ET Healer - Teeffelen - Esther Smit-Wagemans
  • Esther Smit-Wagemans

  • (11)
  • Teeffelen
  • ET Healer
  • € 85,00 per 1-1,5 uur

Stuur Esther Smit-Wagemans een bericht

Boek een consult met Esther Smit-Wagemans

Delen:

Over / Bio

Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Esther en geef healingsessies in samenwerking met/met hulp van buitenaardsen (ET’s – extra terrestrials).
Altijd heb ik interesse gehad in paranormale verschijnselen, maar nooit de behoefte gehad dit in mijzelf te ontwikkelen. In 2012/13 veranderde dit. Ik ging boeken lezen, informatie zoeken op internet, ik zocht contact met andere geïnteresseerden, volgde cursussen etc.
In oktober 2018 heb ik de eerste grote stap gezet om mijn eigen intuïtieve vermogens te ontwikkelen en ben ik de opleiding van energetisch therapeut/coach aan het Sonnevelt instituut gaan volgen. In één woord geweldig! Tot nu toe had ik alleen maar gelezen en gehoord over hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen, en nu ging ik dit zélf in praktijk brengen. Tijdens het 2e jaar van de opleiding kwam ik in aanraking met het bijzondere fenomeen van werken met ET’s. Dit heb ik verder onderzocht door er veel over te lezen, naar bijeenkomsten te gaan en vooral contact te zoeken met mensen die al ervaring hebben in het healen met ET’s. Natuurlijk ook een aantal sessies geboekt om zelf te kunnen ervaren wat dit nu is, hoe dit voelt.
Na afronding van de opleiding energetische therapie/coaching ben ik het werken met ET’s gaan ontwikkelen bij Jacqueline en Philip Fiolet van Healing Centre Beyond Medicine. Voor mij voelde dit als de ‘kers op de taart’, een vervolmaking van de basisopleiding die ik had gevolgd. In een relatief korte periode heb ik veel geleerd over buitenaardsen in het algemeen, hoe wij mensen in contact kunnen komen met ze en hoe wij kunnen samenwerken. Deze opleiding heeft een enorme vooruitgang teweeggebracht in mijn intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de bijeenkomsten hebben we veel met elkaar gelachten, gehuild en vooral geheeld. Het is echt heerlijk om met gelijkgestemden te zijn en je passie te kunnen delen. In januari heb ik met succes de ET-Healing practioner opleiding afgerond. En ik ben er helemaal klaar voor om dit nu in praktijk te brengen.

Therapieën

ET Healing, Energetische therapie, ET Healing.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Contact met mezelf, depressief, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke balans, Gedragspatronen, Healing, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Lichtwerk, Loslaten, Negatieve gedachten, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Schuldgevoel, Spirituele ontwikkeling, Transformatie, Verdriet, Voelen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Je maakt met mij een afspraak voor een consult. Dit kan telefonisch of per mail. De healingsessie kan bij mij thuis in de praktijk plaatsvinden of (indien gewenst) op afstand. Het resultaat is hetzelfde.
We beginnen met een intakegesprek. Hierin kun je mij vertellen wat jouw hulpvraag is. Ook als je geen hulpvraag hebt en gewoon nieuwsgierig bent naar het contact met ET’s ben je van harte welkom. Tijdens het voorgesprek open ik mijn hart- en kruinchakra en stem ik mij af op jouw energieveld. Wanneer we er beiden klaar voor zijn, zal ik je vragen om op de behandeltafel te gaan liggen. Je hoeft verder niets te doen. Je kunt heerlijk relaxen, in de ‘ontvangstmodus gaan, al dan niet met een dekentje over je heen. Het is belangrijk dat je je comfortabel en veilig voelt. De ogen mogen gesloten zijn, maar dat hoeft niet.
Omdat ik mij concentreer op jouw energieveld en de cosmos krijg ik intuïtief (helder ziend, horend, wetend, voelend) informatie door die op dat moment voor jou van belang is. Ik vertel jou wat ik doorkrijg. Tijdens de sessie gebruik ik mijn handen zonder je aan te raken. Ik loop om je heen en ga naar die plekken van jouw lichaam waar healing nodig is. Je zou tijdens de sessie het energiewerk kunnen voelen, maar dat hoeft niet per se.
Tijdens een healingsessie functioneer ik als tussenpersoon, een doorgeefluik van informatie en cosmische energie. Ik heb het volste vertrouwen in mijn ET-team. Zij zullen jou altijd geven wat je op dat moment nodig hebt, waar je bewust of onbewust om hebt gevraagd.
De ET’s waarmee ik samenwerk zijn zeer vredelievend en hebben maar één doel en dat is mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, ze helpen genezen, healen. Dit kan zowel lichamelijk als mentaal zijn.
Een healing werkt een langere tijd door. Het is aan jou om te bepalen of en zo ja, wanneer je een vervolgafspraak wil maken.

