It’s Just Therapy
Coach - Amsterdam - Edith van Westerop
  • Edith van Westerop

  • (1)
  • Amsterdam
  • Coach
  • € 90,00 per  uur (vergoed aanvullend)

Stuur Edith van Westerop een bericht

Boek een consult met Edith van Westerop

Delen:

Over / Bio

Mijn motto: je gaat niet in therapie, je werkt samen met een therapeut of coach aan een concrete oplossing. Voor je vraag, je probleem, je doel. Ik wil je daarbij helpen. Samen gaat het lukken.
Mijn naam is Edith van Westerop. Zelfstandig coach, psychotherapeut, relatietherapeut en psycho oncologisch therapeut.

Onderdeel van mijn dagelijkse werk was het coachen en begeleiden van afdelingen, collega's en zelfstandige professionals. Dat coachen vond ik meer en meer interessant. Tegelijkertijd bedacht ik mij dat ik het dan ook echt goed wilde doen. Gefundeerd. Goed opgeleid. En realiseerde ik me dat ik moest doen wat ik anderen vaak adviseerde: passiviteit activeren, bewust worden van eigen kracht en bekwaamheden. Duidelijk werken met een doel voor ogen. Kiezen vanuit eigen waarde, maar bovenal werken vanuit kracht. Aan de slag dus.

Dat was 6 jaar geleden. Inmiddels ben ik afgestudeerd als integratief psychotherapeut, relatie en psycho oncologisch therapeut en coach voor diverse cliënten in het bedrijfsleven en daarbuiten. Iedere dag geniet ik van deze bewuste keuze. Het is een goede stap geweest.
Ik werk met (jong)volwassenen die actief en resultaatgericht aan zichzelf willen werken. Daarnaast werk ik op locatie bij bedrijven en in het inloophuis Adamas met kankerpatiënten in Nieuw Vennep. Hier begeleid ik mensen met kanker en hun dierbaren.

Heb je een probleem met iets wat je zelf niet begrijpt, maar wil je er wel vanaf? Weet je even niet hoe je nu verder moet na scheiding, ontslag of verlies van een dierbare? Heb je het idee dat je vast loopt in je relatie of je werk? Wil je (iets) veranderen, maar weet je niet hoe? Maak dan een afspraak en de eerste stap is gezet.

In mijn praktijk is iedereen welkom voor verschillende vormen van ondersteuning: coaching, psychotherapie, relatietherapie en psycho oncologische therapie.

PS: ik doe ook sessies in de avonduren indien gewenst.

Therapieën

Coaching, Coaching, Cognitieve therapie, Gedragstherapie, Hypnotherapie, , Loopbaan coaching, Mindfulness, NLP, Psychotherapie, Rouwverwerking.

Onderwerpen

Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, , Belemmerende overtuigingen, Bindingsangst, Blokkades, Burn out, Communicatieproblemen, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Familieproblemen, Gevoelloosheid, Gezondheidsproblemen, Identiteitsproblemen, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Lichamelijke stress, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Midlifecrisis, Onveilige hechting, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Teveel in hoofd, Verlatingsangst, , Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, .

Meer over werkwijze

Samen is voor mij een belangrijk motto. Ik help je op weg. Uiteindelijk doe je het zelf.
Krijg je de inzichten en reflectie en ga je stappen zetten.
Passief omzetten naar aktief.
Ik confronteer waar nodig. Maar altijd in jouw tempo.
IK ben helder in communiceren en houd je de spiegel voor.

Samen gaat het lukken.

Kan je vooral alleen 'savonds? Geen probleem, ik doe ook in de avond sessies.

Beroepsverenigingen

 RBCZ - VIT. Geregistreerd als ECP-therapeut (Europese registratie psychotherapeuten)

Opleiding/cursussen

Basiswetenschappen Psychotherapie (3 jaar)
Coachingsopleiding
2 jarige opleiding Counseling en Coaching
4 jarige opleiding tot Integratieve Psychotherapie
1 jarige specialisme Hulp bij kanker (Psycho Oncologische Therapie)

Testimonials

 "Dit had ik jaren eerder moeten doen". Wat is de drempel toch hoog om een coach te bezoeken, of in therapie te gaan."Edith is laagdrempelig, veilig en de praktijkruimte is zeer aangenaam. Niets zweverigs, gewoon goed". Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik kan weer voor jaren vooruit!". (Peter, 35 jaar)

" Zoveel worsteling met mijn zieke partner en ook nog blijven werken" Het is mij uiteindelijk gelukt om overeind te blijven en liefdevol de thuissituatie te begeleiden" Met dank aan Edith, dat wel". (André, 48 jaar)

"eindelijk kan ik mijn grenzen stellen!"Ik weet nu ook waar mijn grens ophoud" Ik durf nu ook nee te zeggen, zonder dat ik niet meer aardig word gevonden" Dank je wel, Edith!
(Lisa, 29 jaar)

Kaart

Reviews

Wouter

21-02-2016 22:55
Ik zag Edith aan het begin van de avond, wat erg fijn was, want dan hoefde ik niet vrij te nemen van werk.
Edith is een zeer ervaren coach en psychotherapeut die niet in hokjes denkt (een stempel op je drukt), maar in mogelijkheden. Meestal kan ze je in 5-6 sessies ervoor zorgen dat je écht stappen hebt gezet en issues hebt opgelost. Waarna je zelfstandig verder kan.

Ze werkt concreet aan oplossingen en heeft vele oefeningen en diverse werkwijzen in haar bagage om je inzichten te geven. Van mindfulness, NLP tot psychotherapie en relatietherapie. Inzichten die wel echt gaan over de kern van het probleem, waar die dan ook ontstaan is. Want ondanks dat ze het liefst coachend samenwerkt, als gediplomeerd psychotherapeut ontkom je bij Edith niet aan diepe inzichten in jezelf en je gedrag en gevoelens.

Ik heb vaak moeite om mijn gevoel onder woorden te brengen. Gelukkig werkt Edith ook o.a. met beelden, hypnotherapie of kan ze werken met opstellingen. Beneden haar praktijk ligt een prachtige ruimte, waar zo nodig lichamelijk werk verricht kan worden en waar je lekker de ruimte mag (in)nemen.

Edith is een erg prettige, pragmatisch ingestelde coach én psychotherapeut in 1. Haar praktijk is daarnaast een rustpunt in de Pijp en een prachtige ruimte. Het nodigt echt uit om tot mooie inzichten te komen en voelt erg fijn & veilig, net zoals Edith zelf.

Schrijf een review