It’s Just Therapy
Lichaamsgerichte Psychotherapeut - Amsterdam - Ehsan Ebadi
  • Ehsan Ebadi

  • Amsterdam
  • Lichaamsgerichte Psychotherapeut
  • € 80,00 per 1 uur

Stuur Ehsan Ebadi een bericht

Delen:

Over / Bio

Ik ben gediplomeerd in Somatic Experiencing Therapie en Massage Therapie. En gebruik Polyvagal en NARM Therapie modellen in mijn sessies.

Een sessie heeft veel weg van een fijn gesprek met een vertrouwde vriend. We zitten met zijn tweeën in een mooie ruimte. We zorgen als eerst dat je systeem zich veilig voelt in de nieuwe setting. Hierdoor kunnen we makkelijker ontspannen en beter luisteren naar het lichaam, dat meestal wordt overschreeuwd door het denken. Vanuit daar kunnen we kijken wat het lichaam ons te vertellen heeft. En je mag ook iets inbrengen. Misschien is er recentelijk iets gebeurd waar je naar wil kijken. Wellicht zijn er grote thema’s die je hele leven al spelen. In alle gevallen kijken we samen naar waar er meer ruimte is voor regulatie in het systeem.

Je hebt iets aan een deze sessie als je interesse hebt in hoe de werking van je lichaam en geest de kwaliteit van je leven beïnvloeden. We beleven namelijk de wereld door onze zintuigen. De informatie die via de zintuigen binnen komt gaan door de filters van ons zenuwstelsel. Hoe ons zenuwstelsel is georganiseerd heeft alles te maken met hoe wij de wereld beleven en hoe wij in het leven staan. Deze sessies zijn gebaseerd op methodes ontwikkeld om het zenuwstelsel meer gereguleerd en georganiseerd te krijgen. Dit betekent dat onze verhouding tot gedachten, emoties en sensaties gezonder wordt, zodat we lichter, krachtiger en levendiger door het leven kunnen. Deze methoden zijn doeltreffend voor behandeling van shock en ontwikkelingstrauma.

Therapieën

Lichaamsgerichte psychotherapie, Bodywork, Burn-out coaching, Coaching, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamsgerichte Therapie, Massage therapie, Somatic Experiencing, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, ADHD, Angsten, Bewustwording, Boosheid, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, depressief, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Grenzen aangeven, Hoog ademen, Innerlijke kracht, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, PTSS, Stress, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Somatic Experiencing, NARM en Polyvagal Theorie therapie modellen zijn de basis voor onze sessies.

We zitten in een mooie, ruime en huiselijke ruimte. Je hebt al een intake formulier thuis ingevuld en digitaal teruggezonden. We nemen de tijd om helder te krijgen wat jij wil met de sessies. De basis van onze sessies zijn veiligheid en vertrouwen. Hierdoor ontstaat er meer ontspanning, waardoor we meer contact kunnen maken met je lijf en jouw hulpbronnen. Wat zijn de dingen die je veiligheid en rust geven, jou in je kracht zetten en je tot leven brengen. Vanuit hier hebben we een sterke basis om dingen te ontmoeten die ooit niet makkelijk waren om te dragen. Met respect voor de tempo van je lijf en met liefdevolle aandacht ontmoeten we in behapbare porties dat wat ontmoet wil worden. Door steeds te merken dat je het allemaal wel aan kan groeit je vertrouwen. En er gaat steeds minder energie zitten in onderdrukken van oude pijn. Dit gaat gepaard met rust, vrijheid en levenslust! Zie voor meer informatie mijn site www.ehsanebadi.nl.

Beroepsverenigingen

SBLP, Vergoeding via verzekering mogelijk.

Opleiding/cursussen

Somatic Experiencing, BodyMindOpleidingen
NARM, UTA-Akademie
Massage Therapie, De Akademie voor Massage en Beweging

Testimonials

Tesse Drijkoningen
Ehsan is een zeer prettig en rustige behandelaar. Je voelt je welkom om jezelf te zijn en de sessie vol te aanvaarden zonder remmingen.
Hij voelt emoties goed aan en heeft een prettige manier van begeleiden en uitleggen.

Elke sessie vraagt Ehsan wat je graag wilt onderzoeken. De sessies helpen mij enorm om antwoorden te vinden op bepaalde emoties of reacties in het dagelijks leven die ik graag beter zou begrijpen.

Tamara Zij
Sinds een paar weken aan de slag met Somatic Experience bij Ehsan. Het levert mij heel veel op. Inzicht, rust en goede gesprekken. Hij nodigt uit tot denken en voelen, maar kan ook hele gerichte vragen stellen waardoor je snel tot de essentie komt.

Lo L.
Ehsan werkt direct, uitnodigend en rustig. Hij spiegelt wat zich, per moment, aandient en maakt daarmee subtiele lagen ervaarbaar. Ehsan verwelkomt wat hij waarneemt, probeert niks te bedekken of groter te maken. Hij is niet bang ergens op terug te komen, stelt mooie vragen en neemt de tijd voor wat er ontstaat.

Alexandra Gudowski
Super fijne SE sessies. Het is alsof je met je beste vriend vol in vertrouwen gewoon kan zijn. Ehsan creëert een ruimte waar je kan rusten, waar je kan ontspannen en waar je de mechanismes van je lichaam veilig kan ontdekken.

Roos Blok
Mijn sessies bij Ehsan zijn ontzettend fijn. Het voelt voor mij als thuiskomen in mezelf. Ehsan weet op subtiele wijze uit te nodigen om op een dieper niveau jezelf te observeren. Zonder veroordeling, of ‘moeten’. Ik zou het iedereen aanraden.

Kalyani H.
Ehsan nodigt uit op een warme en fijne manier mij resources(fijne herinneringen) te ontdekken om mijn lichaam veilig te laten voelen en vanuit daar de spanning in mijn buik aan te kunnen raken. Zo fijn en liefdevol hoe hij mij uitnodigd om er helemaal te mogen zijn met elke sensatie of emotie die opkomt in het lichaam. Een hele mooie en bijzondere ervaring. Ik raad iedereen, die interesse heeft er te mogen zijn, aan in te gaan op deze mooie uitnodiging.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.ehsanebadi.nl