Beroepsverenigingen

Voor ET-healing zijn er geen beroepsverenigingen

Opleiding/cursussen

ET-healing practitioner course – Healing Centre Beyond Medicine - Jacqueline & Philip Fiolet, Wolfheze
Reconnective Healing – Healing Centre Beyond Medicine - Jacqueline & Philip Fiolet, Wolfheze
Energetisch therapeut/coach - Sonnevelt, Breda
Neuro Linguïstisch programmeren, Volksuniversiteit Oss
Cursus Mindfullness
Cursus Engelen Basiskennis
HAN faculteit educatie – Nederlands, Nijmegen
Directiesecretaresse en Europees Secretaresse – Instituut Schoevers, Tilburg
Conservatorium, Amsterdan (piano)
VWO – Hoogveldcollege, Rosmalen

Kaart

Reviews

Ester

03-12-2021 21:13
Ik heb vandaag een hele fijne sessie gehad bij Esther! Ze nam echt de tijd voor me en de healing zelf vond ik erg bijzonder. Heel mooi hoe Esther in contact staat met haar team en zo veel door kan geven, zowel energetisch/fysiek als in woorden. Ik voelde heel veel gebeuren in mijn lichaam en het voelde uiteindelijk alsof er een licht om me heen kwam wat steeds groter werd. Na de sessie voelde ik me helemaal rustig, niet zomaar ontspannen, maar alsof ik echt een diep vertrouwen in het leven had terug gekregen.

Mick Wagemans

04-11-2021 13:28
In het kort; veel mensen bezoeken therapeuten omdat ze iets willen helen. In mijn geval was er voor een constante reactie van lichaam en geest die ik wilde remmen. Het constant vaak ondoordacht reageren en daar al je emotie in stoppen. Er moest iets van een rem uitgevonden worden om de veelal overdreven reactie een halt toe te roepen. Natuurlijk weet ik niet exact wat nu het behandelplan was; dat is ook eigenlijk aan de therapeut. Maar wat is nu het resultaat; na een aantal dagen(had het eigenlijk helemaal niet door) bleef ik in alle gesprekken die ik voerde kalm en rustig, achteraf bezien wilde ik wel reageren met volle emotie maar het gebeurde niet. Ik bleef kalm en voelde vooral controle en beheersing. Ik kan niet anders dan dit aan de sessie toeschrijven. Leef namelijk al 51 jaar met deze emotie zonder daar echt goed mee om te gaan. Ik ben dus vooruit gegaan, best een hele stap gemaakt. Ik zal binnenkort weer een afspraak maken. Niet omdat het “effect” er niet meer is maar omdat er ruimte is om verder te leren. Er zijn namelijk ook andere emoties die ik beter wil beheersen… zoals de emotie/gevoel “onrust”. Jezelf kunnen ontspannen en niet het plichtsgevoel hebben erg productief te moeten zijn. Ik kijk ernaar uit om dit aan te pakken…..

sven hopstaken

27-10-2021 10:07
Dit was een heel indrukwekkend sessie. Ik voelde de energieën door mijn lichaam gaan.
Ik heb wat problemen met lopen en voelde een zware lading op mijn benen verdwijnen.Verder ben ik goed en netjes benaderd door Esther. En echte aanrader.

Peter

16-10-2021 07:41
Ik ben gisteren door Esther behandeld. Zij vertelde mij op welke wijze de healing zou gaan plaatsvinden. Zij maakte contact met haar ET Team en ik voelde onmiddellijk helende energie om mij heen. Het uitgangspunt van het team was om de borrelia (veroorzaker ziekte van Lyme) tot rust te brengen. Na vele andere behandelingen was dat voor mij een nieuwe manier van helen. Het was een prachtige en rustgevende ervaring. Daarna werden er ook andere delen van mijn lichaam geheeld. Een prachtige ervaring en goed geleid door Esther die empatisch en duidelijk is. Veel dank Esther en veel succes in je praktijk en dat je maar veel mensen mag bereiken. !
Peter

