Psychosociaal therapeut - Zwolle - Elayne Lussenburg
  • Elayne Lussenburg

  • Zwolle
  • Psychosociaal therapeut
  • € 50,00 per 1 uur

Stuur Elayne Lussenburg een bericht

Boek een consult met Elayne Lussenburg

Delen:

Over / Bio

Praktijk voor coaching, counseling en psychotherapie Zwolle
Mijn naam is Elayne Lussenburg. Ik ben opgeleid als coach en psychosociaal therapeut. De vorm van psychotherapie is gebaseerd op de Transactionele Analyse. Daarbij maak ik gebruik van emotioneel lichaamswerk, opstellingen (Gestalt), integratieve psychotherapie en zet ik muziek in. Deze technieken helpen om ín de ervaring te komen in plaats van te blijven steken in het hoofd en in het inzicht alleen. Voorbij het denken, voorbij het cognitieve. Mensen die moeilijk bij hun gevoel komen, of waar het gevoel ontregeld is, of juist hypersensitief is, komen regelmatig in mijn praktijk. Ook mensen met angst, (vroeg) trauma en stress klachten bezoeken mijn praktijk regelmatig. De oplossing ligt 'm in de ervaringsgerichte benadering, waarbij je veranderingen transformeert op de diepere niveaus.

Daarnaast doe ik readings met behulp van muziek. Zwolle. In mijn praktijk help ik je op jouw ‘soul-track’ via readings rondom levensvragen en consulten mediumschap, maar ook door muziek, klank en coaching.
​Daarnaast geef ik cursussen op het gebied van intuitieve ontwikkeling.

Aangezien de ziel nooit verloren gaat maar eeuwig voortleeft, de liefde altijd blijft bestaan, kan ik ook afstemmen op de soul-track van overleden dierbaren. Want wat is het toch prachtig om te mogen doen, bij elke sessie, elke training, elke reading af te mogen stemmen op de soul-track van de ander. Het brengt nederigheid, respect en een groot intens gevoel van liefde voor de prachtige kern die in iemand aanwezig is, al dan niet volledig zichtbaar...

Mijn passie en professie zijn muziek en spiritualiteit. Door mijn eigen soul-track te leven, kom ik dichter bij mijzelf en het doel waarvoor ik leef.

Ik word er blij van als jij op jouw ‘track’ terecht komt. Kom je eenmaal in je eigen soul-track, dan vertaalt zich dat in een heldere klank in je leven. Want hoe meer mensen hun eigen heldere klank, hun eigen soul-track leven, hoe mooiere samenklank er in de wereld te horen en voelen zal zijn.

Therapieën

Psychosociale therapie, Coaching, Klankschalen, Lichttherapie, Medium technieken, Psychotherapie, Reading.

Onderwerpen

Afwijzing, Burn out, Depressie, Persoonlijke ontwikkeling, PTSS.

Werkwijze

Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Psychologisch; Coaching.

Beroepsverenigingen

NVPA, RBCZ

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.zinstreel.nl