It’s Just Therapy
Energetisch therapeut - Haarlem - Eefje Janssen
  • Eefje Janssen

  • Haarlem
  • Energetisch therapeut
  • € 95,00 per 1 tot 1,5 uur

Stuur Eefje Janssen een bericht

Boek een consult met Eefje Janssen

Delen:

Over / Bio

Na de ziekte van pfeiffer en een burn-out was ik er helemaal klaar mee. Ik besloot het roer drastisch om te gooien. Ik nam de tijd voor mijzelf en wilde uitzoeken wie ik nu was en wat ik nu wilde. Het antwoord kwam snel. Iets met psychologie.

Ik begon met een opleiding kindercoach en vervolgens een 4 jarige opleiding psychologie. Ik ging met mijzelf aan de slag en leerde hoe ik kon omgaan van denken uit het hoofd naar voelen en leven vanuit mijn hart. Vertrouwen op mijn intuïtie. Het ging met vallen en opstaan, maar steeds beter voelde ik wat echt goed voor was me was. Ik kon steeds beter bij mijzelf blijven.

Vanaf mijn 18e ben ik bezig met diverse therapieën, workshops, opleidingen en trainingen.
Ik heb o.a. nei-therapie, pri, reiki, haptonomie, yoga, psychologie op zielsniveau, en diverse workshops met meditatie en visualisatie gedaan. Zo kwam ik er achter dat er meer is tussen hemel en aarde en dat ik veel met energie kan doen. Tijdens de opleiding van paramedisch en psychosociaal mediumschap kwam ik met iemand in contact die mij de engelen aanreikte. Ik ben hiermee gaan oefenen en daaruit is mijn praktijk ontstaan: Mensen terugbrengen naar en verbinden met zichzelf met een stukje magie:-)

Door middel van energetisch werk wil ik graag de wereld mooier maken. Ieder mens bezit iets unieks. Ieder mens komt op aarde met een doel. Vaak raken we verstrikt in onze eigen overlevingsstrategieën en overleven we in plaats van leven. Wees welkom!

Therapieën

Energetische therapie, Aura & Chakra healing, Aura healing, Chakra healing, Coaching, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Healing, Heart & Soul Healing, Holistische therapie, Lichtwerk, Personal coaching, Reading.

Onderwerpen

Afwijzing, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Contact met mezelf, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Entiteiten, Gezondheidsproblemen, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Levensmissie, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Onrust, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Creatief, Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Een engelenhealing
Tijdens de behandeling wordt je geschoond van alle "zwarte" energie en gevuld met licht en liefde, waardoor je (weer) wordt “aangezet” en verder kan met jouw levenspad. Eventuele problemen worden opgelost, Bv Onzekerheid wordt omgezet in kracht, angst in liefde en (fysieke) klachten verdwijnen (denk aan nachtmerries of pijn). Blokkades worden opgeruimd.

De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en werkt 4 tot 6 weken nog door. Heb je vragen over lekkerder in je vel zitten, opslot zitten, niet weten hoe je verder moet, last van negatieve energie (entiteiten), weten of een overleden iemand bij je is, nachtmerries die terugkomen, veel onrust van binnen voelen, etc. dan kan deze behandeling jou verder op weg helpen.

Coaching
Vaak als je niet lekker zit, zoek je hulp. Je wilt je graag weer lekker voelen en genieten van het leven. Maar hoe kom je door die blokkades heen? Samen gaan we kijken naar jou verhaal en waar je tegen aanloopt. Ik stem me op jou af en aan de hand daarvan gaan we kijken wat je nodig hebt, om zelf weer stappen te kunnen maken.

Wat ik inzet is o.a. praktische oefeningen, innerlijk kind, intuïtief schilderen, tekenen, visualisaties, energetische werkvorm (vorige levens, entiteiten) etc. Door coaching leer je zelf bewust te kijken naar je patronen en hoe je hier uit kan stappen. Je leven wordt steeds mooier en makkelijk, omdat je jezelf letterlijk bevrijdt (oude patronen loslaten, overtuigingen loslaten of ombuigen, etc.).

Opleiding/cursussen

nei-therapie, pri, reiki, haptonomie, yoga, psychologie op zielsniveau, en diverse workshops met meditatie en visualisatie, opleiding van paramedisch en psychosociaal mediumschap, SPSO (psychologie 4 jarige opleiding), Kindercoaching.