Bea

12-10-2021 19:16
Ik kijk terug op een bijzóndere sessie bij Esther. Na een gastvrije ontvangst nam ze met veel aandacht echt de tijd voor me. Na een rustige uitleg én fijn gesprek relaxed op de behandeltafel. Wat ik ook bijzonder vond was dat er van alles gebeurt tijdens de Healing en dat ze tegelijkertijd, heel helder verwoordt wat ze ‘door krijgt’. Dit gebeurde allemaal met veel zorgvuldigheid. Alhoewel de behandeling energetisch is, was het bij mij nodig dat mijn voeten & knieën aangeraakt werden, dat was erg prettig! Ondanks dat ik op zich een rustig persoon ben, kan het in mijn hoofd druk zijn. Dit werd ook zo benoemd en er werd rust ingebracht. Het verschil was naderhand duidelijk voelbaar en dat is nog steeds zo. Er wordt veel informatie gegeven en dat heeft mij mooie & waardevolle herkenning, of (nieuwe) inzichten opgeleverd. Het voelde warm, erg liefdevol & vertrouwd, dus ik kon me er goed aan overgeven, waardoor er een prachtige, ontroerende & 'hart-openende' ervaring ontstond toen ze bij mijn hartchakra werkte.
Ik kwam aanvankelijk m.n. voor een bepaalde lichamelijke klacht, waardoor ik nogal wat beperkingen tegenkwam en er is iets wonderlijks gebeurd! Niet gelijk, ’s avonds thuis leek het zelfs wel erger, echter de volgende ochtend was ik blij verrast ! De Healing heeft doorgewerkt die nacht en er heeft een verschuiving plaatsgevonden in mijn lichaam, waardoor ik nu weer veel beter kan functioneren. Ik ging met een heel fijn gevoel naar huis ! Ik heb antwoorden gekregen op mijn vragen en het voelde ’schoon’, opgeruimd, als een soort 'reset’. Ik voel me heel dankbaar & blij voor deze rijke ervaring & voor deze mooie ontmoeting met jou & jouw ‘Helpers', Esther !

S.

02-08-2021 12:44
Ik heb een telefonische afspraak gehad met Esther. De verbinding was sterk voelbaar en Esther heeft mij begeleid op het laatste stukje van mijn leven. Nu kan ik positiever naar mijn toekomst kijken, ben rustiger en in acceptatie. Hartelijk dank Esther voor deze mooie sessie.

Peggy

21-07-2021 15:49
Ik heb de sessie als heel prettig ervaren. Esther neemt echt de tijd en legt eerst rustig uit wat er gaat gebeuren. Je ligt in een heel ontspannen sfeer op een bed. Er werden verschillende plekken van mijn lichaam energetisch behandeld en dit voelde zacht en warm. Tegelijkertijd kreeg ik ook meerdere inzichten door gechanneld die een antwoord gaven op mijn gestelde vragen. Het was een heel bijzondere ervaring om op deze manier contact te krijgen met de gids van Esther. Dankjewel voor deze fijne ontmoeting.

Wilma

16-07-2021 11:42
Ik heb twee sessies ervaren bij Esther. Ze is energetisch zeer sterk en ik voelde mezelf meteen vertrouwd en op mijn gemak bij haar. Bij Esther mag het onverwachte zichtbaar worden en dat gebeurde ook daadwerkelijk. Het onzichtbare wordt helder. Ze heeft dingen losgemaakt, waar ik naar mag kijken, zodat ik weer stappen vooruit kan zetten in mijn leven. Dank je wel Esther voor deze waardevolle boodschappen. Ik kom graag bij je terug. Tot ziens.

Dina

29-06-2021 13:06
Het is tijd om bepaalde blokkades op te ruimen!
Wanneer ik de kamer binnen stap voel ik meteen rust..
Tijdens de sessie helpen Esther en haar gids me een begin te maken met het doorbreken van muren die er al te lang staan..
Stap voor stap wordt mijn bewustzijn vergroot van al wat is..
Het geeft me een duidelijke richting voor de volgende stap naar healing...
Wordt vervolgd...!!!!
Dankjewel Esther voor deze verhelderende en fijne ervaring!

Thea Froeling

09-06-2021 16:04
Ging voor het eerst naar Esther. Werd heel hartelijk ontvangen en ik voelde me meteen thuis.
In de mooie pas verbouwde behandelkamer mocht ik plaats nemen.
Ze nam uitgebreid de tijd om de intake op te nemen.
Daarna stemde zij zich af en kon de behandeling plaatsvinden .
Die voelde heel aangenaam aan. Voelde me daarna erg prettig.
Esther kwam op mij over als een sterke energetische vrouw.
Tijdens de behandeling voelde ik soms de sensaties van de healing .
In die zin kon ik die energie waarnemen.
Ik voel me nu lichter in het leven staan.

Maggie

08-06-2021 17:06
Vandaag een sessie bij Esther gedaan.
Heel bijzonder, er wordt contact gemaakt met buitenaardse.
Dit voel je ook daadwerkelijk; door Esther heen wordt er aan je gewerkt.
Mijn voeten, hoofd, buik, keelchakra en hartchakra werden behandeld.
Onder andere werd mijn hartchakra ver open gezet wat heel goed voelbaar was. Een fijne warme ervaring die me veel rust bracht.
Het is een hele mooie manier van behandelen die nog langere tijd zal doorwerken. 

Schrijf een review