
  • Esther Smit-Wagemans

  • (2)
  • Teeffelen
  • ET Healer
  • € 85,00 per 1-1,5 uur

Stuur Esther Smit-Wagemans een bericht

Boek een consult met Esther Smit-Wagemans

Delen:

Over / Bio

Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Esther en geef healingsessies in samenwerking met/met hulp van buitenaardsen (ET’s – extra terrestrials).
Altijd heb ik interesse gehad in paranormale verschijnselen, maar nooit de behoefte gehad dit in mijzelf te ontwikkelen. In 2012/13 veranderde dit. Ik ging boeken lezen, informatie zoeken op internet, ik zocht contact met andere geïnteresseerden, volgde cursussen etc.
In oktober 2018 heb ik de eerste grote stap gezet om mijn eigen intuïtieve vermogens te ontwikkelen en ben ik de opleiding van energetisch therapeut/coach aan het Sonnevelt instituut gaan volgen. In één woord geweldig! Tot nu toe had ik alleen maar gelezen en gehoord over hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen, en nu ging ik dit zélf in praktijk brengen. Tijdens het 2e jaar van de opleiding kwam ik in aanraking met het bijzondere fenomeen van werken met ET’s. Dit heb ik verder onderzocht door er veel over te lezen, naar bijeenkomsten te gaan en vooral contact te zoeken met mensen die al ervaring hebben in het healen met ET’s. Natuurlijk ook een aantal sessies geboekt om zelf te kunnen ervaren wat dit nu is, hoe dit voelt.
Na afronding van de opleiding energetische therapie/coaching ben ik het werken met ET’s gaan ontwikkelen bij Jacqueline en Philip Fiolet van Healing Centre Beyond Medicine. Voor mij voelde dit als de ‘kers op de taart’, een vervolmaking van de basisopleiding die ik had gevolgd. In een relatief korte periode heb ik veel geleerd over buitenaardsen in het algemeen, hoe wij mensen in contact kunnen komen met ze en hoe wij kunnen samenwerken. Deze opleiding heeft een enorme vooruitgang teweeggebracht in mijn intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de bijeenkomsten hebben we veel met elkaar gelachten, gehuild en vooral geheeld. Het is echt heerlijk om met gelijkgestemden te zijn en je passie te kunnen delen. In januari heb ik met succes de ET-Healing practioner opleiding afgerond. En ik ben er helemaal klaar voor om dit nu in praktijk te brengen.

isUser

Therapieën

ET Healing, Energetische therapie, ET Healing.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Contact met mezelf, depressief, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke balans, Gedragspatronen, Healing, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Lichtwerk, Loslaten, Negatieve gedachten, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Schuldgevoel, Spirituele ontwikkeling, Transformatie, Verdriet, Voelen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Je maakt met mij een afspraak voor een consult. Dit kan telefonisch of per mail. De healingsessie kan bij mij thuis in de praktijk plaatsvinden of (indien gewenst) op afstand. Het resultaat is hetzelfde.
We beginnen met een intakegesprek. Hierin kun je mij vertellen wat jouw hulpvraag is. Ook als je geen hulpvraag hebt en gewoon nieuwsgierig bent naar het contact met ET’s ben je van harte welkom. Tijdens het voorgesprek open ik mijn hart- en kruinchakra en stem ik mij af op jouw energieveld. Wanneer we er beiden klaar voor zijn, zal ik je vragen om op de behandeltafel te gaan liggen. Je hoeft verder niets te doen. Je kunt heerlijk relaxen, in de ‘ontvangstmodus gaan, al dan niet met een dekentje over je heen. Het is belangrijk dat je je comfortabel en veilig voelt. De ogen mogen gesloten zijn, maar dat hoeft niet.
Omdat ik mij concentreer op jouw energieveld en de cosmos krijg ik intuïtief (helder ziend, horend, wetend, voelend) informatie door die op dat moment voor jou van belang is. Ik vertel jou wat ik doorkrijg. Tijdens de sessie gebruik ik mijn handen zonder je aan te raken. Ik loop om je heen en ga naar die plekken van jouw lichaam waar healing nodig is. Je zou tijdens de sessie het energiewerk kunnen voelen, maar dat hoeft niet per se.
Tijdens een healingsessie functioneer ik als tussenpersoon, een doorgeefluik van informatie en cosmische energie. Ik heb het volste vertrouwen in mijn ET-team. Zij zullen jou altijd geven wat je op dat moment nodig hebt, waar je bewust of onbewust om hebt gevraagd.
De ET’s waarmee ik samenwerk zijn zeer vredelievend en hebben maar één doel en dat is mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, ze helpen genezen, healen. Dit kan zowel lichamelijk als mentaal zijn.
Een healing werkt een langere tijd door. Het is aan jou om te bepalen of en zo ja, wanneer je een vervolgafspraak wil maken.

Beroepsverenigingen

Voor ET-healing zijn er geen beroepsverenigingen

Opleiding/cursussen

ET-healing practitioner course – Healing Centre Beyond Medicine - Jacqueline & Philip Fiolet, Wolfheze
Reconnective Healing – Healing Centre Beyond Medicine - Jacqueline & Philip Fiolet, Wolfheze
Energetisch therapeut/coach - Sonnevelt, Breda
Neuro Linguïstisch programmeren, Volksuniversiteit Oss
Cursus Mindfullness
Cursus Engelen Basiskennis
HAN faculteit educatie – Nederlands, Nijmegen
Directiesecretaresse en Europees Secretaresse – Instituut Schoevers, Tilburg
Conservatorium, Amsterdan (piano)
VWO – Hoogveldcollege, Rosmalen

Kaart

Reviews

Thea Froeling

09-06-2021 16:04
Ging voor het eerst naar Esther. Werd heel hartelijk ontvangen en ik voelde me meteen thuis.
In de mooie pas verbouwde behandelkamer mocht ik plaats nemen.
Ze nam uitgebreid de tijd om de intake op te nemen.
Daarna stemde zij zich af en kon de behandeling plaatsvinden .
Die voelde heel aangenaam aan. Voelde me daarna erg prettig.
Esther kwam op mij over als een sterke energetische vrouw.
Tijdens de behandeling voelde ik soms de sensaties van de healing .
In die zin kon ik die energie waarnemen.
Ik voel me nu lichter in het leven staan.

Maggie

08-06-2021 17:06
Vandaag een sessie bij Esther gedaan.
Heel bijzonder, er wordt contact gemaakt met buitenaardse.
Dit voel je ook daadwerkelijk; door Esther heen wordt er aan je gewerkt.
Mijn voeten, hoofd, buik, keelchakra en hartchakra werden behandeld.
Onder andere werd mijn hartchakra ver open gezet wat heel goed voelbaar was. Een fijne warme ervaring die me veel rust bracht.
Het is een hele mooie manier van behandelen die nog langere tijd zal doorwerken. 

Schrijf een review