Shiatsu therapeut - Uithoorn - Ellen Coops-Annes
  • Ellen Coops-Annes

  • Uithoorn
  • Shiatsu therapeut
  • € 60,00 per 1 uur (vergoeding Shiatsu ruim 30 verzekeraars)

Stuur Ellen Coops-Annes een bericht

Boek een consult met Ellen Coops-Annes

Delen:

Over / Bio

Ik sta voor persoonlijk, warm, integer, puur en verbondenheid met mensen. Werk nu 10 jaar als Iokai Shiatsu Therapeut en als Sportmasseur en heb een eigen praktijk in Uithoorn, Yannu genaamd. Daarnaast geef is hoogwaardige Ayurvedische full body en head Massages.. Het helpen van mensen is mijn drijfveer dat vind ik prachtig. Naast het voeren van een eigen praktijk, werk ik als stoelmasseur bij bedrijven en geef ik yogalessen in Amstelveen. De keuze om 15 jaar geleden het roer om te gooien is een schot in de roos geweest.

Therapieën

Shiatsu, Acupressuur, Ayurveda, Holistische therapie, Manuele therapie, Massage, Shiatsu, Yoga.

Onderwerpen

Burn out, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Energietekort, Fybromyalgie, Fysieke klachten, Hoofdpijn en migraine, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging).

Meer over werkwijze

"Ik help om pijn en blokkades weg te nemen of te verminderen. Je hebt meer innerlijke rust en harmonie na een behandeling en slaapt beter. Je voelt je relaxter en meer in balans naar jezelf en je omgeving. En hebt tools meegekregen voor een gezondere levensstijl zodat je in de toekomst stress de baas bent! "

Beroepsverenigingen

Vereniging van Iokai Shiatsu Therapeuten (VIS)
Nederlands Genoodschap van Sportmassage (NGS)

Opleiding/cursussen

Hbo Beroepsopleiding Amsterdamse School voor Iokai Shiatsu (www.iokai.nl)
Sportmassage Opleiding Noord Scharwoude (ATSOpleidingen.nl)
Con Amore Medische Basiskennis Opleiding (ConAmore.com)
Yogadocenten Opleiding (yogadocentenopleiding.nl) Utrecht

Testimonials

Maria D.
Sinds enkele maanden kom ik zeer regelmatig bij Ellen. Zij is bijzonder hartelijk, betrokken en neemt de tijd voor je. Haar werkruimte doet heel plezierig aan. Ellen werkt rustig, ontspannen en effectief. De behandelingen zijn ook steeds ontspannend en hebben mij elke keer goed gedaan. Ik beveel haar van harte aan.

Henny
Sinds 2010 kom ik bij Ellen om de 6 á 8 weken voor sportmassage e/o shiatsu. Je krijgt de volle aandacht en Ellen denkt met je mee, geeft raad en suggesties als je bepaalde lichamelijke klachten hebt.

Hoop nog lang haar goede en liefdevolle behandelingen te krijgen, ik kan het iedereen aanbevelen!

Ineke
Sinds een jaar of 3, ga ik regelmatig naar Ellen voor een massage. De ene keer een uur en de andere keer een half uur. Ellen is een lieve vrouw met hart voor de mens en haar vak. Altijd een warme ontvangst. De behandeling is echt afgestemd op de persoon. Vol aandacht voert ze de behandeling uit. Elke keer als ik er vandaan kom merk ik dat ik er baat bij heb. Een behandeling bij Ellen is een aanrader voor jong en oud. Ik hoop dat ik nog vele jaren van haar warme persoonlijkheid en professionele behandelingen mag genieten.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review