Coach & Healer - Harfsen - Esther Evers
  • Esther Evers

  • (11)
  • Harfsen
  • Coach & Healer
  • € 75,00 per 1 gesprek

Stuur Esther Evers een bericht

Boek een consult met Esther Evers

Delen:

Over / Bio

Coaching, Reading & Healing - Deventer & Harfsen
Heb je vragen, mis je zelfvertrouwen, stap je iedere keer weer in dezelfde valkuil of loop je vast?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Doordat ik snel zie of voel wat er met je aan de hand is, kan ik je in de coaching sessies richting geven en komen we in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk.

Ik ben Esther Evers, coach, reader en healer. Ik heb een nuchtere en toegankelijke manier van werken en heb echt als doel jou verder te helpen. Ik wil jou graag helpen om in je kracht te staan en om jouw pad te kunnen bewandelen. Ik werk vanuit het sjamanisme, maak gebruik van mediumschap en ik ben hooggevoeligheidsdeskundige.

Doordat ik verschillende opleidingen heb gevolgd kan ik verschillende tools inzetten om jou het beste te kunnen helpen. Bij mij is ieder gesprek uniek; ik stem mij af op jou en jouw behoeftes en daar gaan we mee aan de slag. De basis van mijn manier van werken is het sjamanisme, ik werk vanuit een oude sjamanistische linneage. Het sjamanisme is voor mij inmiddels een levenswijze geworden en het zorgt ook dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Ik werk vanuit mijn huis in Harfsen en huur in overleg een praktijkruimte in Deventer. Ik ben gedreven, enthousiast én sensitief.

Therapieën

Coaching & Healing, Aura healing, Coaching & Healing, Energetische therapie, Energietherapie, Healing, Healing & reading, Healing Deventer, Healing Zutphen, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Jongerentherapie, Meditatie , Medium technieken, Reading, Sjamanisme, Sjamanistische healing, Spirituele coach, Spirituele Therapie.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Coming-out, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Controle impulsief gedrag, Corona stress, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke balans, Gedachten, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Leerproblemen, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Liefdesthema's, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Onrust, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Spirituele ontwikkeling, Teveel in hoofd.

Werkwijze

Reading, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

In mijn praktijk werk ik op basis van reading en healing, maar altijd gecombineerd met coachingsgesprekken. Mijn doel is om mensen zo te helpen, dat er echt een innerlijke verandering tot stand gebracht kan worden.

In overleg is het mogelijk om een coachingssessie aan de Grote Overstraat 35 in Deventer te houden.

Beroepsverenigingen

CAT

Opleiding/cursussen

Living Circle - sjamanistische opleiding: (medicijnwiel) reading, healing, energetische blokkades verwijderen, soul retrieval, uitbalanceren chakra's, meditatie.
Jongerencoach - Sonnevelt
Mediumschap - Sjamanca
HSP Deskundige - Hooggevoelig, Heel Gewoon
Mediumschap & Trance Healing - Intuitieve academie

Testimonials

Tijdens de jaaropleiding van Living Circle heb ik meerdere malen met Esther mogen werken. Esther heeft de gave om onbelichte thema's op een heldere en authentieke wijze aan het licht te brengen. Ze doet dit met volledige toewijding en gaat ongemakkelijke onderwerpen niet uit de weg wat maakt dat ze snel tot de kern komt. Wanneer je op zoekt bent naar een healer of coach dan raad ik Esther zeker aan! (Emiel Nijenhuis)

Kaart

Reviews

Sharon

30-11-2022 11:39
Esther heeft een hele fijne energie waar ik gelijk rustig van werd.
Tijdens het gesprek voelde ik dat ze echt aandacht voor mij had, ik voelde mij echt gehoord en gezien.
Ze heeft mij veel informatie gegeven waar ik echt iets mee kan en dit ook naar mij gemailt, ik heb dit later nog super vaak teruggelezen

Mirjam

30-11-2022 11:35
De reading van Esther was enorm treffend Ze wist precies de juiste woorden te vinden en daardoor raakte ze mij echt. Ik heb ontzettend hard aan mijzelf gewerkt het afgelopen jaar en het was fijn om daar bevestiging in te krijgen en die kon Esther mij heel treffend geven.

Suzanne de Graaf

15-11-2022 11:23
Een reading gedaan bij Esther Evers Coaching en zeer positief verrast! Bij binnenkomst voelde het direct als een warm bad. Esther hielp mij even volledig tot mezelf te komen waardoor ik antwoorden heb gekregen op een aantal vragen waar ik mee worstelde. Echt een aanrader!