Testimonials

Monique (engelenhealing)
Eefje geeft bij binnenkomst al een warm, welkom gevoel.
Een gevoel van, dat Praktijk Eefje de enige plek was waar ik in dat moment moest zijn.
De healing vindt plaats in een veilige, serene, liefdevolle ruimte die Eefje met haar aanwezigheid neerzet.
De Engelen-healing is een mooie bijzondere ervaring die met niets anders te vergelijken is.
Bij mij vond er een healing plaats op alle niveaus, iets wat ik nog nooit eerder heb ervaren.
Een transformatie is in gang gezet door de oprechte en zuivere liefdevolle aandacht van Eefje.
Het werkt daarna nog door en ik neem het mee in mijn dagelijks leven.
Een leven veranderde ervaring die ik van harte aanraad als er processen in je leven zijn waar je niet verder mee komt of gewoon even aandacht voor jezelf, een onderhoud.
Conclusie: ga de Engelen-healing ervaren bij deze lieve, wijze vrouw met een bijzondere gave.
Liefs Monique

Salina (engelenhealing)
Eefje heeft mij een hele fijne sessie gegeven. Ik stapte er heel open in en zou wel zien wat er mocht gebeuren. Ik vond het echt heel bijzonder om mee te maken en de weken erna is er stiekem toch het een en ander in gang gezet. Ik neem dat ook mee op de yogamat. Het helpt me enorm om te ontspannen en weer tot mezelf te komen. Het is lastig te omschrijven wat er precies gebeurt, maar je voelt enorm veel liefde, warmte en energie. Eefje is naar mijn mening wel spiritueel maar met beide voeten op de aarde en dat maakte het voor mij ook gemakkelijker om me open te stellen. Enorm bedankt voor deze healing. Het heeft mij veel gebracht…. Veel liefs Salina

Sam (engelenhealing):
“Ik zou oprecht iedereen een bezoek aan Eefje aanraden. De inzichten die ze mij heeft gegeven, mijn nieuw ontdekte gevoel waarmee ik vertrok na de sessie (en nog steeds mee rondloop twee weken later), het was echt een prachtige ontmoeting. De sessie zelf was erg relaxt, open en inspirerend. Uiteraard zal het voor iedereen anders zijn, maar voor mij bleek het exact wat ik nodig bleek te hebben op dat moment. Ik ga nu met mijn energie, inzichten en tips van Eefje “aan de slag”, en zal zeker nog een keer terugkomen. Dank! ”

Alexander (coaching):
“De persoonlijke sessies van Eefje hebben mij geleerd om los te komen van het denken en rust te vinden in mijn hoofd. Daarbij heeft zij mij handvatten gegegeven om dichter bij mezelf te komen zodat natuurlijke creativiteit weer kan bloeien. Hierdoor kan ik gedurende de dag meer vanuit mijn intuitie leven waardoor ik beter kan herkennen wat een fijn leven voor mij betekent. En daar ben ik Eefje bijzonder dankbaar voor!”

Annemieke (engelenhealing):
Tijdens de behandeling bij Eefje thuis in juli 2018 moest ik huilen. Alleen had ik geen verdriet, maar was het alsof ik toeschouwer was of alsof iemand mij ‘gebruikte’ om te huilen, maar niet op een onprettige manier. Ik kreeg het gevoel dat het mijn moeder was die zich huilend op mijn borst stortte. We hadden even contact en het voelde eigenlijk heel normaal. Ze had nog niet los kunnen laten dacht ik. Dat gevoel heb ik ook vaak gehad in de afgelopen jaren. Door de behandeling heb ik het gevoel dat zij nu wel door is naar het Licht. Dus de behandeling was achteraf gezien meer voor haar geweest. Het was een hele bijzondere ervaring en het maakt mij (nog meer) duidelijk dat we verbonden zijn met een groter geheel . De nabespreking met Eefje was ook heel bijzonder, omdat ik hierover met haar kon praten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dat gaf een prettig en vertrouwd gevoel. Ik ben erg blij en dankbaar voor deze behandeling.

Janet (engelenhealing):
In maart 2018 heb ik eenbehandeling gehad bij Eefje. We hadden prettige muziek opgezet. Zodra Eefje mijn hand vastpakte begon de energie vanzelf te stromen. Ik voelde dat er veel emoties bij mij loskwamen, een prop zat in mijn keel. Naarmate de behandeling voortduurde werd mijn gevoel steeds lichter. Achteraf vertelde Eefje o.a. dat er veel “vuil” uit mijn keelchakra is gehaald. Het was fijn dat ze benoemde wat zij had ervaren en gezien. in de periode erna voelde ik mij beschermd en keek ik meer helder uit mijn ogen. Dit gaf me meer vertrouwen om verder te gaan met de stappen die ik in mijn leven aan het zetten was. Een hele bijzondere en mooie ervaring die mij zeker verder op weg geholpen heeft!

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review