Astroloog - Amsterdam - Ellen van Geel
  • Ellen van Geel

  • (7)
  • Amsterdam
  • Astroloog
  • € 80,00 per per sessie

Stuur Ellen van Geel een bericht

Boek een consult met Ellen van Geel

Delen:

Over / Bio

Een astroloog is iemand die de kunst van het lezen van een horoscoop verstaat en die informatie ook weet over te brengen naar de cli├źnt.
Een horoscoop is een soort van blauwdruk, gemaakt op het moment van jouw geboorte. De planeten, de Zon en de Maan stonden op een unieke manier aan de hemel toen je geboren werd en laten zien onder welke omstandigheden jouw Ziel aangetrokken werd tot incarneren.
Tijdens je leven zijn die planeten niet stil blijven staan maar zijn gewoon doorgegaan met hun banen om de Zon en als de wijzers van een klok blijven ze aangeven wat voor tijd het voor jou is.

Een astroloog kan je helpen met het vertalen van de symbolische taal van de astrologie. Je kunt vragen stellen over de meest uiteenlopende zaken. Over werk, gezondheid, de liefde.
Natuurlijk is er altijd de vraag hoe dingen verlopen in de toekomst... en dat is geen gemakkelijke vraag, er is namelijk altijd sprake van "vrije Wil" (soort van...). Een astroloog kan wel aangeven waar je aandacht naar uit zou kunnen gaan omdat je in een horoscoop kunt zien waar de "flow" het fijnst is.

Een gesprek met een astroloog kan je duidelijkheid verschaffen over je Zelf.
Je zonneteken, je maanteken en je ascendant vertellen over het voertuig dat jouw ziel dit leven heeft gekozen en waar je het in dit leven mee moet doen.
Wie ben jij en hoe zien andere mensen dat? Waar liggen je, al dan niet verborgen, talenten?
Wat is je zielsopdracht in dit leven en misschien belangrijker nog, hoe maak je contact met je ziel?
Waar liggen hindernissen en/of blokkades, waardoor je niet het volle uit je leven kunt halen?
En waar ligt er troost en begrip voor de moeilijkere gebeurtenissen in je leven?

Zoals Dane Rhudyar, befaamd astroloog en grondlegger van de evolutionaire astrologie, zegt: "De verbinding tussen de mens en het universum moet hersteld worden".
Een consult bij mij duurt zolang het duurt :-) maar als je gewoon even wil proeven heb ik ook een kort consult in de aanbieding. Dat duurt een half uurtje en kost 20,-
Ellen is een toegewijd astroloog met een sjamanistisch wereldbeeld die speciaal interesse heeft in humanitaire evolutionaire astrologie, de astrologie die de weg van de mens & ziel beschrijft.

Verder is een astroloog/tarotist is natuurlijk ook een heel leuke aanvulling en entertainment op een feestje!


http://www.ellenvangeel.com/

Therapieën

Astrologie, Astrologie, Burn-out coaching, Chakrapsychologie, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Counseling, Depressie behandeling.

Onderwerpen

Ambitie, Balans, Beroepskeuze, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Blokkades, Concentratieproblemen, Corona stress, Donkere kant, Eigenwaarde, Emotioneel, Entiteiten, Familieopstellingen, Gezondheidsproblemen, Groei, Identiteitsproblemen, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Liefdesthema's, Mystieke ervaringen, Negatief zelfbeeld, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Spirituele ontwikkeling, Toekomstvragen, Transformatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Reading, Energetisch; healing, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik ben een down to earth astroloog met 15 jaar ervaring in het geven van astrologie en tarot consulten en ik werk graag met sjamanistische tools, dwz planetenopstelling, trance reis of tarot kaarten, maar meestal is het gewoon een goed gesprek waarbij je inzicht krijgt over hoe je er voor staat en hoe je beter in je "flow" zou kunnen komen.

Een astroloog/tarotist is natuurlijk ook een heel leuke aanvulling en entertainment op een feestje!

http://www.ellenvangeel.com/

Opleiding/cursussen

30 jaar geleden kwam de astrologie en de tarot op mijn weg, ik heb in 2008 een opleiding afgerond bij Joyce Hoen en ben gewoon door blijven leren :-) heb veel sjamanistisch werk gedaan, bij sifra nooter, peter de haan, linda wormhoudt maar ben inmiddels ervaren in het geven van consulten en workshops sjamanic astrologie

http://www.ellenvangeel.com/

Kaart

Reviews

Eline Arisse

07-01-2023 16:34
Ellen en ik kennen elkaar van een mooie gathering jaren terug. Ze heeft veel kennis en levenswijsheid opgedaan die wordt ingezet tijdens consulten en workshops. Mede hierom en vanwege haar leuke teksten over astrologische thema's heb ik haar gevraagd om de horoscoop van mijn pasgeboren zoontje te duiden. We hebben daarover gebeld en ik ben veel wijzer geworden over zijn persoonlijkheid en invloeden op zijn ontwikkeling. Heel fijn om mee te kunnen nemen en hem later over te vertellen. Dank je wel, Ellen!

Steven

28-01-2022 12:01
Heel helder en duidelijk, tevens een prettige communicatie!

van katwijk

28-02-2020 10:52
alle aandacht naar het onderwerp, concreet/ doeltreffend met liefde.

Marcel "Mizza" Hendriks

27-02-2020 23:08
Ellen duidde heel duidelijk en to the point op basis van de astrologie een aantal heel belangrijke aspecten van wat ik tot nu toe in mijn leven heb gevoeld en gedaan. Of niet gedaan. Of nog niet gedaan. Dat gaf rust, omdat ik inzag dat een groot aantal zaken gewoon zo zijn als ze zijn, dat het als het ware in de sterren staat en dat ik daar niet zo mee hoef te worstelen. Het is hoe ik ben, wat ik ben en wie ik ben. Ze ging het daarbij niet uit de weg om een aantal pijnlijke aspecten te benoemen. Vervolgens kon ze ook een stukje vooruit kijken en daarover met mij van gedachten wisselen. Aan het eind nam de sessie een meer coachende vorm, die ik ook heel erg heb kunnen waarderen. Alle beestjes zijn bij de naam genoemd, dat was dapper van haar. En ook van mij :) Dank je wel!!

Just Schipper

26-01-2020 19:06
Een heel mooi consult, echt een aanrader. Een op maat gesneden boeiende uitleg, gekoppeld aan een fascinerende interpretatie op hoog niveau!

Edu Art

03-01-2020 14:30
Deze dame is zo helder en kundig!

Kees Boers

03-01-2020 05:20
Ellen kwam op het juiste moment in mijn leven. Ze toonde zich vanaf het eerste moment betrokken bij mijn hulpvraag, en ze bleek ook een groot vermogen tot doorvragen te hebben. Haar schat aan kennis van de dynamieken waar een mens in het leven doorheen gaat is daarnaast een van haar belangrijkste gereedschappen, en ze was uitstekend in staat dit in te zetten en mij daarin mee te nemen. Bovendien heeft ze humor, heerlijk!

Schrijf een review