Hendriksen

29-06-2022 19:40
Ik heb mij altijd heel erg prettig en op mijn gemak gevoeld bij Esther in haar praktijk. De gehele ambiance straalt rust en veiligheid uit, wat ik heel prettig vind. Esther neemt echt de tijd om naar je te luisteren en geeft je de ruimte om te voelen en na te denken als ze je iets vraagt. Ze legt altijd duidelijk uit wat ze gaat doen/wat je kan verwachten als je iets gaat doen wat je voor het eerst doet. Ze luistert met een open houding naar wat je vertelt en geeft je echt het gevoel dat jij en je gevoelens er mogen zijn (want dat mogen ze!). Ik heb alleen maar fijne ervaringen gehad bij haar en ben haar erg dankbaar voor wat ze voor mij betekent heeft.

Wieke

14-06-2022 10:43
Na de sessie met Esther heb ik de stap durven nemen: ik heb ontslag genomen. Wat tijdens de sessie onmogelijk leek, is nu uitgekomen! Ik heb erg waardevolle inzichten gekregen tijdens de sessie met Esther.

Emiel Nijenhuis

14-06-2022 10:40
Tijdens de jaaropleiding van Living Circle heb ik meerdere malen met Esther mogen werken. Esther heeft de gave om onbelichte thema's op een heldere en authentieke wijze aan het licht te brengen. Ze doet dit met volledige toewijding en gaat ongemakkelijke onderwerpen niet uit de weg wat maakt dat ze snel tot de kern komt. Wanneer je op zoekt bent naar een healer of coach dan raad ik Esther zeker aan! (Emiel Nijenhuis)

Lisanne van der Geest

06-06-2022 20:48
Esther wist in 1 moment, in 1 woord spot-on te vertellen wat er in mij leefde. Ik ben niet bekend met haar manier van therapie/healing, maar was geraakt door dit woord en dat zij dit zo duidelijk voelde. Vervolgens heeft ze door een reading mij meer uitleg gegeven rondom dit woord. Ze beschreef precies signalen die ik herken, maar vooral ook een hele goede uitleg van dat waar ik vandaan kom en daar waar ik naartoe mag gaan. Het is echt heel bijzonder en ik ben enorm dankbaar voor haar significante bijdrage aan mijn levenspad.

Astrid Brouwer

26-03-2022 12:44
Ik ben bij Esther langs geweest voor een medicijnwiel reading.

Als je voelt dat er iets niet klopt in je leven, dat je niet bent waar je wilt zijn? Ga dan naar Esther voor een sessie!

Binnen 10 minuten kon Esther precies vertellen wat er op dit moment in mijn leven aan de hand is en gaf me handvatten om hiermee bezig te gaan. Ik had het eerst niet door maar het was precies wat ik nu nodig had. Ze stimuleert je om zelf je eigen kracht en weg te herkennen.
Heel down to earth met een spiritueel tintje.

Met het medicijnwil kreeg in "antwoorden" op een hulpvraag. Ik vind dit heel magisch omdat ook hier weer wat puzzelstukjes op z'n plek vielen... Vooral het feit dat je geen kant en klare antwoorden zijn maar richtingen om zelf mee op onderzoek uit te gaan. Hierdoor sudderde de sessie nog een tijdje door en werd me daarna ook nog van alles helder.

Brenda

21-01-2021 08:31
Onlangs bij Esther mijn eerste ervaring met de werking van het medicijnwiel opgedaan. Dit heeft me bewuster gemaakt van bepaalde zaken die nog niet helemaal in balans zijn momenteel en op welke wijze ik hier aandacht aan kan schenken en hoe hier het beste mee om te gaan. Concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt. Erg verhelderend! Je wordt bewuster van je onbewuste. Esther is erg professioneel, vol passie en heeft een fijne persoonlijkheid en energie. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Suzanne

18-01-2021 08:24
Toen Esther me uitnodigde voor een medicijnwielreading had ik geen idee wat me te wachten stond. Ik was dan ook aangenaam verrast toen er een prachtig houten bord met stenen tevoorschijn kwam. Mijn interesse was direct gewekt! Esther legde uit dat het medicijnwiel inzicht geeft in waar je op dit moment in je leven staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar kan komen. Precies wat ik op dat moment nodig had! Voordat we aan de slag gingen mocht ik een vraag formuleren waar ik antwoord op wilde krijgen d.m. v. de reading. De stenen die ik vervolgens uitkoos, gaven precies die informatie waar ik naar op zoek was en vertelden mij hoe ik de juiste keuzes kon maken t.a.v. mijn vraag. Esther nam er echt de tijd voor. Ze gaf op heldere wijze uitleg over de betekenis van de stenen en vertaalde deze naar antwoorden op mijn hulpvraag. De inzichten kreeg ik op een briefje mee naar huis zodat ik ze later nog eens terug kon lezen. Het was een hele gezellige maar bovenal waardevolle avond. Bedankt Esther!!

Jolien

16-01-2021 14:16
Esther is een fijne, rustige vrouw. Tijdens de sessie luistert ze goed en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij weer op het juiste pad gekregen door vertrouwen te hebben. Hierdoor heeft ze mij verder geholpen.

Schrijf een review