Coach & Healer - Deventer - Esther Evers
  • Esther Evers

  • (3)
  • Deventer
  • Coach & Healer
  • € 65,00 per 1

Stuur Esther Evers een bericht

Boek een consult met Esther Evers

Delen:

Over / Bio

Coaching, Reading & Healing - Deventer
Heb je vragen, mis je zelfvertrouwen, stap je iedere keer weer in dezelfde valkuil of loop je vast?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Doordat ik snel zie of voel wat er met je aan de hand is, kan ik je in de coaching sessies richting geven en komen we in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk.
Ik ben Esther Evers, coach, reader en healer. Naast mijn coachingspraktijk werk ik ook nog als communicatiespecialist in de publieke sector. Ik heb een nuchtere en toegankelijke manier van werken en heb echt als doel jou verder te helpen. Het kan soms confronterend zijn, maar altijd met de intentie om jou te brengen waar jij hoort te zijn. Ik wil jou graag helpen om in je kracht te staan en om jouw pad te kunnen bewandelen. Ik werk vanuit het sjamanisme, omdat ik zelf heb gemerkt hoe het mij heeft geholpen. Toen ik merkte wat het mij bracht, dacht ik: dit wil ik ook leren! En zo ben ik een opleiding gaan volgen vanuit een oude sjamanistische linneage. Het is voor mij inmiddels een levenswijze geworden en het zorgt ook dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Ik werk vanuit mijn huis in Deventer. Ik ben gedreven, enthousiast én sensitief.

Therapieën

Coaching & Healing, Aura healing, Coaching & Healing, Energetische therapie, Energietherapie, Healing, , Reading, Sjamanisme, Sjamanistische healing.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Coming-out, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Controle impulsief gedrag, Corona stress, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke balans, Gedachten, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Leerproblemen, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Liefdesthema's, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Onrust, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Spirituele ontwikkeling, Teveel in hoofd.

Werkwijze

Reading, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

In mijn praktijk werk ik op basis van reading en healing, maar altijd gecombineerd met coachingsgesprekken. Mijn doel is om mensen zo te helpen, dat er echt een innerlijke verandering tot stand gebracht kan worden

Opleiding/cursussen

Living Circle - sjamanistische opleiding: (medicijnwiel) reading, healing, energetische blokkades verwijderen, soul retrieval, uitbalanceren chakra's, meditatie.

Testimonials

Tijdens de jaaropleiding van Living Circle heb ik meerdere malen met Esther mogen werken. Esther heeft de gave om onbelichte thema's op een heldere en authentieke wijze aan het licht te brengen. Ze doet dit met volledige toewijding en gaat ongemakkelijke onderwerpen niet uit de weg wat maakt dat ze snel tot de kern komt. Wanneer je op zoekt bent naar een healer of coach dan raad ik Esther zeker aan! (Emiel Nijenhuis)

Kaart

Reviews

Brenda

21-01-2021 08:31
Onlangs bij Esther mijn eerste ervaring met de werking van het medicijnwiel opgedaan. Dit heeft me bewuster gemaakt van bepaalde zaken die nog niet helemaal in balans zijn momenteel en op welke wijze ik hier aandacht aan kan schenken en hoe hier het beste mee om te gaan. Concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt. Erg verhelderend! Je wordt bewuster van je onbewuste. Esther is erg professioneel, vol passie en heeft een fijne persoonlijkheid en energie. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Suzanne

18-01-2021 08:24
Toen Esther me uitnodigde voor een medicijnwielreading had ik geen idee wat me te wachten stond. Ik was dan ook aangenaam verrast toen er een prachtig houten bord met stenen tevoorschijn kwam. Mijn interesse was direct gewekt! Esther legde uit dat het medicijnwiel inzicht geeft in waar je op dit moment in je leven staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar kan komen. Precies wat ik op dat moment nodig had! Voordat we aan de slag gingen mocht ik een vraag formuleren waar ik antwoord op wilde krijgen d.m. v. de reading. De stenen die ik vervolgens uitkoos, gaven precies die informatie waar ik naar op zoek was en vertelden mij hoe ik de juiste keuzes kon maken t.a.v. mijn vraag. Esther nam er echt de tijd voor. Ze gaf op heldere wijze uitleg over de betekenis van de stenen en vertaalde deze naar antwoorden op mijn hulpvraag. De inzichten kreeg ik op een briefje mee naar huis zodat ik ze later nog eens terug kon lezen. Het was een hele gezellige maar bovenal waardevolle avond. Bedankt Esther!!

Jolien

16-01-2021 14:16
Esther is een fijne, rustige vrouw. Tijdens de sessie luistert ze goed en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij weer op het juiste pad gekregen door vertrouwen te hebben. Hierdoor heeft ze mij verder geholpen.

Schrijf een review 

Website

www.estherevers.nl